Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - روند طراحی نرم افزاربسته های گردشگری کیش درنشستی با حضورمعاون گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش و عباس مهدوی مهر مدیر کل بازرگانی سازمان صدا و سیما بررسی شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش جلسه ای با حضور مجید ملانوروزی معاون گردشگری سازمان،مدیران و مسئولان این حوزه و روسای جوامع هتلداری، پذیرایی و بازاریان کیش و عباس مهدوی مهر مدیر کل بازرگانی صدا و سیما برای هماهنگی و برنامه ریزی ، سیاست گذاری و انجام تبلیغات گسترده در جهت توسعه صنعت گردشگری کیش چهارشنبه 23 مرداد در سالن اجتماعات سازمان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


چالش های پیش روی هتل داران و بازاریان،استیجاری بودن مراکز پذیرایی،آماده سازی یا اصلاح برخی زیرساخت های پذیرش گردشگر،هدف گذاری های صحیح و به موقع،مدیریت اقتصادی کارشناسی طرح های ارائه شده قبل از اجرا،آسیب شناسی در حوزه گردشگری،شناخت سلایق و خواسته گردشگر،کاهش هزینه های حمل و نقل هوایی به عنوان مهمترین بحث در صنعت گردشگری، ایجاد جذابیت هایی نوین ، حل و فصل عدم هماهنگی بین جوامع و طراحی پلتفورم گردشگری و تدوین تفاهم نامه ایجاد نرم افزار بسته های گردشگری بین سازمان منطقه آزاد کیش و بخش بازرگانی سازمان صدا و سیما ازجمله موضوعات مورد بررسی در این نشست بود.
مهدوی مهر بابیان اینکه طراحی این نرم افزار و تبلیغات، یک ضلع از اضلاع مثلث توسعه گردشگری است گفت: سازمان منطقه آزاد کیش و جوامع نیز باید با سیاست گذاری ها و اتخاذ تدابیر لازم قیمت گذاری هتل ها وحمل و نقل هوایی را به گونه ای مدیریت کنند که جذب گردشگر افزایش یابد.
وی افزود جزیره کیش بهترین پایلوت اجرای این طرح است و توسعه و موفقیت در این راه، با ایجاد منافع مشترک امکان پذیر است.
مهدوی مهر افزود: جوامع هتل داران، پذیرایی و بازاریان باید هر یک جداگانه و در جلساتی تخصصی مسائل، چالش ها و موضوعات مربوط به حوزه خود را با مسئولان سازمان مطرح کرده و در نهایت با ایجاد هماهنگی بین همه جوامع به تصمیمی واحد دست یابند.
وی افزود: پس از تصمیم گیری نهایی توان خود را در راستای ایجاد بستر های مناسب و پاسخگویی به نیاز گردشگر برای رسیدن به هدف مشترک که رونق صنعت گردشگری است به کار گیرند.
مدیر کل بازرگانی سازمان صدا و سیما تصریح کرد: عدم هماهنگی جوامع و قرار نگرفتن در زنجیره گردشگری موجب ایجاد مشکلات در این صنعت و به دنبال آن مشکلات اقتصادی می شود.
مهدوی مهر با بیان اینکه هدف از امضا این تفاهم نامه کاهش قیمت تمام شده بسته های گردشگری و افزایش مسافر و گردشگر ورودی به کیش است گفت:در صورت توافق با سازمان و امضا تفاهمنامه که کاهش قیمت حمل و نقل و بر مبنای آن کاهش قیمت هتل را به دنبال دارد، با ایجاد بسته های گردشگری در این طرح می توانیم ظرفیت و گردشگرسالیانه را از یک میلیون و 800 هزار گردشگر به 3 میلیون نفر افزایش دهیم.
در پایان مقرر شد پس از برگزاری نشست های تخصصی با هر یک از جوامع نتیجه به سازمان منطقه آزاد کیش اعلام شده و پلتفورم طراحی شود تا بسته های گردشگری و تبلیغاتی در دسترس گردشگران قرار گیرد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۷۶۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد شبکه بین‌المللی تحقیقات در حوزه انرژی بررسی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه صنعتی شریف، جلسه هم فکری به منظور ایجاد شبکه بین‌المللی تحقیقات در حوزه انرژی و ارایه توانمندی‌های دانشگاه صنعتی شریف در حوزه انرژی و بررسی پتانسیل‌های همکاری بین‌المللی، با حضور برخی از مسؤولین دانشگاه، رییس سازمان منطقه آزاد کیش، نمایندگان وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری، نفت و نیرو، سازمان‌های بین‌المللی یونسکو، اکو و هلدینگ‌های انرژی گستر سینا و گسترش انرژی پاسارگاد در سالن شورای دفتر ریاست دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.

در این جلسه خاطر نشان شد که انرژی همواره یکی از مهم‌ترین زیرساخت‌های پیشرفت جوامع بوده است. گسترش ضریب دسترسی به انرژی، کاهش قیمت تمام شده انرژی، رفع ناترازی انرژی، افزایش بهره‌وری، افزایش امنیت انرژی، بهبود پایداری و تاب آوری بخش‌های انرژی، تنوع بخشی به سبد انرژی، کاهش انتشار آلاینده‌ها و افزایش سهم استفاده از انرژی‌های پاک به عنوان مهم‌ترین دغدغه‌ها و چالش‌ها در این حوزه قلمداد می‌شود.

بر اساس این گزارش، منطقه غرب آسیا به عنوان یکی از مهم‌ترین تأمین کنندگان انرژی جهانی به شمار می‌رود و ایران نیز به عنوان بزرگترین دارنده ذخایر نفت و گاز یکی از مهم‌ترین بازیگران این حوزه است. بر این اساس، با توجه به ظرفیت‌های منابع انرژی در سطح ملی و منطقه‌ای و نیز ظرفیت دانشگاه‌ها و موسسات در منطقه غرب آسیا، دانشگاه صنعتی شریف به دنبال توسعه همکاری‌ها و ایجاد شبکه بین‌المللی برای انجام تحقیقات در حوزه انرژی است. استقرار موسسه دانشگاه سازمان ملل در حوزه انرژی به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف به عنوان یکی از مهم‌ترین اهداف این نشست بیان شد.

نمایندگان بخش‌های مختلف دولتی، صنایع مرتبط با حوزه انرژی و دفاتر سازمان‌های بین‌المللی مستقر در ایران نیز، ضمن اعلام حمایت خود از برنامه دانشگاه صنعتی شریف در این خصوص، نقطه نظرات خود را به منظور اجرای هرچه بهتر این هدف بیان کردند. رئیس سازمان منطقه آزاد کیش نیز در این جلسه علاوه بر ارائه ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های جزیره کیش، آمادگی و حمایت این سازمان برای ایجاد شبکه همکاری‌های بین المللی انرژی در این جزیره را اعلام کرد.

در ادامه این برنامه پروفسور یانوش بوگاردی، رییس سابق دانشگاه سازمان ملل در اروپا نیز به عنوان مهمان ویژه این جلسه، ضمن تایید رویکرد دانشگاه صنعتی شریف برای گسترش تحقیقات در حوزه انرژی، تجربیات و نقطه نظرات خود را در خصوص همکاری با سازمان‌های بین‌الملل مطرح کرد.

کد خبر 6085484

دیگر خبرها

  • منتظر ثبت چند اثر جهانی دیگر در قزوین
  • بررسی روند عملیات اجرایی و میزان پیشرفت پروژه‌های امور آب و فاضلاب سلماس
  • مرمت عمارت امیرسلیمانی در تهران آغاز شد | برنامه‌ریزی برای بازسازی زندان هارون‌الرشید
  • جومونگ در جزیره، آشوراده چوسان شد/ دستور رییس‌جمهور وتو می‌شود؟
  • نرم افزار «لرستان سفر» چندزبانه می‌شود
  • سند چشم‌انداز بلندمدت در حوزه گردشگری قم طراحی شود
  • سفر حدود ۷ میلیون گردشگر با وسیله نقلیه شخصی به قشم
  • راه‌های ایجاد شبکه بین‌المللی تحقیقات در حوزه انرژی بررسی شد
  • ایجاد شبکه بین‌المللی تحقیقات در حوزه انرژی بررسی شد
  • تلاش مناطق آزاد برای جذب گردشگر داخلی و غرب آسیا