Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش شبکه خبری دویچه وله؛ مشاهده کلمه «بمب»روی آینه یک هواپیمای آماده پرواز در فرودگاه فرانکفورت باعث تجسس و معطلی چند ساعته این هواپیما و ۲۲۶ مسافر آن شد.
بر این اساس پس از آن که یکی از مسافران تصادفا در توالت، توجه‌اش به کلمه «بمب» روی آینه جلب شد، مهمانداران را در جریان گذاشت و به دنبال آن خلبان نیز به سرعت برج مراقبت فرودگاه فرانکفورت را آگاه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به نوشته این رسانه آلمانی؛ مسئولان فرودگاه فرانکفورت به منظور بازرسی این هواپیمای خطوط آمریکایی «کندر» از پورتلند، آن را به یک باند متروکه منتقل کرده و ده‌ها مامور پلیس با تجهیزات کامل بازرسی و نجات به بررسی و تفحص آن پرداختند.
این تجسس چند ساعته با مشارکت ماموران پلیس محلی و پلیس فدرال صورت گرفت.

وبسایت بیلد از قول یکی از مسافران نوشته که هیچکس در طول بازرسی‌ها اجازه حرکت کردن و حق رفتن به دستشویی را نداشت، تا آنجا که بعضی لباس خودشان را کثیف کردند.
طبق گزارش ها در جریان بازرسی، همه ۲۲۶ مسافر هواپیما به ترمینال شماره دو منتقل شده اند و وسایل و هویت یکایک آنها مورد بررسی و تفحص قرار گرفته است. ماموران امنیتی داخل هواپیما را نیز به دقت گشتند، اما بمبی نیافتند و در نهایت نیز معلوم نشد نوشتن کلمه بمب روی آینه سرویس بهداشتی کار چه کسی بوده است.

در یک هفته اخیر این سومین باریست که فرودگاه فرانکفورت سر از تیتر رسانه های آلمان در می آورد؛ اوایل هفته موتور یک فروند بوئینگ ۷۴۷ اندکی پس از پرواز دچار آتش‌سوزی شد و هواپیما پیش از بازگشت به باند، ۶۵هزار لیتر سوخت را بر فراز ایالت هسن تخلیه کرد.

روز دوشنبه نیز در محوطه همین فرودگاه، راننده یک خودروی شاسی بلند، سهوا پا روی گاز گذاشت که این کار وی باعث خسارت دیدن 6 خودرو و زخمی شدن یک نفر شد.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: برلین آلمان کندر هواپیمایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۸۱۶۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیئت نظارت متا خواستار پایان ممنوعیت کلمه «شهید» شد

هیئت نظارت متا روز سه‌شنبه از این شرکت خواست تا به ممنوعیت استفاده عمومی از کلمه عربی «شهید» یا کلمه انگلیسی آن پایان دهد.

به گزارش ایسنا، هیئت نظارت شرکت متا، پس از یک بررسی یک‌ ساله که نشان داد رویکرد مالک فیس‌بوک، بیش از حد گسترده بوده و باعث سرکوب گفتگوی میلیونها کاربر شده است، خواستار پایان این ممنوعیت شد.

این هیئت نظارتی که توسط متا تامین مالی می‌شود اما به طور مستقل فعالیت می‌کند، اعلام کرد این غول شبکه اجتماعی باید پستهای حاوی واژه «شهید» را تنها زمانی حذف کند که به نشانه های واضح خشونت مرتبط باشند یا این که قوانین متا را نقض کنند.

این درخواست پس از سال‌ها انتقاد از عملکرد این شرکت در خصوص محتوای مربوط به خاورمیانه، مطرح می‌شود. مطالعه‌ای که در سال ۲۰۲۱ به سفارش خود متا انجام شد، نشان داد رویکرد این شرکت، «تاثیر نامطلوب حقوق بشر» بر فلسطینی‌ها و سایر کاربران عرب‌ زبان خدماتش، داشته است.

انتقادهای مذکور از زمان آغاز جنگ بین رژیم صهیونیستی و حماس در اکتبر گذشته، تشدید شده است. گروههای حقوق بشر، شرکت متا را متهم به سرکوب محتوای حامی فلسطینی‌ها در فیس‌بوک، و اینستاگرام در پس زمینه جنگی کرده اند که در پی حملات غافلگیرانه حماس به سرزمینهای اشغالی در هفتم اکتبر، آغاز شده است.

هیئت نظارت متا در گزارش روز سه‌ شنبه خود، به نتایج مشابهی رسید و دریافت که قوانین متا در خصوص «شهید»، تنوع معانی کلمه را در نظر نمی‌گیرد و منجر به حذف محتوایی می‌شود که هدفش تمجید از اقدامات خشونت‌آمیز نیست.

هله تورنینگ اشمیت، یکی از مدیران این هیئت نظارتی، در بیانیه‌ای گفت: متا با این فرض کار می‌کند که سانسور می‌تواند ایمنی را بهبود بخشد و خواهد کرد، اما شواهد نشان می‌دهد که سانسور می‌تواند کل جمعیتها را به انزوا بکشد، در حالی که اصلا ایمنی را بهبود نمی‌بخشد.

 متا در حال حاضر هر پستی حاوی کلمه «شهید» برای اشاره به افرادی که در لیست سازمانها و افراد خطرناک خود تعیین کرده است را حذف می‌کند که شامل اعضای گروههای شبه نظامی اسلامگرا، کارتلهای مواد مخدر و سازمانهای برتری طلب سفیدپوست می‌شود.

طبق گزارش هیئت نظارتی، این شرکت می‌گوید این کلمه، به منزله ستایش از آن نهادها است که آنها را ممنوع کرده است.

حماس از جمله گروههایی است که این شرکت به عنوان سازمان خطرناک، تعیین کرده است.

هیئت نظارتی اعلام کرد متا پس از شروع ارزیابی مجدد سیاست خود در سال ۲۰۲۰، در سال گذشته، خواستار نظرات این هیئت در مورد این موضوع بود اما نتوانست به اجماع داخلی دست یابد. این شرکت در درخواست خود فاش کرد که «شهید»، بیش از هر کلمه یا عبارت دیگری در پلتفرم‌هایش، حذف محتوا داشته است.

بر اساس گزارش رویترز، یکی از سخنگویان متا در بیانیه‌ای اعلام کرد این شرکت، نظر هیئت نظارتی را بررسی کرده و ظرف مدت ۶۰ روز پاسخ خواهد داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عکس/ چهره بامزه و معصوم بازیگر زن معروف در کودکی
  • بلقیس پربازدید‌ترین اثر تاریخی خراسان‌شمالی در ایام نوروز
  • فرودگاه‌های سیستان و بلوچستان میزبان ۲ هزار مسافر در ۲ روز
  • هیات نظارت متا خواستار حذف ممنوعیت کلمه «شهید» شد
  • هیئت نظارت متا خواستار پایان ممنوعیت کلمه «شهید» شد
  • خشم ناگلزمان از زمین فرانکفورت: فاجعه بود!
  • ۷ فروردین در دنیای علم چه خبر؟
  • نیمه رمضان ؛ میلاد آینه تمام نمای کرامت
  • روسیه: باید برای آتش‌بس دائمی در غزه تلاش کنیم
  • اگر می‌خواهید باکلاس باشید این ۸ کلمه را به کار نبرید