Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-19@19:51:17 GMT

اختلاس‌کنندگان ارز دارویی به دادگاه رفتند

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۷۶۲۲۴

اختلاس‌کنندگان ارز دارویی به دادگاه رفتند

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، سعید نمکی روز پنجشنبه در حاشیه افتتاح خط تولید دسته جامدات ویژه بیماران دیابتی وفشار خون شرکت مهبان دارو ساوه در جمع اصحاب رسانه افزود: پنج هیات در وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی ماموریت رصد و  رسیدگی به تخلفات حوزه دارو و ارز را برعهده دارند و فعالیت ها در این بخش با حساسیت زیادی نظارت می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: امید است  تا پایان ماه جاری گزارش نهایی درخصوص تخلفات دارو و ارز آماده شود نتایج آن  از طریق رسانه هابرای اطلاع  افکار عمومی منتشر شود.

وزیر بهداشت،‌ درمان و آموزش پزشکی گفت: ۹۷ درصد از داروهای کشور با اتکا به توانمندی های داخلی تولید می شود و سه درصد تامین خارجی نیز قرار است در  برنامه زمان بندی شده تا پایان دولت دوازدهم با ایجاد ظرفیت تولید داخلی و حمایت از داروسازان  بومی سازی شود.

نمکی خاطرنشان کرد: تولید برخی از داروها با توجه به میزان مصرف و نداشتن صرفه اقتصادی به صلاح نیست که تامین این موارد جزئی از طریق واردات خواهد بود.

وی گفت: کشور در حوزه دانش فنی و فناوری های داروسازی مزیت های خوبی دارد و در این راستا سیاست دولت بر این است که حمایت اصولی از تولیدکنندگان و شرکت های دانش بنیان صورت بگیرد تا هر روز فصل جدیدی از تامین نیازهای دارویی در داخل کشور رقم بخورد.

وزیر بهداشت، درمان وآموزش پزشکی ادامه داد: ظرفیت های استان مرکزی در زمینه تولید انواع داروها مطلوب است و با کمک مسئولان استان تلاش می شود که استفاده حداکثری از زیرساخت های موجود بشود.

نمکی اظهار داشت:  کشوردر زمینه تولید مواد اولیه  بسیاری از  اقلام دارویی به خودکفایی رسیده و حتی در برخی موارد ظرفیت صادرات مواد اولیه دارویی نیز وجود دارد.

وی در مورد اقلام دارویی بیماران خاص خاطرنشان کرد: این داروها  با  ارز دولتی تامین می شود و افزایش قیمت چشمگیری در این خصوص رخ نداده است اما، برخی داروهای تک نسخه ای ممکن است در بازار با افزایش قیمت مواجه شده باشند که برای کنترل نرخ این اقلام برنامه هایی کلید خورده است.

 وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یادآورشد: برای مرحله دوم برنامه تحول نظام سلامت کشور بسته هایی نظیر ماندگاری پزشکان و کادر درمانی در مناطق محروم،‌ کاهش پرداختی از جیب بیماران و حمایت از بیماران خاص دیده شده که که اجرایی می شوند.

نمکی افزود: اجرای بسیج ملی با هدف مهار وکنترل بیماری های غیرواگیر نیز در مرحله دوم برنامه تحول نظام سلامت پیگیری می شود و انتظار است که با انجام این راهبردها  هر خانه ایرانی به یک پایگاه سلامت تبدیل شود  و با استفاده از کمک افراد درون هر خانواده تحت عنوان «سلامت یار» مقوله سلامت انسانی و خودمراقبتی بهبود چشمگیر بیابد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: دارو اصحاب رسانه درمان ارز رسانه درمان و آموزش پزشکی دولت واردات فناوری استان مرکزی درمان و آموزش سلامت بسیج خانواده ارز اختلاس دادگاه ارز دارو اختلاس کنندگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۷۶۲۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور دانش‌بنیان‌ها در بزرگترین نمایشگاه پزشکی جنوب شرق آسیا

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، سید مجتبی قدمگاهی مدیرکل دفتر توسعه کسب و کار سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست‌جمهوری، حمایت از حضور شرکت‌های دانش بنیان در نمایشگاه‌های معتبر بین‌المللی را یکی از برنامه‌های سازمان در راستای کمک به توسعه بازار صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان برشمرد و افزود: حضور در نمایشگاه‌های معتبر بین‌المللی با سه مدل اعزام، حضور مستقل و برپایی پاویون است و نمایشگاه حوزه سلامت جنوب شرق آسیا به صورت برپایی پاویون ملی ایران حمایت و برگزار می‌شود.

وی بیست و چهارمین دوره نمایشگاه پزشکی و دارویی جنوب شرق آسیا را مهمترین رویداد نمایشگاهی حوزه سلامت در جنوب شرق آسیا و کشورهای “آسه آن” (مالزی، سنگاپور، اندونزی، تایلند، فیلیپین و برونئی) دانست و خاطرنشان کرد: نمایشگاه مذکور از ۲۹ تا ۳۱ فروردین ماه جاری (۱۷ تا ۱۹ آوریل ۲۰۲۴ ) در مرکز نمایشگاه‌ها و کنفرانس‌های بین المللی کوالالامپور مالزی برگزار شد.

قدمگاهی افزود: این رویداد فرصتی مناسب برای تولیدکنندگان و صادر کنندگان با کیفیت ایرانی در زمینه تجهیزات و ملزومات پزشکی و محصولات و فرآورده های دارویی فراهم می آورد تا در بازار مهم جنوب شرق آسیا حضور یافته و از مزایای تجاری آن بهره مند شوند.

به گفته او، تجهیزات و ملزومات پزشکی و آزمایشگاهی‎، صنایع دارویی و فرآورده‌های دارویی انسانی و مکمل‌ها‎، بیمارستان سازی و تجهیزات و تاسیسات بیمارستانی و ساخت اتاق تمیز‎، فرآورده‌های آرایشی بهداشتی و تجهیزات زیبایی و تجهیزات توانبخشی و فیزیوتراپی از جمله محورهای فعالیت این نمایشگاه است.

کد خبر 6081016 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • برگزاری هفده عنوان برنامه در هفته سلامت حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • برگزاری هفده عنوان برنامه در طی هفته سلامت
  • پزشکان عوارض و اشتباهات دارویی را اطلاع دهند
  • شرایط بهتر موجودی کیت‌های آزمایشگاهی در کشور/مرجع سلامت حامی تولید داخل
  • برنامه ریزی برای تولید نان کامل سبوس‌دار در کرمان
  • سلامت خانواده و جوانی جمعیت مورد تاکید قرار گرفت
  • برنامه های هفته ملی سلامت در مازندران اعلام شد
  • حضور دانش‌بنیان‌ها در بزرگترین نمایشگاه پزشکی جنوب شرق آسیا
  • تهیه بیش از ۳۰۰ دارو از ۱۲۰۰ گیاه دارویی در کشور/ ارسال ۳۵۰ قلم داروی طبیعی به کمیسیون قیمت
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد