Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مجمع نمایندگان درباره مافیای دارو و درمان هشدار داد و گفت: افرادی به عنوان کارچاق‌کن بخش درمان عمل می‌کنند. ۲۴ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۷:۲۷ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از محلات، حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی عصر امروز در نشست با مسئولان استانی و شهرستانی استان مرکزی با وزیر بهراشت و درمان با اشاره به مشکلات حوزه بهداشت شهرستان‌های محلات و دلیجان اظهار داشت: وزیر کنونی بهداشت و درمان از همان ابتدای حضور خود در وزارت بهداشت و درمان نسبت به مافیای دارو به‌صورت جدی موضع گرفت و برخورو با آنها را در اولویت کار خود قرار داد که این مهم سبب امیدواری مردم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در شرایطی که وزارت بهداشت و درمان مانند کشتی طوفان‌زده با مشکلاتی مواجه، وزیر کنونی بهداشت و درمان به ثبات این وزارتخانه کمک بسیار کرد، به‌گونه‌ای که امسال شاهد تفاوت محسوسی در مقایسه با سال گذشته هستیم.

نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: وزیر بهداشت و درمان کنونی در برابر عطش کاذبی که در جامعه وجود داشت، موفق به ایجاد آرامش شد، وزیر بهداشت با وجهه مردمی خود می‌تواند به عنوان الگو قرار گیرد، زیرا گوش دادن مسئولان به صحبت‌های مردم افتخاری برای جمهوری اسلامی است که در هیچ کجای دنیا شبیه آن وجود ندارد.
سلیمی بیان کرد: از وزیر بهداشت و درمان درخواست داریم به مقابله و مبارزه با مافیای دارو و درمان توجه ویژه داشته باشد، با انجام این مهم قطعا مورد حمایت مردم و ملت قرار می‌گیرد، زیرا متاسفانه افرادی به عنوان کارچاق‌کن بخش درمان عمل می‌کنند.

وی عنوان کرد: از وزیر بهداشت و درمان درخواست توجه ویژه به نقاط محروم به‌ویژه نقاط محروم در دو شهرستان محلات و دلیجان داریم، در صهرستان تراق مرکز بهداشتی توسط خیر ساخته شده اما متاسفانه در نیروی پزشک در این مرکز وجود ندارد.

عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: باتوجه به نوقعیت جغرافیای شهرستان دلیجان و عبور مسافران و گردشگران از این شهرستان، درخواست اضافه شده دستگاه‌های دیالیز به بیمارستان شهرستان دلیجان را داریم، تامین سی‌تی‌اسکن این بیمارستان و تامین نیروی پزشک در دوشهرستان محلات و دلیجان از دیگر درخواست‌های ما از وزیر بهداشت و درمان است.

10000 نیروی جدید امسال به بدنه وزارت بهداشت و درمان اضافه می‌شود78 پروژه ‌بهداشت و درمان آذربایجان شرقی با دستور رئیس جمهور به بهره‌برداری رسید‌ارتقای شاخص‌های بهداشت و درمان استان کرمان نیازمند برنامه‌ مدون اس

سلیمی ادامه داد: شهرستان دلیجان در کریدور شمال به جنوب و مرکز قرار داشته و در آن جمعیت اتباع بسیاری وجود دارد، باتوجه به جنعیت شناور این شهرستان از وزیر بهداشت و درمان درخواست داریم در سطحِ سطح‌بندی پایه( میزان جمعیت ثابت برای ارائه خدمات درمانی)  شهرستان دلیجان تغییراتی ایجاد کند.

وی افزود: شهرستان محلات فاقد بیمارستانی است که در مالکیت وزارت بهداشت و درمان باشد، است، بیمارستان موجود در این شهرستان نیز فرسوده است، درخواست توجه ویژه به این شهرستان را داریم.

رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی تصریح کرد: در شهرستان محلات آمبولانس مرکز بهداشت و بیمارستان سالانه 100 هزاز اعزام بیمار به مراکز درمانی را انجام می‌دهد، شهرستان دلیجان نیز با مشکل کمبود آمبولانس مواجه است، از وزیر بهداشت و درمان درخواست تخصیص تعدادی آمبولانس به این دو شهرستان را دادیم.

سلیمی بیان کرد: ایجاد شبکه فاضلاب، تامین پزشک عمومی و متخصص از دیگر مطالبات مردم لین دوشهرستان است، زیرا افرادی که درگیر بیماری هستند آستانه تحنل پایینی داشته و کمبود خدمات سبب آزار و اذیت آنها می‌شود.

وی عنوان کرد: در ابتدای انقلاب دو شهرستان محلات و دلیجان یک شهرستان بوده و در همان زمان 18 پرسنل بهداشت و درمانی داشت که تنها 3 نفر از آنها پزشک بود، هم‌اکنون در هر کدام از شهرستان دلیجان و محلات بیش از 300 پزصک وجود دارد، دو وزیر سابق وزارت بهداشت و درمان در خصوص تامین پزک در مراکز درمانی این دو شهرستان قول‌هایی که دادند اما متاسفانع محقق نشد، از وزبر بهداشت و درمان درخواست توجه به مهم را داریم.

انتهای پیام/ن

R41371/P/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۷۷۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک مرکزی به تعهدات خود درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرده است

رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکری گفت: بانک مرکزی در تخصیص ارز به دارو در سال گذشته اشکالاتی داشت که در پایان سال توانست به تعهدات خود عمل کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حسینعلی حاجی‌دلیگانی در جلسه علنی امروز _سه‌شنبه چهارم اردیبهشت_ مجلس شورای اسلامی در تذکری شفاهی اظهار کرد: مجلس شورای اسلامی چهار جلسه نظارتی درباره دارو برگزار کرد، اما هنوز مشکل گرانی و کمبود دارو حل نشده است.

وی افزود: آخرین جلسه مجلس در این‌باره نوزدهم دی سال گذشته برگزار شد که فرصت دوماهه‌ای به وزارت بهداشت و درمان، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه داده شد، همچنین مقرر شد ۷۰ درصد هزینه دارو را بیمه‌ها و ۳۰ درصد را بیماران بپردازند که این اتفاق رخ نداده و پرداختی از بیمه و بیمار به‌طور تقریبی برابر است.

نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بیشترین اشکال در این زمینه به وزارت بهداشت و درمان، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه بازمی‌گردد، گفت: بانک مرکزی منابع ارزی را برای دارو تأمین نکرده است.

حاجی‌دلیگانی تاکید کرد: سازمان برنامه و بودجه ۷۰ همت طلب دارو را پرداخت نکرده و سازمان تأمین اجتماعی نیز طلب دانشگاه علوم پزشکی را نپرداخته است که این موارد باید رسیدگی شود.

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این تذکر گفت: علاوه بر جلسات صحن مجلس، من نیز برای بررسی علل کمبود دارو جلسات جداگانه‌ای را با مسئولان بانک مرکزی و وزارت بهداشت و درمان داشتم.

وی با اشاره به اینکه بانک مرکزی، سازمان برنامه و بودجه و وزارت بهداشت و درمان درباره دارو مسئولیت دارند، تصریح کرد: بانک مرکزی برای اختصاص ارز دارو در اواخر بهار و ابتدای تابستان اشکالاتی داشت که موجب ایجاد مشکلاتی در توزیع دارو شد، اما پایان سال گذشته توانست به تعهدات خود عمل کند.

کد خبر 747116

دیگر خبرها

  • دارو باز هم داد مجلس را درآورد؛ دارویار پس از ۲ سال به کجا رسید؟
  • وزیر بهداشت: برای سکوهای اینترنتی تحویل دارو کد رهگیری صادر می‌شود
  • بازسازی اورژانس‌ها در اولویت قرار گرفت
  • مجلس با ارسال گزارش کمیسیون بهداشت به قوه قضاییه مخالفت کرد
  • پس لرزه های گرانی و کمبود دارو در صحن مجلس /حاجی دلیگانی: سهم بیماران از پرداخت هزینه ها ۳۰ درصد بود نه ۵۰ درصد!
  • قالیباف: بانک مرکزی در پایان سال ۱۴۰۲ به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرد
  • بانک مرکزی به تعهدات خود درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرده است
  • بانک مرکزی به تعهدات خود در حوزه دارو عمل کرد
  • بانک مرکزی به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرده است
  • بانک مرکزی به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرد