Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-23@13:07:13 GMT

جرمی کوربن رسما خواستار برکناری بوریس جانسون شد

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۸۰۸۰۹

جرمی کوربن رسما خواستار برکناری بوریس جانسون شد

رهبر حزب اپوزیسیون کارگر انگلیس در نامه‌ای به رهبران دیگر احزاب اپوزیسیون و همچنین نمایندگان حرب توری خواست تا با برکناری نخست وزیر کنونی این کشور و کمک به حزب کارگر برای تشکیل یک دولت موقت تا زمان برگزاری انتخابات سراسری، از وقوع یک بریگزیت بدون توافق جلوگیری کنند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری یورو نیوز، جرمی کوربین، رهبر حزب کارگر در این نامه پیشنهاد داد که وی به عنوان رهبر دولت موقت با هدف اعلام انتخابات سراسری انتخاب شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: یک دولت موقت خروج انگلیس از اتحادیه اروپا تا ۳۱ اکتبر (۹ آبان) را به تعویق خواهد انداخت و باعث برگزاری انتخابات سراسری خواهد شد.

بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس متعهد شده تا ۳۱ اکتبر با یا بدون یک توافق انگلیس را از اتحادیه اروپا خارج کند.

کوربین گفت: کمپین انتخاباتی حزب کارگر حول محور وعده برگزاری رفراندم دوم در خصوص شروط بریگزیت از جمله گزینه‌ای برای باقی ماندن لندن در اتحادیه اروپا تا سه سال بعد از خروجش از این بلوک است.

کوربین در این نامه خطاب به رهبران دیگر احزاب اپوزیسون و سیاستمداران عالی رتبه گفت: این دولت هیچ مجوزی برای بریگزیت بدون توافق ندارد و رفراندم ۲۰۱۶ هیچ مجوزی را برای بریگزیت بدون توافق ارائه نکرده است.

وی افزود: در نتیجه من قصد دارم هر چه سریعتر یعنی هنگامی که بتوانیم از موفقیت‌مان مطمئن باشیم درخواست برگزاری رای عدم اعتماد به بوریس جانسون را بدهم.

کوربین در این نامه از نمایندگان پارلمان انگلیس خواست تا در برکناری بوریس جانسون کمک کرده و وی را به عنوان رئیس دولت موقت انتخاب کنند.

وی ابراز امیدواری کرد که در صورت رای عدم اعتماد پارلمان به دولت بوریس جانسون به عنوان رهبر حزب اپوزیسیون، اعتماد نمایندگان را برای تشکیل دولت موقت و برگزاری انتخابات سراسری جلب کند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۸۰۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خشم بین المللی از انگلیس برای اخراج مهاجران به روآندا

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ درخواست‌ها و فراخوان‌های بین‌المللی برای متوقف کردن طرح انتقال اجباری پناهجویان به رواندا توسط انگلیس افزایش یافته است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از لندن، این درخواست‌ها و فراخوان‌ها پس از آن صورت می‌گیرد که پارلمان انگلیس قانونی را که نخست وزیر ریشی سوناک آن را تاریخی خوانده است، به تصویب رساند.
پس از ماه‌ها جدال، پارلمان انگلیس در دوشنبه شب و بامداد روز بعد، این لایحه را که به دولت اجازه می‌دهد پناهجویانی را که به طور غیرقانونی وارد انگلیس شده‌اند اخراج کند، به تصویب رساند. این لایحه برای اجرایی شدن به مهر و تأیید سلطنتی - که یک اقدام تشریفاتی است - نیاز دارد.
دولت امیدوار است که اخراج‌ها را طی ۱۰ تا ۱۲ هفته آغاز کند.
رشی سوناک در بیانیه‌ای در اوایل صبح روز سه‌شنبه گفت: تصویب این قانون تاریخی نه تنها گامی رو به جلو است، بلکه نقطه عطفی در معادله جهانی مهاجرت نیز به شمار می‌رود.
او افزود: این قانون به طور واضح می‌گوید که اگر به طور غیرقانونی به اینجا (انگلیس) بیایید، نمی‌توانید بمانید.
در پی این اقدام، سازمان ملل که پیش‌تر به شدت از این طرح انتقاد کرده بود، از لندن خواست تا برنامه خود را تجدید نظر کند.
کمیسر عالی حقوق بشر، فولکر تورک، و همتای او در امور پناهندگان، فیلیپو گراندی، از دولت خواستند تا به جای این طرح، اقدامات عملی برای مقابله با جریان‌های غیر قانونی پناهندگان و مهاجران بر اساس همکاری بین‌المللی و احترام به حقوق بین‌الملل حقوق بشر انجام دهد.
کمیسر حقوق بشر شورای اروپا، مایکل اوفلاهرتی، این قانون را حمله‌ای به استقلال عدالت خواند.
شورای اروپا که ۴۶ عضو از جمله انگلیس دارد، متولی کنوانسیون اروپایی حقوق بشر است. این کنوانسیون در ژوئن ۲۰۲۲ در آخرین لحظه جلوی اولین پرواز برنامه‌ریزی شده به رواندا را گرفت.
در مقابل، گروه‌های حقوق بشری که از مدت‌ها پیش با این طرح مخالف بوده‌اند، به شدت از تصویب آن انتقاد کرده‌اند.

دیگر خبرها

  • خشم بین المللی از انگلیس برای اخراج مهاجران به روآندا
  • جان باختن ۵ پناهجو در دریای مانش
  • رنکینگ توپ طلا: صعود امباپه و کین، سقوط هالند
  • پلیس انگلیس دو نفر را متهم به جاسوسی برای چین کرد
  • برکناری سرلشکر آهارون هالیوا رئیس اطلاعات ارتش اشغالگر
  •  نتانیاهو از برگزاری جلسه کابینه جنگ جلوگیری کرد
  • پاپ: خاورمیانه مسیر گفتگو و دیپلماسی را در پیش بگیرد
  • انگلیس در مدار استاندارد‌های دوگانه
  • تصویب کمک ۷۷.۸ میلیارد دلاری آمریکا به اوکراین و اسرائیل
  • وولورهمپتون - چلسی؛ ترکیب رسمی