Web Analytics Made Easy - Statcounter

«افروز بهرامی» در پاسخ به اینکه صادرکنندگان خدمات فنی مهندسی برای دریافت ضمانت‌نامه بانکی با مشکل روبرو هستند،‌به خبرنگار اقتصادی ایرنا گفت: ‌ صادرکنندگان خدمات فنی مهندسی به ضمانت نامه‌های مبتنی بر قرار داد احتیاج دارند تا بتوانند در مناقصه‌های بین المللی شرکت کنند.

کارفرمایان خارجی به دلیل تحریم بودن بانک‌های ایران، ضمانت‌نامه‌های ایران را قبول نمی‌کنند، اما از آنجا که صندوق ضمانت صادرات در لیست تحریم‌های آمریکا نیست،‌ صندوق ضمانت صادرات هم در کنار سیستم بانکی، این ضمانت‌نامه‌ها را صادر می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: کارفرمایان بعضی کشورها ضمانت‌نامه‌ های صندوق را پذیرفته‌اند، اما کارفرمایان بعضی کشورها هم  ضمانت‌نامه بانکی قبول می‌کنند که برای آن هم مدلی پیدا کرده‌ ایم؛ به این صورت که صندوق ضمانت نامه صادر می کند برای ESA یعنی همتای خودمان در آن کشور، آن سازمان این

ضمانت‌نامه را برای بانک صادر کند و نهایتا بانک هم آن را به کارفرما ارائه دهد. این مدل را در چند کشور پیگیری شد و جواب داده است.

به گفته رئیس صندوق ضمانت صادرات ایران ، نگرانی برخی کافرمایان کشورها این است که چطور باید مراوده بانکی داشته باشیم.

بهرامی تصریح کرد: در این زمینه هم پیشنهاداتی ارایه شد که با امضای رئیس اتاق بازرگانی ایران برای رئیس جمهور ارسال شده و در این نامه درخواست شده تا امکاناتی در اختیار صندوق ضمانت صادرات قرار گیرد تا بیشتر بتوانیم در مسیر جایگزینی با سیستم بانکی پیش برویم.

وی  افزود: وزیر صنعت، معدن وتجارت هم  نامه‌ای در این زمینه نوشته تا در نشست سران قوا مطرح شود، چنانچه این اتفاق ها رخ دهد و نیازهای صندوق برای پشتوانه مالی، حل شود، مشکلات صادرکنندگان خدمات فنی مهدنسی کامل مرتفع خواهد شد.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اتاق بازرگانی ایران ایالات متحده آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۸۲۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وحیدی: سفر رئیس‌جمهور به کشورهای همسایه و منطقه فرصت سرمایه‌گذاری فراهم می‌کند

عضو گروه دوستی پارلمانی ایران و سریلانکا با اشاره به ساخت یک ابرپروژه چندمنظوره برق‌آبی ساخت ایران در سریلانکا توسط مهندسان ایرانی گفت: یکی از انتظارات مهم از دولت سیزدهم این بود که ضمن تقویت این ارتباطات، نسبت به افزایش ظرفیت‌های محلی و منطقه‌ای و همسایگی در حوزه صنعت، معدن و تجارت و همچنین ارتقای صادرات خدمات فنی - مهندسی اقدام نماید.

محمد وحیدی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به سفر رئیس جمهور به سریلانکا با تاکید بر اینکه پیام سفر رئیس جمهور به پاکستان و سریلانکا این است که اولویت ما حفظ و تقویت نظام تعاملات بین‌المللی با اولویت همسایگان و کشورهای منطقه است، اظهار کرد: متاسفانه در سال‌های قبل تقریباً از ارتباط با کشورهای نزدیک غفلت کرده بودیم و حتی روابط ما با کشورهای همسایه نظیر پاکستان، ترکمنستان و قزاقستان ضعیف شده بود؛ در این شرایط یکی از انتظارات مهم از دولت سیزدهم این بود که ضمن تقویت این ارتباطات، نسبت به افزایش ظرفیت‌های محلی و منطقه‌ای و همسایگی در حوزه صنعت، معدن و تجارت و همچنین ارتقای صادرات خدمات فنی- مهندسی اقدام نماید.

وی تاکید کرد: یکی از فرصت‌های بسیار مهمی که در ارتباطات بین‌المللی حاصل می‌شود، ظرفیت‌های اقتصادی و همچنین خدمات فنی و مهندسی مورد توجه قرار می‌گیرد و فرصت‌های خوبی برای جوانان تحصیلکرده کشور فراهم می‌شود؛ سفرهای ریاست محترم جمهور به کشورهای همسایه و منطقه فرصت سرمایه گذاری را به ویژه با اولویت حوزه‌های زیر ساختی فراهم می‌کند.

این عضو گروه دوستی پارلمانی ایران و سریلانکا با اشاره به ساخت یک ابرپروژه چند منظوره برق آبی ساخت ایران در سریلانکا توسط مهندسان ایرانی اظهار کرد: طی سال‌های گذشته ظرفیت‌های خوبی در حوزه ساخت نیروگاه و سد در کشور ایجاد شد و صادرات خدمات فنی و مهندسی به خوبی به عنوان اولویت برخی مجموعه‌های فعال در بخش تامین زیرساخت انرژی مورد توجه قرار گرفت؛ با توجه به اینکه تامین انرژی حتماً در آینده حرف اول را می‌زند، با هدف قرار دادن ظرفیت‌های همسایگان و همچنین کشورهای منطقه جهت صادرات خدمات فنی و مهندسی نظیر آنچه در سریلانکا اتفاق افتاد، می‌توانیم جایگاه خود را در منطقه و دنیا ارتقا دهیم.

وحیدی در پایان با تاکید بر اینکه حفظ نخبگان کشور موجب تقویت آینده کشور می‌شود، گفت: با فراهم شدن امکان بهره برداری از ظرفیت‌های کشورهای همسایه و منطقه با گسترش ارتباطات با این کشورها، این فرصت فراهم می‌شود تا بجای خروج جوانان از کشور، در مجموعه‌هایی جذب شوند که با استفاده از خدمات آنها در نقاط مختلف دنیا، درآمد کافی کسب کنند و این موضوع موجب افزایش ماندگاری آنها در کشور شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رئیسی: روابط ایران و سریلانکا افزایش یابد
  • وحیدی: سفر رئیس‌جمهور به کشورهای همسایه و منطقه فرصت سرمایه‌گذاری فراهم می‌کند
  • امضای اسناد و تفاهم‌نامه‌های مشترک میان ایران و سریلانکا
  • کارگروه تخصصی روابط بانکی ایران و آفریقا تشکیل شد
  • تودیع و معارفه‌ استاندار مازندران از گلایه‌ها تا مطالبات
  • بهادری جهرمی: بخشی از حقابه ایران از هیرمند دریافت شده/ پیگیری برای دریافت کامل حقابه ایران ادامه دارد
  • افزایش همکاری‌های فرهنگی ایران و پاکستان
  • استقبال گرم از رئیس‌جمهور در پاکستان چه معنایی دارد؟!
  • ساخت و ساز غیرمجاز در زیارت گرگان پس از ۲۰ سال متوقف شد
  • توضیح مهم دستیار ویژه معاون اول رئیس‌جمهور درباره واردات خودرو