Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-04-24@05:10:08 GMT

شکنجه ۲ کودک توسط نامادری معتاد

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۵۲۰۸۱

خرداد؛ مدیرکل بهزیستی استان تهران جزئیات کودک‌آزاری در اسلامشهر را که از سوی نامادری صورت گرفته بود، تشریح کرد و گفت: از طریق مقامات قضایی و دادسرا زمینه جلب و بازداشت وی نیز فراهم شده است.
داریوش بیات‌نژاد  با بیان اینکه در روز ۱۷ مرداد حدود ساعت ۱۲:۴۵ ماموران اورژانس اجتماعی با گزارشی از طرف همسایه‌های خانه‌ای در اسلامشهر، عازم محل شدند، گفت: همسایگان خانه مذکور با توجه به سر و صدا‌ها و نشانه‌های آزار و اذیت کودکان با اورژانس اجتماعی تماس گرفته بودند و ماموران اورژانس در کمتر از ۱۵ دقیقه در محل حاضر شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه ماموران اورژانس اجتماعی با همکاری نیروی انتظامی و حکم قضایی، برای رسیدگی به وضعیت کودک‌آزاری صورت گرفته در محل حاضر شدند، اظهار کرد: با بررسی‌های صورت گرفته دو کودک به نام‌های مریم ۸ ساله و مهدی ۱۲ ساله مورد آزار و اذیت قرار گرفته بودند که زمینه برای خروج آن‌ها از منزل فراهم شد.
مدیرکل بهزیستی استان تهران با اشاره به اینکه این دختر ۸ ساله با توجه به شدت آزار‌های روحی و جسمی ابتدا به بیمارستان اسلامشهر منتقل شد، تصریح کرد: پسرک ۱۲ ساله نیز به یک مرکز قرنطینه برای انجام اقدامات لازم و مراقبت انتقال پیدا کرد. با توجه به اینکه این دختر از نقاط مختلف بدن مورد آزار و اذیت قرار گرفته و از ناحیه فک، نیاز به عمل جراحی دارد، برای انجام اقدامات مقتضی به بیمارستان طبی کودکان در تهران منتقل شد.
بیات‌نژاد با اشاره به اینکه بر اساس بررسی‌های صورت گرفته این آزار و اذیت‌ها از سوی نامادری این کودکان اتفاق افتاده است، توضیح داد: پدر این کودکان به دلیل خرید و فروش مواد مخدر در زندانی است. مادر این کودکان نیز که پیش از این نیز طلاق گرفته و ازدواج مجدد کرده بود، در قم و دور از این کودکان زندگی می‌کند.
وی با بیان اینکه با همکاران سازمان بهزیستی در قم تلاش شد تا با مادر این کودکان ارتباط برقرار شود، افزود: در صورت احراز شرایط مناسب مادر جهت مراقبت از فرزندان، از طریق مقام قضایی تلاش می‌کنیم تا حضانت فرزندان را به این مادر انتقال دهیم. با توجه به اینکه این دو کودک در شرایط بسیار سخت جسمی و روانی قرار داشتند، همکاران سازمان بهزیستی به سرعت اقدامات روانشناسی و مشاوره را در خصوص این کودکان آغاز کرده است.
مدیرکل بهزیستی استان تهران با تاکید بر اینکه تا قبل از اثبات صلاحیت مادر برای حضانت، این کودکان در سرپرستی سازمان بهزیستی باقی می‌مانند، ادامه داد: در صورتی که ماموران اورژانس اجتماعی کشور در اسرع وقت اقدامات لازم را صورت نمی‌دادند، ممکن بود تا سرنوشت تلخی در انتظار این کودکان باشد. با توجه به اینکه نامادری مذکور دچار اعتیاد و اختلال روانی نیز بود، از طریق مقامات قضایی و دادسرا زمینه جلب و بازداشت وی نیز فراهم شده است.منبع: ایسنا برچسب ها: شکنجه

منبع: خرداد

کلیدواژه: شکنجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۵۲۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ مدیرکل بهزیستی آذربایجان‌غربی گفت: برنامه پیشگیری از تنبلی چشم سال گذشته در بین ۱۶۲ هزار و ۶۸۲ نفر از کودکان ۳ تا ۶ استان اجرا شد.

پروین محمدپوری، با اشاره به برنامه های اجرایی معاونت پیشگیری بهزیستی استان در سال گذشته افزود: در این مدت پنج هزار و ۱۲۳ تماس با دفتر مشاوره و خدمات روانشناختی بهزیستی برای مشاوره تلفنی با خط ۱۴۸۰ انجام و همچنین طرح آگاه‌سازی با تأکید ویژه بر خود مراقبتی برای یکهزار و ۳۳۱ نفر از دختران و زنان استان از سوی دفتر پیشگیری از آسیبهای اجتماعی اجرا شد.

محمدپوری، با بیان اینکه مأموریت اصلی دفتر امور آسیب دیدگان اجتماعی، توانمندسازی افراد در معرض آسیب و آسیب دیده اجتماعی است،گفت: ارائه خدمات تخصصی به موقع به گروههای هدف، مطالعه و تحلیل وضعیت موجود آسیبهای اجتماعی، ارائه راهکار لازم به نهادهای مربوطه و شناسایی مناطق آسیب زا در انجام مداخلات لازم را از اهداف دفتر آسیب دیدگان اجتماعی بهزیستی اعلام کرد.

مدیرکل بهزیستی آذربایجان‌غربی، با اشاره به فعالیت اورژانس اجتماعی استان در سال گذشته هم گفت: در این مدت 9 هزار و ۶۵۳ تماس شامل اختلالات حاد خانوادگی، کودک آزاری، سالمند آزاری، همسرآزاری و معلول آزاری با اورژانس اجتماعی استان برقرار شده که از این تعداد سه هزار مورد پذیرش مداخله انجام و پنج هزار نفر از خدمات سیار بهره مند شدند.

دیگر خبرها

  • اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی‌چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • پرتناقض‌ترین سن کودک کدام است؟
  • فعالیت ۴۲ مرکز مشاوره در لرستان
  • صنایع و معادن رفسنجان به مسئولیت‌های اجتماعی خود پایبند باشند
  • اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • اوتیسم؛ بیماری ناشناخته و بدون درمان!
  • ۶۷۸ خیر حامی کودکان تحت حمایت بهزیستی هستند
  • اوتیسم؛ اختلالی که ناشناخته ماند
  • ۶۷۸ کودک بهزیستی زنجان تحت حمایت حامیان قرار دارند
  • قضات و کارکنان عدلیه کرمان حامی ۱۳۵ کودک یتیم شدند