Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمدالله کریمی روز پنجشنبه در شورای اداری استان کردستان که با حضور رئیس و مسئولان عالی قوه قضاییه برگزار شد، اظهار داشت:‌ اگر فرشته عدالت ۲ بال داشته باشد یک بال آن وکیل است و این نشان دهنده اهمیت جایگاه او است.

وی افزود: اختلافات مختلف بویژه در زمینه اقتصادی در کشورهای پیشرفته از طریق داوری و با سازش حل می‌شود اما در کشور ما این اختلافات به دستگاه قضایی کشیده شده و موجب اطاله دادرسی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کریمی با بیان اینکه خود را اسیر قوانین دست و پاگیر کرده‌ایم، اضافه کرد:‌ در برخی موارد شاهد تعدد قوانین و در برخی زمینه‌ها هم شاهد سکوت قانون هستیم.

نماینده بیجار در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه هدف و غایت اقدامات تامینی و تربیتی باید بازگرداندن فرد به جامعه باشد، یادآور شد: اما فرد وارد جامعه‌ای می‌شود که پر از بیکاری، فقر و آسیب‌های اجتماعی است که ریشه بیشتر آنها بیکاری است.

وی با بیان اینکه قابلیت‌های زیادی در استان کردستان وجود دارد، گفت:‌ در کنار قابلیت‌ها و ظرفیت‌های موجود مشکلاتی وجود دارد که مهمترین آن بیکاری است.

کریمی با اشاره به اینکه ورشکستگی واحدهای تولیدی عادی شده است، تاکید کرد: ‌قوه قضاییه به عنوان بخشی از حاکمیت می‌تواند از راه سیاستگذاری‌ها و حمایت از تولید در کاهش بیکاری نقش ایفا کند.

رئیس مجمع نمایندگان استان کردستان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه رئیس دستگاه قضا مبارزه با فساد را از درون همین قوه آغاز کرد و نشان داد هیچ حاشیه امنی برای مفسدان وجود ندارد، خواستار افزایش سرعت رسیدگی به پرونده فعالان اقتصادی از سوی محاکم قضایی شد تا پرونده این افراد بر روی زمین نماند.

کریمی با اشاره به اینکه ضروری است در زمینه رونق تولید هماهنگی بین دستگاه های اجرایی بیشتر شود، گفت:‌پروژه‌ای وجود دارد که هشت سال پیگیر استعلامات است و این نشان می‌دهد بروکراسی مانعی بر سر راه سرمایه‌گذاران است.

رئیس قوه قضاییه روز پنجشنبه وارد کردستان شد، دیدار با اقشار مختلف مردم، دانشجویان، علما، روحانیون، خانواده شهدا و ایثارگران، نشست با قضات و شرکت در شورای اداری و مصاحبه با صدا و سیمای مرکز کردستان از جمله برنامههای این سفر است، حجت الاسلام اژه ای معاون اول قوه قضائیه، آوایی وزیر دادگستری، سراج رئیس سازمان بازرسی کشور، خدائیان رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، مصدق معاون حقوقی قوه قضائیه، مظفری رئیس شوراهای حل اختلاف کشور و موحدی دادستان انتظامی قضات، رئیس قوه قضائیه را در سفر به کردستان همراهی می کنند.

۶۱۰۸/9102

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی کردستان جلسه شورای اداری حقوقی و قضایی وکیل قوه قضاییه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۷۸۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پسماند و مشکلات فراوان در کردستان

حمیدی مدیرکل محیط زیست استان کردستان  با اشاره به مشکل پسماند و مشکلات فراوانی که این روزها گریبان مردم کردستان را گرفته گفت: اگر این معضل با اقدامات اصولی و علمی رفع گردد دیگر مشکلات عدیده جایگاه‌های زباله حل خواهد شد.

اقبال حمیدی گفت: متاسفانه مشکل غالب شهرستان‌ها در امر پسماند، عدم فنی کشی، مدیریت نکردن شیرابه و عدم پوشش با خاک مناسب است.

وی گفت: روزانه افزون‌بر یک هزار و ۳۰۰ تن زباله در استان تولید می‌شود که بیشترین این میزان با ۴۵۰ تن مربوط به سنندج است.

اقبال حمیدی اظهار کرد: هنوز بعد از گذشت سال‌ها از تصویب قانون مدیریت پسماندها، تفکیک از مبداء زباله در استان انجام نمی‌شود.

وی سرانه تولید پسماند در استان را ۹۸۰ گرم و بیشتر از میزان کشوری آن که افزون بر ۷۰۰ گرم است؛ خواند و اظهار کرد: تنها جایگاه دفن زباله استان که از استاندارد‌های اولیه مکانی و فاصله مناسب برخوردار است در شهر سقز واقع است هر چند در این جایگاه هم هنوز مدیریت شیرابه زباله به صورت سنتی انجام می‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان با بیان اینکه شیرابه زباله دارای آلایندگی بسیاری بالایی است، ادامه داد: وجود سگ‌های ولگرد یکی از مشکلات موجود در جایگاه‌های دفن زباله است که عامل انتقال بیماری‌های مشترک بین انسان و حیوان است بنابراین مدیریت شهری باید نسبت به ساماندهی این وضعیت اقدام جدی کند.

حمیدی به وضعیت پسماند‌های بیمارستانی هم اشاره کرد و گفت: ۱۹ بیمارستان و مرکز درمانی در استان مجهز به دستگاه بی خطرسازی پسماند‌های عفونی هستند که کارشناسان این اداره کل و آزمایشگاه‌های معتبر هم بر روند این اقدام نظارت و اقدام به نمونه برداری لازم می‌کنند.

وی با اعلام اینکه سالانه یک هزار و ۱۵۰ تن پسماند بیمارستانی در استان تولید می‌شود، اظهار کرد: براساس اصل ۵۰ قانون اساسی حراست از زمین رسالت همگانی است و ایجاد هر گونه آلودگی در زمین ممنوع و با آلوده‌کنندگان برخورد می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود
  • حاجی‌دلیگانی: باید امنیت شغلی و بیمه کارگران تضمین شده باشد
  • اقتصاد دیجیتال وضعیت بیکاری و اقتصادی را کردستان بهبود می بخشد
  • شورای آموزش و پرورش بازوی اصلی دستگاه تعلیم و تربیت است
  • اجرای طرح کتابخانه‌ بدون کتاب در کشور/۱۰شهر کردستان فاقد کتابخانه
  • ساماندهی بهداشتی اولویت طرح تضمین سلامت فرآورده‌های شیلاتی است
  • ۸۰۰ روستای کردستان دارای جایگاه دفن پسماند مجوزدار است
  • رصد اقدام دستگاه‌های اجرایی در حیطه امنیت غذایی و سلامت غذای کشور
  • رصد اقدام های دستگاههای اجرایی در حیطه امنیت غذایی و سلامت غذای کشور
  • پسماند و مشکلات فراوان در کردستان