Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پایگاه خبری امتداد، اخیرا کلاهبرداران در برخی از مناطق محروم و دور افتاده کشور در شگردی جدید، پیامکی با این عنوانکه «یارانه شما قطع شده است و جهت اطلاع از یارانه خود به لینک زیر مراجعه فرمایید» از طریق تلفن همراه به مردم ارسال می کنند و با این روش نسبت به سوءاستفاده از حساب مشتریان بانکی اقدام می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این روش، برخی از مشتریان بدون در نظر گرفتن مخاطرات موجود به آدرس دریافتی مراجعه و اطلاعات حساب و کارت خود نظیر رمز دوم و CVV2 را ثبت نموده که سارقان و کلاهبرداران پس از جمع آوری اطلاعات مشتریان حساب های آنها را تخلیه می کنند.

بانک ملی ایران از هموطنان و مشتریان عزیز تقاضا دارد برای پیشگیری از هرگونه کلاهبرداری احتمالی و متضرر شدن، به هیچ عنوان این گونه تماس ها را ترتیب اثر نداده و در صورت دریافت این گونه پیامک های مشکوک هوشیاری لازم را داشته باشند و مراتب را به حراست بانک و یا مسئولان انتظامی گزارش دهند.

بر این اساس بانک ملی ایران تاکید می کند مشتریان گرامی برای پیشگیری از کلاهبرداری های احتمالی و متضرر شدن، اپلیکیشن ۶۰ را از طریق سایت بانک ملی ایران نصب و راه اندازی کنند.

 بانک ملی ایران اﺳﺘﻔﺎده از اپلیکیشن ﮐﺎرﺑﺮدی ۶۰ را ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﯾﮑﯽ از اﺑﺰارﻫﺎی ﻣﻔﯿﺪ ﺑﺮ روی ﮔﻮﺷﯽ ﻫﺎی ﺗﻠﻔﻦ همراه ﺑه جهتﮔﺴﺘﺮش ﺷﯿﻮه ﻫﺎی ﭘﺮداﺧﺖ و به منظور ﺑﺎﻻ ﺑﺮدن اﻣﻨﯿﺖ تراکنش های ﺑﺎﻧﮑﯽ ﯾﮏ ﮔﺰﯾﻨﻪ ﻣﻨﺎﺳﺐ و ﻣﻨﻄﻘﯽ معرفی می کند.

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۶۵۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری از طریق لینک جعلی کالابرگ الکترونیک

 به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، سرهنگ حسن ابوالحسینی، در تشریح این خبر اظهار داشت: در پی شکایت یکی از شهروندان با موضوع برداشت غیر مجاز مبلغ ۵۰۰ میلیون ریال از حساب وی، موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت. 
وی تشریح کرد: با اقدامات فنی و شگرد‌های پلیسی مشخص شد که کلاهبرداری از طریق لینک جعلی استعلام کالا‌برگ الکترونیک اهدایی دولت انجام شده که حساب‌های مقصد مسدود و با هماهنگی‌های قضایی به حساب شاکی عودت داده شد. 
رئیس پلیس فتای استان یزد به مردم هشدار داد: مجرمین سایبری با انتشار تبلیغات گسترده دریافت کالا‌برگ الکترونیکی هدیه دولت و با ارسال پیام حاوی لینک در شبکه‌های اجتماعی و یا از طریق پیامک، کاربران را به صفحات فیشینگ هدایت کرده و حساب بانکی آنان را خالی می‌کنند. 
وی تصریح کرد: شهروندان از باز‌کردن لینک‌های ارسالی به‌صورت پیامکی و یا در شبکه‌های اجتماعی و منابع نامعتبر که از سوی افراد ناشناس یا دوستان و آشنایان ارسال می‌شود، جدا خودداری نمایند و اخبار مربوطه را تنها از طریق رسانه‌های دیداری و شنیداری معتبر کشور پیگیری کنند.

دیگر خبرها

  • کلاهبرداری با ارسال لینک جعلی ورود به نرم‌افزار کالابرگ
  • سقف برداشت از حساب های بانکی چقدر شد؟
  • شارژ گران پیامک‌های بانکی؟
  • ۱۰ مورد از رایج‌ ترین کلاهبرداری‌ های اینستاگرامی
  • هشدار پیامکی فوری به داوطلبان و جویندگان سئوالات کنکور
  • آشنایی با انواع وام بانک مهر ایران + شرایط و جزئیات دریافت وام از ۱۰۰ تا ۳۰۰ میلیون
  • هشدار پلیس فتا نسبت به کلاهبرداری به بهانه فروش سوالات کنکور
  • اتصال سیستم پیامک (SMS) به CRM: راهنمای کاربردی
  • کلاهبرداری از طریق لینک جعلی کالابرگ الکترونیک
  • چرا امتیاز اعتباری مشتریان بانک‌ها کم می‌شود؟