Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-03-28@20:42:04 GMT

ماهواره ناهید ماهیت مخابراتی دارد

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۵۲۵۶۲

ماهواره ناهید ماهیت مخابراتی دارد

به گزارش برنا از اراک ، محمد جواد آذری جهرمی در حاشیه بهره برداری از طرح مسیر ترانزیتی - ارتباطاتی ساوه در جمع اصحاب رسانه اظهار داشت: ماهواره ناهید ماهیت مخابراتی دارد و قرار است در مدار ۲۵۰ کیلومتری زمین قرار گیرد.

وی افزود: مدت ماندگاری این ماهواره در فضا ۲ و نیم  ماه است و علاوه بر ماموریت مخابراتی، قرار است فناوری جدید دانشمندان ایرانی مبنی بر باز و بسته کردن سلول های خورشیدی متحرک در مدار زمین را آزمایش کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: آزمایش های لازم بر روی این ماهواره که قابلیت تصویربرداری هم دارد به اتمام رسیده است.
آذری جهرمی در مورد زمان پرتاب این ماهواره به مدار زمین توضیح داد: برنامه و زمان دقیق پرتاب این تجهیز پیشرفته به مدار زمین توسط وزارت دفاع اعلام می شود اما، تحویل این ماهواره در آینده بسیار نزدیک خواهد بود.
وی در خصوص طرح نوآفرین با استفاده از ظرفیت های فضای مجازی، گفت: تاکنون بیش از یک هزار و ۳۰۰ شرکت و گروه نوپا برای سرمایه گذاری در این خصوص اعلام  مشارکت کرده اند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: در سه هفته ای که از راه اندازی این طرح می گذرد، مشوق هایی هم ارایه شده و روند کار به خوبی پیش می رود.
به گفته آذری جهرمی، برنامه های اشتغالزایی نیز در هفته های آتی اعلام خواهد شد اما، اکنون فرآیند هماهنگی نهادها و شرکت ها در دست اقدام است.
وی اظهار داشت: امید است با انجام مثبت فرآیندهای طرح نوآفرین وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تا پایان امسال ۶۸ هزار شغل در کشور ایجاد شود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: بررسی وضعیت زیرساخت های ارتباطی و مخابراتی  استان مرکزی و بهره برداری از شماری طرح آی . تی  که در ۲ سال اخیر اجرا شده  از اهداف سفر به این استان است.
آذری جهرمی اظهار داشت: یک مسیر ترانزیتی ساوه در این سفر  با استفاده از تجهیزات ایرانی افتتاح شد که ۹.۶ دهم ترابایت ظرفیت دارد و توسط جوانان کشور راه اندازی شده است.
وی ادامه داد: با راه اندازی این مسیر ترانزیتی، ظرفیت شبکه ملی اطلاعات از تهران به اصفهان با عبور از حوزه ساوه تقویت می شود و نکته مهم در این طرح  اتکا به توانمندی های داخلی  است.
وزیر ارتباطات و فناووری اطلاعات افزود: در یک سال اخیر ۲۱۰ میلیارد ریال اعتبار برای توسعه زیرساخت های ارتباطی و مخابراتی  ساوه و زرندیه و همچنین روستاهای اطراف هزینه شده  که توسعه قابل توجهی را در پی داشته است با این حال اقداماتی از قبیل توسعه خطوط تلفن ثابت با توجه به رشد جمعیت برای حدود ۱۰ هزار خانوار ساوجی که در طرح مسکن مهر و شهرک های جدید مستقر شده اند نیز باید انجام شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ارتباطات و فناوری اطلاعات رشد ماهواره مدار زمین وزارت دفاع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۵۲۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماهواره ارتباطی چین وارد مدار ماه شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، به گفته اداره ملی فضایی چین، ماهواره رله «کوئیکیاو_۲» (Queqiao-۲) روز دوشنبه پس از ۱۱۲ ساعت پرواز، در فاصله حدود ۴۴۰ کیلومتری از سطح ماه ترمز پریلون را انجام داد و پس از حدود ۱۹ دقیقه وارد مدار ماه شد.

این ماهواره که در تاریخ ۲۰ مارس با موشک حامل لانگ‌مارچ به فضا فرستاده شد، به عنوان سکوی رله برای مرحله چهارم برنامه اکتشاف ماه چین طراحی شده است و خدمات ارتباطی را برای ماه‌نورد چانگ‌ای‌۴ ارائه می‌کند. 

ترمز پریلون یک نوع کنترل مداری حیاتی در طول پرواز ماهواره به ماه است؛ ماهواره باید با نزدیک شدن به ماه "ترمز" کند و سرعت نسبی خود را به کمتر از سرعت فرار ماه برساند تا بتواند توسط گرانش ماه گرفته شود و به دور ماه بچرخد.

دو ماهواره آزمایشی فناوری ارتباطات، تیاندو-۱ و -۲ که روی موشک حامل لانگ مارچ  بودند نیز ترمز پریلون را تکمیل کردند و روز دوشنبه وارد مدار ماه شدند.

 ‌کوئیکیاو_۲ و در مقایسه با مدل قبلی خود با نوآوری‌های بیشتر در فناوری، عملکرد‌ها و طول عمر بیشتر برای مأموریت‌های بیشتر همراه است. 

این ماهواره به عنوان بخش مهمی از برنامه‌های فضایی چین برای ایجاد یک سامانه ارتباطی بین ماه و زمین در نظر گرفته شده و با ورود به مدار ماه، امکان ارتباط مستقیم آن با ماهواره‌های چینی در سطح ماه و ارسال داده‌ها و اطلاعات به صورت مستقیم به زمین فراهم شده است.

این ماهواره در موقعیت مناسبی در مدار ماه قرار گرفته است که به طور بهینه امکان ارتباط با ماهواره‌های دیگر و ایجاد یک پل ارتباطی موثر بین ماه و زمین را فراهم می‌کند. این اقدام مهم برای توسعه برنامه‌های فضایی چین و ارتباط موثر با ماه به شدت مورد توجه قرار گرفته است.

با ورود این ماهواره به مدار ماه، امکان دسترسی سریع‌تر و موثر‌تر به داده‌ها و اطلاعات مربوط به برنامه‌های فضایی چین و برنامه‌های تحقیقاتی مربوط به ماه فراهم شده است. این مهم است که چین به عنوان یکی از کشور‌های پیشرو در حوزه فضاپیما‌ها و ارتباطات فضایی، از فناوری‌های مدرن و پیشرفته برای ارسال داده‌ها و اطلاعات ماهواره‌های خود به زمین استفاده کند و این موفقیت نشان از توانایی و توانمندی چین در این زمینه است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دیدار نوروزی کارکنان پست بانک ایران با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • دو ماهواره بخش خصوصی آماده پرتاب هستند
  • ارتقاء جایگاه ایران در شاخص توسعه ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • در حوزه توسعه ارتباطات از رتبه ۸۱ به رتبه ۷۵ رسیده‌ایم
  • ایران در حوزه ارتباطات از رتبه ۸۱ به ۷۵ دست یافت/ لایحه امنیت کاربران در دست بررسی است
  • رتبه ایران در شاخص جهانی فناوری اطلاعات و ارتباطات افزایش یافت
  • بازدید معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از سازمان فاوا شهرداری مشهد
  • ایران در توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات ۶ پله صعود کرد
  • ماهواره ارتباطی چین وارد مدار ماه شد
  • وضعیت اینترنتی تهران چگونه است؟