Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس امور خانواده گفت: از آنجا که خانم‌ها عشق ورز بوده و پسران عشق باز هستند و نیاز غریزی برای آنها در اولویت است؛ لذا ۸۰ درصد دختران با قصد ازدواج وارد روابط احساسی می‌شوند در حالیکه ۸۰ درصد پسران قصدشان ازدواج نبوده بلکه هدف آنها سوء استفاده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح قزوین؛ همایش بزرگ خانواده موفق شب گذشته با حضور حجت الاسلام حسین دهنوی به مناسبت نکوداشت دهه ولایت با همت سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری قزوین در فرهنگسرا بانو قزوین برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناس امور خانواده در این مراسم اظهار کرد: محدودیت‌های الهی برای مصونیت انسان‌هاست تا روح و روان و جسم و جان آنها سالم بماند.

وی افزود: خداوند متعال در قرآن کریم با صراحت در مورد حرام بودن روابط ناسالم و نامشروع زن و مرد نامحرم سخن گفته است؛ چراکه این روابط ناسالم آفت بسیاری را متوجه افراد کرده و موجب آسیب رساندن به بنیان خانواده می‌شود.

دهنوی تصریح کرد: متاسفانه بعضأ شاهدیم گوهر عفت دختر خانم‌هایی به دلیل همین رابطه‌ها آسیب دیده و مشکلات فراوانی را برای او ایجاد کرده است.

این کارشناس خانواده با اشاره به روابط ناسالم بین دو جنس مخالف در دنیای مجازی گفت: برخی گمان می‌کنند چون در فضای مجازی یکدیگر را نمی‌بینند و امکان تماس و رابطه و ملاقات حضوری وجود ندارد؛ بنابراین اشکالی در روابط بین آنها وجود ندارد و مشکلی ایجاد نمی‌کند؛ در حالیکه در همین شبکه‌های اجتماعی افراد عواطف و احساسات خرج کرده و به مرور وابسته و دلبسته هم می‌شوند.

وی اضافه کرد: قطع شدن روابط بین افراد در فضای مجازی و یا ختم شدن آن به ازدواج هر دو آسیب‌زا است، زیرا در صورت قطع رابطه کسانی که شکست عشقی دارند در بسیاری از موارد دچار افسردگی حاد می‌شوند به طوریکه ۸۰درصد آنها افکار خودکشی دارند که در ۲۰درصد موارد عملی می‌شود‌.

خانم ها عشق ورز و آقایان عشق باز هستند

این کارشناس امور خانواده بیان کرد: نتیجه یک پژوهشگر امریکایی بر روی نمونه آماری دختران و پسرانی که رابطه عاطفی برقرار کردند؛ نشان ‌می‌دهد ۸۰درصد دختران آمریکایی که با پسران رابطه داشته و روابط آنها قطع شده افسردگی ماژور گرفتند و جالب آن است که ۸۰ درصد پسران آمریکایی با وجود قطع روابط با دختران، ابراز رضایت کردند.

وی ادامه داد: از آنجا که خانم‌ها عشق ورز بوده و پسران عشق باز هستند و نیاز غریزی برای آنها در اولویت است لذا ۸۰درصد دختران با قصد ازدواج وارد روابط احساسی می‌شوند در حالیکه ۸۰درصد پسران قصدشان ازدواج نبوده بلکه هدف آنها تمتعات نفسانی، بهره وری جنسی و سوءاستفاده است.

استاد حوزه و دانشگاه تاکید کرد: دختران باید بیشتر مراقب رفتارهای خود باشند و به پسران اعتماد نکنند البته ممکن است در ۲۰درصد موارد، آقایان هم قصد ازدواج داشته باشند که در این مواقع دخترها باید به پسران بگویند که هر کاری آدابی دارد و باید از طریق خانواده اقدام کنید.

دهنوی تصریح کرد: اگر روابط دختر و پسری هم در نهایت به ازدواج ختم شود، باز آسیب دارد که یکی از آن سوءظن‌های بیمارگونه و داشتن شک به یکدیگر است؛ ضمن اینکه خانم و آقایی که در نتیجه این روابط و دوستی دلبسته هم می‌شوند به مروز عاشق و شیدای هم شده و نسبت به معایب هم کر و کور می‌شوند به طوریکه حتی بدی طرف مقابل را خوبی می‌بینند.

اگر جوانان عاقلانه ازدواج کنند عاشقانه زندگی خواهند کرد

وی در ادامه توضیح داد: عنصر عشق بسیار قوی است و افراد را نسبت به مشاهده معایب یکدیگر غافل می‌کند لذا وقتی این دو نفر با ازدواج به هم می‌رسند پس از مدتی که از ازدواج آنها گذشت متوجه تفاوت بسیار در دنیای هم می‌شوند.

این کارشناس مذهبی بیان کرد: گفته می‌شود که آمار طلاق افزایش یافته و باید گفت که طلاق به دلیل ازدواج‌های اشتباه زیاد شده است و اگر جوانان عاقلانه ازدواج کنند، عاشقانه زندگی خواهند کرد و هرگز کارشان به طلاق ختم نمی‌شود.

وی با تاکید بر اینکه آقایان باید مراقب نگاهشان باشند، گفت: حس زیباشناختی مردها از طریق چشمانشان ارضاء می‌شود لذا مرد متاهلی که به قصد لذت به زن نامحرم نگاه می‌کند به مرور نسبت به همسرش دلسرد می‌شود و همین موضوع در نوع رفتار زن نیز تاثیر گذاشته، شروع به بهانه جویی می‌کند و به مرور اختلافات پیش می‌آید که ادامه این رفتار پس از چند سال ممکن است منجر به طلاق ‌شود.

دهنوی با اشاره به اینکه سبک زندگی اسلامی یعنی عمل به آموزه‌های قرآنی و الهی بیان کرد: حس زیباشناختی خانم‌ها از گوش ارضاء می‌شود، زن متاهلی که اجازه می‌دهد مرد نامحرم برای او عاطفه خرج کند نیاز عاطفی‌اش از طریق گوش تامین می‌شود، لذا در منزل نمی‌تواند به همسرش ابراز عاطفه و محبت کند که تبعات آن دلسردی از زندگی و در نهایت خیانت و طلاق است.

این کارشناس خانواده در پایان گفت: ۳۳درصد از قتل‌های وحشتناک کشور ما ناموسی بوده و جرم‌ها و جنایات فراوانی از طریق روابط ناسالم بین زن و مرد نامحرم رخ داده است و بسیاری از زندگی‌ ها فقط به دلیل همین روابط ناسالم و عدم رعایت خط قرمزها وحدود الهی نابود و متلاشی شده است.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۵۹۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی موسسات ازدواج در برنامه «بیا وسط»

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، برنامه «بیا وسط» در جدیدترین قسمت خود میزبان «محمد حسن روحانی» (سردبیر برنامه) خواهد بود، تا با گفتگویی هدفمند به جمع‌بندی موضوع واسطه‌گری برای ازدواج بپردازد.

این برنامه تولید گروه خانواده شبکه دو شامل محتوای آموزشی در حوزه ازدواج است، و مخاطب اصلی آن جوانان در شرف ازدواج و خانواده‌های آنان هستند؛ و جدیدترین قسمت آن به کارگردانی و تهیه کنندگی سید یزدان ملک آبادی پنجشنبه ۳۰ فروردین ساعت ۱۹ از شبکه دو سیما پخش می‌شود.

دیگر خبرها

  • معرفی موسسات ازدواج در برنامه «بیا وسط»
  • افزایش چشمگیر اسلام‌هراسی در آلمان
  • مسئولان به قانون جوانی جمعیت باید در عمل معتقد باشند
  • دعوت از ازبکستان برای پیوستن به جنبش جهانی تعهد به خانواده
  • چیزی کم ندارم فقط به دنبال همدم بودم ! | انگار جای زن و مرد در زندگی ما عوض شده است
  • داستان غم‌انگیز زنی که تنها همدم می‌خواست اما همسرش به دنبال پولش بود
  • حمایت از تحکیم خانواده در مجامع بین‌المللی
  • ازدواج‌های صوری برای دریفات وام ازدواج!
  • شکست کامل قانون فرزندآوری با آن همه بودجه و اصرار | نرخ فرزندآوری سال ١۴٠٢چطور شد؟
  • آمار بالای بازماندگی از تحصیل در نوجوانان / ۷۰ درصد در دهک یک تا پنج قراردارند