Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-18@03:17:00 GMT

رسانه‌ها خاستگاه مطالبات جامعه و مردم هستند

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۵۹۸۸۶

رسانه‌ها خاستگاه مطالبات جامعه و مردم هستند

به گزارش ایکنا از کردستان، آزاد حکمت، مدیر مخابرات منطقه کردستان در مراسم گرامیداشت روز خبرنگار که دیروز، 22 مردادماه در شرکت مخابرات استان برگزار شد، اظهار کرد: خبرنگاران نقش رابط دو طرفه بین مردم و سازمان را دارند و پل ارتباطی کامل بین مردم و سازمان هستند.

وی با اشاره به اینکه دسترسی به تمام اطلاعات جامعه کار دشواری است، افزود: رسانه‌ها به‌عنوان نماینده افکار عمومی خاستگاه نیازها، مطالبات جامعه و مردم هستند و مسئولان می‌توانند از طریق رسانه به‌روزترین اطلاعات خود را در جامعه منتشر کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حکمت بیان کرد: با وجود کمبود منابعی که در چند سال اخیر دامنگیر شرکت مخابرات شده است و علیرغم تمام کمبودها هیچگاه خدمات خود را به مردم کاهش نداده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه تاکنون ۴۸۰ روستای استان از اینترنت پرسرعت مخابرات بهره‌مند شدند در حالیکه در ابتدای دولت تدبیر و امید فقط ۹ روستا از این امکانات برخوردار بودند، عنوان کرد: در حال حاضر ۱۹ هزار مشترک روستایی از اینترنت پرسرعت مخابرات (ADSL) استان برخوردار شده‌اند و توسعه آن در دستور کار است.

مدیر مخابرات منطقه کردستان، به ضعف سایت‌های WLL (بی‌سیم روستایی) در بحث نبود دیتا و کیفیت پایین اشاره کرد و یادآور شد: در مدت ۱۰ روز ۳۱۲ سایت روی سایت‌های همراه اول برگردان شد و تقریباً اکنون چیزی به نام سایت بی‌سیم روستایی نداریم و مشترکان می‌توانند در حوزه دیتا از تعرفه تلفن ثابت استفاده کنند.

وی با بیان اینکه واگذاری خط‌ های تلفن ثابت جدید در استان بر بستر فیبرنوری خواهد بود، افزود: ۲ مزیت اصلی FTTH ظرفیت و سرعت تقریباً نامحدود است و تاکنون چهار هزار و ۶۰۰ کیلومتر شبکه فیبر نوری اجرا شده و برنامه‌های بزرگی نیز از جمله در روستاها در دست اجراست.

حکمت از واگذاری سرویس جدید VDSL روی کابل مسی با پهنای باند گسترده نیز خبر داد و بیان کرد: این سرویس در حال حاضر در سنندج در حال انجام است و برنامه‌ریزی برای دیگر شهرهای استان نیز وجود دارد که کمترین سرعت اینترنت بر این بستر ۲۵ تا ۵۰ مگابایت است.

وی عنوان کرد: تمام شهرهای استان از نسل سه و چهار اینترنت تلفن همراه و حدود ۱۹ روستا نیز از تکنولوژی ۳G و ۴G بهره‌مند هستند ضمن اینکه ارتقای فناوری ارتباطات در روستاهای استان نیز در دست اجراست.

مدیر مخابرات منطقه کردستان تأکید کرد: در حوزه دیتا در بحث توسعه و افزایش کیفیت کارهای خوبی شده در حالیکه تا پایان سال ۹۲، ۸۴ کافو نوری نصب شده بود اکنون به ۲۱۳ مورد افزلیش یافته، همچنین ۹۲ هزار و ۲۰۰ خط اینترنت پرسرعت واگذار شده است.

حکمت حجم مصرف اینترنت روزانه استان را ۵۰ ترابایت اعلام کرد و یادآور شد: پهنای باند در نقاط روستایی در حال افزایش است و ضریب نفوذ همراه اول نیز در سال جاری به ۱۱۴ درصد افزایش یافته است.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا کردستان اجتماعی آزاد حکمت شرکت مخابرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۵۹۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کذاب‌های جذاب

  خبرهایی که هرچند کذب و دروغ اما جذاب هستند و حداقل برای چند روز و چند ساعت یا حتی چند دقیقه‌ای می‌توانند نویسنده‌ خبر را به هدفش، هرچه که هست برسانند. آنها می‌دانند که جذابیت پیروز است؛ هرچند به مدت کوتاه و هرچند جذابیتی دروغ! اما شما چقدر از ذهن‌تان در برابر این دروغ‌ها محافظت می‌کنید؟

فکر می‌کردیم دوره خبرهای کلیک‌خور گذشته است! خبرهایی که همان تیترشان فریاد می‌زنند که واقعیت ندارند و نگارنده‌هایش برای جذب مخاطب، به نوشتن هر واژه‌ای تن می‌دهند. حالا که درعصر ارتباطات و تکنولوژی هستیم، به نظر می‌رسد کمتر کسانی باشند که به بالارفتن کلیک‌های چنین صفحه‌‌ها و سایت‌هایی کمک کنند؛ اما متاسفانه هستند و همچنان متولیان این سایت‌های خبری دروغ و اصطلاحا فیک‌نیوزها را به هدف‌شان که صرفا بالارفتن شمارشگر سایت است می‌رسانند. 
     
به گزارش یک منبع آگاه!
همه ازمهاجرت یکی از چهره‌ها می‌گویند؛ عکس‌هایش در کشوری خارجی منتشر شده و حالا هم دو هفته‌ای می‌شود که بر سر کارش حاضر نیست. خبر مهاجرت‌کردن، اقامت‌گرفتن و تصمیم برای برنگشتن‌اش به کشور می‌پیچد؛ از این صفحه به آن صفحه، از این کانال خبری به آن کانال خبری.اما حالا برگشته است!همین‌جا در محل کارش حضور دارد و از سفرش به‌عنوان یک سفر تفریحی دوهفته‌ای یاد می‌کند؛ فقط همین!چرا کسی برای انتشار این خبر، با خودش صحبت نکرد؟ چرا ازیک منبع مطمئن پیگیری نکرد؟ چطور خبری را بدون اطمینان از صحتش منتشر کرد؟ شاید بتوان پاسخش را درمخاطبانی که بی‌درنگ دل به دل چنین خبرهایی می‌دهند پیدا کرد. 
     
بشنو و باور نکن
درست است که نصیحت «تا با چشم‌های خودت ندیدی باور نکن» تاریخش گذشته است و دیگر نمی‌توان به آن اکتفا کرد، اما باعث خوشبختی است که ضرب‌المثل «جوینده یابنده است» همچنان به قوت خودش باقی است و تاریخ ثابت کرده است که واقعا جوینده، یابنده خواهد بود. موضوعی که در پیداکردن اصل اخبار و صحت و سقم آنها هم صدق می‌کند؛ چنان‌که بهتر است به محض مواجه‌شدن با خبری عجیب، موضوع را از چندین منبع خبری پیگیری کرد، به آن زمان داد و بعد آن را باور نمود یا حتی به اشتراک گذاشت. البته که این روزها کم نیستند خبرهای عجیب اما واقعی ولی این چیزی از بار مسئولیتی که بر دوش و شانه‌های ما در انتشار اخبار صحیح سنگینی می‌کند کم نمی‌نماید.
     
روزگار هوش مصنوعی‌ها
«تا با چشم‌های خودت ندیدی، چیزی را باور نکن.» این توصیه و نصیحت همیشگی خیلی از پدربزرگ‌ها و مادربزگ‌های‌مان بود؛ نصیحتی که یادمان می‌انداخت هر شنیده‌ای را باور نکنیم و تا با چشم‌های خودمان ندیده‌ایم، درباره‌اش قضاوت نکنیم؛ اما به نظر می‌رسد که در روزگار امروز، حتی نصیحت‌ها و توصیه‌ها هم دیگر تاریخ انقضا دارند. این همان چیزی است که هوش‌مصنوعی برای‌مان به همراه داشته و حالا با روی کار آمدن جنبه‌ها و توانمندی‌های مختلف و اعجا‌ب‌انگیز هوش‌مصنوعی، دیگر حتی نمی‌توانیم به چشم‌های‌مان و آنچه می‌بینیم هم اعتماد و آن را باور کنیم. 
     
در باب سواد رسانه‌ای
نمی‌خواهم و اهلش نیستم و وقتش را ندارم ندارد! کارکردن با تلفن‌های همراهی که در لحظه و ثانیه به دنیای اخبار و اطلاعات در سراسر دنیا وصل می‌شوند و مخاطب هیچ اختیاری در گزیده‌دیدن‌وشنیدن این حجم از اطلاعات ندارد، نیاز به سواد دارد؛ یک سواد رسانه‌ای! سواد و مهارتی که به ما قدرت تشخیص اخبار واقعی از اخبار جعلی را می‌دهد. خیلی هم فرقی نمی‌کند در کدام شبکه اجتماعی یا سایت خبری عضو هستیم و فعالیت بیشتری داریم؛ آنچه اهمیت دارد، خبرهای ظاهرا جذابی است که در لحظات اول می‌تواند منبع منتشرکننده را به قرارگرفتن در اوج خبرها برساند؛ دیگر چه اهمیتی دارد که چند ساعت بعد خبر از تیتر اول سایت یا صفحه برداشته شود؟ 
«در این میان، این مخاطبان هستند که باید آن‌قدر ماهر باشند که در همان لحظات اول، تحت تاثیر خبر قرار نگیرند؛ خبری که لازم است صحت‌سنجی شود.» این را محمد لسانی، کارشناس رسانه و مدرس سواد رسانه‌ای می‌گوید که معتقد است برای اطمینان از راست یا دروغ بودن اخبار فضای مجازی به چند نکته اساسی توجه کرد: «بررسی منبع خبر خیلی مهم است؛ این‌که خبر از یک وبسایت معتبر منتشر شده باشد نه صرفا یک کانالی که در فضای مجازی فعالیت می‌کند و چندان نظارتی روی فعالیتش وجود ندارد. در مرحله بعد لازم است که به محض مواجه‌شدن با هر خبری، خودمان دست به کار شویم و به طرق مختلف آن را جست‌وجو کنیم تا در کنار هم قرار دادن یافته‌های مختلف، به نتیجه درست برسیم.» 
درنهایت هم فراموش نکنید که به زمان خبرها دقت کنید؛ برخی از خبرها، تاریخ انقضای‌شان مدت‌هاست که گذشته و حالا دوباره بسته به شرایط، روی بورس آمده‌اند. 

دیگر خبرها

  • ۲۴۳ خانوار روستایی لرستان به اینترنت پرسرعت متصل شدند
  • اجرای بیش از ۶۴ هزار متر شبکه فیبرنوری در کردستان
  • گیلان خاستگاه متفکران و چهره‌های مهم هنر انقلاب اسلامی است
  • راه اندازی ۱۱ سایت توسعه تلفن و اینترنت پرسرعت همراه روستایی، در خراسان جنوبی
  • راه اندازی ۹ سایت توسعه تلفن و اینترنت پرسرعت همراه روستایی، در خراسان جنوبی
  • راه اندازی  ۹ سایت توسعه تلفن و اینترنت پرسرعت همراه روستایی، در خراسان جنوبی
  • دی‌ داس علیه اینترنت | حمله سایبری دی‌ داس چیست؟
  • چگونه یک بک لینک قوی کسب بکنیم؟
  • نصب و راه اندازی تکنولوژی نسل ۴ همراه اول در روستای مسلمیه اهواز
  • کذاب‌های جذاب