Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا از یاسوج، اجرای طرح پارک مجتمع تفریحی و رفاهی وزارت نفت در ۷۵ هکتار از پارک جنگلی یاسوج با حضور استاندار کهگیلویه و بویراحمد، مشاور وزارت نفت، معاون حفاظت سازمان جنگل‌ها و مراتع کشور، مدیرکل استعدادیابی سازمان جنگل‌ها و مراتع کشور، نماینده شهرستان های بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی ، نماینده سازمان محیط زیست، فرمانداری و گردشگری بررسی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه معاون حفاظت سازمان جنگل‌ها و مراتع کشور با واگذاری ۷۵ هکتار از پارک جنگلی یاسوج به وزارت نفت مخالفت کرد و گفت: تاکنون هر جایی از جنگل‌ها و مراتع کشور واگذار شده اتفاقات خوبی در آنجا رخ نداده است. 

افراسیابی با بیان اینکه بر اساس ماده سه نمی توانیم این مکان را واگذار کنیم، اظهارداشت: هر نقطه از استان که به لحاظ قانونی مشکل نداشته باشد از پلیس راه یاسوج_شیراز تا سپیدار یک منطقه را مشخص می کنیم و همکاری‌های لازم را برای واگذاری انجام خواهیم داد ولی این پارک باید در خدمت سازمان جنگل ها باشد.

معاون حفاظت سازمان جنگل‌ها و مراتع کشور در خصوص همکاری ادارات و سازمان ها در مواقع آتش سوزی و بحران ها در جنگل ها هم گفت: بر اساس قانون تمام امکانات کشوری و لشکری در زمان اتفاقات باید بسیج شوند و اگر کسی کوتاهی کرد مجرم شناخته می شود.

نماینده مردم شهرستانهای بویراحمد و دنا در مجلس هم گفت: تاکنون در استان بیش از ۹۰۰ هکتار اراضی واگذار شده است که این اراضی وضعیت مناسبی ندارند.

زارعی با بیان اینکه برای طرح رفاهی وزارت نفت فقط ۱۰ درصد از پارک جنگلی استفاده خواهد شد ادامه داد: این واگذاری با هدف توسعه استان است که موجب اشتغال زایی جوانان هم خواهد شد.

وی گردشگری را از ظرفیت های مهم استان کهگیلویه و بویراحمد برشمرد و اضافه کرد: یکی از مهم‌ترین راه‌های توسعه استان در بخش گردشگری است و این طرح می تواند به توسعه این مهم کمک کند.

معاون اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد هم در این جلسه با بیان اینکه استان به لحاظ توسعه ضعیف است گفت: ابتدا باید این طرح امکان سنجی و مناطقی که فاقد پوشش جنگلی هستند انتخاب و بعد تصمیم گیری های لازم در این خصوص اتخاذ شود.

فرماندار بویراحمد هم با بیان اینکه یاسوج یکی از مهاجرپذیرترین شهرهای ایران است گفت: این استان نیاز به توسعه دارد و هم اکنون پارک جنگلی یاسوج به یک معضل تبدیل شده و آسیب‌های اجتماعی زیادی در آنجا اتفاق می افتد و باید این طرح واگذار تا موجب توسعه منطقه شود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد هم در این جلسه گفت: پارک جنگلی یاسوج نقاطی که فاقد پوشش جنگلی هستند شناسایی شد.

کلانتری با بیان اینکه ۱۰ هکتار از این ۷۵ هکتار فاقد پوشش جنگلی است افزود: اگر در این طرح یک درخت بلوط هم آسیب ببیند وزارت نفت باید آن را احیا کند.

وی با بیان اینکه این طرح می‌تواند به توسعه استان کمک شایانی بکند ادامه داد: فرودگاه یاسوج در طول هفته دو پرواز دارد که اگر این طرح اجرا شود این فرودگاه هم احیا می شود، شهرداری در کنار آن مالیات می گیرد و شهر به یک نقطه گردشگری تبدیل می شود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه این استان با همه ظرفیت هایی که دارد از توسعه عقب مانده است اضافه کرد: طرحی که وزارت نفت در مازندران اجرا کرد و هم اکنون بهترین طرح در خاورمیانه است برای شهر یاسوج بود که مانع اجرای آن در این شهر شدند و حالا باید این فرصت غنیمت شمره شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: پلیس راه جنگل فرماندار مالیات وزارت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۷۰۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان ملل متحد با تحریم‌های یکطرفه علیه ایران در حوزه انرژی مخالف است

استفان پریزنر (Stefan Priesner) هماهنگ کننده مقیم سازمان ملل متحد در جمهوری اسلامی ایران­، در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، با قدردانی از دانشگاه صنعتی شریف برای برگزاری اولین کنفرانس بین‌المللی تاب آوری و پایداری انرژی گفت: انرژی یک موتور و عامل محرک برای دستگاه‌های مختلف است؛ بنابراین انرژی تجدیدپذیر هم فوق‌العاده در رابطه با اقتصاد اهمیت دارد.

وی با اشاره به آلایندگی انرژی‌های فسیلی افزود: برای کاهش این مشکل و آلایندگی‌های ناشی از سوخت‌های فسیلی در محیط زیست، باید از انرژی‌های تجدیدپذیر استفاده کنیم.

هماهنگ کننده مقیم سازمان ملل متحد در جمهوری اسلامی ایران با تأکید بر تفاهم کشور‌های عضو سازمان ملل برای کاهش آلایندگی و افزایش ۱.۵ درجه‌ای دمای کره زمین، بیان کرد: سازمان ملل متحدد به دولت‌های عضو این سازمان کمک می‌کند تا بتوانند آلاینده‌های کربنی را به حداقل برسانند.

وی با اشاره به نقش مهم دانشگاه صنعتی شریف برای دستیابی به این هدف،  اضافه کرد: می‌توانیم شبکه‌ای از دانشگاه‌های مختلف جهان با مشارکت دانشگاه صنعتی شریف ایجاد کنیم تا به هدف کاهش آلاینده‌ها برسیم.

­پریزنر ادامه داد: برای رسیدن به این هدف باید از فناوری‌های مربوط به انرژی‌های تجدیدپذیر استفاده کنیم.  کشور‌های توسعه یافته و در حال توسعه برای رسیدن به این هدف به ما کمک می‌کنند؛ کشور‌ها برای تحقق به این هدف باید در مسئله تأمین مالی به یکدیگر کمک کنند.

وی در پاسخ به این سؤال که سازمان ملل برای کمک به ایران در حوزه تأمین مالی طرح‌های توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر و کاهش آلایندگی، چه اقدامات مؤثری انجام داده؟،  اظهار کرد: سازمان ملل متحد تأیید می‌کند که تحریم‌های اعمال شده علیه کشور ایران، یکطرفه هستند و ما در سازمان ملل متحد به دنبال راه‌هایی هستیم که به ایران کمک کنیم؛ به ویژه در زمینه تأمین دارو و تجهیزات پزشکی که به راحتی وارد ایران شوند.

هماهنگ کننده مقیم سازمان ملل متحد در جمهوری اسلامی ایران افزود: تأیید می‌کنیم که ایران تحریم‌ها بر سلامت و بهداشت انسان‌ها تأثیر سوء دارد و سعی می‌کنیم که اینها را به حداقل برسانیم.

وی تأکید کرد: فجایعی مثل طوفان‌های شن، سیلاب‌ها و چنین فجایع طبیعی، بر انسان‌ها تأثیرات سوء دارند و به عنوان سازمان ملل متحد تلاش می‌کنیم برای انجام رسالتمان، راه‌هایی را برای رهایی از این مشکل فراهم کنیم.

پریزنر در ادامه درباره همکاری با دانشگاه صنعت شریف تصریح کرد: در ابتدا هدفمان شناسایی مسائلی است که سازمان ملل می‌تواند برای ایران انجام دهد؛ قبل از برگزاری این رویداد بین‌المللی نیز نشست‌هایی را با افراد ذیربط داشتیم که حداقل از نظر فناوری و ارائه راه حل‌ها به شما کمک کنیم.

وی گفت: تأکید می‌کنم که اکنون به یک زمان خیلی بحرانی رسیده‌ایم و اگر نتوانیم جلوی گرمایش ۱.۵ درجه‌ای کره زمین را بگیریم، فجایای فوق‌العاده اقلیمی و انسانی ایجاد می‌شود. باید به میزان گرمایش قبل از دوران صنعتی شدن برسیم و محدودیت‌هایی را برای کشور‌های مختلف ایجاد کنیم تا میزان آلایندگی خود را به حداقل برسانند.

هماهنگ کننده مقیم سازمان ملل متحد در جمهوری اسلامی ایران در پایان اظهار کرد: مجددا تأیید می‌کنم که تحریم‌ها علیه ایران یکطرفه هستند و از سمت سازمان ملل متحد نیستند و این سازمان سعی می‌کند که حداقل، تأثیرات انسانی این تحریم‌ها را خنثی کند.

مراسم افتتاحیه اولین کنفرانس بین‌المللی تاب آوری و پایداری انرژی امروز پنجشنبه (۳۰ فروردین ۱۴۰۳) برگزار شد؛ این کنفرانس تا دوم اردیبهشت در تهران ادامه دارد.

دیگر خبرها

  • نقش موثر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در توسعه فرهنگ عفاف و حجاب 
  • بدحجابی در کافه‌ها و مطب‌های کهگیلویه و بویراحمد
  • حمایت وزارت علوم از توسعه مراکز تخصصی هوش مصنوعی + فیلم
  • سازمان ملل متحد با تحریم‌های یکطرفه علیه ایران در حوزه انرژی مخالف است
  • برگزاری تور پرنده نگری در پارک جنگلی آبیدر سنندج
  • چرا امام برخلاف آستان قدس مخالف بازسازی بقیع و مناره پیامبر بود؟
  • واکنش وزارت ورزش به شایعات پتروشیمی و بانکی
  • ۱۵۱۸گازگرفتگی سگ در کهگیلویه و بویراحمد گزارش شد/کودک۹ساله در کما
  • اصلاح الگوی کشت برنج در کهگیلویه و بویراحمد
  • جذب ۱۲۸ میلیارد تومان از اعتبارات جاده یاسوج به سی‌سخت