Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرخ یکدانه کارگردان و نویسنده انیمیشن در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به فعالیت های خود در حوزه انیمیشن گفت: از ابتدای سال ۹۰ سریال انیمیشن «مهارت های زندگی» را در دست داشتیم که به ۵۰۰ قسمت رسیده و در حال دوبله قسمت های پایانی است، البته قرار است که مقدمات جدیدی فراهم شود تا ۵۰ قسمت جدید از این سریال انیمیشن ساخته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه هر قسمت از این سریال بین ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بوده است، توضیح داد: این انیمیشن در شبکه های مختلفی چون نهال و دیگر شبکه های تلویزیونی نیز پخش می شده است.

این کارگردان درباره تولید انیمیشن مستقل بیان کرد: در این سال ها درگیر ساخت سریال های متعدد برای کودکان بودم که هر کدام از این سریال ها دارای قسمت های بسیاری بود از  جمله «دانشمندان بزرگ» و «قصه های جور واجور». در کنار آن در پروژه های دیگر نیز حضور داشتم و همین مساله تمام زمان من را طی ۱۵ سال اخیر پر می کرد.

وی تاکید کرد: البته در تلاش هستم تا بتوانم در حوزه تولید انیمیشن کوتاه نیز ورود پیدا کنم، اما مساله این است که کسانی که در حوزه انیمیشن فعالیت می کنند معمولا تنها در یکی از ۲ حوزه تولید صنعتی که بسیار زمان بر است فعالیت می کنند و یا اینکه در حوزه انیمیشن کوتاه فعالیت می کنند، در حال حاضر چند طرح کوتاه برای تولید ارائه داده ام که هنوز به نتیجه قطعی در این مورد نرسیده ام.

یکدانه درباره سرمایه گذاری در حوزه انیمیشن گفت: به سادگی می توان گفت که انیمیشن ایران خصوصی نیست، البته این مساله بسیار خوب است که دولت از انیمیشن و پیشرفت آن حمایت کرده است، اما مساله این است که این حمایت خوب بیش از حد ادامه پیدا کرده است و اجازه نداده است که انیمیشن روی پای خود بایستد و به تنهایی نمی تواند فعالیت خود را ادامه دهد.

وی بیان کرد: در تولید انیمیشن های کوتاه جشنواره ای بحث حمایت مالی شکل دیگری دارد چرا که افرادی که در این حوزه فعالیت می کنند به دنبال مسائل مالی از تولید خود نیست و معمولا آثاری را تولید می کنند که بیشتر یک اثر هنری است که می تواند در جشنواره های مختلف بین المللی جوایزی را دریافت کند.

این کارگردان انیمیشن تاکید کرد: انیمیشن صنعتی همیشه مورد حمایت بخش دولتی قرار گرفته است و هیچ ساز و کاری برای خصوصی سازی آن وجود ندارد، البته این را هم تاکید می کنم که تهیه کننده بخش خصوصی بدون حمایت دولتی نمی تواند در حوزه تولید انیمیشن ورود پیدا کند چرا که مساله اصلی بازگشت سرمایه از انیمیشن است و جایی برای اکران و یا نمایش جدی انیمیشن وجود ندارد.

وی توضیح داد: متاسفانه مخاطبان سینما نیز چندان عادت به این ندارند که برای دیدن انیمیشن در سینما پول دهند، همه این مسائل در کنار هم سبب شده است تا بازگشت سرمایه تولید انیمیشن در بخش خصوصی دچار مشکل شود.

یکدانه در ادامه بیان کرد: در حال حاضر بسیاری از انیماتورهای حرفه ای ما با شرکت های معتبر خارجی همکاری می کنند، در واقع انیمیشن ایران دارای افراد بسیار توانمندی است اما متاسفانه هیچ شاکله ای برای نگه داشتن این افراد کنار هم وجود ندارد و همین مساله سبب شده است تا بسیاری از این افراد از کشور مهاجرت کنند، افرادی که نمی توان تا سال ها برای آنها جایگزین مناسب پیدا کرد.

وی توضیح داد: حمایت از انیمیشن نیازمند یک همت و دلسوزی است که اگر قرار باشد حمایت دولتی از انیمیشن برداشته شود، شرایطی فراهم شود تا کسانی که در بخش خصوصی کار می کنند بتوانند در این زمینه فعالیت خود را ادامه دهند.

یکدانه در پایان گفت: نباید فراموش کرد که بیش از ۵۰ سال سابقه انیمیشن در ایران وجود دارد و هنوز به درآمد درست و مناسب در این زمینه دست پیدا نکرده ایم.

کد خبر 4692199 نیوشا روزبان

منبع: مهر

کلیدواژه: انیمیشن سینمای انیمیشن تئاتر ایران موسیقی ایرانی فیلم سینمایی جشنواره نمایش های آیینی و سنتی فیلم کوتاه کنسرت موسیقی کارگردان تئاتر جشنواره آیینی و سنتی سیزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان بازیگر تئاتر رادیو نمایش موسیقی نواحی برنامه تلویزیونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۸۰۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید گوشی ایرانی به کجا رسید؟

چند سالی است که از مطرح شدن موضوع تولید گوشی ایرانی می‌گذرد و پیش از آن تنها یک شرکت به‌عنوان تولیدکننده محدود گوشی شناخته می‌شد؛ تولیدکننده‌ای که البته به‌زعم برخی از کارشناسان این حوزه، بیش‌تر مونتاژ کننده قطعات وارداتی گوشی بوده تا این که بخواهند صفر تا صد گوشی را در داخل کشور تولید کند.

به گزارش ایسنا، درباره مزیت تولید گوشی داخلی گفته شده که با تولید گوشی باکیفیت ایرانی با قیمت مناسب، به قدرت خرید مردم، تحول دیجیتال و اشتغال کمک خواهد شد. اگرچه ویژگی‌ها و خدماتی که برای گوشی داخلی در نظر گرفته شده، هنوز اعلام نشده، اما استفاده از سیستم عامل بومی ظاهرا یکی از این ویژگی‌ها است.

اگرچه تولید گوشی ایرانی مورد توجه دولت‌های گذشته قرار دارد، اما دولت سیزدهم اهتمام ویژه‌ای نسبت به این موضوع نشان داده چراکه همزمان با آغاز به کار این دولت، وزیر ارتباطات درباره برنامه برای تولید موبایل ایرانی اعلام کرد که ظرفیت‌های خوبی برای تولید موبایل در کشور وجود دارد، اما باید بازار آن در کشور ایجاد شود و مردم به این موبایل‌ها اطمینان کنند.

بر این اساس اعلام شد که در ابتدا ممکن است نواقصی وجود داشته باشد که باید به این مسئله توجه کرد، همچنین در ساخت گوشی‌های ایرانی از ظرفیت جوانان که سبب اشتغال‌زایی می‌شود، استفاده خواهد شد؛ علاوه بر آن در مردم و جامعه خود باوری ایجاد می‌کند و نسبت به گوشی‌های خارجی ارزان‌تر است.

در نهایت پس از طرح اولیه تابستان سال گذشته - مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام- اعلام کرد تولید گوشی تلفن همراه یکی از پروژه‌های است که از دولت گذشته آغاز شده، ۱۳ شرکت خصوصی برای احداث خط تولید خود در این منطقه به آن‌ها مراجعه کردند که از این تعداد دو مجموعه به بهره‌برداری رسیده‌اند و پیش‌بینی آن‌ها این است که تا پایان سال ۱۴۰۲ حداقل یک میلیون گوشی تولید شود که یک سوم آن گوشی هوشمند و باقی به صورت دکمه‌ای خواهد بود.

طبق گفته وزیر ارتباطات، حوزه تبدیل موبایل حوزه مشترک وزارت ارتباطات و وزارت صمت است که مسئولیت اصلی آن برعهده وزارت صمت بوده بنابراین برنامه‌ریزی مشترکی انجام و کمک می‌شود به شرکت‌هایی که می‌توانند گوشی تولید کنند و زیرساخت‌های لازم را در اختیارشان قرار می‌گیرد.

موضوعی که وی در اظهارات اخیر خود در یکی از رسانه‌ها به آن اشاره کرد و گفت: از شرکت‌های مختلف در منطقه ویژه اقتصادی پیام حمایت کردیم و با واگذاری زمین و تسهیلات، زیرساختی را فراهم کردیم تا مقدمات برای تولید گوشی فراهم شود.

او تأکید کرد که در این حوزه ظرفیت خوبی وجود دارد و جوانان ما از جوانان دیگر کشور‌ها کمتر نیستند و اگر مردم و مسئولان به محصول ایرانی اعتماد کنند، می‌توانیم هم نیاز خودمان را برطرف کنیم و هم به سمت صادرات گام برداریم.

زارع‌پور با بیان اینکه بازار گوشی همراه بازار بسیار بزرگی است، یادآور شد که اکنون سالیانه بیش از سه میلیارد دلار صرف واردات ۱۰ تا ۱۴ میلیون دستگاه گوشی می‌شود، اما این امکان برای ما وجود دارد که بتوانیم تولیداتی در این بخش داشته باشیم.

وزیر ارتباطات تأکید کرد: البته لازم است که این تولیدات در فضای رقابتی انجام شود تا محصول بهتر و متناسب با سلیقه مردم تولید و عرضه شود. اگر برنامه‌ریزی خوبی در این زمینه انجام شود حتماً می‌توانیم با گوشی‌های خارجی نیز رقابت کنیم البته هنوز در ابتدای راه هستیم.

البته حمایت دولت فقط به موارد گفته شده محدود نمی‌شود و در بخش دوم لایحه بودجه امسال دولت ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای حمایت از تولید گوشی‌های هوشمند داخلی در نظر گرفته است.

دیگر خبرها

  • همکاری مردم و مسوولان سبب عادی شدن شرایط پس از سیل مخرب بلوچستان شد
  • وضعیت شاخص تولید و فروش شرکت‌های صنعتی بورسی
  • فعالیت در بورس چگونه به تولید کمک می‌کند؟
  • کرمانشاه صاحب شهرک فناوری می‌شود
  • این شرکت مشهور دومین نخل طلای افتخاری جشنواره کن را می‌برد
  • افتتاح پارک علم و فناوری سلامت در سمنان
  • تولید گوشی ایرانی به کجا رسید؟
  • ثبت ۱۲ فرآورده دارویی و ۵۰ تجهیز پزشکی شرکت‌های ایرانی در کنیا
  • فعالیت دو مرکز تحقیقاتی و فناوری در حوزه تولید واکسن
  • ورنر هرتسوگ صداپیشه انیمیشن بونگ جون‌هو می‌شود