Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان گیلان گفت: علت عقب افتادگی بندر انزلی از سایر بنادر کشور مانند بندر امیرآباد نبود بستر مناسب برای عملیات تخلیه و بارگیری غلات است. ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۹:۵۶ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرانزلی، حمیدرضا آبایی عصر امروز در مراسم تجلیل از خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای حوزه دریایی در انزلی اظهار داشت: خبرنگاران با انتقال درست اخبار گامی موثر در جهت اعتلای عملکرد بندرانزلی برمی‌دارند و از زحمات تمامی این افراد قدردانی می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان گیلان با بیان اینکه حمل و نقل دریایی در توسعه پایدار اقتصاد کشور موثر است گفت: طبق آمار بیش از 80 درصد کالاها از طریق حمل و نقل دریایی انجام می‌شوند و با توجه به قوانین جهانی روزی برای تقدیر از تمام فعالان حوزه حمل و نقل دریایی درنظر گرفته شده است.

وی با اشاره به سابقه طولانی بندرانزلی در زمینه تراتزیت کالا تصریح کرد: بندر انزلی در ترانزیت کالا در کریدور شمال و جنوب نقش اساسی دارد و وضعیت این بندر در توسعه تجارت در کشور بسیار تاثیرگذار است.

گیلان| 50 درصد مراودات تجاری در بندرانزلی با کشور روسیه استدادستان بندرانزلی: "سازمان حفاظت محیط زیست" گیلان را با آزمایشگاه اشتباه گرفته‌ است40 هکتار پس‌کرانه بندرانزلی به منطقه آزاد الحاق شد

آبایی با بیان اینکه بندرانزلی می‌تواند به جایگاه گذشته خود برگردد افزود: یکی از دلایل عقب بودن بندرانزلی از بنادر استان‌های همجوار، شرایط جوی این منطقه است اما امکانات این بندر در حال بروزرسانی است و بایستی با آماده کردن زیرساخت‌های لازم، امکانات با توجه به ماهیت کالاها تغییر کنند.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان گیلان گفت: بندر انزلی حدود 150 هکتار اراضی دارد که اگر با قوانین منطقه آزاد اداره شود می‌تواند در جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی موفق عمل کند همچنین قرار است که ظرفیت سیلوهای این بندر به 66 هزار تن افزایش یابد و هدف ما این است که کشور در زمینه تامین کالاهای اساسی به خودکفایی برسد.

آبایی رشد 56 درصدی کانتینر در 4 ماهه نخست امسال را نشان‌دهنده ظرفیت بالای بندرانزلی دانست و عنوان کرد: اگر با احداث سیستم‌های صوتی، سردخانه‌های نگهداری کالاها و بسته بندی کالاها را در بندر انزلی فعال‌کنیم ظرفیت این بندر ارتقا می‌یابد.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان گیلان با بیان اینکه بیش از 200 میلیارد تومان سرمایه گذاری بخش خصوصی در این بندر جذب شده است خاطرنشان کرد: هم اکنون نیز بخش خصوصی در این بندر فعال است و برای جذب بیشتر سرمایه بخش خصوصی نیز برنامه داریم.

وی با تاکید بر فرهنگسازی رسانه‌ها در استفاده بیشتر از ظرفیت بندر انزلی بیان کرد: در کشور ما هنوز فرهنگ غله‌داری و استفاده از سیستم‌های کانتینری وجود ندارد و استفاده از کالاهای فله‌ای و فرهنگ غله‌داری باید در دستور کار سازمان‌های دخیل در واردات قرار گیرد.

آبایی ابراز داشت: وقتی غلات وارد یک استان می‌شود بایستی صنایع پشتیبان آن نیز در آن استان وجود داشته باشد و یکی از دلایل عقب بودن بندر انزلی از بندر امیرآباد نبود بستر مناسب برای عملیات تخلیه و بارگیری غلات است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان گیلان با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه گردشگری گفت: در سال 98 زمان انتظار کشتی‌ها در بندر انزلی کاهش یافت و اقداماتی نظیر ساخت موج شکن و حوضچه نیز انجام شد و بایستی برای ورود سرمایه گذاران جهت ساخت اماکن تفریحی و هتل در این بندر برنامه‌ریزی شود.

آبایی با تاکید بر ورود سرمایه‌گذاران از کشورهای حاشیه دریای خزر تصریح کرد: ورود سرمایه‌گذاران از کشورهای حاشیه دریای خزر در بندر انزلی از اهمیت بالایی برخوردار است و قرار است یکی از بحث‌های اصلی در نشست سه جانبه بین ایران، آذربایجان و روسیه اعلام آمادگی بندر انزلی برای ورود سرمایه گذاران کشورهای حاشیه دریای خزر باشد.

انتهای پیام/ ع

R7877/P1494/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۵۵۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۸.۶ درصدی تخلیه و بارگیری کالای کانتینری

بر اساس آمار سازمان بنادر و دریانوردی در فروردین ماه امسال ۱۷.۵ میلیون تن انواع کالا در بنادر شمالی و جنوبی کشور تخلیه و بارگیری شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم،‌بر اساس آمار سازمان بنادر و دریانوردی در اولین ماه بهار امسال 2 میلیون و 112 هزار و 331 تن کالای نفتی و 4 میلیون و 387 هزار و 290 تن کالای غیرنفتی در بنادر کشور تخلیه شده است.

در فروردین ماه 5 میلیون و 407 هزار و 696 تن کالای نفتی، 5 میلیون و 616 هزار و 481 تن کالای غیرنفتی و مجموعا 11 میلیون و 24 هزار و 177 تن کالای نفتی و غیرنفتی بارگیری شده است.

همچنین 199 هزار و 962 TEU کانتینر در بنادر کشور تخلیه و بارگیری شده که در مقایسه با فروردین سال گذشته 9 درصد افزایش یافته است.

تخلیه‌و‌بارگیری صورت گرفته در بخش عملیات کانتینری نیز طی فروردین ماه امسال، معادل 199 هزار و 962 TEU بود که در قیاس با عملیات کانتینری طی مدت مشابه سال گذشته که معادل 184 هزار و 100 TEU بود، رشد  8.6 درصدی را نشان می‌دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تخلیه غلات 101 فروند کشتی در بندر امیرآباد بهشهر
  • تخلیه غلات ۱۰۱ فروند کشتی در بندر امیرآباد بهشهر
  • تخلیه غلات ۱۰۱ فروند کشتی در بندر امیرآباد
  • اتمام تعمیر اسکله تاریخی بلوار بندرانزلی
  • بندر انزلی، میزبان کشتی ساحلی کارگران قهرمانی کشور
  • رشد ۸.۶ درصدی تخلیه و بارگیری کالای کانتینری
  • پیشرفت فیزیکی ۸۶ درصدی تصفیه خانه شرقی بندرانزلی
  • تخلیه و بارگیری ۴۸۵ هزار و ۳۵۲ تن کالا در امیرآباد
  • فروردین ماه پررونق در بزرگترین بندر شمال 
  • آغاز رکورد شکنی بندر امیرآباد در سال ۱۴۰۳