Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از سنا، شاپور محمدی امروز در حاشیه مراسم سومین لیگ ستارگان اظهار داشت: پیش از این  فرآیند سرمایه‌گذاری در صندوق‌ها با محدودیت‌هایی مواجه بود که به خواست سرمایه‌گذاران و فعالان بازار، این محدودیت‌ها را رفع و تلاش کردیم محیط فعالیت صندوق‌های سرمایه‌گذاری را شفاف‌تر کنیم.

وی تصریح کرد: به زودی دستورالعمل جامع  صندوق‌های سرمایه گذاری ابلاغ و نحوه فعالیت این صندوق‌ها تسهیل خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در  پاسخ به سوالی مبنی بر اعلام  آمادگی  بورس کالا برای عرضه محصولات باغی اظهار داشت: بازار سرمایه و بورس کالا این آمادگی و ظرفیت را دارند و ما کلیه محصولات کشاورزی را که از نظر همگنی در بازار سرمایه قابلیت معامله داشته باشند، دنبال می کنیم؛ البته اولویت ما در بورس کالا ، روی کالاهایی از قبیل کشمش و خرما و سیب  است که همگن‌ترند.

محمدی در خصوص رقابت های لیگ ستارگان بورس در سومین دوره برگزاری هم گفت: مسابقات، خوب بود و شرکت کنندگان از دانشگاه های مختلف ، بسیار باانگیزه به این رقابت ها آمده بودند .امیدواریم در این جشنواره بحث یادگیری و فرهنگ صحیح سرمایه گذاری نیز بیش از پیش تقویت شود .

سخنگوی سازمان بورس افزود: لیگ ستارگان بورس همچنین از این پتانسیل برخوردار است که به تحلیل در بازار سرمایه عمق ببخشد و فرهنگ سازی را ارتقا دهد. این رویداد  سرفصل های دانشگاهی را بیش از قبل  به بحث های کاربردی و عملیاتی نزدیک مس کند.

محمدی سپس به خبرنگاری که درباره  تقدیر رئیس جمهور از عملکرد سازمان بورس پرسید، پاسخ داد: به هر حال با توجه به تحولات متعدد بین المللی و داخلی در حوزه های مختلف سیاسی و اقتصادی و فراز و نشیب های بازارها ، خوشبختانه بازار سرمایه توانسته است تصویری با ثبات از خود ارائه دهد .

وی افزود: البته بخش اعظم این نتیجه،  به حضور افراد متخصص و متعهد و دلسوز در بازار سرمایه و همچنین فعالان بازار و سرمایه گذارانی برمی گردد که عمدتا از تحصیلات بالا و تجربیات خوبی برخوردارند .ضمن اینکه فرهنگ سرمایه‌گذاری در فعالان بازار سرمایه  ارتقا یافته و افراد، غالبا عادت به تحلیل و کسب درآمد از راه تحلیل کرده اند و طبیعتا همه اینها به ثبات بازار کمک کرده است.

او گفت: طبیعتا سازمان بورس و ارکان بازار سرمایه ، شانی جز خدمتگزاری برای خود قائل نیستند و تلاش می کنند که بازار سرمایه از آرامش و قواعد خوبی برای هدایت و راهبری برخوردار باشد.

محمدی در پایان ابراز امیدواری کرد که بازار سرمایه بتواند در آینده نیز همچنان از فعالان فرهیخته و با دانش کافی بهره مند شود .

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سرمایه گذاری سازمان بورس سرمایه بورس کالا محصولات کشاورزی خرما رقابت های لیگ رقابت فرهنگ سازی سیاسی و اقتصادی درآمد بورس کالا شاپور محمدی سازمان بورس اوراق بهادار تهران صندوق های سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۶۵۳۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاحیه‌ای به کام بازار

احمد اشتیاقی در دنیای اقتصاد نوشت: بند س تبصره ۶ قانون بودجه سال جاری موضوعی است که برای معافیت‌های مالیاتی سقف تعیین کرده است. بدین صورت که معافیت‌های مالیاتی برای اشخاص حقوقی را تا ۵۰۰ میلیارد تومان و برای اشخاص حقیقی تا ۵۰ میلیارد تومان تعیین شده است. این بند می‌توانست در صورت تصویب سازوکار شرکت‌ها، بنگاه‌های اقتصادی و صندوق‌های سرمایه‌گذاری را به‌شدت تحت‌تاثیر قرار دهد؛ چرا که صندوق‌های سرمایه‌گذاری از معافیت تبصره ۱ ماده ۱۴۳ مکرر برخوردارند و در صورتی که این اتفاق به وقوع بپیوندد این معافیت تا سقف ۵۰۰ میلیارد تومان، با توجه به حجم بزرگی که صندوق‌ها دارند، می‌توانست برای آن‌ها مشکل‌ساز باشد.

از طرفی با توجه به اینکه، چون روزانه بر اساس NAV صدور ابطال می‌زنند، می‌توانست عملیات آن‌ها را با پیچیدگی مواجه و سازکار اداره آن‌ها را با چالش زیادی مواجه سازد. همچنین در صورتی که اصلاحیه‌ای رخ نمی‌داد شرکت‌های بزرگ صادر کننده بورسی، مانند شرکت‌های فولادی و مسی، با کاهش سودآوری مواجه می‌شدند.

از طرفی بحث‌های مرتبط با شرکت‌های سرمایه‌گذاری هلدینگ‌ها به دلیل اینکه از معافیت مالیات مضاعف برخوردار بودند، امکان داشت آن‌ها نیز با چنین تبصره‌ای در گره مالیاتی گرفتار شوند؛ بنابراین این تبصره برای بازار، تولید و شرکت‌های بزرگ تولیدی محدودیت‌های مشخصی را ایجاد می‌کرده و در خصوص بازار سرمایه می‌تواند سودآوری بنگاه‌های بورسی را تحت‌الشعاع قرار دهد و در خصوص صندوق‌های سرمایه‌گذاری به اخلال در روند توسعه صندوق‌ها و عملیاتشان منجر شود. از این رو اصلاح یا حذف این تبصره می‌توانست وضعیت این روز‌های بازار را بهبود بخشد.

همچنین پس از اینکه بازار تحت‌تاثیر مصوبه نرخ خوراک شرکت‌های پتروشیمی و پالایشگاهی‌ها آسیب‌هایی دید، شاهد آن بودیم که اتفاق خاصی در سطح بازار رخ نداد و در نهایت نیز بازار مجبور به پذیرش آن‌ها شد. مصوبه مذکور به نظر می‌رسید به طور کلی مانعی برای رسیدن به شعار‌های مرتبط با اهمیت و توسعه بخش تولیدی است و زمینه مذکور می‌توانست فضای پرابهامی بر بازار غالب کند.

از این رو به نظر می‌رسد اقدام مذکور مجلس در اصلاح بند مورد نظر اقدامی رو به مثبت و مفید در جهت نمود سیاست‌های مربتط با تولید است. از این رو می‌توان نسبت به بحث مذکور و اصلاحیه بنیادین آن خوش‌بین بود و می‌توان آن را گامی مثبت در جهت تحقق شعار‌های مرتبط با رشد و شکوفایی بازار و بخش تولیدی عنوان کرد.

دیگر خبرها

  • مصوبه جدید مالیاتی مجلس: بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد
  • محرک جدید بورس
  • رشد بورس با افزایش تولید خودرو و صادرات محصولات پتروشیمی
  • صندوق‌های املاک و مستغلات بورس، مسیری برای کمک به بانک‌ها جهت رهایی از بنگاهداری
  • میزبانی فرابورس ایران از چهارمین صندوق املاک و مستغلات کشور ​
  • بیت کوین به قیمت جدید رسید/ ۶۶ هزار و ۴۶۹.۳۲ دلار
  • اصلاحیه‌ای به کام بازار
  • اطلس سرمایه‌گذاری زمینه جذب سرمایه گذاران در ایلام را تسهیل می‌کند
  • گزارش روزانه بورس ۳ اردیبهشت؛ شاخص بورس ۴ هزار واحد رشد کرد
  • معامله ۴۲۱۰ کیلوگرم اوراق شمش طلا در بورس کالا