Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-25@10:38:59 GMT

مشارکت همگانی در پرورش حافظان قرآن

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۵۲۴۱۰

مشارکت همگانی در پرورش حافظان قرآن

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن امیری، مدیرکل اداره اوقاف و امور خیریه چهارمحال‌وبختیاری در نشست هم‌اندیشی که با پیشکسوتان داوری مسابقات قرآن کریم صبح امروز، 22 مردادماه برگزار شد،  با بیان اینکه انسجام خوبی میان مسئولان ذینفع استان جهت برگزاری مرحله استانی مسابقات قرآن وجود داشت، گفت: اعتقاد ما به مسابقات قرآن اوقاف فقط برگزاری نیست؛ هدف ارتقای فرهنگ قرآنی است و این امر همت بیشتری می‌طلبد و جا دارد این انسجام جهت ترویج فرهنگ قرآنی و تربیت حافظان قرآن بیشتر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیری با توجه به شرایط فرهنگی و اجتماعی استان، افزود:  این استان مستعد پرورش و تربیت حافظان قرآن است که متأسفانه از ظرفیت نیروهای مستعد قرانی استفاده نشده است.

وی با بیان اینکه هدف از همراهی دستگاه‌ها در مسابقات قرآن بهره‌مندی از آثار و برکات قرآن است، خواستار همکاری بیشتر مدیران دستگاه‌های اجرایی، سازمان‌ها و ادارات در امر تبلیغ ، پرورش حافظان قرآن و برگزاری مسابقات شد.

مدیرکل اداره اوقاف و امور خیریه استان با انتقاد از کم‌کاری برخی از مسئولین جامعه قرآنی در حمایت از مسابقات قرآن اوقاف و امور خیریه، بیان کرد: امام حسین(ع) اهمیت قرآن را در عمل نشان دادند ما به عنوان پیرو ایشان باید مفاهیم قرآن را در زندگی عملیاتی کرده و آن را در جامعه بسط دهیم. وقتی به عظمت قرآن نگاه می‌کنیم متوجه کم‌کاری خود در این حوزه می‌شویم.

امیری بر ضرورت تداوم جلسات قرآنی و فعالیت اتاق فکر قرآنی تأکید کرد و افزود: در جلسات متعدد گذشته مشکلات موجود در حوزه برگزاری مسابقات مطرح شد که نتیجه بخش نیز بود و امیدواریم برای حفظ ارزش‌های اسلام ناب محمدی(ص)، همه تلاش ‌کنند تا به اهداف انقلابی در حوزه  قرآن جامه عمل پوشانده شود.

وی ادامه ‌داد: قرآن کتاب زندگی و انسان‌سازی است، روش‌های زندگی و آموزه‌های دینی در قرآن بیان شده است اما متاسفانه آن‌چنان که باید و شاید به آن پرداخته نشده است.
مدیرکل اوقاف پس از استماع نقطه نظرات رئیس اداره امور قرانی و هیات داوران و جمع بندی نظرات آن‌ها گفت: با توجه به ارائه پیشنهادات هیات داوران در این خصوص، تشکیل کمیته‌های پیشنهادی و مرکز تخصصی داوران و برگزاری دوره‌های آموزشی ارتقاء سطح داوری را در دستور کار امور قرانی اوقاف قرار خواهیم داد.

امیری ضمن تقویت نقاط قوت این نوع هم اندیشی‌ها افزود: نقش داوران جامعه قرآنی در ترویج فرهنگ دینی قرآنی بسیار مهم است و داوران خود باید در مسائل مربوط به فعالیت‌های قرآنی وارد عرصه شده تا هم از داوران بومی در مسابقات بیشتر بهره‌مند شویم و هم فعالان قرآنی در استان تربیت کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا چهارمحال و بختیاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۵۲۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعزام ۲ نماینده از ایران به مسابقات قرآن مالزی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حمید مجیدی‌مهر رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به نزدیک شدن به ایام برگزاری شصت و چهارمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کشور مالزی گفت: دعوتنامه رسمی از سوی مسئولان موسسه جاکیم، نهاد برگزارکننده این مسابقات در کشور مالزی برای معرفی نمایندگان کشورمان به این رویداد بین‌المللی دریافت شده است.

وی با اشاره به اینکه مسابقات مالزی در رشته‌های قرائت تحقیق و حفظ کل قرآن کریم در دو بخش بانوان و آقایان برگزار می‌شود، گفت: تا دوره گذشته همواره دعوت‌نامه معرفی شرکت‌کننده در رشته قرائت تحقیق برای ما ارسال می‌شد، اما بر اساس رایزنی‌های صورت گرفته در دوره شصت و چهارم، علاوه بر قرائت تحقیق برای حضور شرکت‌کننده در رشته حفظ کل قرآن در بخش آقایان نیز دعوت‌نامه دریافت شده است.

رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه با تأکید بر اینکه رایزنی‌ها برای تعاملات بیشتر بین مسابقات ایران و مالزی ادامه دارد، افزود: پس از اضافه شدن رشته حفظ کل قرآن به مسابقات بین‌المللی قرآن کشور مالزی در سال‌های گذشته، این اولین بار است که از ایران دو شرکت‌کننده اعزام می‌شود.

دبیر ستاد عالی هماهنگی مسابقات قرآن کشور به رایزنی با مسئولان برگزارکننده مسابقات قرآن مالزی برای حضور یکی از استادان قرآنی کشورمان در گروه داوری اشاره و اضافه کرد: امیدوارم در نهایت خللی در این رایزنی‌ها و تعاملات مثبتی که ایجاد شده وارد نشود و این امر منجر به اعزام یک گروه کامل شامل قاری، حافظ و داور ایرانی به مسابقات مالزی شود.

مجیدی‌مهر درباره زمان‌بندی برگزاری شصت و چهارمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کشور مالزی گفت: بعد از دو مرحله‌ای شدن مسابقات قرآن ایران در دوران کرونا که منجر به برگزاری مسابقات به صورت مرحله مقدماتی (مجازی) و نهایی (حضوری) شد، مسابقات مالزی نیز در چند سال اخیر به این صورت برگزار می‌شود.

وی افزود: بر اساس آنچه اعلام شده است، مرحله مقدماتی به صورت مجازی اردیبهشت خواهد بود و پیش‌بینی می‌شود مرحله نهایی نیز در تابستان امسال برگزار شود.

رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: اسامی نمایندگان کشورمان در شصت و چهارمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کشور مالزی در روز‌های آینده اعلام خواهد شد.

دیگر خبرها

  • رقابت قرآنی دانش آموزان شمال فارس در سرچهان
  • استفاده از اقتصاد دریا از فاصله ۱۳۰۰ کلیومتری!
  • مسابقات قرآن و عترت مرحله ۱۴ گانه در اشکنان
  • دعوت میزبان برنامه محفل برای تماشای مسابقه قرآنی‌ها
  • ۲۰ هزار حافظ قرآن در خراسان رضوی
  • ۲۲۴۱ دانش آموز قشمی به طرح مسطورا پیوستند
  • تربیت میلیونی حافظان قرآن کریم باید به یک مطالبه عمومی و گفتمان تبدیل شود
  • خراسان رضوی میزبان بزرگترین رویداد قرآنی است
  • برگزاری نوزدهمین آزمون تخصصی حافظان قرآن در خراسان رضوی
  • اعزام ۲ نماینده از ایران به مسابقات قرآن مالزی