Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پایگاه خبری معا فلسطین، عریقات در دیدار با هیات ۳۵ نفره از نمایندگان کنگره آمریکا به ریاست «کوین مک کاتری» رهبر اقلیت مجلس نمایندگان از حزب جمهوری خواه در رام الله افزود: صلح تنها از طریق پایان اشغالگری و برپایی کشور فلسطینی محقق خواهد شد.

وی تاکید کرد: صلح با برپایی کشور مستقل فلسطینی بر اساس مرزهای ۱۹۶۷ امکان پذیر خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش تر نیز محمود عباس رئیس تشکیلات خود گردان فلسطین در دیدار با هیات کنگره آمریکا به ریاست «استنی هویر» رهبر اکثریت مجلس نمایندگان از حزب دموکرات، بر لزوم برپایی دو کشور فلسطینی و یهودی بر اساس قطعنامه های بین المللی تاکید کرده بود.

دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا دسامبر ۲۰۱۷ (آذر/ دیماه ۹۶) در اقدامی کاملاً غیر قانونی و در تعارض با قطعنامه های سازمان ملل متحد و شورای امنیت، قدس را به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی به رسمیت شناخت و سفارت این کشور را از تل‌آویو به این شهر منتقل کرد.

همچنین طرح های رژیم صهیونیستی برای توسعه شهرک سازی در مناطق اشغالی فلسطین از زمان روی کار آمدن دونالد ترامپ شدت و سرعت بیشتری گرفته است.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۵۷۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا: به اسرائیل فقط مشاوره نظامی می‌دهیم

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، «متیو میلر» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا مدعی شد که این کشور نقشی در عملیات‌های نظامی رژیم صهیونیستی علیه فلطسینی‌ها ندارد و فقط به ارائه مشاوره اکتفا می‌کند.

وی در توضیح این ادعا افزود: ما در طراحی عملیات‌های نظامی اسرائیل نقشی نداریم. اما همواره به آنها درباره آنچه به‌زعم خودمان بهترین راه برای اجرای این عملیات است، مشاوره می‌دهیم. دست‎کم درخصوص برخی از نخستین دیدارهایی که بعد از ۷ اکتبر با اسرائیلی‌ها داشتیم، این مسئله صدق می‌کند.

میلر در ادامه هشدار داد که حمله اسرائیل به رفح باعث آسیب رساندن به غیرنظامیان فلسطینی خواهد شد و تشدید انزوای بین‌المللی اسرائیل را در پی خواهد داشت.

این بیانیه در حالی صادر می‌شود که آمریکا برخلاف ادعای تلاش برای برقراری آتش‌بس در غزه، حاضر به توقف کمک تسلیحاتی به رژیم صهیونیستی نیست و از این بابت شریک جرم قتل‌عام فلسطینیان است.

از سوی دیگر، بسیاری بر این باورند که اختلاف تل‌آویو-واشینگتن ساختگی است و به مسائل تاکتیکی بازمی‌گردد.

طی شش ماهی که از آغاز تهاجم نظامی اسرائیل علیه غزه می‌گذرد، شمار شهدای فلسطینی در مجموع به ۳۲ هزار و ۴۱۴ نفر رسیده و تعداد مجروحان نیز به ۷۴ هزار و ۷۸۷ نفر افزایش یافته است.

نامتناسب بودن پاسخ رژیم صهیونیستی به حمله  ۷ اکتبر حماس، حجم بالای تلفات انسانی و تلاش نظام‌مند اسرائیل برای محو نشانه‌های حیات از باریکه غزه که گویای قصد صهیونیست‌ها برای محو فیزیکی (نسل‌کشی) فلسطینی‌ها است، موجب شده که واشینگتن به ظاهر هم که شده از تل‌‌آویو فاصله بگیرد.

 

انتهای پیام/

مریم خرمائی

دیگر خبرها

  • تداوم جنایات رژیم صهیونیستی با شهادت ۱۱ فلسطینی
  • ۷ شهید و زخمی در حمله صهیونیست‌ها به جنین
  • آمریکا: به اسرائیل فقط مشاوره نظامی می‌دهیم
  • حماس خواستار پایان سکوت دادگاه لاهه دربرابر جنایات صهیونیست‌ها شد
  • تاکید سوریه بر لزوم پایان اشغالگری و حمایت آمریکا از تروریسم
  • انتخابات آمریکا موجب رای متفاوت این کشور به قطعنامه شد/ آتش بس فوری در غزه انجام نخواهد شد
  • محکومیت غصب سرزمین‌های فلسطینی‌ها توسط ایران
  • شهادت ۱۰۷ فلسطینی طی ۲۴ ساعت
  • شهادت ۱۰۷ فلسطینی طی ۲۴ ساعت/ آمار شهدای غزه به ۳۲ هزار و ۳۳۳ نفر رسید
  • شهادت ۱۰۷ فلسطینی طی ۲۴ ساعت / آمار شهدای غزه به ۳۲ هزار و ۳۳۳ نفر رسید