Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-25@09:21:51 GMT

برچیده شدن تمام مدارس خشت و گلی کشور تا آخر آبان

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۸۱۰۴۱

به گزارش فارس، سید جواد حسینی سرپرست وزارت آموزش‌ و پرورش در روستای تنگ آب کاهوکان از توابع سیستان و بلوچستان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در شورای اداری استان سیستان و بلوچستان، میثاق‌نامه‌ای را به امضا رساندیم.

وی ادامه داد: یک ضلع این میثاق‌نامه، استانداری، یک ضلع آن، آموزش و پرورش و نوسازی مدارس، یک ضلع دیگر، خیرین و یک ضلع آن هم ۳ استان فارس، خراسان رضوی و تهران هستند که به عنوان معین استان سیستان و بلوچستان انتخاب شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسینی اضافه کرد: برای تحقق اهداف کمی و کیفی سند جامع توسعه آموزش و پرورش در استان سیستان و بلوچستان که خوشبختانه تدوین شده است، امروز در سراوان و منطقه گشت، گلنگ پایان مدارس خشت و گلی در استان سیستان و بلوچستان بر زمین زده شد.

وی افزود: برای اول مهر در سراسر کشور جشن برچیده شدن مدارس خشت و گلی گرفته می‌شود اما در استان سیستان و بلوچستان برای اینکه تقریبا ۱۷۰ مدرسه بود، نمی‌توانستیم برای اول مهر بگوییم این مدارس برچیده می‌شوند.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: برای اینکه بتوانیم جشن پایان مدارس خشت و گلی را بگیریم، بیش از ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار اختصاص ۱۰۰ درصدی پیدا کرده است و همچنین ۶۷  میلیارد تومان برای بحث‌های حرارتی و کمک آموزشی اختصاص پیدا کرد.

وی با بیان اینکه تا آخر آبان امسال جشن پایان مدارس خشت و گلی در استان سیستان و بلوچستان را برگزار می‌کنیم، گفت: همچنین در اول مهر جشن حذف بخاری‌ نفتی را در مدارسی که علمک گاز به آنها رسیده است، خواهیم داشت.

حسینی تأکید کرد: تا اول مهر ۵۰۰ کلاس درس را هم تحویل دانش‌آموزان سیستان و بلوچستان خواهیم داشت تا از این طریق بتوانیم خدمتی برای استانداردسازی فضا و تجهیزات داشته باشیم.

وی با بیان اینکه در سفرش به استان سیستان و بلوچستان کلنگ اولین مدرسه اوتیسم بر زمین زده شد، اظهار کرد: ما ۴۷ مدرسه اوتیسم در کشور داریم که کلنگ احداث چهل و هشتمین مدرسه را بر زمین زدیم؛ همچنین کلنگ احداث یک دانشگاه فرهنگیان با ۶ هکتار مساحت نیز در این سفر به زمین زده شد. 

سرپرست وزارت آموزش و پرورش به هوشمندسازی مدارس در  مناطق کمتر برخوردار اشاره کرد و ادامه داد: شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر،  روستاهای محروم و حاشیه شهرها هوشمندسازی خواهند شد.

وی از ایجاد شورای راهبردی هماهنگی مناطق محروم، مرزی عشایری خبر داد و گفت: این شورا را ایجاد کردیم تا با پتانسیل وزارتخانه‌های دیگر به طور جدی به لحاظ نیروی انسانی، فضا و تجهیزات و محتوای آموزشی این مناطق تلاش کنیم.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۸۱۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، اختتامیه دومین دوره آموزشی و توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس استعداد‌های درخشان کشور با حضور مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش، مدیرکل آموزش و پرورش و جمعی از کارشناسان و معلمان اداره کل اموزش و پرورش و مدارس استعداد‌های درخشان امروز در مجتمع یاوران مهدی جمکران قم برگزار شد.

در این دوره مربیان پرورشی از سراسر کشور به مدت سه روز با سر فصل‌های مهارت‌های پاسخگویی به شبهات در مدارس، طراحی برنامه‌های اردویی دانش آموزان، مدل تربیتی سمپاد و مشاوره آسیب‌های اجتماعی آشنا شدند.

تجلی نیا مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش در آیین اختتامیه این دورا با اشاره به نقش و جایگاه مهم امور تربیتی در مدرسه تصریح کرد: همه ارکان تعلیم و تربیت در مدرسه نقش تربیتی دارند و اداره این فرایند تربیتی در مدرسه به عنوان تنظیم گر فعالیت‌های پرورشی برعهده مدیر آموزشگاه است.

وی گفت: باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است که در راستای ارتقای آن باید گام برداشت.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قم هم ضمن گرامی داشت یاد و خاطر هزار شهید دانش آموز و ۱۰۰ شهید فرهنگی قم، پیروزی‌های اخیر جبهه‌ی مقاومت و حرکت مقتدرانه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را مایه افتخار و عزت برشمرد و به معلمان یادآور شد که دانش آموزان مهم‌ترین سرمایه‌های کشور و جمهوری اسلامی ایران هستند که برای تعالی و پیشرفت کشور و رسیدن به آرمان‌های انقلاب اسلامی باید به بهترین شکل از این ظرفیت‌ها بهره برد.

رحیمی توانمند سازی معلمان در هدایت، آموزش و تربیت صحیح دانش اموزان به طور خاص دانش اموزان استعداد‌های درخشان را لازم برشمرد و افزود: دوره‌های آموزشی معلمان گام بسیار مهمی در به روز رسانی روش‌های آموزشی و تربیت نسل جدید برای پیشرفت کشور است.
در پایان این مراسم شرکت کنندگان در آزمون ضمن خدمت دوره آموزش و توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس استعداد‌های درخشان شرکت کردند.

دیگر خبرها

  • کانون حل بسیاری از آسیب‌ها و مشکلات جامعه، آموزش و پرورش است
  • پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • ساخت و افتتاح ۲۷ مدرسه طی ۶ ماه در منطقه تبادکان مشهد
  • احداث مدارس خیر ساز نسبت به مدارس دولتی از سرعت عمل بیشتری برخوردار است
  • صحرایی: معلم محور اصلی تحول و راه حل تمام مسائل آموزش و پرورش است
  • براي تقويت و ارتقا جايگاه مدرسه بايد برخي از محدوديت ها را برداشت
  • افزوده شدن۶ کلاس درس به فضا‌های آموزشی شهرستان خواف
  • افتتاح ۲۷ مدرسه در ۶ ماه در وسیع ترین منطقه آموزش و پرورش کشور
  • سومین چمن مصنوعی مدارس استثنایی کردستان بهره‌برداری می‌شود