Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر کشور با اشاره به رایزنی خود با شورای نگهبان در خصوص انتخابات، گفت: این رایزنی به معنای دور زدن قانون یا ایجاد راه میانبر نیست.

به گزارش ایسنا، عبدالرضا رحمانی فضلی ظهر امروز در حاشیه جلسه هیات دولت با اشاره به جلسه خود با فعالان سیاسی اظهار کرد: من با اصولگرایان و اصلاح‌طلبان جلسه داشتم و با مستقلین هم جلسه‌ای خواهم داشت و همچنین جلسه مشترکی با همه گرایش‌های سیاسی خواهم داشت تا اصول مشترک گرایش‌ها میثاقی برای همه ما شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: من به عنوان وزیر کشور مستمرا با شورای نگهبان جلسه دارم و موضوعاتی که از نظر ما مهم است را به آقایان کدخدایی و جنتی منتقل می‌کنم، اما این رایزنی به معنای نادیده گرفتن قانون، دور زدن قانون یا ایجاد راهی میانبر برای بی‌توجهی به قانون نیست. ما درباره نحوه برگزاری انتخابات صحبت می‌کنیم؛ زیرا میان مجری و ناظر انتخابات تعامل لازم است.

وی با اعلام این خبر که وزیر کشور عراق یکشنبه آینده به ایران سفر می‌کند، تصریح کرد: در این سفر درباره مسائل اربعین صحبت خواهیم کرد. لغو روادید به عراق قطعا به معنای عدم نظارت بر این مسائل نیست.

وزیر کشور همچنین در پاسخ به سوالی در مورد جبران خسارات سیل‌زدگان بیان کرد: ما جبران مسکن، پرداخت خسارات کشاورزی و تامین وسائل زندگی را در اولویت قرار دادیم. جبران خسارات به زیرساخت‌ها در اولویت بعدی است که هر وزارتخانه مسئول در حال رسیدگی به آن است. در جلسه‌ای که معاون اول در این زمینه تشکیل داد گزارش‌ها مطرح شد که فعالیت‌ها رضایت‌بخش بوده است. ما در حوزه تعمیرات مسکن به مراحل نهایی رسیدیم که شامل 110 هزار مسکن می‌شود. مراحل ساخت 30 تا 35 هزار مسکن شروع شده است که نوسازی‌ها تا آخر سال تمام می‌شود.

رحمانی فضلی ادامه داد: 40 هزار مورد وسائل خانه خریده‌ایم و 35 هزار مورد هم واگذار کرده‌ایم. خسارت‌دیدگان با مراجعه به سامانه سجاد می‌توانند نام‌نویسی کنند تا وسائل خود را دریافت کنند.

وی در پاسخ به این پرسش که استانداران طبق چه ضوابطی می‌توانند به مرخصی بروند، گفت: استانداران مثل همه کارمندان دولت یک ماه مرخصی دارند که باید مرخصی خود را به وزیر اعلام کنند و در صورت موافقت می‌توانند به مرخصی بروند. برای خارج از کشور اگر سفر شخصی است باید مرخصی بگیرند و اگر ماموریت است باید ماموریت در کارگروه وزارت کشور تصویب شده و به وزارت خارجه اعلام شود.

وزیر کشور درباره آخرین تصمیم برای حضور زنان در ورزشگاه‌ها خاطرنشان کرد: این یک مساله بین‌بخشی است که دادستانی، وزارت کشور و وزارت ورزش نظر دارند. اصل ورود زنان به ورزشگاه قبلا انجام شده و اکنون باید دغدغه‌های متدینین و مسائل انتظامی رفع شود. در جلسه‌ای که تشکیل می‌شود این مسائل باید مطرح شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وزير کشور رایزنی وزارت کشور با شورای نگهبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۶۳۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای نگهبان در اظهارنظر نسبت به مصوبات، حتماً به نظرات مشورتی پژوهشکده توجه می‌کند

عضو فقهای شورای نگهبان با تاکید بر این نکته که شورای نگهبان در اظهارنظر نسبت به مصوبات، حتما به نظرات مشورتی پژوهشکده توجه می‌کند گفت: من می‌توانم به ضرس قاطع بگویم در شرایط حاضر، شورای نگهبان نمی‌تواند جلسه مهمی در بررسی لوایح و طرح‌ها داشته باشد مگر اینکه حتماً کار پژوهشکده آنجا ارائه شود.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، آیت‌الله سید محمدرضا مدرسی یزدی، عضو فقهای شورای نگهبان با حضور در پژوهشکده شورای نگهبان، از آخرین دستاورد‌های پژوهشکده شورای نگهبان بازدید کرد و ضمن تشکر از دکتر کدخدایی، رییس پژوهشکده شورای نگهبان و مدیران و کارکنان این پژوهشکده بابت تلاش‌های صورت گرفته در زمینه‌های مختلف، افزود: امیدوارم خداوند متعال، زحمات شما را به خوبی بپذیرد، رشد دهد و هم ذخیره برای دنیای خودتان و آخرت خودتان و هم ذخیره برای جمهوری اسلامی باشد.

این عضو فقهای شورای نگهبان با تاکید بر اینکه قانونگذاری، اساس حرکت یک ملت و کشور است، گفت: قانون‌گذاری معمولا نیاز به پایش دارد. قانون اساسی هم که انصافاً راهنمای بزرگی است برای اینکه نظام یک کشور منحرف نشود، پیش‌بینی کرده است که شورای نگهبان با معیار‌های شرع و قانون اساسی که معیار‌هایی جامع هستند قوانین را بررسی کند و شورای نگهبان نیز از روز‌های ابتدای تاسیس کار خودش را بر بنیانی قوی و متین بنانهاده است و فقها و حقوقدانان ادوار مختلف این شورا بنای مستحکم و روش دقیقی را برای بررسی مصوبات پایه‌گذاری کرده‌اند.

آیت‌الله مدرسی یزدی در ادامه ضمن ارزشمند برشمردن پژوهش‌ها و نظرات کارشناسی پژوهشکده شورای نگهبان، گفت: مجمع مشورتی فقهی شورای نگهبان نیز که در شهر قم تشکیل می‌شود از صاحب‌نظران برجسته‌ای تشکیل شده است که نظرات‌شان برای اعضای شورای نگهبان کارآمد است و البته گسترش ارتباط پژوهشکده شورای نگهبان و مجمع مشورتی فقهی بر غنای نظرات این دو مجموعه خواهد افزود.

دیگر خبرها

  • شورای نگهبان در اظهارنظر نسبت به مصوبات، حتماً به نظرات مشورتی پژوهشکده توجه می‌کند
  • آیت‌الله مدرسی یزدی: شورای نگهبان در بررسی مصوبات، به نظرات مشورتی پژوهشکده توجه می‌کند
  • طرح استفساریه ماده (۵) قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی در شورای نگهبان تایید شد
  • تایید طرح استفساریه قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران درشورای نگهبان
  • واکاوی اصل ۲۲ قانون اساسی در سلسله جلسات شرح مبسوط قانون اساسی
  • تایید طرح اصلاح قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی
  • طحان نظیف: طرح استفساریه قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی در شورای نگهبان تایید شد
  • اصلاح قانون بیمه‌کارگران ساختمانی توسط شورای نگهبان تایید شد
  • تایید اصلاح قانون بیمه‌کارگران ساختمانی توسط شورای نگهبان
  • طرح کنترل و ساماندهی اجاره بهای املاک مسکونی اصلاح شد/ آغاز جلسه علنی مجلس شورای اسلامی