Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا ، دکتر داریوش لطیفی روز سه‌شنبه در مصاحبه با خبرنگاران اظهار داشت: از این تعداد ۴۱ رشته در مقطع کارشناسی و ۷۱ رشته در مقطع کاردانی خواهد بود. 

وی با بیان اینکه ۱۳مرکز علمی،کاربردی در اردبیل حق جذب دانشجوی جدید دارند، افزود: این مراکز در شهرستان‌های اردبیل، پارس آباد و گرمی هستند.

وی با اشاره به اینکه از فعالیت و جذب دانشجو در مراکز وابسته به دستگاه‌های دولتی جلوگیری شده است،اضافه کرد: امسال بر اساس مصوبه دولت مبنی بر عدم فعالیت مراکز وابسته به دستگاه‌های دولتی تنها ۱۳ مرکز خصوصی و غیردولتی حق جذب دانشجو دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: پذیرش دانشجویان در مراکز وابسته به دانشگاه جامع علمی، کاربردی استان اردبیل در مقطع کاردانی از۲۷ مرداد ماه و در رشته کارشناسی نیز از دوم شهریور ماه آغاز خواهد شده و در ۱۱ رشته جدید برای اولین بار دانشجو پذیرش خواهد شد.

او ادامه داد: کارشناسی حرفه ای مددکاری روانی، اجتماعی در بحران(حوادث طبیعی)، کارشناسی حرفه ای مدیریت کسب و کار اینترنتی، کارشناسی حرفه ای ایمنی سلامت و محیط زیست صنایع، کارشناسی مدیریت تجاری سازی، کاردانی حرفه ای انتظامات و حراست فیزیکی، کاردانی حرفه ای تکنولوژی آموزش، کاردانی حرفه ای توانمندسازی آسیب دیدگان در حوادث، کاردانی حرفه ای معماری داخلی، کاردانی تربیت بدنی و مربیگری فوتبال پایه و کاردانی آسانسور و پله برقی از جمله این رشته‌هاست.

لطیفی از شاغل بودن ۷۰ درصد از دانش‌آموختگان دانشگاه جامع علمی،کاربردی استان خبر داد و گفت: در حال حاضر پنج هزار دانشجو در مرکز وابسته به این دانشگاه در استان مشغول تحصیل هستند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اردبیل با بیان اینکه ۱۰۰درصد دانشجویان در حال تحصیل در این دانشگاه بومی هستند،افزود: در طول ۱۶ سال فعالیت این دانشگاه در استان بیش از ۲۴ هزار نفر دانشجو فارغ التحصیل شده اند.

وی از راه اندازی کلنیک کار آفرینی در مراکز علمی کاربردی خبر داد و اظهار داشت: در این کلنیک به دانشجویان مشاوره های لازم در مورد کارآفرینی ارائه می شود.

او بیان کرد: راه اندازی شرکت‌های نوآوری از اولویت‌های دانشگاه جامع علمی کاربردی است و  ۲ مرکز فناوری ذوب آهن و آرمان سوله در استان در حال فعالیت بوده و مرکز علمی ذوب آهن اردبیل مرکز نمونه در کشور شناخته شده و مورد تجلیل قرار گرفته است.

لطیفی گفت: بر اساس سیاست های کلان آموزشی کشور باید ۳۰ درصد آموزش‌ها دوره‌های مهارتی باشد که این رقم در سطح کشور و استان اردبیل هم اکنون ۱۲ درصد می‌باشد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اردبیل با بیان اینکه استقبال جوانان و دانشجویان از رشته‌های مهارتی و مراکز علمی کاربردی افزایش یافته است، افزود: این دانشگاه به دنبال جذب دانشجو به هر قیمتی نیست بلکه با توجه به نیاز جامعه و تقاضاهای جدید دانشجو می پذیرد.

معاون فرهنگی دانشگاه جامع علمی،کاربردی استان اردبیل نیز گفت: این دانشگاه در تمامی المپیادهای ورزشی، مناسبت‌ها، مسابقات قرآنی، اعزام دانشجویان به راهیان نور و جشنواره ها حضور فعال دارد.

اکبر غاربی افزود: در روزهای گذشته در پنجمین دوره مسابقات کشتی فرنگی که در شهر کرد برگزار شد دانشجویان این دانشگاه موفق به کسب ۲ مدال طلا و یک مدال برنز شدند.

او اظهار داشت: برگزاری اردوهای متنوع در طول سال، برگزاری مراسم ازدواج دانشجویی و اعزام دانشجو به زیارت عتبات عالیات از جمله اقدامات معاونت فرهنگی دانشگاه می‌باشد.

وی بیان کرد: برگزاری سالانه نمایشگاه کارآفرینی با هدف معرفی پتانسل ها و ظرفیت های دانشگاه از دیگر اقدامات این واحد دانشگاهی است.

۶۱۳۰/۶۰۱۶

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر تحریم ظریف استان اردبیل جامعه دانشجو دستگاه های دولتی کسب و کار قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر تحریم ظریف امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۵۱۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس آموزشکده فنی و حرفه‌ای شماره دو پسران سروش معرفی شد

جام جم آنلاین اصفهان؛ مراسم تکریم و معارفه رئیس آموزشکده فنی و حرفه‌ای شماره دو پسران سروش برگزار و نادعلی قائدامینی تکریم و بیژن شمس معارفه شد.
 آموزشکده فنی و حرفه‌ای شماره دو پسران سروش در سال ۱۳۷۳ تأسیس گردید. این دانشگاه یکی از دانشکده‌های فنی و حرفه‌ای اصفهان است و هم‌اکنون این دانشکده زیر نظر دانشگاه فنی و حرفه‌ای و وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است. این دانشکده پس از دانشکده فنی شهید مهاجر، دومین دانشکده فنی و حرفه‌ای اصفهان است.
هم‌اکنون در این دانشکده حدود ۱۰۰۰ دانشجو در مقاطع کاردانی پیوسته در حال تحصیل در دوره‌های روزانه و شبانه هستند. در این دانشگاه رشته‌های مهندسی شیمی، برق، صنایع چوب، صنایع شیمیایی، کامپیوتر، آسانسور و... ارائه می‌شود.
شمس پیش از این مسئولیت‌هایی همچون عضو هیئت‌علمی دانشگاه پیام‌نور استان اصفهان، ریاست دانشگاه پیام‌نور واحد فلاورجان، معاون سازمان بسیج اساتید استان اصفهان، دبیر ستاد جهاد تبیین دانشگاه پیام‌نور کشور را بر عهده داشته و به فعالیت‌های علمی و فرهنگی پرداخته است.

/* هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین

دیگر خبرها

  • بازگشت دوباره رشته پرستاری به دانشگاه آزاد بوشهر
  • رییس دانشگاه شاهد : باید بورسیه دانشجویان کشورهای جبهه مقاومت را در دستور کار خود قرار دهیم/ سال گذشته ۵۰ دانشجو از کشورهای مقاومت را بورسیه کردیم
  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی
  • دانشگاه جندی‌شاپور اهواز در مقطع ارشد «هوشبری» دانشجوی خارجی می‌پذیرد
  • لغو جذب هیات علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای
  • دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو پذیرش می‌کند
  • وزیر علوم: استخدام هیئت علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی و حرفه ای معنا ندارد
  • جذب هیات علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی و حرفه ای لغو شد
  • رئیس آموزشکده فنی و حرفه‌ای شماره دو پسران سروش معرفی شد
  • دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای به دانشگاه مهارت تبدیل می‌شود