Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین توکلی (فرماندار ملارد) در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره مشکلات و معضلات این شهرستان گفت: در شهرستان ملارد طی دو دهه گذشته یک ساختار جمعیتی متراکم بدون ساختار شهری بوجود آمده است.

وی ادامه داد: در حومه تهران هر نقطه‌ای که بدون ساختار برنامه‌ریزی شده شهری و اجتماعی و پیوست‌های مخالف شکل گرفته باشد، قطعا در سرانه‌هایی که باید داشته باشد با کمبودهایی روبرو خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در شهرستان ملارد نیز علیرغم خدمات خوبی که در این منطقه ارائه شده است از نظر امکانات در برخی از حوزه‌ها با کمبود مواجه هستیم.

فرماندار ملارد با بیان اینکه تلاش می‌کنیم تا ملارد در مسیر توسعه قرار گیرد، خاطرنشان کرد: در حوزه مرکزی ملارد با مشکل بافت فرسوده مواجه هستیم. همچنین یکی دیگر از مشکلات ما بحث آب شرب منطقه است. در این شهرستان تمام آب‌های شرب از آب چاه تامین می‌شود و هیچ مقدار از آب سطحی و آب پشت سد به شهر ملارد وارد نمی‌شود و یکی از مطالبات مردم این است که در حقابه شان با توجه به خشکسالی‌های اخیر و خشک شدن برخی سفره‌های آب زیرزمینی بتوانند از آب‌های سطحی نیز برای آب شرب استفاده کرده تا مشکل آب این منطقه هم از نظر کیفی و هم کمی برطرف شود.

توکلی با بیان اینکه ما هم از مجموعه کلانشهر کرج و هم از کلانشهر تهران با معضلات و مشکلاتی مواجه هستیم، تصریح کرد: ما نزدیک دو کلانشهر هستیم و با معضلات آنها روبرو هستیم، از همین رو در حال پیگیری هستیم تا براساس دیدگاه‌هایمان به اهداف مشخص و شرایط مطلوب در شهرستان ملارد برسیم.

وی با اشاره به اجرای پروژه فاضلاب شهری گفت: تاکنون نصب ۲ هزار انشعاب فاضلاب شهری در منطقه ملارد قدیم در حال اجرا است. مهمترین مطالبه ما در شهرستان ملارد این است که بتوانیم با بهره‌گیری از آبهای سطحی و افزودن آن به آب‌های زیر زمینی بتوانیم حجم آب را بالا برده تا در مواقع پیک مصرف با مشکل مواجه نشویم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا با قطع آب نیز مواجه شده‌‌اید، تصریح کرد: در یک برهه زمانی به دلیل ایجاد مشکل در برخی چاه‌های آب با افت فشار آب مواجه شده بودیم که در حال حاضر برطرف شده است.البته گاهی اوقات نیز ممکن است حادثه‌ای اتفاق بیفتد.

توکلی با اشاره به موضوعات فرهنگی و اجتماعی خاطرنشان کرد: بعد از رونق تولید موضوعات فرهنگی و اجتماعی در اولویت‌های دوم ما قرار دارد. در شهرستان ملارد شهرداری در حال احداث یک فرهنگسرا است. همچنین احداث یک مجموعه فرهنگی و ورزشی نیز توسط وزارت راه و شهرسازی انجام می‌شود.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه ورزشی در این شهرستان ادامه‌ داد: در حال تلاش هستیم تا دو سالن ورزشی دیگر به مجموعه ورزشی شهر ملارد اضافه کنیم. 

فرماندار ملارد با بیا اینکه شهرستان ملارد دارای جمعیتی بیش از ۴۰۰ هزار نفر است، تصریح کرد: این جمعیت در شهرک‌های صنعتی و حوزه کشاورزی و دامداری در حال فعالیت هستند. البته ما به دنبال توسعه شهرک‌های صنعتی در منطقه برای ایجاد اشتغال بیشتر نیز هستیم و تلاش می‌کنیم ملارد به پایتخت تولید قارچ کشور تبدیل شود. همچنین در راستای برنامه‌های ستاد تسهیل و رفع موانع اشتغال تلاش می‌کنیم تا اقدامات مناسبی را در جهت مجموعه تولیدکنندگان قارچ در شهرستان ارائه می‌دهیم تا تولید داخلی را افزایش دهیم.

توکلی در پاسخ به این سوال که آیا باتوجه به خشکسالی در برخی از مناطق کشور با افزایش مهاجرت در این شهرستان و ایجاد سکونتگاه‌های غیررسمی مواجه شده‌اید؟ توضیح داد: از سنوات گذشته دو الی سه نقطه سکونتگاه های غیررسمی در نقاطی از شهرستان که بدون برنامه شکل گرفته‌اند وجود دارد. موضوع ساماندهی این سکونتگاه‌های غیررسمی در اولویت برنامه‌های ما قرار گرفته است. 

وی ادامه داد: در حال حاضر مهاجرت صرفا از استان‌های درگیر خشکسالی نیست و ما با معضلی مواجه هستیم که برخی از افراد که در تهران و کرج ساکن بوده و به دلیل گرانی مسکن و بالارفتن هزینه زندگی در تهران و کرج به دیگر توانایی ادامه زندگی در این شهرها را نداشته و به شهرهای پیرامونی مانند ملارد مهاجرت می‌کنند. بنابراین ما در حال حاضر با دو نوع مهاجرت روبرو هستیم یک مهاجرت از استان‌های درگیر خشکسالی و دیگر مهاجرت ساکنان کرج و تهران به شهرستان ملارد است. البته افرادی نیز پس از احداث پروژه مسکن مهر در این منطقه ساکن شده‌اند.

فرماندار ملارد خاطرنشان کرد: در سرشماری سال ۹۰ جمعیت این شهرستان در حدود ۳۷۸ هزار نفر اعلام شده است، اما با توجه به مهاجرت‌هایی که صورت گرفته جمعیت شهرستان در حدود ۴۰۰ هزار نفر تخمین زده می‌شود.

وی با اشاره به مرکز ماده ۱۶ اخوان گفت: در مجموعه اخوان بالغ بر هزار معتاد متجاهر از سطح شهر تهران و شهرستان‌های غرب استان تهران جمع آوری و در این مرکز نگهداری می‌شوند. براساس قانون ششم توسعه شهرداری‌ها ‌باید در توانمندسازی معتادان متجاهر به ما کمک کنند. اگر ما بتوانیم معتادان را توانمند کنیم می‌توانیم آسیب‌ها را کاهش دهیم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: حسین توکلی فرماندار ملارد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۶۰۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ رهن مسکن تهران؛ رهن در محله آذری با ۳۵۰ میلیون تومان

به گزارش خبرنگار مهر، داشتن مسکن هم‌اکنون جز محورهای اصلی زندگی هر فرد محسوب می‌شود؛ زیرا ارتباط مستقیم با افزایش سطح کیفیت و رفاه زندگی دارد؛ اما هم‌اکنون قیمت مسکن به حدی افزایش پیدا کرده است که جز دغدغه‌های اصلی به شمار می‌آید.

براساس این گزارش، یکی از مهمترین محورهای زندگی بشریت حول مسئله مسکن عنوان شده و با توجه به اهمیت بازار مسکن در کشور به دلیل ارتباط مستقیم با وضعیت معیشت و رفاه زندگی مردم، خبرگزاری مهر قصد دارد در سلسله گزارش‌هایی قیمت خرید، رهن و اجاره واحدهای مسکونی در مناطق مختلف تهران را به صورت مجزا بررسی کند.

در گزارش روزهای اخیر با توجه به افزایش قیمت مسکن در پایان سال (۱۴۰۲)، به بررسی وضعیت نرخ رهن و اجاره «منطقه ۱۳» و «منطقه ۱۴» و «منطقه ۱۵» و «منطقه ۱۶» پرداختیم؛ حال قصد داریم در گزارش پیش رو نرخ رهن و اجاره مسکن در «منطقه ۱۷» تهران را بررسی کنیم.

یک آپارتمان ۸۵ متری دوخوابه در منطقه ۱۷ محله فلاح - سجاد (ع) تهران با پرداخت (۷۰۰ میلیون تومان) ودیعه و کرایه ماهیانه (صد میلیون ریال) قابل اجاره و این واحد ساخت (۱۳۹۷) است.

بر اساس آمار قیمت‌ها، برای رهن کامل یک واحد آپارتمان ۸۰ متری دوخوابه، ۶ ساخت در منطقه ۱۷ محله امام‌زاده حسن تهران، نیازمند ۶۰۰ میلیون تومان سرمایه خواهید بود.

قیمت خرید واحدهای دیگر در منطقه ۱۷ تهران را در جدول زیر بررسی کنید؛

محله و خیابان (منطقه ۱۷) عمر ساختمان قیمت اجاره (تومان) قیمت رهن (تومان)
آذری ۱۳۹۵ _ ۳۵۰,۰۰۰,۰۰۰
فلاح - شاندیز ۱۳۹۹ _ ۵۰۰,۰۰۰,۰۰۰
امام‌زاده حسن ۱۳۹۷ _ ۶۰۰,۰۰۰,۰۰۰
باغ خزانه ۱۳۹۷ ۳,۰۰۰,۰۰۰ ۳۰۰,۰۰۰,۰۰۰
بلورسازی ۱۳۹۶ ۲,۰۰۰,۰۰۰ ۶۰۰,۰۰۰,۰۰۰
جلیلی ۱۴۰۰ ۹,۰۰۰,۰۰۰ ۳۵۰,۰۰۰,۰۰۰
زمزم ۱۳۹۲ ۸,۰۰۰,۰۰۰ ۲۰۰,۰۰۰,۰۰۰
زهتابی ۱۳۸۹ _ ۴۵۰,۰۰۰,۰۰۰
سجاد - فلاح ۱۳۹۷ _ ۷۰۰,۰۰۰,۰۰۰

به گزارش مهر، افزایش قیمت مسکن در بازار، مانع بزرگی برای ازدواج و رشد جوانی جمعیت خواهد بود؛ همچنین عده‌از کارشناسان حوزه مسکن اظهار می‌کنند با عرضه واحدهای نهضت ملی مسکن در بازار، قیمت مسکن نزولی خواهد شد؛ اما با گذشت بیش‌از نیمی از عمر دولت سیزدهم و عدم نتیجه سیاست‌های ساخت مسکن، سوال اینجاست با به توجه ماه‌های پایانی این دولت، وعده ساخت و تحویل ۴ میلیون واحد مسکونی چه زمانی محقق خواهد شد؟

کد خبر 6085806 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • طرح طرد اتباع غیر مجاز در شهرستان ملارد
  • بررسی وضعیت طرح های عمرانی مسکن مهر صفادشت
  • قیمت خانه در تهران چهارشنبه ۵ اردیبهشت+اینفوگرافیک
  • نرخ خرید مسکن تهران؛ خرید مسکن در خیابان بهداشت با ۱.۷ میلیارد
  • نرخ رهن مسکن تهران؛ رهن در محله آذری با ۳۵۰ میلیون تومان
  • ۴۳ هزار نفر در مسکن مهر صفادشت از خدمات عمومی بی‌بهره‌‌اند
  • رونمایی از پشت پرده گرانی خودرو
  • قیمت خرید مسکن در منطقه ۱۷ تهران +جدول
  • ◄ گرانی خدمات دولتی برای رانندگان کامیون؛ گمرک هم هزینه ایکس ری را افزایش داد
  • گرانی سرسام آور هزینه های یازدهمین نمایشگاه صنایع ریلی