Web Analytics Made Easy - Statcounter

از ابتدای سال ۲۰۱۳، دشمن اسرائیلی از جنگ تروریستی علیه ارتش سوریه برای انجام حملات هوایی خود به کاروان‌های مقاومت در سوریه استفاده کرده اگرچه عملیات دشمن که آن را "نبرد میان جنگ‌ها" نامیده در عمل به "وجهه بازدارندگی" محور مقاومت آسیب می‌رساند اما نتیجه نظامی آن، طبق گفته دبیرکل حزب‌الله لبنان "هیچ" است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، روزنامه الاخبار لبنان در تحلیلی درباره حملات هوایی رژیم صهیونیستی به مواضع نیروهای مقاومت در سوریه، اهداف و نتایج آنها نوشت: اعلام نتایج "نبرد میان جنگ‌ها" توسط سیدحسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله که اسرائیل حدود شش سال علیه این حزب انجام داده توجه و تمرکز لازم را به خود جلب نکرده است. آنگونه که به نظر می‌رسد دلیل این امر به اظهارات وی درباره بازگشت صهیونیست‌ها به عصر حجر و نقشه فلسطین بازمی‌گردد که بخش وسیعی از بحث‌ها در لبنان، فلسطین و منطقه را متوجه خود کرده است.

اگرچه سید حسن نصرالله پیشتر به نتایج این تجاوزات در مراحل گذشته پرداخته بود اما آنچه در جریان مصاحبه با پایگاه خبری المنار در ۱۲ ژوئیه ۲۰۱۹ مطرح کرد شامل تعریف دقیقی از نتایج این نبرد بود. بنابراین ما نتایج تمامی حملات اسرائیل به کاروان‌های مقاومت در سوریه را از ابتدا بررسی کردیم و می‌گوییم که هدف از این حملات چیست و چه دستاوردهایی به همراه دارد. اگر با منطق نظامی صحبت بکنیم، نتیجه این حملات هیچ بوده است.

موارد فوق خلاصه‌ای از نتایج نبرد مداوم است که به موازات سایر نبردها بین دو طرف (حزب‌الله و رژیم صهیونیستی) در حال انجام است که برخی از آنها در تعامل با یکدیگر هستند. علاوه بر مقابله با گروه‌های تروریستی و تکفیری‌، جنگ امنیتی و دیگر انواع جنگ‌ها، نبرد سختی علیه تلاش حزب‌الله برای توسعه آمادگی نظامی و موشکی آن صورت گرفت و این نبرد در استراتژی نوین ارتش دشمن در سال ۲۰۱۸ اینگونه توصیف شده است: "الگوی کارآمد نبرد میان جنگ‌ها یک الگوی هجومی و فعال است و در سراشیبی جنگ جریان دارد."

این نبرد دارای نقطه شروع، اصول، اهداف، سیاست‌ها، خطرات و همچنین نتایج بود و به عبارت دیگر آن بازنده و برنده دارد. نقطه شروع این نبرد پایان ژانویه ۲۰۱۳ (تاریخ نخستین تجاوز اسرائیل به سوریه) بود و سپس ماه‌ها و سال‌های پی در پی و به شیوه‌های مختلف مرتبط با عوامل میدانی، سیاسی و بازدارنده ادامه یافت. انتخاب این گزینه توسط اسرائیل در میان گزینه‌های جایگزین دیگر تنها در نتیجه بررسی تحولات محیط منطقه‌ای آن، ارزیابی گزینه‌های عملیاتی از دست بسته منتظر سقوط نظام سوریه ماندن گرفته تا گزینه مداخله نظامی گسترده در جنگ سوریه صورت گرفت. گزارش‌های افراد در ارتباط مستقیم با این نبرد بر این مسأله تأکید دارند که اتخاذ این استراتژی از مفاد یک ارزیابی آغاز شد که معتقد بود تحولاتی که سوریه با آن مواجه خواهد شد فضای گسترده‌ای را در اختیار اسرائیل برای استفاده از نیروی خود به شیوه‌ای آگاهانه و کنترل شده به منظور جلوگیری از مجهز شدن حزب‌الله به سلاح برهم زننده تعادل قرار می‌دهد. اصل اساسی که ضابطه اصلی این گزینه عملیاتی را تشکیل می‌داد این بود که نباید منجر به رویارویی گسترده‌ای شود که اسرائیل آن را نمی‌خواهد.

استراتژی ارتش دشمن (در بند ب ماده ۱۱، فصل ۲: بهره‌برداری از قدرت ارتش اسرائیل) اهداف این نبرد (میان جنگ‌ها) را اینگونه بیان می‌کند: "کاهش تهدیدهای موجود و در حال ظهور، دور کردن جنگ آتی، ایجاد شرایط بهتر برای پیروزی در آن، حفظ توان بازدارندگی و تقویت آن، تقویت توان‌های اسرائیل و به ویژه ارتش این رژیم و همچنین حفظ آزادی عمل ارتش اسرائیل و کاهش آزادی دشمن."

در مقابل، سید حسن نصرالله نتایج این نبرد را در مقایسه با اهدافش «طبق منطق نظامی» «هیچ» توصیف کرد. قطعاً دبیرکل حزب‌الله تنها فردی است که می‌تواند تصویر دقیقی را از نتایج این نبرد و ازجمله اسرائیل ارائه دهد، چراکه ارتش دشمن شاید از نتایج اهداف خود مطلع باشد و شاید هم از آن اطلاع نداشته باشد اما موضوع مهم این است که این ارتش مطمئناً از آنچه در خارج از رادارهای اطلاعاتی‌اش قرار داشته و فراتر از دسترسش است، اطلاعی ندارد.

اذعان دشمن به افزایش توان موشکی مقاومت یعنی شکست نبرد میان جنگ‌ها. با این حال می‌توان یافته‌های سید حسن نصرالله را با مقایسه اهداف تعیین شده توسط ارتش رژیم صهیونیستی برای نبرد میان جنگ‌ها در استراتژی اعلام شده، توضیح داد.

در رابطه با اولین هدف تعیین شده توسط رژیم صهیونیستی برای این نبرد؛ یعنی کاهش تهدیدها این سوال مطرح است که آیا تهدیدی که موشک‌های حزب‌الله پس از گذشت بیش از شش سال از این نبرد ایجاد می‌کنند، کاهش یافته است؟ نتیجه کلی این روند از طریق چندین کانال مشهود است، از جمله آنچه مقامات ارشد اسرائیلی به آن اذعان کرده‌اند که زرادخانه موشکی حزب‌الله از ۱۵۰ هزار موشک هم عبور کرده و این موشک‌ها از توانایی تخریبی چشم‌گیری برخوردار هستند و طبق گفته نصرالله این موشک‌ها می‌توانند اسرائیل را به عصر حجر برگردانند. موضوع برجسته در این مرحله آن است که حزب‌الله دشمن را با نوع جدیدی از موشک‌های خود غافلگیر کرده است و این موشک‌ها به نگرانی اصلی رژیم صهیونیستی تبدیل شده‌اند، چراکه بیشترین خطر را برای زیربناهای راهبردی این رژیم دارند و طبق اذعان نتانیاهو، می‌توانند معادله درگیری‌ را به شکل ریشه‌ای تغییر دهند.

 واضح و روشن است که مقصد دشمن از دومین هدف تعیین شده؛ یعنی دور کردن جنگ آتی، فراهم شدن امکان تحقق اهداف به واسطه نبرد میان جنگ‌ها است که آن را از جنگ آتی بی‌نیاز می‌کند اما مشکل تل‌آویو این است که این اهداف محقق نشده و دیگر با جنگ نیز محقق نمی‌شوند. همچنین واضح است که با توجه به پیشرفت کیفی و کمی قابلیت‌های حزب الله، نبرد میان جنگ‌ها به ایجاد شرایط بهتر برای پیروزی در این جنگ منجر نشده است.

بند سوم؛ حفظ و تقویت توان بازدارندگی است. حزب‌الله موفق شد فرمول بازدارنده‌ای را به رژیم صهیونیستی تحمیل کند که طی سال‌های گذشته لبنان را از این نبرد دور و در مقابل این رژیم را کاملا به آن ملزم ساخته است. حزب‌الله همچنین موفق به تحمیل فرمول بازدارنده دیگری به اسرائیل در سوریه شد. حزب‌الله در سوریه به رژیم صهیونیستی تحمیل کرد که اقدامی در به شهادت رساندن نیروهای آن نکند و مراقب این مسأله باشد، چراکه در غیر این صورت با پاسخ‌های نظامی مناسب حزب‌الله مواجه خواهد شد. این چیزی است که نصرالله نیز در اظهاراتش اینگونه بر آن تأیید کرده است: اگر اسرائیلی‌ها یکی از جوانان حزب‌الله را در سوریه به قتل برسانند، ما در لبنان پاسخ خواهیم داد و این چیز جدیدی نیست و اسرائیلی‌ها از آن آگاهند.

بند چهارم؛ تقویت توان‌های اسرائیل و ارتش آن. تقویت این قابلیت‌ها دو جنبه دارد: اول مربوط به پشتیبانی آمریکا بوده که خارج از دسترس حزب الله است. جنبه دیگر نیز مربوط به میزان تقویت توانمندی‌های حزب الله است. در این راستا می‌توان اطلاعات فوق را لیست کرد که تأکید می‌کنند معادله قدرت بین حزب الله و اسرائیل در سال ۲۰۱۹ در مقایسه با معادله قدرت میان دو طرف در جریان جنگ سال ۲۰۰۶ بیش از دو برابر به نفع حزب الله تغییر کرده است و این مفهومی است که آثار و نشانه‌های آن در زمینه‌های مختلف نمایان شده است.

بند پنجم؛ حفظ آزادی عمل ارتش رژیم صهیونیستی و کاهش آزادی "دشمن" (حزب‌الله). در ارتباط با حزب‌الله باید بگوییم که این جنبش موفق شد تا دشمن را از گسترش دامنه نبرد میان جنگ‌ها به لبنان باز دارد. از سوی دیگر، حزب الله موفق شد ابتکارات ارتش اسرائیل در عرصه سوریه (جلوگیری از هدف قرار دادن عناصر حزب‌الله) را به عنوان جلوه مشخص برای کاهش آزادی عمل این ارتش (محدودیت نسبی آزادی ارتش اسرائیل) محدود کند.

جنبه دیگر به دست گرفتن ابتکار عمل در سوریه توسط دشمن که مشخصا شامل یک بعد اخلاقی منفی است که به وجهه معادله بازدارندگی در عرصه سوریه ضربه می‌زند در اظهارات نصرالله خلاصه می‌شود که تاکید کرده است: "اقدام آشوب‌گرانه کورکورانه منجر به نتیجه نخواهد شد." بدین معنا که این اقدام منجر به بی‌اثر بودن و بی‌نتیجه بودن حملات اسرائیل شد که نتایج اساسی در مقابل تمامی توانایی‌های نظامی حزب‌الله به همراه نداشت.

در همین راستا، مشاهده می‌شود که نصرالله در انتخاب عبارت‌های خود برای توصیف نتایج نبرد میان جنگ‌ها کاملا دقیق عمل کرده است و آن را به عبارت "طبق منطق نظامی، هیچ" مقید کرده است. اظهارات دبیرکل حزب‌الله لبنان بدان معنا است که وی شلیک موشک توسط رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف و یا تأسیسات مقاومت در خاک سوریه را انکار نکرده است بلکه گفته این حملات نتوانسته‌اند در توسعه توانایی‌های نظامی حزب الله تأثیر بگذارند.

چنانچه حزب‌الله لبنان با طرح دشمن با یک ضد استراتژی که همانند پادزهر عمل می‌کند، روبه‌رو نمی‌شد به این موفقیت چشم‌گیر دست نمی‌یافت. می‌توان از نشانه‌های این ضد استراتژی (پادزهر) را بازدارندگی، مصونیت اطلاعاتی، محرمانگی، فریب و خلاقیت دانست.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: حملات اسرائیل به سوریه حزب الله لبنان روزنامه الاخبار لبنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۶۶۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضربه کاری به ارتش اسرائیل و ترجمه عملی تهدیدات نصرالله

ورود حزب‌الله به مرحله حملات ترکیبی و پیشرفته و به ویژه عملیات مهمی که دیروز در واکنش به جنایت رژیم صهیونیستی در ترور یکی از رزمندگان مقاومت لبنان انجام داد، حامل پیام‌هایی هشدارآمیز برای دشمن اشغالگر و ترجمه عملی تهدیدات شخص سید حسن نصرالله است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، جنگ غزه در حالی دویستمین روز خود را پشت سر گذاشت که طی مرحله اخیر از این جنگ شاهد تحولات قابل توجهی در راهبرد و همچنین نوع عملیات‌های جبهه‌های مختلف حامی غزه بوده‌ایم.

بار بزرگی که حزب‌الله از دوش مقاومت در غزه برداشت

در این میان حزب‌الله لبنان که به عنوان اولین جبهه محور مقاومت برای حمایت از غزه اقدام کرد و در دومین روز نبرد طوفان الاقصی یعنی 8 اکتبر 2023 رسما پیوستن خود به این نبرد را اعلام نمود از همان ابتدا با یک استراتژی مشخص برنامه‌های خود را برای حمایت از مردم و مقاومت فلسطین در غزه اجرا کرد.

هدف مقاومت لبنان در ابتدای ورود به نبرد طوفان الاقصی این بود که بخشی از تیپ‌های ارتش رژیم صهیونیستی را در جبهه شمالی فلسطین اشغالی مشغول کرده و به این ترتیب باری از دوش مقاومت در غزه بردارد که حتی به اذعان خود صهیونیست‌ها این هدف حزب الله محقق شد. بعد از آن مقاومت اسلامی لبنان به شکل تدریجی شروع به گسترش عملیات‌های خود در ابعاد کمی و کیفی نموده و با وجود اینکه حزب الله در این نبرد هنوز قدرت واقعی خود را نشان نداده اما از چندین سلاح جدید رونمایی کرد که موجب سردرگمی و گیجی دشمن شده است؛ به ویژه اینکه صهیونیست‌ها نمی‌توانند پیش بینی کنند در مرحله بعد حزب الله قصد استفاده از چه سلاح‌هایی را دارد و همین مسئله مقابله اسرائیل با عملیات‌های حزب الله را دشوار می‌کند.

مرحله پیشرفته عملیات‌های حزب‌الله و سردرگمی صهیونیست‌ها

در همین راستا به ویژه طی یک ماه گذشته شاهد تغییر چشمگیری در سطح کیفی و کمی عملیات‌های حزب الله بوده‌ایم که بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران صهیونیست بر این باورند که حزب الله موفق شده معادله‌ای را که از ابتدای جنگ غزه به دنبال تحمیل آن به اسرائیل بود تثبیت کند. نگرانی صهیونیست‌ها از عملیات‌های حزب الله زمانی بیشتر شد که این حزب قدرت خود را در سرنگونی پهپادهای پیشرفته اسرائیلی نشان داد، به طوری که از ابتدای جنگ غزه تاکنون 5 پهپاد پیشرفته ارتش اسرائیل از جمله پهپادهای هرمس 450 و 900 که هزینه سنگینی برای رژیم صهیونیستی داشته و این رژیم به کارایی آنها به ویژه در زمینه جمع آوری اطلاعات افتخار می‌کرد، توسط حزب‌الله سرنگون شده است و آخرین مورد آن هم مربوط به چند روز گذشته بود که حزب الله موفق شد یک فروند دیگر از پهپادهای هرمس 450 اسرائیل را در آسمان مناطق مرزی لبنان سرنگون کند.

پایگاه‌های راهبردی اسرائیل زیر آتش حزب‌الله

اما یکی از روش‌های قابل توجهی که حزب الله در عملیات‌های جدید خود ضد مواضع ارتش رژیم اشغالگر در پیش گرفته استفاده از حمله ترکیبی در هدف قرار دادن مواضع حساس این رژیم می‌باشد؛ موضوعی که موجب سردرگمی سامانه‌های پدافندی دشمن می‌شود. در همین راستا هفته گذشته حزب الله یک مقر فرماندهی سری ارتش رژیم صهیونیستی در منطقه «عرب العرامشه» را هدف یک حمله ترکیبی با استفاده از موشک‌های هدایت شونده و پهپادهای تهاجمی قرار داد؛ عملیاتی که موجب شوک محافل امنیتی و نظامی رژیم صهیونیستی شد.

اما یکی از مهمترین عملیات‌هایی که حزب الله علیه ارتش رژیم صهیونیستی انجام داده مربوط به حمله هوایی در بعد از ظهر روز گذشته می‌باشد که طی آن مقر فرماندهی تیپ گولانی ارتش اسرائیل و مقر یگان ایگوز وابسته به این تیپ در شمال شهر اشغالی عکا با چند فروند پهپاد پوششی و شماری پهپاد انتحاری هدف حمله مقاومت لبنان قرار گرفت و رادیو ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که این اولین تهاجم علیه عکا در سال 2024 محسوب می‌شود. در پی این عملیات آژیر خطر در عکا و همچنین حیفا به صدا درآمد. از طرف دیگر رسانه‌های صهیونیستی از فرو رفتن شهرک کریات شمونه در خاموشی کامل بعد از شلیک 30 فروند موشک به سمت منطقه الجلیل اعلی در شمال فلسطین اشغالی خبر دادند.

موشک‌های مقاومت کریات شمونه را در تاریکی فرو بردمقاومت لبنان 2 پایگاه‌ اسرائیل را هدف قرار دادنگرانی صهیونیست‌ها بعد از سرنگونی پهپاد هرمس توسط حزب‌الله

مهمترین پیام عملیات حزب‌الله علیه تیپ گولانی

در حالی که ارتش رژیم صهیونیستی همچنان در تلاش برای سرپوش گذاشتن بر شکست‌های خود و تلفات مادی و انسانی در جنگ غزه است اما رسانه‌های این رژیم اذعان کردند که در حمله روز گذشته حزب الله شمار زیادی از افسران تیپ گولانی کشته شده‌اند. در این میان شبکه کان رژیم صهیونیستی به نقل از تحلیلگران نظامی خود اعلام کرد که رسیدن پهپادهای حزب الله به شمال عکا یعنی «ما قبل از حیفا» باتلاقی که ارتش اسرائیل در عرصه‌های مختلف از جمله جبهه لبنان با آن مواجه است را عمیق تر می‌کند؛ جایی که اسرائیل در قطع ارتباط میان جبهه جنوب لبنان و غزه به طور کامل شکست خورده و نتوانست نیروهای حزب الله را وادار به عقب نشینی از مرزهای فلسطین اشغالی کند.

اما گذشته از ابعاد نظامی مهم عملیات حزب الله علیه مقر فرماندهی تیپ گولانی ارتش رژیم صهیونیستی که در پاسخ به جنایت این رژیم در ترور شهید «حسین عزقول» رزمنده حزب الله در منطقه عدلون در جنوب لبنان، انجام شد، اما این عملیات حامل پیام‌های هشداردهنده مهمی برای دشمن صهیونیستی بود. در اینجا باید به سخنان مقامات حزب الله از جمله شخص سید حسن نصرالله برگردیم که قبلا به دشمن صهیونیستی هشدار داده بودند که حزب الله در حمایت از غزه و دفاع از خاک لبنان و مردم این کشور هیچ خط قرمزی را نمی‌شناسد و اگر دشمن صهیونیستی به فکر گسترش تجاوزات باشد حزب الله با معادله «چشم در برابر چشم» و فورا پاسخ آن را خواهد داد. این اتفاقی است که از بیش از شش ماه گذشته از زمان ورود حزب الله به نبرد طوفان الاقصی شاهد آن بوده‌ایم. عملیاتی که دیروز حزب الله در واکنش به ترور یکی از رزمندگان خود توسط ارتش صهیونیستی، انجام داد هشداری بود برای اشغالگران مبنی بر اینکه عملیات‌های حزب الله از حدود و قواعد درگیری عبور خواهد کرد.

در اینجا لازم به ذکر است که تیپ گولانی که نیروهای آن پیشتر هم مورد هدف حملات حزب‌الله قرار گرفته و متحمل تلفات جانی شده بودند، در ارتش اسرائیل به سپر حفاظتی معروف است که سخت‌ترین مأموریت‌ها را انجام می‌دهد. نیروهای این تیپ به اقتضای شرایط، به ویژه در وضعیت سخت جنگی، از منطقه‌ای به منطقه دیگر منتقل می‌شوند و اعضای آن مراحل طولانی از آموزش‌های تخصصی را گذرانده‌اند.

زمانی که ارتش رژیم صهیونیستی از تیپ گولانی استفاده می‌کند به معنای آن است که در شرایط سخت جنگی گرفتار شده و همچنین طرف مقابل برای جنگ با نیروهای این تیپ نیاز به مهارت و قدرت زیادی دارد. به همین دلیل است که تلفات تیپ گولانی برای ارتش اسرائیل بسیار دردناک است.

یگان ایگوز هم که هدف حمله حزب‌‌الله قرار گرفت، در سال 1995 به عنوان یک یگان رزمی کیفی برای جنگ در شرایط سخت در جنوب لبنان با حزب‌الله تاسیس شد. هدف از تاسیس این یگان، ایجاد یک گروه کوچک کماندویی بود تا بتواند در شرایط سخت جنگی در جنوب لبنان ماموریت خود را به عنوان یک نیروی پیشرفته وابسته به ارتش اسرائیل انجام دهد.

از آنجایی که تیپ گولانی وابسته به فرماندهی منطقه شمالی ارتش رژیم صهیونیستی است، یگان ایگوز نیز از نظر عملیاتی تابع تیپ گولانی محسوب می‌شود؛ البته هیچ ارتباطی میان تیپ گولانی و یگان ایگوز وجود ندارد.

تعمیق باتلاق اسرائیل در لبنان

بعد از این عملیات حزب الله رسانه‌های صهیونیستی بار دیگر به اشتباه محاسباتی و شکست اطلاعاتی ارتش اشغالگر اعتراف و اعلام کردند که اسرائیل روی این مسئله حساب کرده بود که حزب الله عملیات‌های خود را از یک سطح و حد خاصی بالاتر نخواهد برد اما اتفاقی که طی دوره اخیر شاهد آن بودیم کاملا برعکس این تصور است و همین مسئله اسرائیل را در برابر گزینه‌های سختی قرار می‌دهد.

این عملیاتی که حزب الله انجام داد در واقع در قالب هشداری برای رژیم صهیونیستی و یکی از نمونه واکنش‌هایی بود که در آینده در انتظار صهیونیست‌ها خواهد بود ؛ البته با این تفاوت که ابعاد عملیات‌های بعدی حزب‌الله در سطح کمی و کیفی را نمی‌توان پیش بینی کرد.

روشن است که عملیات‌های روزانه حزب الله که با شدت و سرعت بیشتری علیه رژیم صهیونیستی ادامه دارد در سایه بن بست بزرگی که ارتش اسرائیل در غزه گرفتار آن شده فشارها را بر رهبری سیاسی و امنیتی این رژیم افزایش می‌دهد. اینکه حزب الله ترور یکی از رزمندگان خود را با چنین عملیات پیشرفته‌ای علیه تیپ های مهم و حساس ارتش اسرائیل پاسخ می‌دهد برای مقامات صهیونیستی بدان معناست که هرگونه عملیات تروریستی دیگر در لبنان عواقب خطرناکتری برای اسرائیل خواهد داشت.

تحلیلگران بر این باورند که در مرحله جدید از تقابل مقاومت لبنان با رژیم صهیونیستی و در سایه معادلات جدیدی که حزب الله ترسیم کرده باتلاقی که اسرائیل در جبهه لبنان گرفتار آن است عمیق‌تر خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: نبرد آتی در جبهه شمال تعیین کننده است
  • سردبیر الاخبار: پاسخ تنبیهی ایران بخشی از نبرد جاری علیه صهیونیست‌ها بود
  • ضربه کاری به ارتش اسرائیل و ترجمه عملی تهدیدات نصرالله
  • ۲۰۰ روز جنگ و ۷ تحول جهانی به‌نفع مقاومت
  • اعتراف رسانه‌های عبری به حجم سنگین حملات موشکی حزب الله
  • حمله موشکی سنگین حزب الله به مرگلیوت
  • قطعی برق در مناطقی از فلسطین اشغالی بر اثر حملات مقاومت لبنان
  • موشک‌های مقاومت کریات شمونه را در تاریکی فرو برد
  • اعلام الحربی آمار حملات جبهه مقاومت در لبنان، سوریه و یمن را منتشر کرد + اینفوگراف
  • پیام‌های راهبردی سرنگونی پهپادهای اسرائیلی به دست حزب‌الله