Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-20@04:13:08 GMT

جهادی‌ها در دیدار با رهبر انقلاب چه گفتند و شنیدند

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۷۰۱۸۹

جهادی‌ها در دیدار با رهبر انقلاب چه گفتند و شنیدند

ما باید حرکت‌های خودجوش پراکنده و متفرق و متکثر را که دارای وحدت فکری و اعتقادی است، تبدیل کنیم به انتظام‌های گروهی و مجموعه‌های دارای اسم و رسم دار.

به گزارش مشرق، حاج حسین یکتا در گفت‌وگو با کیهان جزییات دیدار جهادگران با رهبر انقلاب را روایت کرد که مشروح آن را در ادامه می خوانید:

* در روزهای گذشته، گروه‌های جهادی با رهبر معظم انقلاب دیدار داشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به حضور شما در این دیدار، واکنش حضرت آقا به گزارش افراد جهادی چه بود؟

همیشه در کشور ما کارها با حرکت جهادی جلو رفته است. چه آن موقع که جهادی و قیام للهی همه در خیابان‌ها حاضر شدند و مرگ بر شاه گفتند، چه آن موقع که همه جهادی و قیام للهی در مساجد حاضر شدند و مانع انحراف انقلاب توسط منافقین شدند و چه آن موقع که مردم به صورت جهادی در جبهه حاضر شدند و جلوی صدام ایستادند. به این خاطر هر زمان که در کشور، فضا و کار، پیش برنده شده و پیشرانی و پیش قراولی شده، تفکر جهادی حاکم بوده است.

بیشتر بخوانید:

حسین یکتا: خاک خوزستان را به آب نمی سپاریم فیلم/ درد و دل مردم سیل‌زده با حاج حسین یکتا


الحمدلله یک حرکت‌هایی شکل گرفت و علی‌الخصوص از بعد از جنگ بیشتر شد و عطف به حرکت‌های قبلی بود که ما سال 1359 و قبل از شروع جنگ می‌رفتیم در روستاها و خرمن مردم را درو می‌کردیم و نفت به درِ خانه مردم می‌رساندیم؛ همانی که آقا الان می‌گویند که باید برگردیم به دهه 60.


شکل‌گیری اردوهای جهادی که در روزهای اول تحت عنوان اوقات فراغت برای جوانان بود، برای بسیجی‌ها در پایگاه‌ها و نواحی، یا دانشجوها و دانش‌آموزها که آرام آرام این اوقات فراغت تبدیل شد به یک تفکر خدمت رسانی، نوکری، انقطاع پیداکردن از زندگی روزمره که خب ما شاید در جنگ در 8 سال این را خوب تجربه کردیم و بعد از جنگ در همین ایام هم در فضای راهیان نور یک حرکت جهادی فرهنگی را داریم تجربه می‌کنیم و بعد این حرکت در موکب‌های اربعین تجربه شد و الان راهیان نور در یک راستایی و در یک زمانی و اربعین نیز در یک جغرافیا و یک زمانی؛ ولی آن چیزی که بیشتر از همه زمان و وقت برایش داریم، ضمن اینکه می‌شود همه آحاد و از هر قشر و تیپ و علایق و سلایق وارد عمل شوند و بیایند خدمت کنند، حرکت‌های خدمت رسانی و احسان کردن و کمک کردن به هم نوع است. علاقه داشتن به رفتن به مناطق محروم و سر زدن به ولی‌نعمت‌های خودمان است که یکی از نتایج آن، تربیت رهبران اجتماعی برای آینده حکمرانی نظام است.


به این خاطر اردوهای جهادی آرام آرام از یک اردوی اوقات فراغت تبدیل شد به یک تفکر جهادی. چه بسا آن جوان و نوجوانِ آتش به اختیارِ اردوی جهادی رفته و منقطع شده از خانه و دیار، غم و غصه مردم را به اختیار به دلش ریخته، امروز می‌بینیم که مدیر جهادی نظام می‌شود و آن مدیر بخش علمی و دانش بنیانی و «های تِک» نظام می‌شود. آن مدیر سطح بالا و میانی نظام می‌شود. یا آن پدر و مادر دارای تفکر جهادی آماده تربیت فرزند با تفکر جهادی می‌شود.


گزارش آن روز در محضر آقا این بود که آقاجان! رویش نسل پر طراوت جوانی که اردوهای اوقات فراغت جهادی برای رفعِ حداقلیِ غم و غصه مردم، امروز تبدیل شده به اقشار و اصناف با علایق و سلایق مختلف برای حل مسائل نظام و آماده شدن برای برداشتن گام دوم با هدف تشکیل تمدن نوین اسلامی زیر پرچم عظمای ولایت برای فتح بالاترین قلل عالم با تفکر جهادی.


به همین خاطر آنچه گزارش در محضر آقا داده شد، عنایت‌های امام عصر(عج)، گوشه چشم‌های حضرت امام(ره) از عالم بالا و عنایت‌های حضرت آقا در شکل گیری این نگاه‌ها بیان شد و خبرهای خوش سازماندهی نسل جوان را در این پیچ مهم تاریخی و عبور از حوادث سخت روزگار با تفکر جهادی برای آقا بیان شد و نقطه نظرات بچه‌ها برای پیشرانی و پیش قراولی این نگاه و تفکر جهادی به محضر آقا ارائه شد.


* نکته خاصی که آقا در این دیدار بر آن تاکید داشتند و برای شما خیلی مهم بود، چه بود؟
مسئله‌ای که آقا در این دیدار به اعتقاد بنده خیلی تاکید داشتند، توسعه مخاطب بود. یعنی جمله آقا این بود که خیلی از افراد از کمک کردن به محرومین، محروم هستند. شما با ظرفیت سازی و بسترگستری موجب شوید که این‌ها هم وارد عرصه شوند. دیگر اینکه تفکر جهادی را به گفتمانی در کل جامعه و تمامی عرصه‌ها تبدیل کنید؛ اینکه می‌شود برای خدا حرکت کرد و قیام لله انجام داد و نتیجه این گفتمان سازی و قیام برای خدا، قطعا برکت الهی است که این از شاخص‌های مهم فرمایشات حضرت آقا در دیدار با اعضای گروه‌های جهادی بود.


* همان‌طور که شمااشاره کردید، رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر با اعضای گروه‌های جهادی فرمودند:«بایستی کاری کنیم که گفتمان حرکت جهادی به یک گفتمان عمومی تبدیل شود»؛به نظر شما ملزومات نیل به این هدف چیست؟
اول اینکه ما باید آنچه که تا الان داریم را احصاء کنیم؛ از گروه‌های جهادی و عملیات‌های جهادی تا جغرافیاهای مختلف جهادی. ما باید داشته هایمان را با احصاءکردن به نمودار و آمار و گزارش و به دانشی که از این احصاءکردن تولید می‌شود، تبدیل کنیم. در گام بعدی باید این دانش را برای استفاده دیگران که می‌خواهند وارد عرصه‌های جهادی شوند، قرار دهیم؛ یعنی تولید دانش از داشته‌های ما برای سرعت دادن به آن کسانی که می‌خواهند وارد حرکت‌های جهادی شوند.


دوم اینکه یک سیستم آموزشی راه‌اندازی شود تا عناصری که می‌خواهند ورود پیدا کنند به عرصه‌های جهادی به واسطه آموزش‌های تجربی، عقیدتی، گفتمانی، نقشه راهی، امام آوایی، امامین انقلاب، نهج‌البلاغه و قرآن، آموزش ببینند. که در تعامل با محرومین، مستضعفین و نیازمندان و در تعامل با حرکت‌های سازماندهی شده جهادی چگونه باید عمل کنند که در آینده به یک ساختار و سیستم مردمی برسیم.


سوم اینکه ما باید حرکت‌های خودجوش پراکنده و متفرق و متکثر را که دارای وحدت فکری و اعتقادی است، تبدیل کنیم به انتظام‌های گروهی و مجموعه‌های دارای اسم و رسم و آرم و نشان که هرکدام در حرفه‌های مختلف و تخصص‌های مختلف و سلایق مختلف، ظهور و بروز پیدا کنند. در این صورت، خلق مخاطب و حداکثری شدن و بکارگیری قشر جوان عمده جامعه عملی می‌شود.


چهارم اینکه، قطعا یک واسطه قوی لازم هست که خودش مردمی باشد و برای تسهیل‌گری بین این مجموعه‌های مردمی با حاکمیت و دستگاه‌های نظام از نظر قوانین و مقررات و نحوه حمایت و ارائه بودجه و تقسیم کار عملیاتی، یک نقشه راه ایجاد کند که در نهایت ناهماهنگی‌ها به حداقل برسد و حمایت‌ها نیز به حداکثر برسد.


* به نظر شما اطلاع‌رسانی درباره کارهای جهادی باید چطور باشد؟ اطلاع‌رسانی بشود یا نشود؟ و اگر بشود با چه مختصاتی؟
اتفاقا حضرت آقا در دیدار اخیر تاکید کردند که اقدامات زیبا و اثرگذارتان را با نگاه هنری و تاثیرگذار، به موقع به اطلاع و سمع و نظر مردم برسانید. وقتی ما کارمان را دقیق و درست به مردم برسانیم، حمایت‌های مردمی را نیز در پی دارد، چه کمک‌های نقدی، چه اقلامی که مردم ارسال می‌کنند و چه از حضور خود مردم. اگر گزارش‌ها به موقع، هنری، زیبا و اثرگذار باشد، ارقام مردم، اقلام مردم و افراد مردم در خدمت کار جهادی قرار می‌گیرد.


* چه نواقصی در پیوست رسانه‌ای کارهای جهادی-مناطق سیل زده، زلزله زده و محروم- وجود دارد؟
به اعتقاد بنده چند پیوست رسانه‌ای لازم است، یک، کار تولیدی قوی قابل پخش در رسانه ملی با تاثیرگذاری بالا، دو، کار تولیدی و توزیعی اثرگذار بسیار مختصر و مفید و کوتاه در حوزه فضای مجازی، سه، کار تولیدی مکتوب در زمینه رمان و قصه با هدف اثرگذاری بیشتر در نسل‌ها و قشرهای مختلف.


* مورد جالبی در کار جهادی دیده اید که برای خودتان هم تعجب آور بوده باشد؟
ببینید، آنچه که ما دیدیم همان چیزی است که آقا فرمود؛ حرکت خودجوش عظیم در این زلزله از عنایت شهدا بود، ما یک‌بار دیگر شهدای این نسل را دیدیم و شاهد بودیم که یک عده وسط غصه و غم زلزله و سیل و سیلاب و گرداب، با همه غصه‌ها و قصه‌های شخصی شان، زندگی را رها کردند و آمدند و برخی تا یکماه و برخی تا دوماه و حتی برخی تا سه ماه ماندن و به منزل بازنگشتند تا یک باری را از دوش مردم آسیب‌دیده بردارند.


آنچه که ما شاهد بودیم، یک‌بار دیگر جبهه بود. آن نفر با کامیونش، آن نفر با وانت بارش، آن جوان با آفرودش، آن نفر با موتورسیکلت‌اش، آن پزشک و دامپزشک با خدمتش،آن روانپزشک و آن طلبه با ارتباط گیری‌اش با افراد آسیب‌دیده، آن نیروی عظیم خودجوش آتش به اختیارِ بسیجی با خدمت رسانی عمومی‌اش، یکبار دیگر به خط شدن این لشکر مخلص خدا را در این حرکت قیام برای خدا به فرمان عبد صالح خدا دیدیم.


* نسبت کار جهادی و آتش به اختیار با قانون چیست؟
اولا به شما عرض کنم، بنده معتقدم وقتی حضرت آقا فرمانی را می‌دهند، آن خودش قانون است. آقا وقتی می‌فرمایند آتش به اختیار، خودش قانون است. همه قوانین باید آخر به امضای ولایت فقیه برسد. امروز ولایت فقیه بر ما حکم کرده و دستور داده و قانون کرده که آتش به اختیار با نگاه تمیز وارد عمل شوید.


آتش به اختیارِ تمیز، آتش به اختیاری است که قانون‌های از قبل تصویب شده بر زمین مانده را به سرعت محقق می‌کند و به سرعت به اجرا درمی آورد. آتش به اختیار تمیز، آتش به اختیاری است که خودش قانون را با نگاه جدید، مجبور به تولید می‌کند. به اعتقاد بنده، آتش به اختیار یعنی چریک‌های ولایت که پرچم را در اقصی نقاط عالم می‌کوبند و دولت و ملت و حاکمیت را به امر ولایت در آن نقطه می‌آورند و آن نقطه یک پایگاه و یک ساختار و یک سیستم و یک روش جاری و به عبارتی یک نمونه‌ای از یک مرکز رشد می‌شود که قطعا باری از دوش نظام را برمی دارد.


* الان وضعیت سیل زدگان در گلستان، لرستان و خوزستان چطور است؟ کارها چقدر پیش رفته؟
ما در استان گلستان و در استان خوزستان، آب گرفتگی داشتیم. تخریب به آن معنی نداشتیم، مگر در گلستان در بعضی از روستاها به دلیل رانش زمین در محیط جنگلی و کوهستانی، در استان مازندران هم به مانند لرستان تخریب نداشتیم. آنچه که من بازدید کردم از استان‌های گلستان و خوزستان، آب گرفتگی تمام شده است و آب از منازل مردم خارج شده و با گرمای آفتاب عمده منازل تقریبا خشک شده؛ البته لوازم منزل و بنیان و پی خانه مردم آسیب دیده، ولی خانه فعلا قابل استفاده است.


آنچه که ما در استان مازندران دیدیم، تقریبا عمده خانه‌ها کار ساخت و ساز به نیمه یا به انتها رسیده، چون تعدادش زیاد نبوده و خود مردم مازندران، غیرتی و علوی و با شور و شعور وارد میدان شدند.


ولی عمده فشار الان در استان لرستان هست، بخاطر اینکه دورود، ازنا، الیگودرز، خرم‌آباد، معمولان، پل دختر و همه روستاهای مجاور دچار سیل زدگی از جنس تخریب شده است. بنیاد مسکن تمام قد در میدان است. برای اختصاص وام به مردم و اختصاص مصالح به مردم، خیریه‌ها هم وارد عمل شده‌اند و انشاالله تا شب عید نوروز 90 درصد غصه‌ها حل شده باشد تا عید امسال را یک عید با شادی و شور و شعف در بین مردم ببینیم؛ هر چند هنوز کار انجام نشده بسیار زیاد هست.


* شما خودتان هنوز در این مناطق مشغول فعالیت هستید؟
ما الان در دو سه روستا در پلدختر تحت عنوان جمعیت مردمی امام رضایی‌ها حضور داریم و علاوه‌بر این، کمک‌های نقدی مردم را هم در استان‌های خوزستان، لرستان، مازندران، گلستان و مناطق دیگر چه در قالب گروه‌های جهادی بهداشت و درمان و چه در قالب کمک به کارآفرینی، چه در ساخت و ساز منازل مردم دریافت و سازماندهی می‌کنیم و انشاالله گزارش آن را هم به سمع مردم می‌رسانیم.


* کمی از مشاهدات و اطلاعات خود از فعالیت سلبریتی‌ها در مناطق سیل زده بگویید. نظر مردم درباره حضور و فعالیت اینها چه بود؟
وقتی یک اتفاقی می‌افتد، همه دوست دارند که کمک کنند. ماشاالله نیت همه هم خیر است. ولی ما دیدیم که وقتی تحت عنوان جمعیت امام رضایی‌ها با پرچم علی بن موسی الرضا(ع) در دو حادثه اخیر زلزله و سیل به مردم فراخوان دادیم، عمده سلبریتی‌ها و شخصیت‌های اجتماعی و هنرمندان و ورزشکاران آمدند و جمع شدند و شماره حساب ما را هم اعلام کردند.


شاید یکی دو سه چهار مورد حرف و حدیث و نقلی شد، اما به اعتقاد من ما باید بتوانیم زیرساخت و بستری درست کنیم تا همه خیریه‌ها و خیرین و سلبریتی‌ها و همه هنرمندان و ورزشکاران و همه فعالین اجتماعی که در این شرایط حالشان خوب نیست و می‌خواهند با کمکشان، حالشان را خوب کنند و حال دیگران را هم خوب کنند، بتوانند در زمین ما بازی کنند.


* شما در بیشتر حوادث غیرمترقبه حضور داشته اید و از نزدیک وضعیت را لمس کرده‌اید. بنظر شما ضعف ما در اینگونه حوادث چیست؟ چه در بعد پیشگیری از افزایش تلفات و خسارات برخی حوادث و چه در بعد امدادرسانی و مدیریت بحران.
الحمدلله اوضاع ما روز به روز بهتر می‌شود. این بار هلال احمر در سیل بسیار قوی‌تر از زلزله عمل کرد. با تیم‌های جدیدتری و حوزه‌های عمل جدیدتری. این بار سازمان‌دهی بزرگی که در سیل انجام شد، ما در زلزله به این معنی نداشتیم.


به این خاطر از موکب‌های امام حسین(ع) تا بسیجی‌های دانشجو و دانش‌آموز و مساجد و محلات تا سازمان داوطلبان هلال احمر تا جمعیت امام رضایی‌ها تا اردوهای جهادی همه سازماندهی بهتری داشتند. اما قطعا جدا از ستاد بحرانی که در کشور داریم، ما یک ستاد سازماندهی و هماهنگی و ستاد عملیات کلی در لحظات بحران برای نیروهای امدادی و مومن و انقلابی و مردمی نیاز داریم تا در آن لحظه همدیگر را پیدا کنند و با اطلاعاتی که از قبل از هر استانی دارند، در مکان مناسب جانمایی شوند.


* چه شد که برنامه روایت مردم را ساختید؟ واکنش‌ها چه بود و چرا تعطیل شد؟
در برنامه روایت مردم ما رفتیم وسط بازار، مردم دردهایشان را رودررو گفتند. وقتی ارتباط منطقی و عقلایی برقرار شد، عملا به ما یگانِ بسیجیِ غواصِ شبِ عملیات نیازی نبود، چون خط تثبیت شد و یگان‌های ساری و جاری نهادی و ارگانی ماموریت خودشان را ادامه می‌دادند.

منبع: مشرق

کلیدواژه: دادگاه نجفی بازار سکه و ارز اخبار خودرو نفتکش انگلیسی حاج حسین یکتا آبگرفتگی لرستان خوزستان صدام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۷۰۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: عملیات وعده صادق نشان‌دهنده اراده پولادین مردم تحت هدایت رهبر انقلاب بود

رئیس‌جمهور درخصوص عملیات وعده صادق گفت: این عملیات هم نشان دهنده اقتدار نظام جمهوری اسلامی و توان نیروهای مسلح ما شد و هم نشان اراده پولادین مردم تحت هدایت رهبر معظم انقلاب بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی امروز _جمعه، سی‌ویکم فروردین_ در جمع مردم شهرستان دامغان در مصلای امام خمینی (ره) در قالب برنامه سفر دولت سیزدهم به استان سمنان، با اشاره به پاسخ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران اظهار کرد: عملیات «وعده صادق» موجب اقتدار، وحدت و انسجام در کشور شد. این عملیات هم نشان دهنده اقتدار نظام جمهوری اسلامی و توان نیروهای مسلح ما شد و هم نشان اراده پولادین مردم تحت هدایت رهبر معظم انقلاب بود.

وی افزود: امروز همه گروه‌ها و جریان‌های سیاسی معتقدند این پاسخ اقدامی ضروری، وحدت‌بخش و افتخاری بزرگ برای کشور بود.

توسعه‌یافتگی مبتنی بر فرهنگ اصیل باشد

رئیس جمهور گفت: توسعه‌یافتگی حتمی و ناگزیر است. باید جامعه از توسعه‌یافتگی بهره‌مند شود، اما اگر با حفظ و صیانت از مبانی فرهنگی باشد، هیچ نگرانی وجود نخواهد داشت؛ باید با استفاده از ابزارهای ارتباطی که امروز در دنیا وجود دارد، در این مسیر بهره بگیریم.

وی خاطرنشان کرد: باید آن فرهنگ اصیل و مبانی حفظ شود که جوان، خانواده، شهر و تمدن را حفظ کند. مبانی با این هجوم فرهنگی پایدار بمانند. با این شیوه هجوم‌ها بی‌اثر خواهند شد، زیرا شخصیت‌های فرهنگی ایمان، فرهنگ، ارزش‌های اجتماعی را رصد، دیده‌بانی و مرزبانی می‌کنند. همه بخش‌های متولی امر فرهنگ در دستگاه‌های دولتی هم بدانند باید این سرمایه عظیم فرهنگی حفظ شود و ارتقا یابد.

رئیسی با یادآوری اینکه موضوع آب برای مردم این منطقه از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است، اضافه کرد: زمانی که مسئولیت دولت را به عهده گرفتیم، کشور ناترازی‌های زیادی در حوزه برق، آب و گاز داشت، اما چالش‌های به همین میزان محدود نمی‌شد، کرونا در ابتدای فعالیت دولت طی یک روز تا ۷۰۰ نفر قربانی می‌گرفت.

وی یادآور شد: یقین داشتیم با همراهی مردم و جوانان کشورمان می‌توانیم وضعیت را مدیریت کنیم. همین امر هم رخ داد. دشمن معتقد بود می‌تواند رشد اقتصادی را متوقف کند، بیکاری را افزایش دهد، ناهنجاری‌های اجتماعی فرهنگی را توسعه دهد.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه در این دولت با حمایت خداوند و همراهی مردم در این سه سال برخلاف ۱۰ سال گذشته که رشد اقتصادی کشور کمتر از یک درصد بود، در ۶ ماه دوم سال ۱۴۰۰ یعنی سال اول دولت سیزدهم، چهار درصد رشد اقتصادی محقق شد، افزود: سال ۱۴۰۱ رشد ۴.۵ درصدی و برای سال ۱۴۰۲ هم اعلام شد کشور رشد اقتصادی ۶ درصدی داشته است.

وی تاکید کرد: هشت هزار و ۴۰۰ واحد تولیدی راکد در کشور به چرخه تولید بازگشت. برخی واحدها ۱۰ تا ۱۲ سال راکد بودند و اکنون با حمایت دولت به چرخه تولید بازگشتند. در استان ۲۰۱ واحد تولیدی راکد دوباره فعال شدند. ما نخواهیم گذاشت که هیچ واحد تولیدی در استان تعطیل شود.

رئیس دولت سیزدهم یادآور شد: دشمن نمی‌خواهد ما رشد کنیم، اما ملت ایران عزم خود را جزم کرده که در حوزه‌های مختلف اقتصادی پیشرفت کند. جنگ، جنگِ اراده‌هاست و در این جنگ اراده‌ها ملت ایران پیروز شده و بعد از این هم پیروز شده است.

حل مسئله کم آبی در استان سمنان

وی درباره مسائل مرتبط با آب استان سمنان و شهرستان دامغان نیز گفت: با همراهی مردم و مسئولان محلی حل مشکل آب در سراسر استان سمنان را پیگیری می‌کنیم و قطعاً این مشکلات حل می‌شود. بخشی از مسائل استان در حوزه آب در همین مدت کوتاه حل شد. اقدامات لازم برای سمنان و شاهرود آغاز شده که در حال انجام است.

رئیس‌جمهور با تاکید بر توجه به مدیریت مصرف آب تصریح کرد: یک مسئله تأمین آب و مساله دیگر هم مدیریت آب است، مدیریت مصرف آب کمتر از تأمین آب اهمیت ندارد. دولت مدیریت آب را مورد تاکید می‌داند.

رئیسی بیان کرد: مشکل آب پنج هزار از ۱۰ هزار روستایی که ابتدای فعالیت دولت مشکل تأمین آب آشامیدنی داشتند، حل شده است. یعنی عزم دولت برای حل مسئله جدی است، اما در کنار این اقدامات زیرساختی باید همه به مدیریت مصرف آب نیز توجه داشته باشیم.

وی افزود: درباره مسئله آب و مدیریت آب در جلسه «حل مسئله» که شب گذشته در شاهرود برگزار شد نیز رایزنی‌هایی انجام شد. در تلاشیم که مساله تأمین آب آشامیدنی و کشاورزی استان سمنان با همراهی مردم و دولتمردان حل شود.

دامغان خطه فرهنگ و ایمان

وی با اشاره به اینکه آن‌چه از دامغان می‌شناسیم میراث کهن، تمدن و مدنیت مثال‌زدنی است. مردم دامغان در فرهنگ، دانش و ایمان و دلدادگی به خدا شهره هستند، ادامه داد: تاریخ دامغان گواه بر دینداری و فرهنگی بودن مردم این سامان و برخورداری از یک مدنیت ملی است که توأم با تمدن ایرانی و اسلامی است. مردمی بافرهنگ، بابصیرت، آگاه و باایمان همواره در این منطقه زندگی می‌کردند.

رئیسی با اشاره به اینکه یاد شهیدان این منطقه را گرامی می‌دارم و به جانبازان و ایثارگران و خانواده معزز شهدا و درود می‌فرستم و ادای احترام می‌کنم، تاکید کرد: در خدمت نماینده ولی فقیه در استان و استاندار به منزل یکی از شهدای دامغانی رفتم. سخنان این مادر شهید برای ما کلاس درس بود.

وی اضافه کرد: خانواده شهدا با این‌که برای دفاع مقدس، انقلاب اسلامی و دفاع از حریم و حرم سرمایه‌گذاری کردند، همواره خودشان را به نظام و اسلام بدهکار می‌دانند و معتقدند آن‌چه از اموال دارند هم باید در راه خدا و امام حسن (ع) بدهند. این مردم همان مؤمنانی هستند که خداوند وعده کرده نصرت الهی را با همین افراد محقق می‌کند. همین روحیه است که غزه و فلسطین را همچنان زنده نگه داشته است.

به گفته رئیس جمهور، نخستین سرمایه بزرگ دامغان سرمایه فرهنگی است، وظیفه‌دولت در قبال مردم فرهیخته در کنار چهره‌های شاخص علمی و حوزوی و فرهنگی حفظ مدنیت و فرهنگ است. تمام تلاش مسؤولان باید این باشد که این سرمایه فرهنگی حفظ شود.

فعال شدن دانشکده علوم پزشکی برای دامغان

رئیس دولت سیزدهم با تاکید بر اینکه مسئله بهداشت و درمان بسیار مهم است و باید یکی از مسائل مورد توجه مسئولان ذیربط این منطقه باشد، ادامه داد: برنامه‌ریزی برای استان سمنان نباید فقط برای جمعیت ثابت این استان یا شهرستان باشد. یک جمعیت متغیر هم در این شهرستان داریم که به میزبانی مهربانانه از زائران حضرت علی‌ابن‌موسی‌الرضا (ع) ارتباط دارد. افتخار مردم استان سمنان و شهرستان دامغان همواره این بوده که میزبان مهمانان امرام رضا (ع) هستند.

وی ادامه داد: مردم دامغان بیش از هزار سال است که سِمت خدمتگزاری به زائران امام رضا (ع) دارند، بنابراین در محاسبات نباید بر اساس جمعیت ثابت نگاه کنیم. با توجه به حضور مهمانان امام رضا (ع) در این شهرستان، وضعیت مراکز درمانی و بهداشتی دامغان باید حتماً متحول شود و نباید بر اساس فرمول‌های سرانه جمعیت ثابت به ایجاد زیرساخت‌های درمانی نگاه کرد.

آیت الله رئیسی تاکید کرد: نیروسازی برای مراکز درمانی هم اهمیت زیادی دارد، از سراسر کشور می‌توان نیروهایی را به مراکز درمانی این منطقه اعزام کرد. بهترین راه این است که در همین منطقه نیروی انسانی تربیت و دانشکده علوم پزشکی در شهرستان دامغان ایجاد شود. فعال شدن دانشکده علوم پزشکی در این شهرستان می‌تواند تأمین‌کننده نیروی انسانی درمانی در دامغان و شهرستان‌های اطراف باشد.

رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: برای شهرستان دامغان پنج مصوبه از جمله در حوزه راه‌ها در دور دوم سفر تصویب شد که در جلسات مورد کار کارشناسی قرار گرفت که اجرای آن دنبال می‌شود. به همراهی شما مردم عزیز برای اجرای طرح‌ها و تحقق اهداف نیازمندیم و قول می‌دهیم که تمام توان موجود را برای حل مسائل جامعه به کار بگیریم.

منبع: ایرنا

کد خبر 745953

دیگر خبرها

  • چرایی چیستی و چگونگیِ بیانات نمایندگان تشکل‌های دانشجویی در دیدار‌های رمضانی با رهبر انقلاب
  • دفاع موشکی ایران در برابر اسرائیل ابهت امت اسلامی را به رخ جهانیان کشاند/مسئولان مشکلات معیشتی مردم را حل کنند
  • عملیات وعده صادق نشان‌دهنده اراده پولادین مردم تحت هدایت رهبر انقلاب بود
  • رئیسی: عملیات وعده صادق نشان‌دهنده اراده پولادین مردم تحت هدایت رهبر انقلاب بود
  • بشریت به حقانیت موضع ایران در دفاع از فلسطین پی برده است
  • شیوه‌نامه مشارکت مردم برای تحقق تاکیدات رهبر معظم انقلاب تدوین شود
  • فعالیت هزارو ۵۷۲ گروه جهادی در نوروز و رمضان ۱۴۰۳
  • پیام حضرتعالی مایه دلگرمی و اطمینان خاطر جامعه کشتی است
  • پیام تبریک رهبر انقلاب دلگرم‌کننده بود/ وزیر ورزش در بیشکک با لالوویچ دیدار می‌کند
  • فرمانده مرزبانی فراجا با خانواده شهید گلستانی دیدار کرد/ حامل سلام رهبر معظم انقلاب هستم