Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، عباس عظیمی رئیس کنگره اپتومتری در افتتاحیه بیست و دومین کنگره اپتومتری ایران در مرکز همایش رازی بیان کرد: اپتومتری جز ۱۰ رشته برتر در دنیا و ایران است که در زمینه‌های کلینیکی، خدماتی، درمانی، تحقیقاتی و پژوهشی همچنین ابداعات، اختراعات و اکتشافات فعالیت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ۱۱۵ هزار نابینا و ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزار کم بینا در کشور داریم، گفت: خوشبختانه معاینه برای اختلالات بینایی به وسیله  اپتومتریست‌ها و چشم پزشکان موجب پیشگیری ۸۰ درصدی از مشکلات چشمی شده است

رئیس کنگره اپتومتری با اشاره به اینکه متولیان سلامت جامعه باید از نیرو‌های فرهیخته و جوان اپتومتریست استفاده کنند، افزود: در ۲۲ کشور شرق مدیترانه، ایران مقام اول را در اپتومتری کسب کرده است و در امر پژوهش در عیوب انکساری مقام اول تا سوم را در سال‌های گذشته داشته ایم.

بیشتر بخوانید: افزایش دوبرابری ظرفیت پذیرش دانشجویان خارجی در سال آینده/ گواهینامه اعتبار بخشی آموزش پزشکی را دریافت کردیم

اجرای برنامه ملی اختلالات کم بینایان و نابینایان از سوی وزارت بهداشت

در ادامه جغتایی معاون وزیر بهداشت در امور توانبخشی گفت: کشور ما در حوزه عصب شناسی بینایی بیشترین مطالعات را داشته زیرا این حوزه با پیچیدگی مواجه است.

او تصریح کرد: متاسفانه در حوزه فناوری‌های مرتبط با کم بینایی و نابینایی توجه کمتری شده است در حالیکه سازمان بهداشت جهانی در خصوص برنامه‌ریزی‌های حوزه توانبخشی توانسته موفق ظاهر شود.

جغتایی گفت: امید داریم با کمک و مدیریت انجمن اپتومتری ایران و حمایت وزارت بهداشت برنامه ملی اختلالات کم بینایی و نابینایی را تدوین و به مرحله اجرا برسانیم.

گل علیزاده نایب رئیس شورای عالی نظام پزشکی با اشاره به اینکه  حوزه بینایی یکی از ارکان اصلی سلامت است، ادامه داد: ۷۰ درصد مردم از اپتومتریست‌ها استفاده می‌کنند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت اخبار علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۶۵۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۲۷ میلیون نفر ، زیر پوشش برنامه ملی سلامت خانواده

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه سفر مدیر منطقه مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت گفت: در اجرای این برنامه پیشگیرانه، جمعیت زیر پوشش هر مراقب سلامت، از دو هزار و ۵۰۰ نفر به هزار و ۵۰۰ نفر رسیده و تأکید بر خود مراقبتی است.


حسین فرشیدی افزود: در روستا‌ها هم جمعیت کمتر از هزار نفر زیر پوشش بهورزان قرار دارد.


او گفت: برنامه ملی سلامت خانواده در ۱۹۵ شهرستان کشور در حال اجرا است.


فرشیدی با اشاره به اینکه ۵۵ میلیون نفر در کشور در شهر‌های بیش از ۲۰ هزار ساکن هستند گفت: تا پایان دولت سیزدهم، همه زیر پوشش برنامه ملی سلامت خانواده قرار می‌گیرند.


در برنامه سلامت خانواده برای هر فرد بر اساس شماره کارت ملی، پرونده الکترونیک سلامت تشکیل و همه اطلاعات مربوط به سلامت وی، قبل از تولد تا پس از مرگ، در آن ثبت می‌شود و تنها با استفاده از رمز عبور و حفظ حریم خصوصی، امکان دسترسی به این اطلاعات، به پزشک و اعضای تیم سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سراسر کشور ایجاد خواهد شد.


در این برنامه هر فرد می‌تواند پایگاه سلامت و پزشک خانواده خود را از بین پزشکانی که در نزدیکی محل زندگی یا کارش مستقر است، انتخاب کند.


در صورتی که «پزشک خانواده» بررسی‌های بیشتر برای ادامه روند تشخیص و درمان بیمار را نیاز بداند، بیمار را به پزشکان متخصص یا مشاوران مرتبط ارجاع می‌دهد.


حنان بلخی مدیر دفتر مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت امروز ۲۶ فروردین در سفر دور روزه خود به اصفهان، از تعدادی از مراکز بهداشتی اصفهان بازدید می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • ایران مرجع بهداشت منطقه است
  • ایران برای سازمان بهداشت جهانی یک کشور مرجع است
  • ۳۱ جلد کتاب در حوزه دانش بومی و محیط زیست تدوین شد
  • مرجعیت ایران برای بهداشت کشورهای منطقه مدیترانه شرقی
  • اطلس دانش سنتی محیط‌زیست کشور تدوین می‌شود
  • آمادگی ایران برای تداوم همکاری‌های منطقه‌ای با سازمان جهانی بهداشت
  • تاثیرگذاری ایران در پیشرفت سلامت کشور‌های دیگر
  • تدوین راهنمای درمان و کاهش آسیب اختلالات مصرف مواد افیونی
  • بیش از ۲۷ میلیون نفر ، زیر پوشش برنامه ملی سلامت خانواده
  • ۲۵ درصد سهم سلامت مردم در اختیار وزارت بهداشت است