Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهناز نارویی، گفت: درکانون فرهنگی هنری بقیه الله سعی کردیم با اولویت قرار دادن دوره های آموزشی مهارت محور، زمینه اشتغال بانوان را فراهم کنیم.

« شهناز نارویی» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان جنوب، گفت: اوقات فراغت تابستانی، فرصت بسیار خوبی برای مهارت آموزی است.
 مدیر کانون فرهنگی هنری بقیه الله روستای حاجی آباد فلاح شهرستان عنبرآباد، افزود: آموزه های قرآنی و احکام از برنامه هایی است که در این کانون فرهنگی در حال برگزاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی، بیان داشت: در کانون فرهنگی بقیه الله سعی کردیم با اولویت قرار دادن دوره های آموزش های مهارت محور، زمینه اشتغال بانوان را فراهم کنیم.
نارویی، اضافه کرد: در همین راستا کلاس آموزش پرورش قارچ، کیف بافی و گلیم بافی را برگزار کردیم.
مدیر کانون فرهنگی هنری بقیه الله، ادامه داد: در پایان دوره آموزشی پرورش قارچ، به شرکت کنندگان گواهی معتبر فنی و حرفه ای و در پایان دوره کیف بافی نیز به هنرآموزان گواهی معتبر میراث فرهنگی و صنایع گردشگری اعطا شد.
وی، با بیان این مطلب که این دوره های آموزشی برای شرکت کنندگان رایگان برگزار شد، ابراز داشت: هزینه برگزاری این دوره های آموزشی با حمایت و همکاری خیرین تامین شد.
نارویی، عنوان داشت: در رشته پرورش قارچ زمینه اشتغال ۲۴ نفر و در رشته کیف بافی زمینه اشتغال ۲۰ نفر فراهم شده است.
مدیر کانون فرهنگی هنری بقیه الله، اظهار داشت: یکی دیگر از فعالیت های مهارت محور این کانون فرهنگی هنری، آموزش صنایع دستی بومی منطقه نظیر آینه دوزی و سوزن دوزی روی لباس است.
وی، در خصوص بازار فروش این صنایع دستی، بیان داشت: هنرجویان، آثار دستی خود را با بازاریابی بین فامیل و دوستان خود در استان های هم جوار به فروش می رسانند.
نارویی، ابراز داشت: سعی داریم با کمک خیرین جشن برگزار غدیر را برگزار و از آنجایی که اطعام در این عید ثواب دارد، شام دهیم.

پایان پیام/586

منبع: شبستان

کلیدواژه: کانون های فرهنگی هنری مساجد غدیر روزنامه اردبیل روزنامه ها خراسان جنوبي شبستان یزد استان همدان عید غدیر بیرجند شهرستان عنبرآباد عید غدیر جنوب کرمان اوقات فراغت کانون فرهنگی هنری اشتغالزایی مهارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۷۷۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایشگاه سیار در اختیار دانش‌آموزان محروم

به گزارش همشهری آنلاین: اما این امکان برای بسیاری از دانش‌آموزان در نقاط محروم روستایی و حواشی شهرهای بزرگ و کوچک میسر نیست. برای رفع این معضل، یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی با ثبت اختراع میز سیار آزمایشگاهی سعی در کمک به پرورش استعدادهایی دارد که از این امکانات محروم هستند.

تمرکز بر پرورش مهارت‌های فناورانه

طراحی میز آزمایشگاهی سیار با هدف تسهیل دسترسی دانش‌آموزان در مناطق کم‌برخوردار و محروم از طریق یک استارت‌آپ بومی صورت گرفته است. البته این تنها محصول آموزشی فناورانه این شرکت نیست. گردانندگان این شرکت از سال۱۳۹۹با هدف پرورش و تقویت خلاقیت، استعداد و تقویت بنیه علمی کودکان و نوجوانان با رویکرد بازی و سرگرمی و تجربه‌محوری کار خود را آغاز کرده‌اند و در فاز نخست فعالیت‌های خود روی تولید بسته‌های علمی‌- آموزشی مهارت‌محور در حوزه‌های مختلف ازجمله آموزش مهارت‌های پزشکی، نانوفناوری، شیمی، فیزیک، زیست‌شناسی، زمین‌شناسی، دانش هوافضا و روباتیک متمرکز بودند.

میز سیار آزمایشگاهی چیست؟

مصطفی راهوار، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران و مدیرعامل این مجموعه درباره ساخت میز آزمایشگاه سیار گفت: «میز آزمایشگاه سیار یک میز کوچک و قابل حمل است که فضایی مانند کلاس درس را برای علم‌جویان فراهم می‌کند. این میز سیار در مدارسی که دانش‌آموزان امکان استفاده از آزمایشگاه را ندارند یا در مدارس روستایی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این محصول در کشور ثبت اختراع شده است و به‌دنبال ثبت اختراع بین‌المللی آن هستیم.»

او با تأکید بر اینکه این میز سیار، فضایی امن و شخصی در اختیار دانش‌آموز قرار می‌دهد افزود: «علاوه براینکه بچه‌ها می‌توانند کارهای علمی، عملی و آزمایشگاهی خود را با این میز انجام دهند از آن به‌عنوان میز تحریر و کتابخانه هم می‌توانند استفاده کنند.» راهوار با بیان اینکه عدم‌اطلاع‌رسانی از دلایل ناشناخته ماندن میز آزمایشگاه سیار است گفت: «میز آزمایشگاهی ما ثبت اختراع شده، اما کسی آن را نمی‌شناسد، زیرا در تبلیغات و اطلاع‌رسانی محدودیت داریم و شناخت مردم از این محصول کم است.»

تقویت مهارت‌های عملی

سوق ‌دادن آموزش از محور تئوری به محورهای عملی علاوه بر بالا بردن کیفیت آموزش، منجر به تقویت مهارت‌های مختلف برای کودکان و نوجوانان می‌شود. همین مورد مهم‌ترین هدف این استارت‌آپ بومی در مسیر پرورش استعدادهای نوپاست. این نوع آزمایشگاه سیار در بسیاری از کشورهای خارجی نیز ابداع و استفاده شده است.

در آمریکا نیز یک شرکت به نامEducate Main آزمایشگاه سیاری با عنوان BIOLAB در مدارس روستایی معرفی کرد. این آزمایشگاه یادگیری سیار برای هیجان دادن به بچه‌ها در مورد مشاغل علوم، مهندسی، ریاضی و فناوری طراحی شده است.

بیشتر بخوانید:

توسعه نسخه جدید این سیستم عامل بر مبنای هوش مصنوعی اهمیت وجود آموزش آزمایشگاهی

از آنجا که آزمایشگاه علوم دبیرستان یا راهنمایی با یادگیری اصول اولیه شیمی از طریق تعامل اسیدها و بازها یا کالبدشکافی قورباغه محلی برای کشف استعداد است، بخشی حیاتی از آموزش به‌حساب می‌آید. در اکثر فلسفه‌های آموزشی، یادگیری علم به‌سادگی کافی نیست.

برای درک کامل ماهیت تجربی علم، دانش‌آموزان به فضایی نیاز دارند تا آزمایش‌های خود را انجام دهند، نحوه تحقیق را بیاموزند و یادگیری علمی را از طریق آزمون و خطا تمرین کنند. به همین دلیل است که در بسیاری از نقاط دنیا سعی دارند امکانات مساوی از این دست در مناطق محروم فراهم کنند.

کد خبر 845040 برچسب‌ها آموزشی مدرسه و مدارس تکنولوژی (فناوری) - دیجیتال آزمایش دانش آموز

دیگر خبرها

  • مقام اول تیم‌ های رباتیک یزد در مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران
  • مقام اول تیم‌های رباتیک یزد در مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران
  • کنفرانس ملی مهارت با ۲۰۰ اثر علمی و پژوهشی در اردیبشهت برگزار می‌شود
  • مهارت آموزی ۴ هزار نفر از آسیب دیدگان اجتماعی در خراسان جنوبی
  • داستان شغل ۵۰۰ ساله دلاکی با ۳۳ مهارت؛ مشهورترین دلاک ایرانی که بود؟
  • دغدغه حضور نوجوانان و جوانان در برنامه‌های فرهنگی مسجد محور است
  • فنی و حرفه‌ای زرند در سطح استان کرمان، رتبه‌ دوم را کسب کرد
  • مهارت آموزی ۴ هزار آسیب‌دیده اجتماعی در خراسان جنوبی
  • داستان شغل ۵۰۰ ساله با ۳۳ چشمه مهارت
  • آزمایشگاه سیار در اختیار دانش‌آموزان محروم