Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-25@15:04:37 GMT

کانتوس در رودکی به صحنه می‌رود / مصائب برگزاری یک کنسرت

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۵۲۱۳۲

کانتوس در رودکی به صحنه می‌رود / مصائب برگزاری یک کنسرت

‍‍‍‍‍‍

کاوه میرحسینی معتقد است که برگزاری کنسرت‌های موسیقی جدی هیچ توجیح مالی ندارد و دولت باید از این اجراها حمایت کند. ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۱ فرهنگی موسیقی و تجسمی نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، آنسامبل کانتوس به رهبری کاوه میرحسینی، 27 مرداد 1398 در تالار رودکی به صحنه می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میرحسینی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم درباره آنسامبل کانتوس می‌گوید: سال 1391 با هدف ترویج موسیقی معاصر در ایران شکل گرفت. بعد از مدتی تصمیم گرفتیم به آهنگسازان ایرانی سفارش کار بدهیم. آنسامبل کانتوس تا به امروز آثار زیادی از آهنگسازان ایرانی را اجرا کرده است، با احتساب اجرای پیش رو 25 اثر از آهنگسازان ایرانی را به صحنه برده‌ایم.

خسرو و شیرین به صحنه می‌روند/ مصائب برگزاری یک کنسرت

وی ادامه می‌دهد: سازبندی آنسامبل کانتوس برای ارکستر سازهای زهی است. در کنسرت پیش‌رو کنسرتینو برای قانون و ارکستر زهی را اجرا می‌کنیم که تکنواز قانون در این قطعه مژگان حسینی است. همچنین در این کنسرت قطعه‌های «زند» اثر رضا والی، «برای آنان» اثر مهران روحانی، «میزاک» و «حقیقت گمشده» اثر محمدرضا درویشی و «طرب‌نامه» اثری از خودم را می‌نوازیم.

میرحسینی که هفته گذشته دو آلبوم از مجموعه آثارش را رونمایی کرده است، می‌گوید: هفته گذشته از آلبوم‌هایم با نام‌های «راز آلود» و «اشراق» رونمایی کردیم. «اشراق» کنسرتو برای ویلنسل و ارکستر زهی است. «رازآلود» هم برای کوراتت زهی نوشته شده که کوراتت زهی «رسپینا» آن را اجرا کرده است.

این آهنگساز درباره مشکلات برگزاری کنسرتِ موسیقی‌های جدی می‌گوید: کنسرت برگزار کردن خیلی کار پیچیده‌ای است. کیفیت اجرا و نوازندگانِ ما خیلی بالاست اما متاسفانه بلیت‌فروشی در ایران همیشه دغدغه همه گروه‌هایی است که موسیقی جدی به صحنه می‌برند. ما با کمبود مخاطب موسیقی جدی مواجهیم. در موسیقی پاپ و تجاری اینگونه نیست.

وی ادامه می‌دهد: مسئولیت برگزاری کنسرت پیش رو با خودم است و دست تنها و یکنفری این کار را پیش می‌برم. برخی مسائل مانند تبلیغات، چاپ پوستر و فروش بلیت کار من نیست. من باید روی کارهای هنری تمرکز کنم. البته با این شرایط باز هم معتقدم که باید کار کنیم و صبر داشته باشیم و تحمل کنیم و جلو برویم.

میرحسینی می‌گوید: یکی از مهمترین مسائل در برگزاری این کنسرت‌ها هزینه سالن است. تالار رودکی حدود 180 نفر ظرفیت دارد. در بهترین حالت ما شاید بتوانیم حدود 150 بلیت را بفروشیم، آن هم با قیمت 60 هزار تومان که در نهایت درآمد ما حدود 9 میلیون تومان خواهد شد. از این رقم باید حدود پنج میلیون تومان بابت اجاره سالن بدهیم. هزینه‌های تبلیغات و چاپ پوستر و تدارکات و دیگر هزینه‌ها را که در نظر بگیرید، می‌بینید که در نهایت پولی برای هنرمندان باقی نمی‌ماند. در واقع کنسرت‌هایی که ما برگزار می‌کنیم هیچ توجیح اقتصادی ندارد و ما این واقعیت را می‌دانیم.

وی ادامه می‌دهد: امیدواریم که از گروه‌هایی که موسیقی جدی برگزار می‌کنند حمایت‌های ویژه‌ای شکل گیرد. کار ما بیشتر فرهنگ‌سازی است. اینکه ما از آثار آهنگسازان داخلی استفاده می‌کنیم خودش یک فرهنگ سازی است و به نظرم باید حمایت‌های دولتی در اجرای برنامه‌هایمان داشته باشیم.

 

چهارمین پروژه موسیقایی آنسامبل کانتوس با رهبری کاوه میرحسینی و با اجرای آثاری از: رضا والی، مهران روحانی، ، محمدرضا درویشی و کاوه میرحسینی، یکشنبه 27 مرداد 1398 از ساعت 21:00 در تالار رودکی به صحنه می‌رود. در این اجرا مژگان حسینی تکنواز قانون است.

انتهای پیام/

R33357/P/S4,40/CT3 واژه های کاربردی مرتبط موسیقی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: موسیقی موسیقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۵۲۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ملایر میزبان جشنواره موسیقی «شب‌های تاک»

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، این جشنواره با هدف شناسایی و استفاده از ظرفیت‌های موجود در موسیقی سنتی و محلی ایران و معرفی هنرمندان بومی با حضور چهار استان همدان، لرستان، مرکزی و کرمانشاه برگزار خواهد شد.

او تصریح کرد: جشنواره تاک در چند بخش شامل اجرا‌های صحنه‌ای (کنسرت)، موسیقی سنتی و محلی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی متنوع با موضوعات مختلف شعر و موسیقی و سازسازی، برپایی دومین دوره نمایشگاه ساز، تور گردشگری شهر و بازدید از اماکن تاریخی و دیدنی ملایر همراه با برپایی نمایشگاه صنایع دستی و سوغات خواهد بود.

ششم اردیبهشت مراسم افتتاحیه با اجرای گروه موسیقی کودک برگزار می‌شود و در روز‌های بعد، از ساعت ۹ تا ۱۰:۳۰ و ۱۱ تا ۱۲:۳۰ کارگاه‌های آموزشی برگزار خواهد شد که در مجموع ۱۲ کارگاه آموزشی برای شرکت‌کنندگان پیش‌بینی شده است.

موضوعات کارگاه‌ها شامل پیوند شعر و موسیقی، تاثیر شعر در موسیقی، اصول و مبانی سازسازی، چوب شناسی، فیزیک سوت و رگلاژ ساز، اصول نگهداری از ساز، تحلیل ساختار موسیقی، آسیب‌شناسی موسیقی ایرانی در چند دهه اخیر، اصول و مبانی گروه‌نوازی، ریتم‌شناسی و وزن‌خوانی، ارتباط هنر با صنعت، گردشگری موسیقی، بررسی سبک‌ها و مکتب‌های مختلف آواز و مناسب‌خوانی است.

اجرا‌های صحنه‌ای (کنسرت‌ها) نیز هر شب در دو سانس از ساعت ۱۸ تا ۱۹:۳۰ و ۲۰ تا ۲۱:۳۰ شب اجرا و در مدت هفت شب، ۱۴ اجرای صحنه‌ای برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • فیلمی از سورپرایز جالب مردم در کنسرت توسط گرشا رضایی
  • نشست ماهانه هنرمندان موسیقی با اجرای ۵ کنسرت
  • برگزاری پنج کنسرت در نشست ماهانه هنرمندان موسیقی
  • آغاز فعالیت‌های ارکستر نوای آفتاب در سال ۱۴۰۳/ نخستین کنسرت با موسیقی بدون کلام
  • موسیقی ایران به پاپ منحصر شده است/ تاریخ انقضای موسیقی‌های بی سر و ته تمام می‌شود
  • متاسفانه موسیقی ایران به پاپ منحصر شده است/ تاریخ انقضای موسیقی‌های بی سر و ته تمام می‌شود
  • چرا دانلود غیرقانونی آهنگ را دوست داریم؟
  • ملایر میزبان جشنواره موسیقی «شب‌های تاک»
  • رونق کنسرت‌ها تهدید یا فرصت؟
  • ماجرای لغو کنسرت موسیقی در بوشهر چه بود؟