Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-20@02:09:28 GMT

۳۵ درصد اشتغال ابرکوه در بخش کشاورزی و دامداری است

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۶۷۶۵۱

۳۵ درصد اشتغال ابرکوه در بخش کشاورزی و دامداری است

محمد کاظمی نسب روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگاران افزود: در این شهرستان چهارهزار و ۵۰۰  لیتر آب در بخش کشاورزی استحصال می شود و لذا کشاورزان باید همه این میزان را به روش نوین در بخش کشاورزی مصرف کنند.

وی بابیان اینکه از حدود ۱۵ هزار اراضی کشاورزی ، چهار هزار هکتار آن به آبیاری نوین تجهیز است ، تاکید کرد: کشاورزان از کاشت محصول پرآبخواه به طور جد خودداری و به کشت‌های گلخانه ای و کم آبخواه نظیر زعفران و پسته روی آورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس شورای کشاورزی ابرکوه تصریح کرد: سود حاصل کشاورزان در تولید یونجه ، بادمجان و ... در ۱۰هزار مترمربع اراضی کمتر از ۱۰۰میلیون  ریال است ، ولی در کشت گلخانه‌ای که تا پنج برابر مصرب آب را کاهش می‌دهد درآمد آن تا یک میلیارد ریال در هزار مترمربع زمین است .

فرماندار و رییس شورای حفاظت منابع آب ابرکوه تصریح کرد: با توجه به ۲ دهه پدیده خشکسالی کشاورزان بایستی با سیاست‌های جهاد کشاورزی همراه باشند تا  راندمان آب را با آبیاری نوین و کشت های کم آبخواه افزایش دهند.

کاظمی نسبت خاطرنشان کرد: کشاورزان و دامداران با استحصال چهار هزار و ۵۰۰ لیترآب در ثانیه ، سالانه ۲۰۰هزار تن محصول کشاورزی و دامی تولید می‌کنند .

رییس کارگروه اشتغال ابرکوه  بابیان اینکه با این میزان برداشت آب ارزش درآمد این بخش هزار میلیارد تومان است ، خاطرنشان کرد : در این زمینه اشتغال هشت هزار نفر در بخش های کشاورزی و دامداری در این شهرستان فراهم شده است که این برای خود کشاورزان که نیم قرن است تغییری در اقتصاد زندگیشان رقم نخورده فاجعه است.

فرماندار ابرکوه همچنین با بیان اینکه خبرنگاران پاسدار حرمت قلم و حریم اطلاع رسانی هستند ، گفت: مردم بایستی از مسائل و مشکلات مطلع شوند و این رسالت خبرنگاران است.

جانشین شورای فرهنگ عمومی ابرکوه خاطر نشان کرد: خبرنگاران با رسالتی که دارند می توانند در حوزه کشاورزی هم نقش آفرین باشند و کشاورزان را از مسایل تبعات خشکسالی و کم آبی آگاه سازند.

وی با اشاره به اینکه یکی دیگر از راه‌های محور توسعه این شهرستان گردشگری است ، بیان کرد: خبرنگاران در این زمینه برای جذب توریست و همچنین سرمایه گذاری درحوزه گردشگری که بخش مهمی از زیرساخت آن فراهم است تلاش کنند.

فرماندار ابرکوه در این آیین با اهدای لوح سپاس و هدایایی از خبرنگاران قدردانی کرد.

هم اکنون ۶ خبرنگار فعال در ابرکوه با خبرگزاری ها و رسانه های گروهی همکاری دارند و در این شهرستان یک نشریه محلی و ۲ پایگاه خبری فعال است.

مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری ابرکوه در۱۴۰ کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.

۷۵۴۰/ ۶۱۹۷

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روز خبرنگار کشاورزی ابرکوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۶۷۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سطح کشت محصول سیر در طارم ۷۰ درصد کاهش یافت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ یارمحمدی گفت: هزینه‌های بالای تولید برای کشاورزان و نبود حمایت‌های لازم جهت تأمین نهاده‌های مورد نیاز و بازار‌های مناسب از دلایل عمده کاهش رغبت کشاورزان طارمی برای تولید این محصول با ارزش است.

وی با بیان اینکه شرایط آب و هوایی طارم برای کشت بسیاری از محصولات از جمله سیر مناسب است، افزود: هم اکنون برداشت این محصول از ۱۰۰ هکتار اراضی تحت کشت آن در طارم آغاز شده و پیش بینی می‌شود امسال ۱۶ هزار تن سیر وارد بازار شود.

مدیر جهاد کشاورزی طارم  با بیان اینکه همه ساله برداشت سیر در طارم از اواخر فروردین آغاز شده و تا اواخر اردیبهشت ماه ادامه می‌یابد، گفت: هم اکنون ۵۵۰ نفر بهره بردار در شهرستان طارم به کشت و کار این محصول مشغول هستند و از این طریق کسب درآمد می‌کنند.

یارمحمدی ارقام مورد کشت در این شهرستان را شامل سیر صورتی و قرمز بیان کرد و افزود: سیر تولیدی در طارم به دلیل کیفیت بالای آن علاوه بر مصرف داخل شهرستان و استان زنجان به سایر استان‌های کشور از جمله گیلان و مازندران همچنین در صورت وجود شرایط به برخی کشور‌های دیگر نیز صادر می‌شود.

وی با بیان اینکه شهرستان طارم حدود ۱۵ هزار هکتار زمین کشاورزی حاصلخیز دارد، گفت: سالانه بیش از ۳۵۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی در این شهرستان تولید و برداشت می‌شود که کرفس، نخود فرنگی، سیر و باقالا از عمده محصولاتی است که در پاییز کشت و در اوایل فصل بهار برداشت و روانه بازار می‌شود.

وی ادامه داد: استان زنجان تولیدکننده ۶۱ نوع محصول کشاورزی است که عمده محصولات باغی تولیدی آن زیتون، سیر و انگور است و شهرستان‌های طارم، ابهر، زنجان و خرمدره بیشترین سهم صادراتی محصولات کشاورزی را به خود اختصاص داده اند.

دیگر خبرها

  • تحقق بیش از ۸۰ درصد از برنامه‌های اشتغال تبصره ۱۸ مددجویان
  • بهره‌برداری ازطرح جامع زیرساخت اراضی در مازندران
  • بازار برنج در مازندران از رکود خارج شده است
  • کشاورزان مازندران به استقبال کشت زراعی جدید رفتند
  • خسارت هزار میلیارد ریالی بارندگی به کشاورزان لامردی
  • تولید بی سابقه کُلزا در شهرستان دهلران
  • ارائه تسهیلات اشتغال به مددجویان اردستانی
  • ۹۸ درصد از اعتبارات مشاغل خانگی خمین جذب شد
  • سطح کشت محصول سیر در طارم ۷۰ درصد کاهش یافت
  • ضرورت مصرف بهینه و جلوگیری از هدر رفت منابع آب موجود شفت