Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@21:47:38 GMT

«قهرمان شعر کودکان» درگذشت

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۶۱۳۱۳

«قهرمان شعر کودکان» درگذشت

«لی بنت هاپکینز» که از او به عنوان «قهرمان شعر کودکان» نام برده می‌شود در سن ۸۱سالگی و پس از بیش از پنج دهه فعالیت ادبی، در خانه‌اش درگذشت.

به گزارش ایسنا به نقل از نیویورک تایمز، «لی بنت هاپکینز» در طول بیش از نیم قرن فعالیت ادبی نزدیک به ۱۰۰ مجموعه منتخب شعر برای کودکان جمع‌آوری کرد و چندین کتاب شعر نیز به قلم خودش نوشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در همه آثارش تلاش می‌کرد از شعر به عنوان ابزاری برای  آموزش و تهییج تصورات در خوانندگان کم‌سن وسال استفاده کند. 

«هاپکینز» که در دنیای ادبیات کودک به عنوان «قهرمان شعر» شناخته می‌شود کار خود را از اواخر دهه ۱۹۶۰ میلادی آغاز کرد و بیش از ۱۰۰ مجموعه منتخب شعر به علاوه چند کتاب به قلم خودش درباره موضوعات مختلف از حیوانات، فضا، هنر، اختراعات و ... برجای گذاشت. او از چهره‌هایی همچون «کارل سندبرگ»، «لنگستون هیوز» و «ای. ای. کامینگز» الهام می‌گرفت. 

«هاپکینز» علاوه بر تدوین مجموعه شعرهای منتخب، معمولا در این کتاب‌ها یکی از شعرهای خود را نیز می‌گنجاند و پس از آن کتاب‌های شعر «شهری که دوستش دارم»، (۲۰۰۹) و «بودن در گذشته‌ها» (۱۹۹۵) را کاملا از شعرهای خودش منتشر کرد.

این شاعر در سال ۲۰۱۸ در گفت‌وگویی با رادیو ملی آمریکا گفت: من کارم را به عنوان معلم مدرسه ابتدایی در نیویورک آغاز کردم و فعالیتم در حوزه شعر واقعا تحت تاثیر کودکانی بود که به آن‌ها تدریس می‌کردم. متوجه شدم استفاده از شعر در ارتباط با آموزش کودکان و بویژه کودکانی که سرعت یادگیری کمتری دارند تاثیر معجزه‌آسایی دارد. شعرها معمولا کوتاه هستند و از واژگان ساده‌ای در آن‌ها استفاده می‌شود و من همیشه معتقدم آن‌چه در هشت یا ۱۰ خط شعر می‌توان گفت بیشتر از آن چیزی است که در یک رمان می‌توان گفت. 

«لی بنت هاپکینز»، متولد ۱۳ آوریل ۱۹۳۸ در ایالت پنسیلوانا، در سال ۱۹۶۰ توانست مدرک کارشناسی خود را در رشته آموزش از کالج دولتی نیویورک بگیرد و پس از آن مدرک کارشناسی ارشد را نیز در این رشته دریافت کرد. او تا دهه ۱۹۶۰ میلادی مشغول تدریس در کلاس ششم ابتدایی بود که به تدریج به قابلیت‌های استفاده از شعر به عنوان ابزاری برای آموزش پی برد. 

او همچنین معتقد بود شعر باید به عنوان یکی از مواد درسی در برنامه تحصیلی دانش‌آموزان ابتدایی گنجانده شود.

«هاپکینز» در طول دوران فعالیت خود جوایز متعددی کسب کرد و خودش نیز جایزه ادبی «لی بنت هاپکینز» را با همکاری کتابخانه دانشگاه دولتی پنسیلوانیا و جایزه ادبی «SCBWI» را نیز با همکاری انجمن نویسندگان و تصویرگران کتاب‌های کودک ایجاد کرد. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ادبيات كودك و نوجوان درگذشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۶۱۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانش‌آموزان مدارس استثنایی رفتارهای صحیح ترافیکی را فرامی‌گیرند

شهردار یزد گفت: پارک آموزش ترافیک شهرداری روزانه میزبان ۱۵۰ نفر از نونهالان و نوجوانان استان است و دانش‌آموزان مدارس استثنایی، رفتارهای صحیح ترافیکی را فرامی‌گیرند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط‌عمومی شهرداری یزد، ابوالقاسم محی‌الدینی در بازدید از پارک آموزش ترافیک شهرداری و روند آموزش رفتارهای ترافیکی با بیان اینکه باید برای ارتقای ایمنی ترافیک و رعایت حقوق شهروندی آموزش باید در تمام مقاطع سنی وجود داشته باشد، اظهار کرد: پارک آموزش ترافیک شهرداری روزانه میزبان ۱۵۰ نفر از نونهالان و نوجوانان استان است.

وی افزود: علاوه بر دانش‌آموزان مهدکودک، پیش‌دبستانی و سایر مقاطع تحصیلی، دانش‌آموزان مدارس استثنایی استان نیز آموزش‌های لازم را در خصوص رفتارهای ترافیک، مقررات ایمنی، عبور و مرور و خطرهای ناشی از بی‌توجهی به قوانین راهنمایی و رانندگی فرامی‌گیرند.

شهردار یزد خاطرنشان کرد: آموزش در این پارک به‌منظور نهادینه کردن و رعایت قانون و مقررات هنگام رانندگی و آشنایی کودکان با علائم ترافیکی است؛ بنابراین آموزش کودکان در هر زمینه‌ای که باشد، اثرگذاری بیشتری نسبت به آموزش بزرگسالان دارد زیرا کودکان در رده سنی قرار دارند که به‌راحتی آموزش‌های مختلف را فرامی‌گیرند و به‌خوبی آن را رعایت می‌کنند.

به گزارش ایمنا، پارک آموزش ترافیک شهرداری یزد روزانه میزبان ۱۵۰ نفر از نونهالان و نوجوانان استان است که این آموزش‌ها با همکاری پلیس راهور به دو صورت تئوری و عملی انجام می‌شود، به‌نحوی که در بخش تئوری، آموزش در کلاس با حضور مربی به صورت تصویری (پخش انیمیشن‌های ترافیکی)، برگزاری مسابقه و پرسش و پاسخ درباره مسائل ترافیکی و در بخش عملی در محوطه پارک، برنامه‌های آموزشی همچون نحوه آشنایی با چراغ‌ها، تابلوها و علائم راهنمایی و رانندگی، راه‌ها، پیاده‌روها، خیابان‌ها و دیگر نشانه‌ها که در مقیاس کوچک‌تر طراحی شده است، انجام می‌شود.

کد خبر 747073

دیگر خبرها

  • سینمای سیار کودک و کارگاه آموزش رایانه در خاش افتتاح شد
  • نخستین پارک آموزش ترافیک شهرداری قزوین در محله هادی آباد 
  • معرفی نامزدهای ایرانی کتاب‌ برای کودکان با نیازهای ویژه
  • افتتاح اولین کتابخانه تخصصی مستقل کودک در خراسان جنوبی
  • کتابخانه محل مناسبی برای آموزش حقوق شهروندی به کودکان و نوجوانان است
  • برپایی غرفه فرهنگی «روز زمین پاک» در پیاده‌راه امیرکبیر اراک
  • سنجش سلامت گامی برای شناسایی به موقع کودکان دارای اختلال
  • اقتباس بهترین راه ارتباط کودکان با سینما
  • دانش‌آموزان مدارس استثنایی رفتارهای صحیح ترافیکی را فرامی‌گیرند
  • دانش‌آموزان مدارس استثنایی رفتارهای صحیح ترافیکی را فرا می‌گیرند