Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، نتایج تحقیقات پژوهشگران دانشگاه پنسیلوانیا در آلمان نشان می‌دهد که زنان مسلمان نسبت به سایر زنان در آلمان کمتر مورد حمایت قرار می‌گیرند. پژوهشگران دانشگاه پنسیلوانیا در ایستگاه‌های مترو آلمان، نمایشی را اجرا کردند تا از طریق آن، میزان حمایت شهروندان آلمان از زنان با ظواهر متفاوت را مورد بررسی قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نمایش، مردی سفیدپوست از روی عمد لیوان پلاستیکی قهوه خود را در ایستگاه مترو به روی زمین می‌انداخت و زنی به او گوشزد می‌کرد که آشغالش را از روی زمین بردارد. سپس همان زن به صورت اتفاقی کیسه پرتغال خود را بر روی زمین جا می‌گذاشت. بازیگران پروژه تحقیقاتی دانشگاه پنسیلوانیا نزدیک به ۱۶۰۰ بار، این صحنه را در ایستگاه‌های مترو آلمان اجرا کردند. هربار، مرد یک سفیدپوست بود، اما زنان از نژادهای مختلف آلمانی، کرد، ترک، سوری و... بودند. پژوهشگران آمریکایی، وجود گروه‌های مختلف مهاجران و پناهندگان در آلمان را علت انتخاب این کشور عنوان کرده‌اند. این تحقیقات در ماه‌های ژوئیه و اوت سال ۲۰۱۸، در ۳۰ ایستگاه مترو در ایالت‌های نوردراین-وستفالن،  زاکسن و براندنبورگ انجام شده و حدود ۷۱۴۲ نفر از رهگذارن نسبت به آن واکنش نشان دادند.

مسلمانان سال‌هاست که به تبعیض در جامعه آلمان اعتراض دارند و به همین دلیل پژوهشگران دانشگاه پنسیلوانیا آمریکا سعی داشتند تا از طریق تحقیقات میدانی، میزان تبعیض در جامعه آلمان را بررسی کنند. نیکولاس سامبانیس و تیم تحقیقاتی او در دانشگاه پنسیلوانیا از این طریق دریافتند که ظاهر زنان بر تبعیض علیه آنها تاثیرگذار است. نتایج تحقیقات این گروه نشان داد که ۸۴ درصد از شهروندان به طور کلی از افرادی با پیشینه آلمانی(مرد یا زن)حمایت کردند، در حالیکه ۷۳ درصد از آنها حاضر شدند، پشتیبان زنان مسلمان باشند.

در مورد هشدار یک زن به مرد آلمانی به دلیل پرتاب کردن آشغال بر روی زمین نیز، شهروندان از ۷۳ درصد از زنان آلمانی حمایت کردند و تنها پشتیبان ۶۰ درصد از زنان مسلمان شدند. در مورد جا گذاشتن کیسه پرتغال نیز زنان مسلمان با برخورهای تندتری مواجه شدند. سامبانیس در این باره گفت:« ما متوجه شدیم که برخورد شهروندان آلمان با مسلمانان بر اساس پیش‌داوری و تعصب است. در واقع ما نمی‌توانیم به بهانه رفتار خوب تعدادی از شهروندان، تبعیض علیه مسلمانان در جامعه آلمان را نادیده بگیریم. البته رفتار افراد در محیط اجتماعی را می‌توان تغییر داد.»

در عین حال محققان متوجه شدند که زنان غیرآلمانی که حجاب نداشتند، لباس‌های معمول به تن کرده بودند و صلیبی به گردن داشتند، همانند زنان آلمانی مورد حمایت قرار می‌گرفتند. به همین دلیل پژوهشگران بر این باورند که آلمانی‌ها نسبت به دین مهاجران حساسیت بیشتری دارند و ملیت افراد در آلمان چندان اهمیت ندارد. آنها همچنین اعلام کردند که نشانه‌ای از تبعیض علیه اقوام مختلف در این تحقیقات مشاهده نشده است. اولریش واگنر، روان‌شناس حوزه اجتماعی در دانشگاه ماربورگ درباره این تحقیقات گفت:« همواره سمبل‌هایی وجود دارند که در جامعه آلمان مورد پذیرش قرار نمی‌گیرند. در حال حاضر سمبل‌های دین اسلام مانند مناره مساجد و حجاب زنان، حساسیت زیادی در میان شهروندان آلمانی ایجاد می‌کند.»

او معتقد است که در دوره‌های مختلف تاریخی و سیاسی، گروه‌های مختلف اقلیت مورد تبعیض قرار گرفته‌اند.

کد خبر 4692380

منبع: مهر

کلیدواژه: مسلمانان آلمان حجاب و عفاف فعالیت های قرآنی علوم انسانی طرح ملی گفتمان نخبگان علوم انسانی کنفرانس بین المللی آیت الله جوادی آملی عید غدیر خم دعای عرفه فلسفه قرآن معرفی کتاب عید سعید قربان گام دوم انقلاب پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۶۳۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت اسطوره آلمانی از کیمیش: خیلی مهمی!

به گزارش "ورزش سه"، بایرن مونیخ با نتیجه 1-0 آرسنال را شکست داد تا به مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا صعود کند. باوارایی‌‌ها در بازی رفت با نتیجه  2-2 به تساوی رسیدند و در بازی برگشت با اینکه کار سختی داشتند اما در نهایت به دور بعدی راه پیدا کردند.

بعد از بازی همه بازیکنان و همینطور تماشاگران از این اتفاق خوشحال بودند اما سامی خدیرا با عصبانیت مقابل دوربین ایستاد و در مورد یک بازیکن صحبت کرد.

خدیرا که سابقه قهرمانی جام جهانی در سال 2014 با آلمان را دارد به عنوان کارشناس دازن به ویژه درمورد یوشوا کیمیش صحبت کرد که بایرن با ضربه ضربه دقیقه 63 او به نیمه نهایی رسید.

کیمیش که این فصل به شدت مورد انتقاد قرار گرفته بود با حمایت خدیرا مواجه شد:"سخنی کوتاه در مورد کیمیش دارم. در نهایت، فوتبال تقریباً همیشه عادلانه است. همه در این فصل می‌گفتند که او نمی‌تواند کرنر بزند، باید به کشور دیگری برود، ما به او نیاز نداریم، او نمی‌تواند کاری انجام دهد. شما نمی‌دانید، کارشناسان عزیز، شما هیچ چیزی نمی‌دانید!"

خدیرا در حمایت از این بازیکن آلمانی ادامه داد:"او واقعا بازیکن بزرگی است که گاهی دیوانه می‌‌شود اما بسیار مهم است. او این را دوباره در مسابقات قهرمانی اروپا نشان خواهد داد."

دیگر خبرها

  • آلمان سفیر روسیه را احضار کرد
  • حمایت اسطوره آلمانی از کیمیش: خیلی مهمی!
  • لزوم رفع تبعیض بین دانشگاه آزاد و دانشگاه‌های دولتی در جذب اعتبارات پژوهشی و آموزشی
  • خطر فقر روزافزون در کمین شهروندان آلمانی
  • زنان کمتر می‌خوابند و استرس بیشتری دارند
  • سبک زندگی ایرانی - اسلامی باید در جامعه نهادینه شود
  • دستگیری قاتل در کمتر از ۳ ساعت در دهلران 
  • پیامدهای بیست سال ممنوعیت حجاب در فرانسه و اسلام‌هراسی بی حد و حصر
  • دستگیری کلاهبردار و کشف ۴۱ فقره کلاهبرداری در خرم آباد
  • قتل خانوادگی در شیروان/ دستگیری قاتل در کمتر از یک ساعت