Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه تربیت مدرس گفت: استاد ایرانی در زندان آمریکا از دریافت دارویی خاص برای بیماری گوارشیش، محروم است. ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۸ سیاسی سیاست ایران نظرات - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، محمد تقی احمدی، رئیس دانشگاه تربیت مدرس در نشست خبری خود، درباره آخرین وضعیت استاد بازداشت شده این دانشگاه در آمریکا گفت: چند نفر از اساتید ما در آمریکا گرفتار هستند که اخیرا یکی از اساتید خوب ما که رئیس انجمن خون شناسی کشور نیز است، از مهرماه سال گذشته پس از آنکه ویزای معتبر خود را برای فرصت مطالعاتی در آمریکا دریافت کرد، در فرودگاه دستگیر شد و با رفتار توهین آمیزی به زندانی در آتلانتا منتقل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس دانشگاه تربیت مدرس با اشاره به اینکه متأسفانه شاهد هستیم یک دانشمند برجسته ایرانی بدون هیچ ادله‌ای بازداشت شده است، ادامه داد: سلیمانی در حال حاضر در بند عمومی است و در مجاورت خلافکاران عادی حضور دارد.

احمدی با بیان اینکه دادستان و مقامات پلیس فدرال آمریکا به دنبال تهیه پرونده و دادخواستی علیه این استاد هستند، افزود: موضوعی که مطرح شده این است که این استاد یک داروی هورمون رشد از آمریکا سفارش داده در حالی که این دارو اصلا جزو دارو‌های تحریمی نبوده است.

وی با اشاره به اینکه این استاد ایرانی از داشتن دارویی خاص به دلیل بیماری گوارشی، در زندان محروم است، گفت: ایشان در حال حاضر از نظر جسمی بسیار ضعیف شده است که در همین رابطه با دفتر حافظ منافع ایران هماهنگی‌هایی برای تحویل دارو به ایشان صورت گرفته است.

رئیس دانشگاه تربیت مدرس با اشاره به اینکه هنوز دادگاه این استاد ایرانی برگزار نشده است، اظهار کرد: علت به تعویق افتادن دادگاه این استاد ایرانی این است که پلیس مربوطه کیفر خواست قابل دفاعی را هنوز آماده نکرده است.

احمدی اضافه کرد: با توجه به اینکه آمریکا بازداشت بدون محاکمه را بیش از چند هفته جایز نمی‌داند، اما این استاد 10 ماه است که در زندان حضور دارد و تقاضای ما این است که قوه قضائیه آمریکا و قاضی پرونده جدا از مباحث سیاسی و تصمیمات سیاسی دولت آمریکا، اقدامات لازم را برای آزاد کردن وی در دستور کار قرار دهند.

وی تصریح کرد: وزارت امور خارجه نیز در رابطه با این پرونده، مشاوره و اقدامات حقوقی موردنظر را انجام داده است.

تغییر ساختار دانشگاه تربیت مدرس / 7 دانشکده جامع تأسیس می‌شود

رئیس دانشگاه تربیت مدرس همچنین از تغییر ساختار این دانشگاه خبر داد و گفت: برای اینکه دانشگاه بتواند به صورت چابک و انعطاف پذیر در رابطه با نیاز‌های جامعه و تقاضا در سطوح آموزش و پژوهش عمل کند، در مشورت با دانشگاه‌های سطح یک کشور به این نتیجه رسیدیم که ساختار دانشگاه را به ساختاری پویا و جدید تبدیل کنیم.

وی ضمن اشاره به اینکه تیم کارشناسان ما در دانشگاه ساختاری را طراحی کرده اند که به هیئت امنا ارائه شده است، گفت: با وجود آنکه این طرح بسیار متفاوت از ساختار کلاسیک دانشگاه‌های ایران است، اما مورد استقبال وزارت علوم و اعضای هیئت امنای دانشگاه قرار گرفته است که امیدواریم تا پایان سال این ساختار جدید اجرایی شود.

احمدی در ادامه ادغام معاونت‌های آموزشی، پژوهشی و تبدیل آن به معاونت علمی و نوآوری را یکی از تغییرات ساختاری دانشگاه عنوان کرد و افزود: تفویض اختیار تصدی در امور آموزش و پژوهش در دانشکده‌های جامع و پردیس‌ها و همچنین تفویض بودجه به آن‌ها را از دیگر تغییرات آینده این دانشگاه نام برد.

رئیس دانشگاه تربیت مدرس با بیان این مطلب که قرار است 7 دانشکده جامع تأسیس شوند، تصریح کرد: هنوز عناوین این دانشکده‌ها مشخص نشده، اما براساس اعلام اولیه قرار است دانشکده‌های علوم پایه و مهندسی، دانشکده‌های کشاورزی و علوم دریایی، دانشکده هنر و ادبیات و معماری و به صورت ترکیبی دانشکده‌های کوچکی را به اصطلاح «پردیس» شکل دهند. اسامی دانشکده‌ها نیمه دوم امسال اعلام خواهد شد.

وی یادآور شد: سومین تغییر ساختار، مربوط به تأسیس مدیریت‌ها و بخش‌های مربوط به سرمایه گذاری، ارتباط با دولت و اهل فن و تجارت است تا دانشگاه بتواند منابع کافی را از طریق سرمایه گذاران و خیرین جذب کند.

احمدی با اشاره به راه اندازی رشته‌های میان رشته ای، خاطرنشان کرد: در همین زمینه رشته کارآفرینی علوم زیستی ایجاد شده و تاکنون دو دوره برگزار شده است. اخیرا نیز در رشته انرژی‌های تجدیدپذیر، گروهی بین رشته‌ای تشکیل شده است که اولویت اصلی آن سلول‌های خورشیدی و تولید داخل آن‌ها با توجه به فناوری مربوطه است. یکی دیگر از میان رشته‌هایی که به وجود آمده رشته بایوسنسور‌ها «حسگر‌های بیولوژیک» در پزشکی است که با همکاری دانشکده‌های علوم پزشکی و علوم پایه و زیستی شکل گرفته است.

کاهش پذیرش دانشجویان در سال تحصیلی آینده
وی با اعلام اینکه در سال جدید تحصیلی آمار پذیرش دانشجویان ورودی را به دلیل هزینه‌های سنگین رفاهی و انباشت دانشجو از سال‌های قبل کاهش داده‌ایم، افزود: امسال نسبت به سال گذشته تنها 1.5 درصد افزایش در پذیرش داریم و کمتر از دو هزار نفر در سال تحصیلی آینده وارد دانشگاه تربیت مدرس می‌شوند.

مسئولین بسیج اساتید دانشکده‌های دانشگاه تربیت مدرس منصوب شدندانتشار مقاله‌ نانویی محققان دانشگاه تربیت مدرس در معتبرترین مجله شیمی جهاندیوان عدالت اداری رییس دانشگاه تربیت مدرس را به انفصال از خدمت محکوم کرداحمدی با اشاره به رشد چشمگیر دانشجویان دختر نسبت به قبل، اضافه کرد: در گذشته میزان دانشجویان دختر در مقطع دکترا 15 درصد بود که در حال حاضر به 50 درصد افزایش یافته است.


راه اندازی سه خوابگاه جدید برای دانشجویان جدیدالورود
رئیس دانشگاه تربیت مدرس با اعلام اینکه برای پشتیبانی از دانشجویان جدیدالورود سه خوابگاه در حاشیه دانشگاه در دست ساخت داریم، تأکید کرد: شهریور یا مهرماه سال جاری این خوابگاه‌ها راه اندازی خواهند شد.

وی با بیان اینکه در چهارماه اول امسال، سه برابر سال گذشته تقاضای ورود دانشجوی خارجی دریافت کرده ایم، تصریح کرد: بیشتر این دانشجویان از کشور عراق و افغانستان هستند و تعدادی نیز از اروپا و خاور دور. در مجموع 180 دانشجوی خارجی در دانشگاه داریم و امیدواریم امسال به بالای 300 نفر افزایش یابد.

احمدی بیان کرد: در حال حاضر بیش از دو هزار و 500 نفر از فارغ التحصیلان این دانشگاه در دانشگاه‌های شریف و تهران و ... مشغول به کار هستند.

رئیس دانشگاه تربیت مدرس با اشاره به اینکه دانشجویان دکتری با گذراندن دوره صلاحیت مدرسی با اخذ 13 واحد اضافی می‌توانند مدرک رسمی مدرسی را دریافت کنند، یادآور شد: سالانه 500 فارغ التحصیل دکتری داریم که هر سال 80 تا 110 نفر از این فارغ التحصیلان، تقاضای حضور در این دوره آموزشی را دارند. امتیاز گذراندن این دوره آن است که افراد می‌توانند در زمان استخدام رسمی، تقاضای دو پایه کنند.

وی درباره اختلاف با دانشگاه فردوسی مشهد بر سر شعار دانشگاه، اظهار داشت: ما شعار دانشگاه را که خرد، دانش و راستی است به تصویب هیئت امنای دانشگاه و امضای رئیس جمهور رساندیم و اخیراً مطلع شدیم دانشگاه فردوسی مشهد که شعاری شبیه به شعار دانشگاه ما را قبل از انقلاب داشته، می‌خواهد دوباره آن را زنده کند و ما در پی آن هستیم این مسئله را به صورت دوستانه با دانشگاه فردوسی حل کنیم.

انتهای پیام/

R1541/P/S1,1412/CT12 واژه های کاربردی مرتبط دانشگاه تربیت مدرس

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه تربیت مدرس دانشگاه تربیت مدرس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۶۰۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری آزمون سراسری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور از صبح فردا ( ۶ اردیبهشت )


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه،نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش در استان کرمانشاه گفت: در نوبت اول آزمون سراسری ۳۹ هزار و ۳۸ نفر داوطلب از فردا پنجشنبه ۶ اردیبهشت در۲۲حوزه امتحانی و روز جمعه ۳۵ حوزه امتحانی در استان کرمانشاه با هم به رقابت می‌پردازند.
دادفر افزود: از مجموع داوطلبان نوبت اول کنکور در استان ۶۲ درصد یعنی ۲۴ هزار و ۲۴۲ نفر زن و ۳۸ درصد یعنی ۱۴ هزار و ۷۹۶ نفر مرد هستند.
وی اضافه کرد: داوطلبان کنکور نوبت اول امسال استان کرمانشاه ۵۲ درصد در رشته تجربی ، ۳۴ درصد در رشته علوم انسانی، 7 درصد در رشته ریاضی، 5 درصد زبان خارجی و ۲ درصد در رشته هنر شرکت کرده‌اند.
وی زمان آزمون رشته‌های علوم انسانی و ریاضی را صبح روز پنجشنبه 6 اردیبهشت ساعت 8 صبح و رشته‌های زبان‌های خارجی و هنر را بعد از ظهر همین روز از ساعت ۱۴ و ۳۰ دقیقه اعلام کرد.
دادفر همچنین زمان امتحان کنکور رشته تجربی را روز جمعه هفتم اردیبهشت ماه ساعت 8 صبح همزمان با سراسر کشور عنوان کرد.
وی حوزه‌های امتحانی رشته‌های ریاضی و علوم انسانی در صبح روز پنجشنبه را شامل ۱۲ حوزه دانشگاه رازی؛ ۲ حوزه دانشگاه صنعتی، چهار حوزه دانشگاه آزاد اسلامی و ۲ حوزه در دانشگاه پیام نور بیان کرد.
وی آزمون امتحان رشته‌های هنر و زبان خارجی را صرفاً در 7 حوزه دانشگاه رازی اعلام کرد.
وی همچنین آزمون رشته تجربی در صبح جمعه را ۱۲ حوزه در دانشگاه رازی، ۲ حوزه در دانشگاه صنعتی، پنج حوزه در دانشگاه آزاد اسلامی، 5 حوزه در دانشگاه فنی و حرفه‌ای، 4 حوزه در دانشگاه پیام نور، و 8 حوزه آموزش و پرورش اعلام کرد.
دکتر دادفر یادآور شد: 8 حوزه دانشگاه رازی در پردیس مرکزی شامل دانشکده علوم پایه، مجتمع کلاسی، دانشکده اقتصاد و کارآفرینی، دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دانشکده تربیت بدنی، دانشکده برق و کامپیوتر، دانشکده نفت و پتروشیمی و دانشکده فنی و مهندسی و 4 حوزه در پردیس کشاورزی و منابع طبیعی و دانشکده دامپزشکی، دبیرستان وابسته به دانشگاه دختران و پسران است.
در مجموع در کل کشور یک میلیون و ۱۵۲ هزار و ۵۱۸ نفر در تمام رشته‌ها به رقابت می‌پردازند که از این تعداد ۶۳ درصد زن و ۳۷ مرد هستند.

دیگر خبرها

  • حسگر تشخیص زودهنگام سرطان سینه طراحی شد
  • دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان میزبان دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران به‌میزبانی رفسنجان برگزار می‌شود
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران در رفسنجان برگزار می‌شود
  • طرح مسطورا موجب دشمن شناسی و تربیت کنشگر عرصه جهاد تبیین می‌شود
  • افرایش دو برابری داروخانه‌ها در خوی
  • لغو مراسم سالانه «انجمن قلم آمریکا» به دلیل تحریم نویسندگان در حمایت از غزه
  • برگزاری آزمون سراسری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور از صبح فردا ( ۶ اردیبهشت )
  • رئیس آموزشکده فنی و حرفه‌ای شماره دو پسران سروش معرفی شد
  • مدرس دانشگاه حکیم سبزواری مربی تیم ملی دارت شد