Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

حجت‌الاسلام سیدابراهیم رئیسی در شورای اداری استان کردستان اظهار داشت: جاهایی که دولت به بخش خصوصی مجوز می‌دهد باید مورد نظر ویژه قرار گیرد.

رئیسی خاطرنشان کرد: هرچقدر نظام خودکنترلی به عنوان کارآمدترین نظام کنترل مدنظر قرار گیرد دستگاه های اداری بهتر می‌توانند بر مشکلات فائق آیند.

وی افزود: ما که در محضر خداوند خودمان را می ببینیم باید مسئله اخلاق الهی و حرفه‌ای را به منظور کاهش جرم و تخلفات اداری مدنظر قرار دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس قوه قضاییه اظهار داشت: در این منطقه وجب به وجبش پاک‌ترین و مخلصانه‌ترین خون‌ها برای ایجاد امنیت و زندگی مستقل و أزاد مردم تقدیم شده است و مردم پایبند به نظام و ارزش‌هاست و کارکردن برای این مردم افتخار است.

رئیسی افزود: ماندگاری مدیران غیربومی از مشکلات این استان است و باید در این خصوص و دیگر مشکلات اداری کردستان گره‌گشایی کرد. وحدت و انسجام از زمینه‌های توسعه یافتگی است و بدون انسجام در منطقه امکان توسعه‌یافتگی وجود ندارد.

رئیسی خاطرنشان کرد: توجه به محرومیت‌زدایی دغدغه رهبری است و باید نسبت به فقرا و محرومین کار شود و حرکت جهادی شود.

رئیسی افزود: رفع فقر و محرومیت از سیاست‌های کلان نظام است و سازمان سالم و پاک از هرگونه آلودگی و کارآمد برای گره‌گشایی از مشکلات مردم نیاز است و باید مدیران در این خصوص همت گمارند.

وی اعلام کرد: رعایت مقررات باید حرف محوری را بزند و روابط جای خود را به ضوابط دهد.

وی با اشاره به ویژگی‌های منطقه کردستان اظهار کرد: اینجا امنیت به مردم منطقه متصل است و قدرت نظامی نیروهای مسلح ما مثال‌زدنی است اما مهم‌ترین مؤلفه امنیت در نظام ما مردم و مشارکت همه جانبه آن‌هاست.

رئیسی خاطرنشان کرد: ادارات کردستان خودشان را با شاخص‌های تعیین فساد تطبیق دهند و در مقابل افکار عمومی از خودشان دفاع کنند چرا که بسیاری از شایعات هم از بین خواهد رفت و هرچه شفافیت داشته باشیم اعتماد عمومی را به دنبال خواهد داشت.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: آفتاب

کلیدواژه: سیدابراهیم رئیسی قوه قضاییه محرومیت زدایی اعتماد عمومی استان کردستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۷۸۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه کتابخانه‌های سیار و ایجاد زنگ کتابخوانی در مدارس کشور

دببرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، توسعه کتابخانه‌های سیار در مناطق کمتربرخوردار و روستاها و ایجاد زنگ کتابخوانی در مدارس کشور را از جمله اقدامات در دستور کار این نهاد اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، مهدی رمضانی، بعدازظهر امروز _چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در نشست خبری با اصحاب رسانه استان کردستان اظهار کرد: ۳۸۰۰ کتابخانه عمومی در کشور وجود دارد که ۲۸۰۰ مورد آن زیر نظر نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور و ۱۰۰۰ مورد نیز به صورت مشارکتی با بخش خصوصی اداره می‌شود.

وی افزود: در بُعد کتابخانه‌های عمومی، جزو ۲۰ کشور اول دنیا و در آسیا جزو پنج کشور اول هستیم.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با اشاره به اینکه سیاست اصلی دولت اتمام پروژه‌های نیمه تمام است، خاطرنشان کرد: برنامه کلان ما تکمیل کتابخانه‌های مرکزی است چون ظرفیت‌های فرهنگی ما را شکل می‌دهد.

رمضانی توسعه کتابخانه‌های سیار را از دیگر اقدامات در دستور کار برشمرد و اضافه کرد: کتابخانه‌های سیار در مناطق کمتر برخوردار و روستاها دسترسی مردم به کتاب را افزایش می‌دهد که هم‌اکنون ۵۰ مورد از آن در کشور وجود دارد.

وی تاکید کرد؛ پایه فعالیت‌ها باید در حوزه کودک و نوجوان متمرکز شود که در این راستا درصدد ایجاد زنگ کتابخوانی در مدارس هستیم.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با بیان اینکه برگزاری برنامه‌های فرهنگی متنوع و متعدد موجب مراجعه مردم به کتابخانه می‌شود، ادامه داد: بیش از ۷۰۰ محفل ادبی در کتابخانه‌های عمومی کشور شکل گرفته است و در ماه رمضان گذشته نیز ۴۷۰۰ ساعت محتوای قرآنی در کتابخانه‌های کشور تولید و مصرف شد.

عضویت ۱۰ میلیون نفر در کشور در کتابخانه‌های عمومی

رمضانی ادامه داد: ۱۰ میلیون نفر از مردم کشور عضو کتابخانه‌های عمومی هستند که کمتر از سه میلیون نفر آنها کتاب به امانت برده و تراکنش داشته‌اند.

وی در مورد وضعیت کتابخانه‌های عمومی استان کردستان نیز گفت: از سنوات قبل شاهد عدم توجه به کتابخانه‌های استان بوده‌ایم و این مسئله بر فضای کتابخانه‌ای شهرهای استان تأثیر داشته است.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور تصریح کرد: در صورتی که فضای مناسب برای ایجاد کتابخانه در استان در اختیار ما قرار گیرد ما آمادگی تجهیز آن را با امکانات لازم داریم.

رمضانی خاطرنشان کرد: چندین پروژه نیمه تمام نیز در کردستان وجود دارد که دو پروژه آن در آستانه بهره‌برداری و تکمیل شدن است.

کد خبر 747612

دیگر خبرها

  • امروز مقاومت مقابل نظام سلطه مورد توجه و اقبال جوانان منطقه است
  • امروز مقاومت مقابل نظام سلطه مورد توجه و اقبال همه جوان‌های منطقه است
  • توسعه کتابخانه‌های سیار و ایجاد زنگ کتابخوانی در مدارس کشور
  • اقتدار کشور ناشی از اعتماد و اتکاء نظام به مردم در مواجهه با دشمنان است
  • توضیحات اژه‌ای درباره معاون اول قوه قضاییه
  • مخبر: اقتدار کشور ناشی از اعتماد و اتکاء نظام به مردم است
  • رئیسی: القائات نظام سلطه از نظر ما مردود است
  • ما باید به دنبال پرورش نخبگان معمولی باشیم
  • کتابخانه‌های عمومی با برگزاری برنامه‌های فرهنگی مردم را به کتاب‌خوانی ترغیب کنند
  • کتابخانه‌های عمومی با برگزاری برنامه‌های فرهنگی مردم را به کتابخوانی ترغیب کنند