Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از اردبیل، مهران اوچی اردبیلی، رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل، روزگذشته، ۲۳ مردادماه در مراسم امضای قرارداد همکاری بین شرکت خدمات بیمه برکت و جهاددانشگاهی اردبیل گفت: طبق این قرارداد زوج‌های معرفی شده از سوی شرکت بنیاد برکت می‌توانند از خدمات مرکز درمان ناباروری قفقاز جهاددانشگاهی اردبیل با تعرفه مصوب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای مراکز عمومی غیردولتی استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اوچی اردبیلی با بیان اینکه زوج‌های جوان ساکن مناطق روستایی و یا تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی می‌توانند از این خدمات بهره‌مند شوند، اظهار کرد: مرکز درمان ناباروری قفقاز جهاددانشگاهی اردبیل در راستای سیاست‌های اصلی نظام جمهوری اسلامی به منظور افزایش جمعیت و تحکیم بنیان خانواده و طبق این قرارداد خدمات درمانی را به بهترین نحو و با تعرفه مصوب شده به زوجین نابارور ارائه خواهد کرد.

وی ادامه داد: بر اساس این قرار داد، معرفی شدگان بنیاد برکت از خدمات درمانی میکرواینجکشن ICSL، انتقال جنین، برگشت از فریز، IUI، نگهداری جنین و IVF از تخفیفات برخوردار خواهند شد.

عضو هیئت علمی جهاددانشگاهی استان اردبیل تصریح کرد: با توجه به پتانسیل و ظرفیت‌های جهاددانشگاهی اردبیل در حوزه گردشگری سلامت، ساماندهی و توسعه این بخش از اولویت‌های این نهاد در استان است.

اوچی اردبیلی راه‌اندازی مرکز درمان ناباروری را از اقدامات مهم جهاددانشگاهی برای رفع نیاز استان عنوان و اظهار کرد: فعالیت این مرکز مشکلات بسیاری از زوجین نابارور را برطرف کرده است.

رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل با اشاره به اینکه با احداث و راه‌اندازی مجتمع درمانی سلامت در استان می‌توان فعالیت‌های بهداشتی، درمانی و گردشگری استان توسعه بخشید، ادامه داد: این مجتمع علاوه بر ایجاد فضای مناسب و استاندارد برای ارائه خدمات بیشتر درمان ناباروری، زمینه ورود جهاددانشگاهی را به حوزه سلول درمانی و مطالعه و ارائه خدمات درمانی بیماری سرطان را فراهم می‌کند.

طرح «برکت خانواده» در اردبیل اجرا می‌شود

بهنام احمدی، نماینده شرکت خدمات بیمه برکت در استان اردبیل نیز در این جلسه با بیان اینکه فعالیت‌های جهاددانشگاهی در استان بسیار ارزشمند و قابل تحسین است، افزود: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) از طریق بنیاد برکت در قالب طرح «برکت خانواده» از زوج‌های نابارور مناطق محروم حمایت می‌کند که با انعقاد قرارداد همکاری با جهاددانشگاهی زمینه‌های اجرای این طرح در اردبیل نیز فراهم شد.

احمدی ادامه داد: با همکاری مرکز درمان ناباروری قفقاز جهاددانشگاهی اردبیل و بنیاد برکت، هزینه‌های درمان زوجین نابارور روستایی تحت پوشش قرار گرفته و برخی مشکلات آن‌ها برطرف می‌شود که این کار امری خداپسندانه است.

وی با اشاره به این که بنیاد برکت با شناسایی خلاء‌های استان فعالیت‌های اثربخشی را در استان به انجام رسانده است، خاطرنشان کرد: با همکاری جهاددانشگاهی اردبیل درصدد هستیم تا برخی از فعالیت‌های شرکت خدمات بیمه برکت را در استان توسعه دهیم و استان را از مزایای آن بهره‌مند کنیم.

نماینده شرکت خدمات بیمه برکت در استان اردبیل یادآور شد: این نهاد انقلابی در خدمت رسانی به استان پیشگام است و صادقانه برای توسعه استان تلاش می‌کند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا اردبیل اجتماعی زوج های نابارور مناطق روستایی جهاددانشگاهی اردبیل بنیاد برکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۷۴۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واریزبخشی از مطالبات مراکزدرمانی طرف قرارداد تامین‌اجتماعی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی اسلامی با قدردانی از همراهی و همکاری ارائه‌دهندگان خدمات سلامت با این سازمان در زمینه ارائه خدمات به بیمه‌شدگان تأمین‌اجتماعی، گفت: در فرایند پرداخت مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد این سازمان، روز گذشته – سوم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ - در مجموع ۲۲۵۰ میلیارد تومان بابت بخشی از مطالبات این مراکز؛ به حساب ارائه‌دهندگان خدمات سلامت طرف قراداد این سازمان واریز شد.

وی در مورد جزییات این پرداخت افزود: ۱۲۸۰ میلیارد تومان از مطالبات داروخانه‌های خصوصی و دولتی طرف قرارداد پرداخت شده و همچنین بخشی از مطالبات مربوط به سهم سازمان هدفمندی (دارویار در تعهد دولت) نیز به سازمان مربوطه جهت پرداخت اعلام شده است.

اسلامی همچنین گفت: همچنین مطالبات دو ماه از عملکرد پزشکان طرف قرارداد که بالغ بر ۲۱۸ میلیارد تومان است، به همراه یک ماه از مطالبات سایر مراکز خصوصی طرف قرارداد شامل پاراکلینیک‌ها، درمانگاه‌ها و بیمارستان‌های خصوصی به مبلغ ۶۷۰ میلیارد تومان و مطالبات پزشک خانواده به مبلغ ۶۵ میلیارد تومان پرداخت شده است.

معاون درمان سازمان تأمین‌اجتماعی ادامه داد: الباقی مطالبات مراکز طرف قرارداد نیز ان‌شاءالله در آینده نزدیک از سوی سازمان تأمین‌اجتماعی تادیه خواهد شد.

گفتنی است سازمان تأمین‌اجتماعی در بخش درمان برای تأمین و ارائه خدمات درمانی به بیش از ۴۶ میلیون نفر افراد تحت پوشش خدمات درمانی این سازمان؛ علاوه بر امکانات درمانی ملکی خود مشتمل بر ۴۰۶ مرکز درمانی شامل ۷۹ بیمارستان و ۵ دی‌کلینیک ملکی با بیش از ۱۱هزار تخت فعال بیمارستانی در سراسر کشور، در بخش درمان غیرمستقیم نیز با ۱۲۴۸ بیمارستان و ۳۰۸۸ مرکز درمانگاهی و ۱۷ هزار و ۴۲ مرکز پاراکلینیک، مراکز بهداشتی و درمانی دولتی و غیردولتی و پزشک مستقل طرف‌قرارداد است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نشان‌دار شدن ۱۳۹۱ زوج نابارور در سامانه بیمه سلامت کهگیلویه و بویراحمد
  • پذیرش ۸ هزار بیمار در مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی لرستان
  • جزئیات خدمات درمانی «رایگان» تامین‌اجتماعی به بیمه‌شدگان
  • واریزبخشی از مطالبات مراکزدرمانی طرف قرارداد تامین‌اجتماعی
  • افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت روستایی ابارش سبزوار
  • ارائه خدمات درمانی رایگان به مناطق نیمه برخوردار لرستان
  • (ویدئو) سگ‌های درمانگر
  • ارائه خدمات درمانی در راستای برنامه‌های نظام سلامت
  • افزایش ۵ برابری اعتبارات بیمه خدمات درمانی معتادان در حین درمان در گلستان
  • ارائه رایگان ۳۶ میلیون خدمت آزمایشگاهی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی