Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@09:17:24 GMT

سهام ۳۵۰ واحد صنعتی کوچک و متوسط در فرابورس عرضه می شود

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۶۹۴۶۶

سهام ۳۵۰ واحد صنعتی کوچک و متوسط در فرابورس عرضه می شود

به گزارش خبرنگار مهر، چهارشنبه شب در مراسمی با حضور سعید زرندی معاون طرح و برنامه وزارت صمت، اصغر مصاحب معاون سازمان صنایع کوچک کشور، داود محمدی و سیده حمیده زرآبادی نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی، زاهدی استاندار، سعید نبیل رئیس سازمان صمت استان، حمیدرضا خانپور مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان قزوین و جمعی از صنعتگران، اولین رویداد نمایشگاهی رفع نیازهای فناوری صنایع کوچک و متوسط منطقه ای استان قزوین با محوریت شرکت شهرک های صنعتی استان قزوین در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی قزوین گشایش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اصغر مصاحب در این مراسم اظهارداشت: از سال ۸۴ فعالیت صنایع کوچک در کشور آغاز شد و سال۹۰ به صورت سازمان توسعه ای تلقی می شود و از برنامه چهارم رویکرد توسعه صنعتی در کشور نمایان شد و شکل گرفت.  

وی اضافه کرد: در سالهای اخیر بیشتر رویکرد زیرساختی و ورود دولت به صنایع شدت گرفت و با مشارکت بخش خصوصی از نظام شبکه ای تلاش شد نقش بخش خصوصی بیشتر شود.  

مصاحب تصریح کرد: در بحث فناوری و توسعه رویکرد وزارت صنعت جدی است و در این راستا برنامه ریزی لازم صورت گرفته تا بتوانیم این بخش را فعال کنیم.
 
وی اظهارداشت: توسعه صنعتی و فناوری از مسایل مهم در صنایع کوچک برای حضور آنها در بازارهای بین المللی است و در این زمینه باید حمایت ها جدی باشد تا کارها شتاب گیرد.

مصاحب یادآورشد: تامین مالی به شکل جدید و با روش های نوین را در صنایع کوچک و متوسط دنبال می کنیم و رویکرد وزارت صنعت حرکت به سمت توسعه فناوری است و در این راستا نیازهای فنآورانه را پیگیری می کنیم تا بتوانیم برای تامین آن اقدام کنیم.

معاون سازمان صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران تصریح کرد: پیگیری نیازهای فناورانه، برگزاری رویدادهای استارت آپی در اولویت است زیرا باور داریم باید پیوند اقتصاد دانش بنیان در کشور مهیا شود و مراکز پژوهشی کشور به سمت فناوری بروند.

وی اضافه کرد: اگر دانشگاه بخواهد در گردونه کارآفرینی باشد باید رویکرد فناورانه داشته باشد و واحدهای کوچک در مسیر صادرات و حضور در بازارهای بین المللی حرکت کنند.

مصاحب تصریح کرد: یک لایحه از سوی شورای گفتگو به مجلس داده خواهد شد تا ازظرفیت واحدهای کوچک حمایت شود.  

حضور صنایع کوچک در فرابورس را جدی گرفته ایم 

معاون سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران اضافه کرد: رویکرد تامین مالی در صنایع کوچک از مهمترین دغدغه هایی است که برای آن اندیشه کرده ایم به همین حضور در فرا بورس را جدی گرفته ایم و در حال حاضر سهام ۳۵۰ واحد آماده عرضه در بورس است.

وی اظهارداشت: اتفاق نادر دیگری که رقم خورده مدل تامین مالی مولد است که در دستور کار قرار گرفته و از طریق سامانه سکاک بیش از ۲۳ میلیارد تومان در ۷ استان برای واحدهای کوچک تامین شد که نگاه ما این است که سرمایه مورد نیاز واحدهای کوچک را تامین کنیم تا شفافیت مالی هم محقق شود.

مصاحب تصریح کرد: نهضت ساخت داخل به عنوان یک رویکرد و اصل مهم در سال جاری عملیاتی خواهد شد و علاوه بر نیازهای محصولاتی، نیازهای فناورانه نیز شناسایی شده که در این راستان برای تامین نیازها ۳۳ میلیارد ریال تفاهم نامه منعقد شده است که امیدواریم این نمایشگاه هم نتایج خوبی داشته باشد و به عقد قرارداد منجر شود.

وی بیان کرد: در حوزه فناوری و مالی همه باید کمک کنند تا رونق تولید محقق شود.

اولین رویداد نمایشگاهی رفع نیازهای فناوری صنایع کوچک و متوسط منطقه ای استان قزوین با محوریت شرکت شهرک های صنعتی استان قزوین در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی قزوین امروز گشایش یافت.

 این نمایشگاه تا ۲۵ مرداد ماه  در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی قزوین برپاست و ضمن برگزاری نشست های تخصصی برای گفتگوی رودر روی صنعتگران و نخبگان دانشگاهی هم برنامه ریزی لازم صورت گرفته است.

در این نمایشگاه که به مدت ۳ روز برپاست بیش از ۵۰  واحد تولید کننده و ۱۵ مرکز دانشگاهی حضور دارند.

اولین رویداد نمایشگاهی رفع نیازهای فناوری صنایع کوچک و متوسط منطقه ای استان قزوین در مدت برگزاری از ساعت ۱۷ الی ۲۱ در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی استان قزوین واقع در بلوار امام خمینی(ره) جنب صدا و سیما برای بازدید عموم دایر است.

کد خبر 4692944

منبع: مهر

کلیدواژه: شهرک های صنعتی قزوین صنایع کوچک روز خبرنگار بوشهر قزوین شیراز شهرکرد گرگان خطبه های نماز جمعه عید سعید قربان سانحه تصادف ایلام بیرجند آتش سوزی خرم آباد مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۶۹۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای ۲۰۰ واحد راکت صنعتی در سال گذشته

سیجانی مدیر کل صنعت معدن و تجارت استان تهران در نشست خبری گفت:گام نخست ما توسعه واحدهای صنعتی است،در استان تهران حدود ۳۸ شهرک صنعتی وجود دارد و بزرگ ترین شهرک دولتی و خصوصی بزرگ شکور در تهران قرار دارد. شهرک هایی صنعتی شنزار و شمس آباد، شهرک های خصوصی و دولتی هستند که بزرگ ترین شهرک صنعتی در ایران هستند.

او افزود:درحال حاضر، در استان حدود ۱۱هزار واحد صنعتی دارای مجوز وجود دارد که از این تعداد ۵۵ تا ۶۰ درصد آن ها شهرک های صنعتی هستند. یکی از مشکلات بزرگی که شهرک های صنعتی با آن مواجه هستند، بحث نقدینگی و تامین مالی است.

به گفته او، سیاست های بانک مرکزی در ارائه تسهیلات، از سال گذشته روند انقباضی را طی کرده است و این موضوع تامین ارز را نیز تحت تاثیر قرار داده است.

سیجانی بیان کرد:سال گذشته ۲۰۰ واحد راکت صنعتی احیا و راه اندازی شد به طوری که هنوز ۴۰۰ واحد هم باید احیا شود ،همچنین افزایش سرمایه برای واحدهای صنعتی در دستور کار قرار گرفته است.

مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان تهران گفت:مهم ترین بحثی که واحد های تولیدی با آن مواجه هستند، بحث تامین ارز و تامین ریال است که توزیع و توسعه واحد ها را با مشکل مواجه کرده است. برای آنکه جهش هایی در شهرک های صنعتی صورت گیرد، نیاز است تا بانک ها به ویژه بانک مرکزی همراهی بیشتری داشته باشد. پس باید اشاره کرد که تامین ارز و تامین ریال، بحث قابل توجهی است که نیازمند همراهی بانک ها برای ارائه تسهیلات به واحدهای صنعتی است.

سیجانی اضافه کرد:توسعه شرکت های دانش بنیان یکی از اهداف سازمان صمت است به طوری که واحدهای کوچک به سمت دانش بنیان شدن پیش می روند ،سال گذشته ۱۰۷ واحد ما مجوز دانش بنیان را اخذ کردند.

به گفته او، ۱۷ درصد صادرات کشور مختص به واحدهای تولیدی و صنعتی است.

سیجانی در پاسخ به این سوال که نحوه نظارت بر روی کالاهای اساسی چگونه است؟ گفت:بازدید های نظارتی بر روی کالاهای اساسی انجام می شود ،اتاق اصناف، صمت، تعزیرات بر روی کالاها نظارت می کنند ،اگر قیمت جدیدی از سوی سازمان حمایت اعلام رسمی نشود ،افزایش قیمت غیر قانونی است.

به گفته مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان تهران،اگر کالایی  که وارد می شود اسناد گمرکی نداشته باشد ضن قاچاق محسوب می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • اتصال ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی به شبکه سراسری گاز در کردستان 
  • تامین سوخت، مهمترین دغدغه مدیران واحد‌های صنعتی
  • تامین سوخت، مهمترین دغدغه مدیران واحد‌های صنعتی است
  • ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی کردستان به شبکه سراسری گاز متصل شدند
  • ۱۰ واحد صنعتی اردستان در فهرست صنایع آلاینده قرار گرفت
  • ژاپن برق خورشیدی را از فضا تامین می‌کند
  • احیای ۲۰۰ واحد راکت صنعتی در سال گذشته
  • ۸۰ واحد بزرگ صنعتی در استان قزوین در دست اجراست
  • رشد ۱۸ درصدی صنعت نساجی در دولت سیزدهم
  • عرضه سهام ۶ همتی سرخآبی‌ها در فرابورس