Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان،امین باقری فرماندار ریگان امروز در بازدید از نخلستان‌های خسارت دیده شهرستان ریگان گفت: ۵۰ درصد محصول خرمای شهرستان ریگان امسال به دلیل شرایط آب وهوایی دچار خسارت شده واز بین رفت.

او افزود: شهرستان ریگان یکی از شهرستان‌های شرقی استان کرمان می‌باشد که اقتصاد آن بر پایه کشاورزی وخرما می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار ریگان اظهار کرد: امسال بیش از ۲۰ هزار تن از محصول خرمای ریگان دچار خسارت وخشکیدگی وعدم تلقیح شد که خسارات زیادی به نخلداران ریگانی وارد کرده است.

باقری عنوان کرد: ستاد بحران با حضور کارشناسان در محل فرمانداری ریگان برگزار شد که با پیگیری‌های صورت گرفته خسارت نخلداران نیز به استان اعلام شده است.

او با اشاره به اینکه صندوق بیمه محصولات کشاورزی از حالت حمایتی به خسارتی تبدیل شود ابراز کرد: بیمه کنونی جوابگوی خسارت به نخلداران ریگانی نیست.

فرماندار ریگان افزود: با توجه به اینکه بیش از ۲۰ سال است که خسارت به نخلدان ریگانی وارد می‌شود، اما مرکز تحقیقات تا کنون اقدامی برای نخلداران ریگانی انجام نداده اند.

باقری خواستار راه اندازی مرکز تحقیقات کشاورزی در این شهرستان شد

مدیر جهاد کشاورزی ریگان نیز دراین بازدید  گفت: کار برداشت خرما از نخلستان‌های شهرستان ریگان انجام شده است که پیش بینی می‌شود بیش از ۴۰ هزار تن محصول برداشت شود.

 فرامرزی افزود: با توجه به نوسانات دمایی خسارت ۳۰ تا ۷۰ درصدی به نخلداران ریگانی وارد شد.

او بیان داشت :با توجه به خسارت به نخلداران ریگانی در اثر خشکیدگی کشاورزان از پوشش خوشه‌های خرما ودور ابیاری استفاده نمایند.

مدیر جهاد کشاورزی ریگان افزود: با توجه به اینکه ۸۵ درصد اعتبارات سیستم نوین ابیاری بلاعوض می‌باشد کشاورزان به سیستم‌های نوین ابیاری روی اورند.

فرامرزی بیان داشت :کشاورزان با اجرای سیستم‌های نوین ابیاری نیز می‌توانند در کاهش خشکیدگی خوشه‌های خرما نیز نقش به سزایی ایفا نمایند.

رضا شهیکی یکی از نخلداران ریگانی در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، اظهار کرد :در روز گذشته نخلستانم اماده برداشت خرما بود، اما امروز با مراجعه به باغم دیدم که تمام خوشه‌های خرما خشکیده اند.

اوبیان داشت: تمام دست رنج یکساله ام را گرما وطوفان از دستم گرفت وخسارت زیادی به ما وارد شد.

رحمان حقیقی دیگر نخلدار ریگانی عنوان کرد: تمامی توصیه‌های کارشناسان جهاد کشاورزی را رعایت نمودم، اما یکباره خوشه‌های خرمایم دچار خشکیدگی شدند.

او می‌گوید: تمام زندگی ام بر اساس  برداشت همین خوشه‌های خرما بود که این خوشه‌ها نیز از بین رفتند وزندگی ام فلج شد.

شهرستان ریگان یکی از شهرستان‌های شرقی استان کرمان می‌باشد که اقتصاد آن بر پایه خرما می‌باشد.

این روز‌ها که کشاورزان ریگانی کار برداشت محصول را اغاز نموده اند متاسفانه با باغات خالی از خرما مواجه می‌شوند.
این نخلداران در روز‌های گردافشانی با نوسانات دمایی طوفان شدید مواجه بودند که این امر بر مشکلات کشاوران افزود ومحصول خرما تلقیح نشد.

گرمای چند روز گذشته نیز بر خسارت نخلداران ریگانی افزود ومابقی محصول را خشکاند وکشاورزان ریگانی را متضرر کرد.

با گذشت چند دهه از خشکیدگی خوشه‌های خرما هنوز ریگان فاقد مرکز تحقیقات کشاورزی است.

سالانه درشرایط عادی شصت هزارتن خرما از ریگان راهی بازار مصرف می شود.
انتهای  پیام/ح

خسارت خرمای ریگان محصول را کاهش داد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: خرما خسارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۸۳۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای امهال تسهیلات مراجعه کنند

به گزارش خبرنگار مهر، شاپور رضایی ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تسهیلات کشاورزان و تولید کنندگان بخش کشاورزی که در اثر حوادث غیر مترقبه از ابتدای سال ۱۳۹۴ تا پایان سال ۱۴۰۲ دچار خسارت شده‌اند تا سقف ۲ میلیارد ریال معادل ۲۰۰ میلیون تومان مشمول امهال از محل بند (د) تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور می‌شوند.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر افزود: همه کشاورزان و تولید کنندگان بخش کشاورزی خسارت دیده می‌توانند با مراجعه به بانک‌های عامل و یا جهاد کشاورزی در خواست کتبی ارائه کنند.

وی تاکید کرد: پس از بررسی‌های لازم و تأیید نهایی، اصل تسهیلات دریافتی به مدت سه سال امهال و سود و جرایم دیر کرد آن توسط دولت تأمین و پرداخت می‌شود.

کد خبر 6087491

دیگر خبرها

  • وضعیت جاده‌های استان یزد / خسارت ۶۰۰۰ میلیارد تومانی سیل سال گذشته
  • برگزاری هفتمین دوره جشنواره‌سراسری گیلاس در اشنویه
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای امهال تسهیلات مراجعه کنند
  • تیزر «بارگادون» منتشر شد/ مستندی درباره آداب خوشه‌چینی انگور
  • خسارت میلیاردی سیل به کشاورزان گراشی
  • خسارت ۱۴۵ میلیارد تومانی بارندگی به کشاورزی خراسان جنوبی
  • خسارت ۶۸۰ میلیارد تومانی بارندگی درخراسان جنوبی
  • خسارت سیل به بیش از ۶۰۰ حلقه چاه کشاورزی در زرآباد
  • خسارت ۸۲ میلیارد تومانی بارش شدید باران و تگرگ در حاجی آباد
  • خسارت گسترده سیلاب به کشاورزیِ جنوب سیستان و بلوچستان