Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت با بیان اینکه پرونده الکترونیک سلامت را در وزارتخانه ریل گذاری کرده ایم، گفت: اقدامات ما در حوزه بهداشت و درمان باید به گونه ای باشد که مردم دیگر نیاز به تخت بیمارستان نداشته باشند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ سعید نمکی وزیر بهداشت عصر امروز در فرمانداری محلات گفت: یکی از بال های پرواز ما در حوزه بهداشت و درمان اصحاب رسانه هستند که با روحیه خستگی ناپذیری همیشه در صحنه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نمکی با اشاره به اینکه در سال های پس از انقلاب دستاوردهای بزرگی به خصوص در عرصه سلامت داشته ایم، اظهار کرد: قبل از انقلاب از هر هزار خانم باردار ۲۵۰ نفر از آنها بر اثر عوارض بارداری جانشان را از دست می دادند‌، تعداد کل مراکز درمانی ۱۰۱۵ و ۱۴ هزار پزشک که عمدتا خارجی و هندی بودند داشتیم که امروز ما تنها ۱۸ هزار خانه بهداشت در روستاها داریم که به طور ۱۰۰ درصد پوشش واکسیناسیون را انجام می دهند.

وی اضافه کرد: همچنین بیش از ۱۴۰ هزار طبیب متخصص و عمومی که ۹۷ درصد داروهای مورد نیاز کشور را خودمان تهیه می کنیم و تنها ۳ درصد واردات داریم که این هم به زودی حل خواهیم کرد و به طور کامل خودکفا خواهیم شد.

وزیر بهداشت ادامه داد: از ۸ دانشگاه علوم پزشکی قبل از انقلاب امروز به ۶۶ دانشگاه مرکزی علوم پزشکی با بیش از ۶۶ هزار دانشجو رسیدیم و امروز به دورانی رسیده ایم که همه چیز متفاوت است.

وی اظهار کرد: در طرح تحول سلامت توانستیم پرداختی های بیمار را بسیار کمتر کنیم و برای ماندگاری پزشکان در مناطق محروم گام های بسیار چشمگیری برداریم، همچنین توجهی ویژه به بیماران خاص داشتیم و زیر ساخت های نظام سلامت کشور را تا حد قابل توجهی توسعه دادیم.

نمکی یادآور شد: در کنار دستاوردهای چشمگیر چالش های قابل توجهی نیز داریم که گرفتاری در بیماری های غیرواگیر از مهمترین آنهاست که هزینه های سنگینی را بر دوش وزارت بهداشت گذاشته که علاوه بر هزینه های سنگین اقدامات وزارت بهداشت به تنهایی در این حوزه موثر نیست.

وزیر بهداشت بیان کرد: ما نیازمند همکاری جدی بین بخشی داریم و اگر در بخش هایی مراقبت نکنیم تمام سرمایه ها را از بین می بریم.

وی ادامه داد: متآسفانه در سال ۹۶، ۳۸۰ هزار مرگ داشتیم که ۳۱۳ هزار آن مربوط به بیماری های غیر واگیر، ۱۰۰ هزار فشار خون و ۲۵ هزار بیماری های عفونی که خیلی از آنها نوظهور هستند و این آمار نشان دهنده یک چالش عظیم در بیماری های غیر واگیر است که باید قابل توجه باشد.

نمکی افزود: در وزارت بهداشت و درمان اداره ای تحت عنوان مبارزه با بیماری های غیر واگیر احداث کردیم که اقدامات قابل توجهی انجام داده است که باید استمرار داشته باشد.

وزیر بهداشت بیان کرد: موضوع بیماری های روحی و روانی از دیگر اولویت های این وزارتخانه است که نیازمند توجه جدی تر دارد.

وی ادامه داد: در طرح بسیج ملی کنترل فشار خون که شهر محلات بسیار در آن خوش درخشید و در مهرماه سالجاری تقدیری از پیشتازان این عرصه خواهیم داشت نتایج و دستاوردهای خوبی به دست آوردیم.

نمکی اضافه کرد: در این طرح ۴۰ درصد از افرادی دارای فشار خون تا زمان عارضه از فشار خون خود اطلاع نداشتند که بسیاری از آنها هم در سن مولد و جوانی هستند که به شدت نگران کننده است.

وزیر بهداشت بیان کرد: در سیل نوروز ما تنها ۷۵ کشته داشتیم و این مردم ایران را خیلی ناراحت کرده بود ولی ۱۰۰ هزار مرگ بر اثر عارضه فشار خون و بیماری های ناشی از آن در سال بسیار غم انگیز تر است.

نمکی با اشاره به اینکه در مرحله دوم طرح تحول سلامت بحث پیشگیری از بیماری های ناشی از عوارض فشار خون را دنبال خواهیم کرد گفت: امیدواریم بتوانیم از نیروهای مولد کشور بهتر و مفیدتر استفاده کنیم که نیاز است در این راه همه کمک کنند.

وی با تاکید بر اینکه طرح بسیج فشار خون دستاوردهای بسیار بزرگی را به همراه داشت افزود: در این طرح توانستیم بیش از ۳۰ میلیون نفر فشارخون آنها را مورد ارزیابی قرار دهیم و بیش از ۱۰ میلیون نفر را شناسایی کردیم که در مرحله قبل از فشار خون بودند و می توان با یک آزمایش ساده و رژیم غذایی از ورود به بیماری های همچون سکته و نارسایی قلبی جلوگیری کرد و این طرح باید استمرار داشته باشد.

وزیر بهداشت با بیان اینکه پرونده الکترونیک سلامت را در وزارتخانه ریل گذاری کرده ایم، گفت: اقدامات ما در حوزه بهداشت و درمان باید به گونه ای باشد که مردم  دیگر نیاز به تخت بیمارستان نداشته باشند.

نمکی با اشاره به اینکه استان مرکزی قابلیت های فراوانی همچون خیرین دلسوز دارد که این پتانسیل ارزشمندی است که در سایر استان ها وجود ندارد گفت: استان مرکزی با توجه به نزدیکی مرکز کشور در عین برخورداری محرومیت های جدی نیز دارد که باید به آنها رسیدگی شود.

وی خاطرنشان کرد: شهرستان دلیجان که در شاهراه اصلی کشور است و محلات با وجود پتانسیل های عظیم گردشگری نیازمندی های جدی در حوزه بهداشت و سلامت دارند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۷۸۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماری سالک در دامغان کنترل شد

به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر خرسندی ظهر دوشنبه در جلسه کارگروه بهداشتی و درمان دامغان به میزبانی فرمانداری شهرستان بیان کرد: خوشبختانه آمار مبتلایان به بیماری سالک در دامغان سال گذشته به ۹ نفر رسیده است.

وی از کنترل بیماری سالک در دامغان خبر داد و افزود: هر چند بیماری سالک ریشه کن نمی‌شود ولی قابل کنترل است و تلاش می‌کنیم این آمار امسال به صفر برسد.

معاون بهداشت و درمان دامغان گفت اجرای عملیات مبارزه با جوندگان در حاشیه روستاها و شهرهای به همت نهادهای دولتی و دهیاران و رعایت بهداشت فردی و محیط مهمترین عامل در کاهش مبتلایان و کنترل این بیماری بوده است

خرسندی با بیان اینکه پشه‌های خاکی ناقل این بیماری از جوندگان به انسان هستند که باعث زخم شدید در بدن انسان می‌شود افزود: استفاده از پماد دافع حشرات، ونیز استفاده از پشه بند در شب، و پوشیدن لباس‌های آستین بلند بویژه در باغات و رعایت بهداشت از شیوع این بیماری جلوگیری می‌شود.

کد خبر 6085629

دیگر خبرها

  • نیاز ۱۵۷ میلیارد تومانی اعتبار برای ۳۷ پروژه نیمه‌کاره حوزه بهداشت
  • حذف انتقال محلی مالاریا در خوزستان در ۱۰ سال اخیر
  • خواص دارچین شگفت‌انگیز است؛ پیشگیری از خونریزی تا کاهش فشار خون
  • کمک چهار میلیارد ریالی خیرین سلامت به بیمارستان حضرت زهرا (س) فریمان
  • ضرورت توسعه نان فیبردار با هدف کاهش ابتلا به سرطان
  • آمار فوتی‌های تصادفات بسیار شدید در ایران نصف کشورهای دنیاست
  • بانک مرکزی به تعهدات خود در حوزه دارو عمل کرد
  • رژیم غذایی DASH در کاهش خطرات پس از درمان سرطان سینه موثر است
  • بیماری سالک در دامغان کنترل شد
  • این چای برای افراد مبتلا به فشار خون توصیه شده