Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- کارشناس علوم قرآنی گفت: شخصیت «امام هادی(ع)» نگارنده اساسنامه شیعه است، تفکرات وی و سیره آن بزرگوار به عنوان اساس مذهب شیعه است که در زیارت ایشان یعنی زیارت جامعه کبیره در ماه ذی الحجه بر ما ارزانی شده است. تاریخ انتشار: 12:00 - 25 مرداد 1398 - کد خبر: ۵۴۱۹۵۵

ابراهیم بهاری کارشناس ارشد علوم قرآنی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان پیرامون سالروز ولادت «امام هادی(ع)» گفت: وجود مبارک «امام هادی(ع)» که به تعبیری، شخصیت بزرگوار ایشان نگارنده اساسنامه شیعه است، تفکرات وی و سیره آن بزرگوار به عنوان اساس مذهب شیعه است که در زیارت ایشان یعنی زیارت جامعه کبیره در ماه ذی الحجه بر ما ارزانی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مجموعه دوره زندگی «امام هادی(ع)» را به چند قسمت می‌توان تقسیم کرد، دوره‌ای که با وجود مبارک «امام جواد(ع)» بودند، سپس دوره‌ای که به امامت رسیدند همچنین دوره‌ای که در زمان امامتشان با اختناق و سختگیری‌ها و فشار‌های بی حد متوکل عباسی روبرو بودند.


این کارشناس علوم قرآنی تصریح کرد: «امام علی النقی الهادی(ع)» سفارش و تاکیدات بسیاری پیرامون زیارت  «سید الشهدا(ع)» بیان کرده‌اند، در تاریخ مشهور است که وجود مبارک «امام هادی(ع)» دچار کسالتی شده بود و ایشان در آن وضعیت کسالت از اطرافیان سوال کردند، آیا کسی هست که خودش را به کربلا برساند؟، اطرافیان ایشان پاسخ دادند، آقا برای چه می‌پرسید، ایشان فرمودند که برود در زیر «قبه سیدالشهدا(ع)« برای شفای من دعا کند.،اطرافیان گفتند که آقا شما خودتات امام هستید و خودتان می‌توانید دعا کنید اما این امام بزرگوار فرمودند خدا اجابت دعا را زیر «قبه سیدالشهدا(ع)» قرار داده است.

بهاری درباره دیگر ویژگی های شخصیتی  «امام هادی(ع)» بیان کرد: یکی از خصوصیات دیگر «امام هادی(ع)» در نام ایشان نهفته است، «هادی» یعنی هدایتگر، دعوت جامعه به خیر و صلاح و وجود «امام هادی(ع)» این امر را در زیارت «جامعه کبیره» به وضوح و روشنی برای ما بیان کرده است.

وی در همین راستا اظهار کرد: این رفتار «امام هادی(ع)» در آن زمان به تشویق کردن مردم در هر چه بیشتر نزدیک شدن به وجود ائمه اطهار(ع) تاثیر بسیار زیادی داشت، «امام هادی(ع)» می‌فرمایند محبتی که شیعیان به ما می‌کنند پروردگار متعال گناهان آن‌ها را ذوب می‌کند.

کارشناس ارشد علوم قرآنی تصریح کرد: «امام هادی(ع)» در سن جوانی به شهادت رسیدند فرقی نمی‌کند چه «امام هادی(ع)»، چه «امام جواد(ع)» و چه امام «حسن عسگری(ع)»، هر سه این بزرگواران عمر کوتاهی داشتند و به دلیل اختناق حکومت عباسی جان عزیزشان را از دست دادند و به شهادت رسیدند.


بهاری پیرامون ارتباط «امام هادی(ع)» با «حضرت عبدالعظیم حسنی» بیان کرد: یکی از آثار هدایتی «امام هادی(ع)» وجود مبارک حضرت عبدالعظیم حسنی است، که به عنوان سفیر ایشان در ایران دعوت جامعه را پذیرفتند و آثار حضرت عبدالعظیم حسنی را می‌توانید امروز به آشکارا و روشنی ملاحظه کنید، از همان روز ورود به ری تا بدین روز چه آثار گران‌بهایی داشته‌اند، لذا «امام هادی(ع)» در سامرا ماندند و غریبانه در منزل خودشان مسموم شدند و یه شهادت رسیدند، در قرآن کریم آمده است که هر کس وارد منزل ایشان شود امنیت پیدا می‌کند، انشاءالله این ایام که ایام ولادت این امام بزرگوار است، بر ما این درس را بدهد که بتوانیم سیره یکایک این بزرگواران را در زندگانی خودمان پیاده کنیم و از رفتارها و  دستوراتشان درس بگیریم.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: امام هادی ع ولادت امام هادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۸۱۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز حج عمره پس از ۹ سال انتظار

به گزارش پارس نیوز، آیین بدرقه نخستین گروه از زائران عمره گزار ایرانی بامداد امروز دوشنبه (۳ اردیبهشت) در پایانه سلام شهر فرودگاهی امام خمینی با حضور سرپرست حجاج ایرانی، رئیس سازمان حج و زیارت، سفیر عربستان در کشورمان، جمعی از مدیران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مسئولان فرودگاه حضرت امام خمینی و هواپیمایی و جمعی از مسئولان ذیربط برگزار شد.

با تلاش دست اندرکاران حج و زیارت و سایر مسئولان کشورمان، سفر‌های عمره پس از وقفه‌ای ۹ساله از سرگیری شد و نخستین گروه عمره گزاران در قالب دو کاروان ۸۵ نفره (۱۷۰نفر) رهسپار مدینه هستند.

این گروه از زائران کشورمان که از استان‌های کرمانشاه و کردستان هستنند با پرواز‌های هواپیمایی ایران ایر، رهسپار سرزمین وحی می‌شوند و به مدت ۵ روز در مدینه و ۵ روز در مکه مکرمه اقامت خواهند داشت و با زیارت حرم پیامبر اکرم (ص) و ائمه بقیع اعمال و مناسک عمره را انجام خواهند داد.

حدود ۵ هزار و ۷۲۰ نفر تا ۱۳ اردیبهشت و قبل از مناسک حج تمتع به عنوان سفر عمره راهی سرزمین وحی می‌شوند و آخرین گروه ۲۳ اردیبهشت به ایران برمی گردند.

اعزام عمره گزاران از ۱۱ فرودگاه کشور شامل مشهد، زاهدان، اهواز، تبریز، یزد، کرمان، بندرعباس، ساری، اصفهان، شیراز و امام خمینی صورت می‌گیرد.

پرواز‌های عمره مفرده قرار بود که در دی سال گذشته انجام شود که به دلیل برخی موانع فنی، این مهم به تعویق افتاد، اما با تلاش‌های دست اندرکاران حج و زیارت و سایر مسئولان عالی رتبه کشوری این موانع رفع و اعزام‌ها از سرگیری شد.

دیگر خبرها

  • دلایل توصیه ائمه(ع) به زیارت حضرت عبدالعظیم(ع)
  • ترمیم حرم‌ مطهر ائمه تعظیم شعائر اسلامی است
  • چرایی برابری فضیلت زیارت عبدالعظیم(ع) و امام حسین(ع)
  • شخصیت و جایگاه حضرت حمزه سید الشهدا(ع) و عزاداری برای او به دستور رسول الله(ص)
  • حضرت عبدالعظیم (ع) پرچمدار جهاد تبیین بود
  • علل انتخاب حضرت عبد العظیم حسنی (ع) برای وکالت در ری
  • مقابله با معضلات فرهنگی به کمک کاربردی‌سازی سیره حضرت عبدالعظیم(ع)
  • امامزاده‌ای که زیارتش مانند زیارت سیدالشهدا (ع) است
  • اعزام اولین گروه از زائران عمره استان اردبیل به سرزمین نور
  • آغاز حج عمره پس از ۹ سال انتظار