Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ حجت الاسلام سید حمید حسینی از رهبران مقاومت اسلامی در عراق و رئیس اتحادیه رادیو و تلویزیون اسلامی در عراق و از فعالان اربعین حسینی و رئیس موکب حضرت علی بن موسی الرضا امروز در دومین روز از دومین همایش بین‌المللی فعالان اربعین حسینی در تالار قدس کتابخانه مرکزی حرم امام رضا (ع) اظهار کرد: آقایانی که در ارتباط با عراق کار می‌کنند، انصافاً نمی‌دانند چه خبر است؛ هر چه خبرگزاری‌ها می‌گویند این‌ها هم تکرار می‌کنند، نمی‌دانند در عراق چه می‌گذرد لذا می‌گویند گوش نکنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: برنامه‌های دیگر را نگاه کنید، اما در رابطه با عراق مرجع شما صداوسیما نباشد، چون وضع عراق الان در بهترین شرایط است؛ هم از لحاظ حکومت بهترین وضع است و هم از لحاظ امنیت و هم از لحاظ وضع مردم بهترین است.

یکی از رهبران مقاومت اسلامی در عراق گفت: من نمی‌خواهم بگویم مشکلی نیست؛ مشکل همیشه بوده و الان هم مشکل هست، اما وضع ما نسبت به گذشته خیلی بهتر است و این فرصتی است برای ما شیعیان که خداوند به ما داده و باید از این فرصت استفاده کنیم؛ استفاده نکنیم خداوند این نعمت را از ما می‌گیرد.

رئیس اتحادیه رادیو و تلویزیون اسلامی در عراق تصریح کرد: این طور نیست، چون عراقی هستیم و هم جوار ائمه اطهار (ع) هستیم و، چون در سرزمین مقدسی زندگی می‌کنیم، خداوند به ما همیشه نعمت بدهد؛ این طور نیست؛ خداوند می‌گوید باید از فرصت استفاده کرد و الان شرایطی که در عراق داریم شرایط خوبی است که باید از این فرصت استفاده کرد؛ این فرصتی که ما در عراق داریم اگر از این فرصت استفاده نکنیم، خداوند از ما می‌گیرد همانند این که انسان صحت عافیت دارد و از این صحت عافیت استفاده نکند، بعداً پشیمان می‌شود.

رئیس موکب حضرت علی بن موسی الرضا گفت: ما در عراق وضعی که داشتیم قبلاً خیلی وضع بدی بود؛ به یاد دارم سردار حاج قاسم وقتی وارد عراق شد که در روز ۱۰ تا ۱۵ انفجار در بغداد داشتیم؛ ساعت ۷:۳۰ صبح ماشین منفجر می‌شد تا ساعت ۵ بعد از ظهر ادامه داشت؛ هر ساعت، هر ۴۰ دقیقه، هر نیم ساعت یک ماشین منفجر می‌شد؛ ایشان وارد شد و عراق آمدند ماموریتی داشتند که جلوی این انفجار‌ها را بگیرند و اجازه ندهند انفجار شود؛ همه می‌گفتند چطور می‌شود یک فرد ایرانی یک سردار پیروز ایران بخواهد جلوی انفجار‌ها را بگیرد؛ همه تعجب می‌کردیم که می‌خواهند چه کار کنند؛ اخلاص این مرد و اخلاص مردم شریف عراق و دست به دست هم داد و دیدید چه شد.

وی افزود: الان هم باید این کار را کنیم؛ الان مردم شریف عراق و ایران اگر دست همدیگر را نگیرند خداوند این نعمت را خواهد گرفت؛ جنگ ۸ ساله شوخی نبود؛ دشمنان شیعه آمدند، تفرقه انداختند و صد‌ها هزار از ایران و صد‌ها هزار از عراق را از بین بردند و یک نمونه پدر بنده بود؛ من فرزند شهید هستم.

حسینی ادامه داد: به قدری از مسئولان خودمان مایوس هستم که بهتر است اسمی از این‌ها نیاورم؛ من مسئولین عراق را می‌گویم، کاری با مسئولین ایران ندارم؛ ما از مسئولین آن قدر مایوس هستیم که حرف را روی مردم عراق و ایران می‌برم؛ این‌ها باید به فکر این باشند چطور همدیگر را یاری کنند. ما مردم عراق و دولتی‌های شما یا خود ملت ایران جلسات مشترک برگزار کنیم. عرضه کنیم چطور این نیرویی که در دو ملت داریم، استفاده کنیم. وقتی انقلاب اسلامی ایران پیروز شد انفجار نور در منطقه بود. الان باید انفجار نوری دیگری در این دو منطقه انجام گیرد و اگر این دو منطقه انفجار نور انجام بگیرد کسی نمی‌تواند خاموش کند. باید انجام بگیرد و این بهانه اربعین بهانه خوبی است. محور دوم هم جنگ جهانی دیگری علیه این انفجار نوری است که در ایران انجام گرفته است.

وی گفت: ما در عراق خیلی نگران هستیم، نه برای اینکه ایران محاصره شده و ایران در جنگ جهانی قرار گرفته است بلکه برای وضع خود نگرانیم. همان طور که در عراق که انفجار و مشکلات ایجاد می‌شد شما نگران بودید، ما الان نگران هستیم. ما را از نگرانی بیرون بیاورید. جلساتی در عراق و ایران بگذارید. ما را توجیه کنید. ما باید چه کنیم. از نیرو‌های ما استفاده کنید که بتوانیم قدمی در قضیه انحصار برداریم.

رئیس موکب حضرت علی بن موسی الرضا اظهار کرد: ما در عراق اجازه نمی‌دهیم از داخل عراق علیه ایران توطئه شود؛ می‌خواهد هر کسی باشد. ما اجازه نمی‌دهیم. ما فرزندان شهید در عراق اجازه نمی‌دهیم. ما فرزندانی که در عراق بزرگ شدیم، در آب و خاک عراق بزرگ شدیم اجازه نمی‌دهیم کسی علیه ایران توطئه کند. این وظیفه ما است. وظیفه شرعی ما است. وظیفه عراقی ما است اجازه نمی‌دهیم هر کسی در عراق این کار را کند، چه در لباس روحانیت باشد و چه در لباس نظامی باشد و چه در پست دولتی باشد. بگویند این‌ها بچه‌های ایران هستند، بگویند این‌ها وابسته به ایران هستند. بگویند و ما ابایی از این امر نداریم. ما افتخار می‌کنیم که فرزندان انقلاب هستیم. افتخار می‌کنیم فرزند امام خمینی هستیم. افتخار می‌کنیم فرزندان مقام معظم رهبری هستیم. افتخار می‌کنیم فرزندان مرجعیت عالیقدر در نجف هستیم. ما به این‌ها افتخار می‌کنیم. این افتخاراتی که داریم، هر کسی می‌خواهد ناراحت شود. شما هم چنین افتخاری دارید و لذا نخواهیم گذاشت تنها در این جنگ جهانی قرار بگیرید. خون، جان، مال ما در اختیار این انقلاب است و از این انقلاب دفاع خواهیم کرد.

این رهبر مقاومت اسلامی گفت: یکی از این سازمان‌هایی که امریکا و کشور‌های اروپایی در نجف اشرف تاسیس کردند مبالغی که به این موسسه می‌دهند به دلیل کار این موسسه است که نفوذ در حوزه علیمه نجف است؛ متاسفانه هر چه داد می‌زنیم اگر می‌خواهید در عراق کمک کنید از اهل عراق سؤال کنید کسی گوش نمی‌دهد. سفارت امریکا با شکل‌های مختلف از یک انسان بی‌سواد که هیچ مدرکی ندارد، یک موسسه حفاظتی مدنی تاسیس کرده که تمام کار‌های پژوهشی را به این فرد بی‌سواد داده و تمام اتاق فکر آن‌ها پشت سر آن‌ها است و در بغداد دو هفته بعد درباره مسائل امنیتی جلساتی برگزار می‌کند و از ایران هم نیرو‌های امنیتی را دعوت کرده است.

وی گفت: من از این منبر به آقای شمخانی می‌گویم لطف کنید بیشتر دقت کنید؛ به این جلسات نیایید. شما این‌ها را تشویق می‌کنید. این‌ها در شهر‌های مقدس عراق راه می‌روند و می‌گویند جمهوری اسلامی از ما دفاع می‌کند. این‌ها تندرو هستند، این‌ها افرادی محکوم هستند. ما آنجا متهم می‌شویم. در این جلسات نیایید، اگر به ما می‌خواهید کمک کنید، کمک کنید، اما این طور نباشد.

حسینی گفت: قضیه سوم قضیه سازماندهی است. الان می‌گویید چکار به سازماندهی دارید و این کار نظامی‌ها است. سازماندهی حسینی را نیاز داریم. شما میلیون‌ها انسان هستید که آنجا همدیگر را می‌بینید. یک کاری کنیم این سازماندهی بماند. کل سال این سازماندهی بماند و چطور همدیگر را پیدا کنیم. برای شما مشکلی ایجاد شد و بلایی در مورد سیل بر سر شما آمد. اگر سازماندهی خوبی داشتیم با یک تلفن موکب‌های عراقی به کمک شما می‌آمدند و این نیاز به سازماندهی دارد. فردا بلایی در عراق بر سر ما می‌آید، با یک تلفن موکب‌های ایرانی برای کمک بیایند. یک سازماندهی می‌خواهد. هر موکب شما بیاید مسئول است و سازماندهی می‌آورد. مردم را سازماندهی کند و به مردم نظم دهد که چطور با هم هماهنگ شوند و چطور بتوانند با هم کار کنند و این در طول سال باشد. منطقه ما حساس است و دشمنان روی این منطقه تمرکز کردند و اگر منطقه را نبینیم باور کنید از بین می‌رویم. اول ما از بین می‌رویم و بعد شما از بین می‌روید. چقدر باید در این منطقه شهید بدهیم؟ باید زندگی و حیات در این منطقه گسترش دهیم و اگر با هم باشیم.

رئیس موکب حضرت علی بن موسی الرضا ادامه داد: خواهش دیگر من این است که سال گذشته تقریباً یک موکب هزار و ۲۰۰ مسئول در آن آمد و به این موکب سر زدند. می‌دانید یعنی چه؟ این موکب تعطیل شده بود و فقط مشغول این مسئولین بود! کار این موکب شده به این مسئولین سرویس بدهد. خواهش دارم مسئولین وقتی می‌آیند مثل مردم زندگی کنند. بین مردم باشید. کمر موکب‌های عراقی شکست، چون این مسئول است و وقتی مسئول بیاید تنها نمی‌آید. یعنی یکی دو نفر نیستند. سال گذشته یک مسئولی آمده بود، ۳۰ نفر همراه خود آورده بود و ما جا نداشتیم. اینقدر رجز خواند و در نهایت تهدید کرد و رفت. جا نداریم. برای شما تنها ممکن است جا پیدا کنیم، ولی این نفرات را جا نداریم. خواهش داریم رعایت کنید. منبع: تسنیم خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 حمید حسینی شهرهای مقدس عراق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۸۵۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خروج جریان صدر از روند سیاسی عراق/ راهبردی برای بازگشتی دوباره

مقتدی صدر به عنوان یکی از رهبران جریان شیعی عراق در سال های اخیر رفتارهای متناقضی از خود نشان داده و این رفتارها در برهه‌هایی موجب انسداد سیاسی در این کشور شده است.

به گزارش مشرق، از مقتدی صدر و جریان وابسته به وی به عنوان یکی از جریان‌های با نفوذ سیاسی عراق در دو دهه اخیر نام برده می‌شود. پیشینه خانوادگی صدر و شخصیت وی موجب شده است در سال‌های پس از سقوط صدام یکی از جریان‌های کلیدی عراق به شمار رود.

مقتدی صدر با وجود اشتراکات بسیاری که با سایر گروه‌ها و احزاب شیعی در عراق دارد همچون مخالفت با اشغالگری نظامیان آمریکا و دفاع از قضیه فلسطین اما در زمینه سیاست داخلی عراق و رابطه با همسایگان به ویژه ایران و عربستان با برخی از شیعیان و جریان مقاومت دارای اختلاف نظر بوده است.

آغاز اختلافات بر سر انحلال پارلمان و گروه‌های مقاومت

سال ۱۴۰۱ و پس از انتخابات پارلمانی عراق، با وجود اختلافات تاکتیکی و حتی راهبردی صدر با دیگر گروه‌های عراقی، جریان سائرون متشکل از جریان صدر و حزب کمونیست عراق با وجود برتری نسبی در انتخابات پارلمانی، در زمینه تشکیل دولت و انتخاب رئیس جمهور همسو ناکام ماندند و این موضوع باعث شد صدر برای چندمین مرتبه در حیات سیاسی خود به خداحافظی از فرآیند سیاسی حاکم بر عراق روی آورد؛ موضوعی که بلافاصله به استعفای دسته جمعی نمایندگان متحد وی در مجلس عراق منجر شد.

خبرگزاری عراق در این باره نوشت: مقتدی صدر، رهبر جریان صدر عراق در جریان دیدار با اعضای فراکسیون صدر در نجف اشرف خاطرنشان کرد: «با سلام و درود به شما و قبل از وداع با یکدیگر و پیش از تشکر به خاطر مواضع و وحدت و یکپارچگی شما، می‌خواهم شما را از موضوعی مطلع سازم؛ من تصمیمی مبنی بر خروج از فرآیند سیاسی گرفته‌ام تا با مفسدین نه در دنیا و نه در آخرت تحت هیچ شرایطی شراکت نداشته باشم. وی افزود: من می‌خواهم به شما بگویم که با وجود مفسدین،‌ در انتخابات آتی شرکت نخواهم کرد. این یک پیمان میان من و خداوند و میان من و شما و مردمم است.»

نمایندگان فراکسیون صدر عراق در پارلمان این کشور به درخواست رهبر این به صورت جمعی استعفا دادند. محمد الحلبوسی، رئیس پارلمان عراق بلافاصله موافقت خود را با این درخواست نمایندگان جریان صدر عراق اعلام کرد.

پس از کناره گیری جریان صدر، رهبر این جریان خواستار اعتراضات گسترده مردمی شد و پیروان خود را به تحصن در پارلمان و اشغال ساختمان مجلس تشویق کرد و دست آخر خواستار برگزاری انتخاباتی دیگر شد. هواداران جریان صدر با انجام اعتراضاتی خواستار موافقت دادگاه عالی فدرال عراق با درخواست انحلال پارلمان شده بودند. در پی این حادثه، پایتخت عراق به صحنه ناآرامی‌ها تبدیل شد که طی آن ۳۰ نفر کشته و بیش از ۷۰۰ نفر دیگر زخمی شدند. در واکنش به این تحولات، مخالفان او، یعنی جریان چارچوب هماهنگی شیعیان، وفاداران خود را به منطقه سبز بغداد فرستاد که از لحاظ تعداد به مراتب بیش از جریان صدر بودند.

دلایل کناره گیری صدر از جریان سیاسی عراق

مقتدی صدر همیشه تلاش کرده در عرصه سیاسی عراق یک بازیگر اصلی و تأثیرگذار باشد؛ او در کابینه و در حکومت‌هایی که تشکیل شده، تلاش کرده در داخل و خارج به عنوان یک اپوزیسیون، جریان سازی کند. به همین دلیل، او در تمام حکومت‌ها و دولت‌هایی که تشکیل شده، وتأثیر بسزایی داشته و صاحب قدرت بوده است. همزمان طرفداران صدر یا شخص او تلاش کرده اند که پرچمدار اصلاح و حامی اجتماعات ضد حکومت باشند.

سال گذشته عراق شاهد رویارویی دو جبهه یکی جبهه سید مقتدی صدر و جبهه دیگر چارچوب هماهنگی بود که احزاب دیگر شیعه در کنار آنها قرار گرفتند. زمانی که سید مقتدی صدر ۷۳ کرسی از ۳۲۹ کرسی پارلمان را به دست آورد به فکر اتحاد با کردها در قالب حزب دموکرات و احزاب سنی که الحلبوسی به عنوان رئیس پارلمان در رأس آن ها قرار داشت، بیفتد. خمیس الخنجر هم به آن پیوست تا این سه ضلع بتوانند دولت تشکیل بدهند. آنها در یک برهه‌ای محمد حلبوسی را به ریاست پارلمان برگزیدند اما پس از آن نتوانستند دیگر آن تعداد لازم را برای انتخاب رئیس جمهور به دست آورند.

چارچوب هماهنگی شیعه از سوی دیگر تلاش کرد تا بتواند با صدر به یک نقشه راه واحدی برسد و دولت را مانند گذشته و به صورت متحد با یک جبهه واحد شیعی تشکیل دهند. این چارچوب همچنین با کردها و اهل سنت رایزنی کرد تا بتواند دولت تشکیل دهند اما سید مقتدی صدر اصرار بر این داشت که با نوری مالکی دولت تشکیل نمی‌دهد؛ موضوعی که منجر به آن شد که ۷۳ نماینده صدری از پارلمان به دستور وی استعفا بدهند و نمایندگان دیگری جایگزین آنان شوند.

سرانجام چارچوب هماهنگی شیاع السودانی را به عنوان نخست وزیر معرفی کرد. وی از حامیان حشد شعبی است و رابطه حسنه ای با رهبران بسیج مردمی دارد، اما صدر در خطی مشی‌های سیاسی خود، نخست وزیری را به صلاح کشور می دانست که مستقل از نیروهای مسلح باشد.

احتمال بازگشت جریان صدر به روند سیاسی این کشور

باوجود کناره گیری سال گذشته صدر از روند سیاسی عراق باز هم گمانه زنی‌هایی مبنی بر بازگشت وی به عرصه سیاسی عراق وجود دارد. سید مقتدی صدر دنبال آن است که بتواند بازیگر اصلی در عرصه سیاسی عراق باشد. یعنی پیشوا و زعیم سیاسی جبهه شیعه در عراق باشد تا بتواند ضمن مدیریت این جبهه، زعامت این حوزه را در اختیار داشته باشد.

«سعد المطلبی» سیاستمدار مستقل عراقی در خصوص بازگشت مجدد مقتدی صدر به ساحت سیاسی عراق گفت: «من معتقدم که این بازگشت یا از طریق بازگشت جنبش صدر به رهبری مقتدی صدر و یا از طریق جدایی یک فراکسیون سیاسی از آن خواهد بود که نام جریان صدر را یدک می‌کشد، اما در در عین حال به صدر مرتبط نخواهد بود. اینکه صدری‌ها به عرصه سیاسی عراق بر می‌گردند یا نه بستگی به دیدگاه مقتدی صدر دارد که بنا به اظهارات او، وی از بازگشت امتناع می ورزد، اما ممکن است اتفاقات آتی باعث شود تا او در این تصمیم بازنگری کند. این احتمالی است که مراکز مختلف نیز در حال بررسی آن هستند.» به هر حال، مقتدی صدر به عنوان یکی از رهبران جریان شیعی عراق در سال های اخیر رفتارهای متناقضی را از خود نشان داده و این رفتارها در برهه‌هایی موجب انسداد سیاسی در این کشور و بلا تکلیفی مردم شده است.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • برنامه موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برای شب‌های قدر
  • دیدار با جانبازان و رزمندگان ۸ سال دفاع مقدس در تکاب
  • شهرداری گرگان – الشرطه عراق در تهران
  • احیای شب‌های قدر در مسجد موزه انقلاب و دفاع مقدس برگزار می‌شود
  • احیای شب های قدر در مسجد موزه انقلاب و دفاع مقدس برگزار می‌شود
  • برگزاری مراسم پرفیض شب های قدر در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس
  • مراسم شب های قدر در باغ موزه دفاع مقدس برگزار می‌شود
  • چرا مردم ایران برای کار به عراق می‌روند؟ پاسخ تلخ یک مسئول
  • شهر مقدس قم میزبان ۲ شهید گمنام می‌شود
  • خروج جریان صدر از روند سیاسی عراق/ راهبردی برای بازگشتی دوباره