Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-24@06:08:57 GMT

آب خلیج فارس اوایل سال آینده به اردکان می رسد

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۷۶۷۰۳

آب خلیج فارس اوایل سال آینده به اردکان می رسد

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا تابش امروز در بازدید از قطعه سوم خط انتقال آب خلیج فارس به شهرستان اردکان اظهار داشت: تامین منابع آب پایدار برای استان یزد از اولویت های همه مدیران و دلسوزان استان است.

وی بیان کرد: استان یزد جایگاه ممتازی در تاریخ و فرهنگ این سرزمین و تاثیر بسزایی در توسعه اقتصادی کشور دارد که به همین میزان نیز باید تصمیم گیران کلان کشور نگاه ویژه ای به مشکلات این منطقه به ویژه تامین آب آن داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تابش عنوان کرد: پروژه بزرگ انتقال آب خلیج فارس به گل گهر، مس سرچشمه و چادرملو با طول لوله گذاری ۹۷۰ کیلومتر در سه قطعه در فاز اول می تواند ۱۸۰ میلیون مترمکعب آب خلیج فارس را به استان های هرمزگان، کرمان و یزد انتقال دهد.

وی خاطرنشان کرد: این پروژه تجربه جدیدی در کارهای مهندسی و زیربنایی کشور است و این اقدام مهم می تواند در پروژه های دیگر انتقال آب استان نیز مورد استفاده قرار گیرد، همچنین با ورود آب به شهرستان و صنایع، فشار بر منابع داخلی آب نیز کاهش می یابد و به گفته مدیران پروژه، پیش بینی شده در صورت ضرورت، امکان تامین آب شرب مردم نیز فراهم آید.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس یادآور شد: برای این پروژه بزرگ بیش از ۱۱ هزار میلیارد تومان اعتبار پیش بینی شده که امیدواریم با کمک دولت و سه شرکت بزرگ گل گهر، مس سرچشمه و چادرملو؛ امسال آب به کرمان برسد و اوایل سال آینده نیز در اردکان شاهد بهره برداری از آن باشیم.

به گزارش مهر، در این بازدید که معاون عمرانی استاندار یزد و فرماندار اردکان حضور داشتند، مدیر پروژه قطعه سوم انتقال آب از برنامه ها و میزان پیشرفت پروژه توضیحاتی را ارائه داد.

غفوری با بیان اینکه تا پایان سال جاری کار لوله گذاری اردکان به اتمام خواهد رسید، گفت: طی سه ماه آینده اولین آب شیرین کن وارد مدار خواهد شد و کار انتقال آب به سیرجان به عنوان قطعه اول در سال جاری آغاز می شود.

وی تصریح کرد: در سال آینده آب به مجتمع چادرملوی اردکان خواهد رسید و پیش بینی شده در مواقع ضروری آب شرب مردم واقع شده در این پروژه نیز تامین شود.

کد خبر 4693434

منبع: مهر

کلیدواژه: یزد محمدرضا تابش مجلس شورای اسلامی روز خبرنگار بوشهر قزوین شیراز گرگان شهرکرد عید سعید قربان ایلام سانحه تصادف بیرجند خرم آباد مشهد آتش سوزی مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۷۶۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابتلای ۶ نفر به تب کریمه کنگو در سیستان و بلوچستان/ فوت ۱ مبتلا

«محمدرضا شیرزادی» رئیس گروه بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفتگو با ما درباره شیوع بیماری تب کریمه کنگو گفت: تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یک عفونت ویروسی است که از طریق گزش کنه بین دام‌ها گسترش می‌یابد، اما در دام‌ها علائم خاصی را ایجاد نمی‌کند تا دامدار متوجه شود که دام مبتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو است.

وی ادامه داد: ویروس تب خونریزی دهنده کریمه کنگو به مدت یک هفته در بدن دام می‌ماند و اگر در این مدت دام ذبح شده و قطعه قطعه شود، خطر انتقال این ویروس به کسی که این دام را ذبح کرده و یا گوشت تازه آن را قطعه قطعه کرده است وجود دارد. از سوی دیگر گزش کنه آلوده هم می‌تواند باعث انتقال بیماری به انسان شود.

رئیس گروه بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: یک یا دو هفته بعد از انتقال ویروس علائم بیماری پدیدار می‌شود که معمولا هم با تب شدید همراه است. یک معضل بزرگ در بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو این است که اگر این بیماری در افراد به موقع تشخیص داده نشود و درمان نشوند به دنبال تب، بدن درد و سردرد علائم دیگری مانند خونریزی در فرد نیز ظاهر می‌شود و ممکن است دچار خونریزی از بینی، خونریزی زیر پوستی، استفراغ خونی، اسهال خونی و… شود و این خون آلوده ممکن است باعث انتقال بیماری به سایر افراد در تماس با او شود؛ بنابراین یکی دیگر از راه‌های مهم انتقال این بیماری انتقال از فرد مبتلا به افراد سالم است. اگر در بیمارستان احتیاطات خاص در مورد بیمار انجام نشود، خطر انتقال بیماری به کارکنان بیمارستان، پرستاران و پزشکان منتقل می‌شود.

وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ نیز ۷۷ مورد مبتلا تشخیص داده شد و شش مورد منجر به فوت گردید. تاکنون نیز ۵ مورد مبتلا به تب خون‌ریزی‌دهنده کریمه کنگو را در استان سیستان و بلوچستان داشته‌ایم که یک مورد هم فوت شده است. این موارد به دنبال ذبح دام و قطعه قطعه کردن گوشت آنها آلوده شده اند.

رئیس گروه بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر تاکید کرد: ذبح دام در کشتارگاه مانع از گسترش بیماری در جامعه می‌شود.

منبع: ایلنا

tags # سیستان و بلوچستان سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • ابتلای ۶ نفر به تب کریمه کنگو در سیستان و بلوچستان/ فوت ۱ مبتلا
  • توافق 4 کشور منطقه برای "راه توسعه" / اتصال اروپا به خلیج فارس از طریق ترکیه و عراق / مسیر ترانزیت جدید بدون ایران
  • ابتلای ۶ نفر به تب کریمه کنگو در این استان
  • ابتلای ۶ نفر به تب کریمه کنگو در این استان/ یک نفر فوت شد
  • شرکت آب منطقه‌ای کرمان دیگر کارفرمای پروژه انتقال آب خلیج فارس به شهر کرمان نیست
  • عملیات اجرایی طرح انتقال آب از سد کارون ۳ به ایذه اجرا شد
  • بررسی روند پیشرفت پروژه پدافندی تامین آب شرب و بهداشتی شهر اردکان
  • استوری معنادار هلدینگ خلیج فارس برای استقلال
  • بررسی روند پیشرفت طرح پدافندی تامین آب شرب و بهداشتی شهر اردکان
  • پیشرفت ۸۲ درصدی پروژه خط انتقال آب مجتمع‌ صنعتی معدنی چادرملو به شهرستان اردکان