Web Analytics Made Easy - Statcounter

ترکاشوند گفت: نرخ کنونی هر کیلو تخم مرغ درب مرغداری ۶ هزار و ۵۰۰ تا ۶ هزار و ۶۰۰ تومان است که با نرخ مصوب یک هزار و ۲۰۰ تا یک هزار و ۳۰۰ تومان فاصله دارد.

 

رضا ترکاشوند مدیر عامل اتحادیه مرغداران میهن در گفت و گو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین وضعیت بازار تخم مرغ اظهار کرد: هم اکنون متوسط نرخ هر کیلو تخم مرغ درب مرغداری ۶ هزار و ۵۰۰ تا ۶ هزار و ۶۰۰ تومان است که با نرخ مصوب ستاد تنظیم بازار یک هزار و ۲۰۰ تا یک هزار و ۳۰۰ تومان فاصله دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: طبق روال همه ساله با ازدیاد تقاضا صنایع کیک و کلوچه سازی از نیمه شهریور و بهبود شرایط بازار پیش بینی می‌شود که مرغداران با نرخ منطقی اقدام به عرضه تخم مرغ کنند.

ترکاشوند با اشاره به اینکه روزانه ۱۰ درصد تولید تخم مرغ مازاد بر نیاز کشور است، بیان کرد: روزانه ۲۵۰ تا ۳۰۰ تن تخم مرغ مازاد بر نیاز کشور است که ۱۵۰ تا ۲۰۰ تن آن به بازار‌های هدف صادر و مابقی بر بازار داخل تاثیر می‌گذارد.

مدیر عامل اتحادیه مرغداران میهن با اشاره به اینکه بازار تخم مرغ روبه بهبود است، گفت: این در حالی است که در ماه‌های اخیر به سبب مازاد تولید، صنعت در معرض خطر بود و با بازشدن صادرات، مرغداران از زیان سنگین خارج شدند.

وی درباره آخرین وضعیت صادرات تخم مرغ افزود: بنابر آمار از ابتدای خرداد تا کنون بیش از ۱۱ هزار تن تخم مرغ به طور متوسط روزانه ۱۵۰ تا ۲۰۰ تن به عراق و افغانستان صادر شده است.

بیشتر بخوانید: نگرانی مرغداران از احیای مجدد وزارت بازرگانی / افزایش صادرات تنها راه حل رسیدن تخم مرغ به نرخ منطقی

ترکاشوند با اشاره به اینکه مشکلی در صادرات تخم مرغ نداریم، اظهار کرد: با توجه به مازاد کنونی تولید و ازدیاد تقاضا در بازار داخل و صادراتی بعد از فصل تابستان پیش بینی می‌شود که قیمت تخم مرغ به تعادل برسد.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران میهن درباره آخرین وضعیت خرید توافقی تخم مرغ افزود: خرید توافقی تخم مرغ به منظور تنظیم بازار جز سیاست‌های ما به شمار می‌رود که به همین خاطر چند بار از شرکت پشتیبانی امور دام تقاضا کردیم که تا رسیدن محصول به نرخ منطقی این طرح ادامه یابد، اما اخیرا شرکت پشتیبانی همکاری لازم را نکرده است. در حالیکه به سبب قیمت پایین محصول باید برای آینده ذخیره داشته باشیم.

وی در پایان با اشاره به اینکه در تامین نهاده‌ها مشکلی نداریم، تصریح کرد: هم اکنون قیمت نهاده‌ها در بازار آزاد با نرخ مصوب اختلاف چندانی ندارد.

انتهای پیام/

بیش از ۱۱ هزار تن تخم مرغ صادر شد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی مرغداران واردات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۶۲۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل

آقای سید شجاع الدین امامی رئوف در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار حوزه صنعت خبرگزاری صداوسیما افزود: در سال ۱۴۰۲، حدود ۴۹۰ هزار تن انواع پارچه در کشور تولید شده است که ۷۵ درصد نیاز بازار را پوشش می‌دهد و ۱۴۵ هزار تن از نیاز بازار از طریق واردات تأمین شد.

  کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   وی با بیان اینکه ارزبری واردات پارچه برای کشور در سال ۱۴۰۲ حدود ۷۵۰ میلیون دلار برآورد می‌شود، گفت: از این میزان ۱۰۵ هزار تن معادل حدود ۵۸۰ میلیون دلار آن مربوط به پارچه‌های تاروپودی از جنس الیاف مصنوعی است و پس از آن، پارچه‌های رومبلی با ارزش وزنی حدود ۱۱ هزار تن و ارزش دلاری ۶۲ میلیون دلار وارد کشور می‌شود.   دبیر انجمن صنایع نساجی با اشاره به حذف ارز ترجیحی برای واردات پارچه از فروردین ماه امسال افزود: این محدودیت تنها مربوط به ردیف تعرفه‌های پارچه‌های رومبلی است که تنها یک دهم از کل حجم بازار پارچه کشور را شامل می‌شود و برای واردات انواع دیگر پارچه‌ها محدودیتی وجود ندارد.   رئوف همچنین، مجموع واردات در صنعت نساجی و پوشاک را، چهار برابر صادرات در این صنعت عنوان کرد و گفت: در سال ۱۴۰۲، حدود ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار واردات در صنعت نساجی و پوشاک به ثبت رسیده که شامل مواد خام پایه و مواد واسطه‌ای می‌شود و در مقابل، مجموع صادرات در ردیف تعرفه‌های این صنعت ۵۵۰ میلیون دلار برآورد شده که بخش عمده آن نیز مربوط به صادرات فرش ماشینی و کفپوش و موکت است.    کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   وی چند نرخی بودن ارز را یکی از مشکلات جدی تولیدکنندگان عنوان کرد و گفت: چند نرخی بودن ارز نه تنها مشکل صنایع نساجی، بلکه مسئله اصلی برای همه صنایع است. در حال حاضر اختلاف بین ارز ترجیحی و ارز مبادله‌ای زیاد است و این یعنی تنبیه صادرات و تشویق واردات.   دبیر انجمن صنایع نساجی ادامه داد: درباره ارز ترجیحی نظر انجمن صنایع نساجی ایجاد وحدت رویه در کل زنجیره این صنعت، یعنی تک نرخی شدن ارز است؛ بدین صورت که ارز ترجیحی به هیچ صنعتی تخصیص داده نشود.    رئوف افزود: انجمن صنایع نساجی به وزارت صمت پیشنهاد داده، تخصیص ارز ردیف تعرفه‌های واردات در صنعت نساجی را شفاف سازی کند تا مشخص شود افرادی که اقدام به واردات کرده اند، بازرگان بوده اند یا تولیدکننده؛ چراکه بیشترین واردات در این صنعت توسط افراد غیر از تولیدکنندگان انجام می‌شود.   وی به میزان سرمایه گذاری انجام شده در این صنعت نیز اشاره کرد و افزود: سالانه حدود ۳۴۰ تا ۴۰۰ میلیون دلار سرمایه گذاری در حوزه خرید تجهیزات و انتقال تکنولوژی در این صنعت انجام می‌شود و تولیدکنندگان در سال‌های اخیر در بحث بازسازی و نوسازی حلقه‌های مختلف تولید اقدامات موثری انجام داده اند، به طوری که از واحد‌های تولید الیاف مصنوعی و پنبه‌ای گرفته تا واحد‌های رنگرزی و چاپ و تکمیل، در حال حاضر می توانند پاسخگوی نیاز بازار داخل باشند.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی    

دیگر خبرها

  • روزانه ۳۰۰ تن گوشت گرم وارداتی در تهران و البرز توزیع می شود
  • از سرگیری صادرات دام زنده مازاد در کشور
  • صادرات مرغ با هدف تعادل بازار و ایجاد درآمد ارزی
  • خاندوزی: دولت خاتمه پروژه‌های ناتمام هستیم/ افشاگری همتی از رانت ۶۰۰ هزار میلیارد تومانی/ صولت مرتضوی: تحریم پیشرفت‌های کلانی را نیز برای کشور به ارمغان آورده است
  • ماهانه ۴۰ هزار تن مرغ مازاد باید از سطح بازار جمع آوری شود
  • تولید ماهانه تخم مرغ به ۱۱۲ هزارتن رسید
  • توزیع رانت ۶۰۰ هزار میلیارد تومانی با دلار چند نرخی!
  • مرگ کشاورزی با قطع روزانه برق چاه‌ها در اوج نیاز کشاورزان
  • بیش از ۳۸ کشور هدف بازار صادراتی تولیدات خراسان شمالی هستند
  • تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل