Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-18@07:14:06 GMT

کاهش تولید جهانی خودرو به تقاضای نفت آسیب می رساند

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۶۱۰۹۱

کاهش تولید جهانی خودرو به تقاضای نفت آسیب می رساند

تولید جهانی خودروهای موتوری سال گذشته یک درصد کاهش داشت که اولین کاهش سالانه از ۲۰۰۹ و سومین کاهش طی ۲۰ سال اخیر بود و باعث پایین آمدن تولید کارخانه‌ای، حمل و نقل و مصرف نفت و سایر کالاها می شود. ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۵ اقتصادی اقتصاد جهان نظرات - اخبار اقتصادی -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، تولید جهانی خودرو در حال کاهش با سریع ترین سرعت از زمان بحران مالی است که باعث پایین آمدن تولید کارخانه‌ای، حمل و نقل و مصرف نفت و سایر کالاها می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق اطلاعات سازمان بین المللی سازندگان خودروهای موتوری، تولید جهانی خودروهای موتوری سال گذشته یک درصد کاهش داشت که اولین کاهش سالانه از 2009  و سومین کاهش طی 20 سال اخیر بود.

 ولی به نظر می رسد که تولید در 2019 سریعتر از این کاهش می یابد. تولید خودرو در ژاپن افزایش یافته ولی در آمریکا و سایر مراکز مهم خودروسازی مثل چین، هند و آلمان کاهش یافته است.

 تولید خودروهای موتوری بزرگترین و گسترده‌ترین زنجیره ارزش جهانی را دارد و نقشی اساسی در اقتصاد جهان بازی می کند.

 تولید کنندگان خودروهای موتوری بزرگترین مصرف کنندگان انرژی و مواد خام، محصولات واسطه ای مثل پلاستیک، فولاد و آلومینیوم و خدماتی مانند بازاریابی و تبلیغات در دنیا هستند.

این صنعت یکی از منابع مهم تقاضا برای کالای های سرمایه ای با دوام،  افزایش دهنده صادرات و تامین کننده اشتغال طبقه متوسط جامعه با درآمد بالا در بسیاری کشورهاست.

 زنجیره های متنوع عرضه و بازاریابی این صنعت پیش برنده اصلی تقاضای بین المللی و داخلی برای حمل و نقل است.

 رشد جهانی ناوگان خودروهای موتوری مهمترین عامل افزایش مصرف سوخت های پالایشی و در نتیجه نفت خام است.

 تولید خودروهای موتوری در قلب سیستم جهانی انرژی قرار دارد. در حال حاضر مشکلات این صنعت با کاهش تولید در دو سال اخیر، به خوبی کاهش شدید رشد مصرف نفت  از اواسط 2018 را توضیح میدهد.

 تولید خودروی ژاپن 3 درصد در پنج ماه اول سال جاری میلادی نسبت به همین دوره در سال گذشته افزایش یافت.

 ولی طبق اطلاعات فدرال رزرو آمریکا، تولید خودرو در این کشور 2 درصد در 6 ماه اول سال جاری میلادی کاهش داشت.

 تولید خودرو در چین در نیمه اول 2019 ، 13 درصد و تولید آلمان 12 درصد کاهش داشت.

 تولید خودرو در هند هم به صورت سالانه 11 درصد از آوریل تا جولای پایین آمد.

 سقوط تولید خودرو در جهان عامل اصلی ضعف تولید کارخانه‌ای و حمل و نقل از نیمه 2018 تا حالاست و کند شدن رشد مصرف نفت در 2018 را توضیح میدهد. با انتقال کمتر قطعات توسط صنعت خودرو سازی در سراسر جهان و تولید کمتر خودرو، مصرف نفت در نیمه اول 2019 ضعیف تر شده است.

 تا زمانی که تولید خودروهای موتوری بهبود نیابد، نرخ رشد مصرف نفت هم بالا نمی رود.

تولید نفت اوپک و آمریکا باید کاهش یابدترس بازار نفت از رکود اقتصادی جهان نابجاست

 

 انتهای پیام/38

R7586/P/S7,78,80,85/CT10 واژه های کاربردی مرتبط خودرو

منبع: تسنیم

کلیدواژه: خودرو خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۶۱۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرشدگی سد‌های کشور به ۶۱ درصد رسید/ لزوم مدیریت مصرف در ماه‌های پیش‌رو

سخنگوی صنعت آب با اشاره به بارش‌های مناسب هفته‌های گذشته، میزان پرشدگی سد‌های کشور را ۶۱ درصد اعلام کرد و گفت: بارش‌ها نباید این تصور را ایجاد کند که نیاز آبی کشور برطرف شده و همچنان به مدیریت مصرف در سراسر کشور نیازمندیم.

فیروز قاسم‌زاده سخنگوی صنعت آب کشور در گفتگو با خبرنگار شبکه خبری آب ایران با اشاره به بارش‌های خوب اواخر سال گذشته و روز‌های ابتدایی سال جدید اظهار داشت: هر چند طی هفته‌های گذشته شاهد نزولات جوی به صورت برف و باران در برخی نقاط کشور از جمله تهران بودیم، اما همچنان میزان پرشدگی برخی از سد‌های کشور پایین بوده و آب مورد نیاز مصارف به طور کامل تأمین نشده است.

قاسم‌زاده با تشریح آخرین وضعیت مخازن سد‌های کشور از ابتدای سال آبی جاری تا ۲۸ فروردین ۱۴۰۳ گفت: ورودی سد‌های کشور در حال حاضر ۲۳.۶۱ میلیارد مترمکعب است که همچنان نسبت به سال آبی گذشته با کاهش ۱۱ درصدی روبرو است. 

وی موجودی مخازن سد‌های کشور را در تاریخ ۲۸ فروردین ۱۴۰۳ با ۶۱ درصد پرشدگی، معادل ۳۰.۴۱ میلیارد مترمکعب خواند و بیان داشت: در سال گذشته نیز در تاریخ مشابه، همین میزان آب در مخازن سد‌های کشور وجود داشته است. 

سخنگوی صنعت آب کشور، درصد پرشدگی سد‌های تأمین کننده آب شرب پایتخت را ۲۰ درصد خواند و خاطرنشان کرد: حجم مخازن سد‌های تهران تا ۲۸ فروردین با کاهش ۱۱ درصدی نسبت سال آبی گذشته روبرو بوده است که نشانگر ضرورت جدی گرفتن مدیریت مصرف است.

وی گفت: مجموع ۱۳ سد مهم حوضه آبریز دریاچه ارومیه نیز حدود ۷۳ درصد پرشدگی دارد که نسبت به سال آبی گذشته ۳ درصد افزایش داشته است.

قاسم‌زاده خاطرنشان کرد: براساس شبکه باران‌سنجی مبنای وزارت نیرو، بارندگی کشور نسبت به میانگین دوره مشابه درازمدت ۱۵ درصد کاهش و نسبت به دوره مشابه سال آبی گذشته ۳ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به کاهش بارش کشور نسبت به شرایط نرمال، نباید بارش‌های اخیر این تصور را ایجاد کند که نیاز آبی کشور برطرف شده و مدیریت مصرف ضرورتی ندارد بلکه هموطنان عزیز در کشورِ خشک و نیمه خشک ایران، همواره باید توجه ویژه‌ای به مدیریت مصرف آب داشته باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • تولید جهانی نفت کاهش یافت
  • بازتعریف یارانه بنزین به فرد جهت بهینه کردن مصرف بنزین، کاهش هدررفت و مقابله با قاچاق
  • ضعف ایران در کاربرد خودروهای برقی با وجود تولید محصولات با کیفیت و ارزان توسط دانش‌بنیان‌ها
  • پرشدگی سد‌های کشور به ۶۱ درصد رسید/ لزوم مدیریت مصرف در ماه‌های پیش‌رو
  • تسلا ۱۰ درصد کارکنان جهانی خود را اخراج می‌کند
  • ۸ هزار خودروی وارداتی تحویل مردم شد
  • خودرو برقی ایستاد، نفت برگشت!
  • ثبت سفارش ۱۳۳ هزار خودروی وارداتی/ بازبینی آیین‌نامه واردات خودروهای دست دوم
  • (ویدئو) افزایش قیمت خودروهای ثبت‌نامی گران‌فروشی است
  • تدوین راهنمای درمان و کاهش آسیب اختلالات مصرف مواد افیونی