Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌مدیرعامل انجمن خیریه حمایت از بیماران مبتلا به سرطان امید آذربایجان‌غربی گفت: بطور میانگین سالانه 1500 بیمار مبتلا به سرطان در این مرکز پذیرش و تشکیل پرونده می دهند.

‌سیروس صادقی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا‌ بیان کرد: تمامی مراجعه کنندگان بزرگسال بوده که در بین بیماران، سرطان مری و معده در مردان و سرطان سینه در زنان رایج تر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه بیان کرد: در سال گذشته تعداد ۹هزار و ۶۹۱ بیمار شیمی درمانی و یک هزار و ۶۱۳بیمار در این مرکز پرتو درمانی شده اند.

مدیرعامل انجمن خیریه حمایت از بیماران مبتلا به سرطان امید آذربایجان‌غربی با اشاره به ارائه خدمات در این مرکز به بیماران افزود: سرای اقامتی امید دارای ۴طبقه و ۳۲ سوئیت مجزا است ‌که دارای تمامی امکانات رفاهی کامل و سالن غذاخوری بوده و کلیه خدمات ارائه شده به بیماران و همراهان بصورت رایگان است.

 صادقی ادامه داد: بطور میانگین روزانه ۱۰۰نفر در سرای اقامتی پذیرش میشوند همچنین گفتنی است که هزینه های جاری و نگهداری ماهیانه این واحد  تقریبا ۱۰۰ میلیون تومان است.

وی با بیان اینکه این انجمن یک سازمان کاملا مردم نهاد است، اظهار کرد: تمامی هزینه ها مرهون فعالیت ها و کمک های مردمی بوده است و تاکنون هیچ بودجه ای از سوی دولت برای این انجمن تخصیص نیافته است.

مدیرعامل انجمن خیریه حمایت از بیماران مبتلا به سرطان امید آذربایجان‌غربی بیان کرد: در سال گذشته تعداد ۴۳۱بیمار جدید برای اولین بار  وارد سیستم مددکاری این مجموعه شده  که مبلغ حمایت انجمن و مددکاری قریب به ۷۰۰میلیون تومان بوده است که در سه بخش تامین هزینه های پزشکی، تامین دارو و  هزینه های زندگی برای این بیماران صرف شده است.

وی با بیان اینکه که بخشی از هزینه های بیماران از طریق خدمات بیمه ای تامین می شود گفت: در وضعیت فعلی انجمن با دومشکل عمده مواجه است، اول اینکه انتظار داریم مبلغی که بیمه ها از محل درمان متعهد به پرداخت هستند بطور ماهیانه به حساب این انجمن واریز کنند. مشکل دیگری که انجمن با آن روبرو است، سقف عملکردی است که بیمه سلامت برای انجمن تعیین کرده و انتظار میرود این بیمه سقف عملکرد ارائه خدمات به بیمار ر افزایش دهد و یا محدودیتی قائل نشوند.

صادقی ‌خاطرنشان کرد: با توجه به گسترش انجمن و افتتاح بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی در سال ۹۶، تعداد مراجعه کنندگان نیز افزایش یافته است و هزینه های جاری از جمله تعداد پرسنل نیز افزایش یافته است، در نتیجه انجمن در وضعیت فعلی به کمک های خیرین نیاز دارد.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سرطان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۶۳۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران

«شکاف کام و لب» یک نقص خلقتی است که معمولاً در دوران جنینی در طول تشکیل صورت نوزاد رخ می‌دهد. این شکاف می‌تواند از کنار کام تا لب بروز کند و در برخی موارد تا پایین گوش نیز گسترش یابد.

عبدالجلیل کلانتر هرمزی، فوق تخصص جراحی پلاستیک با اشاره به قابل اصلاح بودن شکاف لب و کام اظهار کرد: این عارضه یک ناهنجاری هنگام تولد است، در کشورهای پیشرفته آمار ابتلا به آن به ازای هر ۷۰۰ نفر یه مورد است اما این آمار در کشور ما به ازای هر ۸۴۰ تولد یک نوزاد مبتلا به شکاف لب است.

وی افزود: این ناهنجاری می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد که یکی از آن ها ژنتیکی است که از طریق ژن منتقل می‌شود، همچنین مصرف بعضی از داروهای خواب‌آور، ضد تشنج و آرامبخش‌ها توسط مادر، در مدت زندگی جنینی بویژه در سه ماه نخست می‌تواند موجب این عارضه شود.

هرمزی ادامه داد: بعضی از عفونت‌های ویروسی مثل سرخک، سرخچه و اوریون می‌تواند موجب شکاف لب و کام باشد، همچنین مصرف سیگار و الکل نیز از عوامل دیگر این عارضه شناخته می‌شوند.

وی گفت: شکاف لب و کام بیش از ۱۰۰ نوع وجود دارد و بسته به عامل بیماری‌زا و میزان اثر و زمان تاثیر آن در جنین می‌تواند تنوع ایجاد کند.

این فوق تخصص جراحی پلاستیک گفت: اگر جنینی با این عارضه متولد شود با توجه به شدت، بیماری‌های همراه و نوع بیماری شکاف لب، درمان‌های متفاوتی تجویز می‌شود که مهم‌ترین آن ها جراحی است. درمان‌های مراقبتی، روانکاوی، روانشناسی، مددکاری‌ اجتماعی، مراقبت‌های برای شیرخوردن، بهداشت و عفونت‌های زخم نیز از دیگر مراحل درمان است.

وی افزود: در صورتی که شکاف لب و کام لب پیچیده نباشد معمولاً زیر ۵ ماهگی و ترجیحا ۳ تا ۴ ماهگی عمل جراحی امن و خوبی برای بیمار انجام خواهد شد که در ۹۰ درصد موارد به جراحی تکمیلی نیازی نیست.

منبع: آنا

دیگر خبرها

  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در مشهد
  • ۱۵۰۰ تخت بیمارستانی به سرانه درمانی البرز افزوده می شود
  • انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس
  • اضافه شدن سه بیمار دیگر به جمعیت بیماران سرطانی در استان
  • خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد
  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • افزایش شیوع فیبریلاسیون دهلیزی در افراد میانسال
  • مضرات خوردن زیاد هندوانه
  • آیا هیپنوتیزم برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مفید است؟