Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، عبدالرضا رحمانی فضلی در مراسم افتتاحیه بیست و دومین جشنواره تولیدات مراکز صدا و سیما در بجنورد خراسان شمالی افزود: بنای این جشنواره از چندین سال گذشته، گذاشته شده است، ظرفیت بسیار خوبی است و توانسته بسیار موثر واقع شود.

وی با اشاره به این‌که اقتضای عقل و فطرت بشری به خیر، زیبایی و حقیقت است، ادامه داد: این سه اصل میان فطرت و عقل مشترک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: ذات انسان کمال‌گراست، انسان توسط خدا خلق شده است و آفرینش آن عبث نیست، بنابراین موضوع کمال‌گرایی در انسان دیده و گذاشته شده و تمامی امکانات برای رسیدن به این هدف از جمله مسیر، راهنما، دستورالعمل و شریعت نیز فراهم شده است.

رحمانی فضلی تصریح کرد: خداوند همچنین در درون انسان‌ها فطرت و عقل نیز قرار داده که منطبق بر اصول ذکر شده است.

وی با طرح این سوال که آیا ثروت، قدرت، مادیات و ... می‌تواند کمال انسان را پوشش دهد؟ گفت: آن چیزی که می‌تواند انسان را بالا ببرد و در مسیر کمال قرار دهد، عقل، زیبایی، مصلحت و حقیقت است که اوج کمال‌گرایی است.

وی افزود: این امر به آن معناست که اگر در مسیر زیبایی، حقیقت، خیر و ... حرکت کنیم در مسیر کمال هستیم و اگر نگاه ما بر این باشد که زیبایی را ببینیم و خلق زیبایی کنیم، همه جامعه را زیبا کرده‌ایم.

وی با بیان این‌که یکی از تعاریف مهم هنر، خلق زیبایی است، ادامه داد: خوشا به‌حال هنرمندان که خلق زیبایی می‌کنند و آن یکی از بزرگ‌ترین ابعاد شکرگزاری انسان است.

وزیر کشور اظهار کرد: اگر نگاه‌مان بر این باشد که کار و فعالیت‌های‌مان مبتنی بر خیر باشد این نگاه، نگاهی عقلانی و فکری است و اگر نگاه‌مان بیان حقیقت و دفاع از آن باشد، به طور حتم در مسیر کمال حرکت کرده‌ایم و تمامی آن‌ها شاید در جامعه هنری، بهتر پاسخ داده شود.

وی تاکید کرد: اکنون در جامعه‌ای زندگی می کنیم که سراسر زیبایی است، انسان‌هایی مومن که در مسیر شدن حرکت می‌کنند و در مراحل مختلف انقلاب تمام هستی خود را داده‌اند و انسان‌هایی هستند که با عبادت اوج بندگی خود را به خدا نشان می‌دهند. بنابراین وظیفه ما در حوزه سیاست این خواهد بود که سیاست را ابزاری بدانیم برای اعتلای انسان‌های جامعه و امنیت را پدیده‌ای بدانیم که به انسان‌ها آرامش دهد.

وی خاطرنشان کرد: ما وظیفه داریم تا کاری کنیم که انسان‌ها در جامعه مشکلات اقتصادی و دغدغه تامین زندگی، آزادی و عدالت را نداشته باشند.

وی گفت: مردم ایران خوب و عزیز هستند، در هر زمان که لازم بوده پای کار بوده‌اند و امروز اگر در دنیا به‌رغم تمامی این تهدیدات و توطئه‌ها می‌توانیم روی پای خود بایستیم و مسیر شدن که مسیر استقلال، آزادی و توسعه است را بپیمایم. به دلیل وجود همین مردم است که حقیقت را دوست دارند و مصلحت را می‌پذیرند.

محمدعلی شجاعی استاندار خراسان شمالی نیز در ادامه این مراسم گفت: خراسان شمالی بهشت سرمایه‌گذاری است.

وی افزود: این استان به واسطه موقعیت جغرافیایی که دارد یکی از استان‌هایی است که به خوبی گام‌های بلند توسعه را با شتاب برمی‌دارد.

وی ادامه داد: موقعیت جغرافیایی، منابع طبیعی و خدادادی موجود در خراسان شمالی و همچنین وجود مردم خوب این منطقه از مهمترین شاخص‌های حرکت سریع برای رسیدن به توسعه پایدار و همه‌جانبه است.

شجاعی اظهار کرد: علاوه بر آن انسجام، هم‌افزایی و مشارکت بالایی میان مسئولان و اجزای حاکمیت این استان وجود دارد.

وی تصریح کرد: تمامی عوامل ذکر شده موجب شده است تا نرخ بیکاری در این استان از ۱۰.۴ به ۷.۹ درصد برسد و از سوی دیگر فضای کسب و کار بهتر شود و از نظر میزان رشد فضای کسب و کار خراسان شمالی رتبه چهارم را دارد و پنج رتبه ارتقاء داشته است.

نماینده عالی دولت در استان تاکید کرد: خراسان شمالی از نظر نرخ مشارکت اقتصادی چهارمین استان است.

وی با اشاره به این‌که وظیفه داریم در این شرایط و تحریم‌های سنگین با تلاش و کوشش و با جدیت قدم‌های‌مان را برای رفاه مردم برداریم، گفت: شرایط فعلی کشور بر کسی پوشیده نیست اما به‌رغم همه تهدیدات، به واسطه وجود قدرتی به نام مردم، خون شهداء، حضور مقتدرانه نیروهای مسلح و تدابیر مقام معظم رهبری، گام‌ها را با عزت، سربلندی و افتخار برمی‌داریم.

شجاعی افزود: رسانه‌های خراسان شمالی از نظر کمی رتبه ۳۰ کشوری را دارند اما اصحاب رسانه این استان بدون در نظر گرفتن جناح سیاسی و ... با فهم بالا از مسائل با رشد و بالندگی در حال فعالیت هستند و به عقیده بنده آن‌ها در جایگاه نخست به لحاظ کیفیت قرار دارند و موجب دلگرمی‌اند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۸۸۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند توسعه خراسان شمالی برای ۵۰۰ روستا عملیاتی شد

رئیس سازمان برنامه و بودجه خراسان شمالی، گفت: سند توسعه خراسان شمالی برای ۵۰۰ روستا عملیاتی شد. - اخبار استانها -

مرتضی بهزادفر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بجنورد، با اشاره به نامگذاری سال 1403 به نام جهش تولید با مشارکت مردم، اظهار داشت: براساس ابلاغ سیاست‌های کلی در هر دو مورد بر موضوعات کلیدی نظیر پیشرفت اقتصادی توام با عدالت و مردمی‌سازی اقتصاد به عنوان هسته‌های اصلی و نقش مردمی به صورت ویژه تاکید شده است.

وی با بیان اینکه در برنامه پنجم و ششم توسعه توجه به سهم تعاونی‌ها به عنوان الگوی اصلی مردمی‌سازی اقتصاد تاکید زیادی شده، اما توفیقی در این موضوع حاصل نشده است، افزود: با سیاست‌های کلان و برنامه‌ریزی‌هایی که اکنون در زمینه مردمی‌سازی انجام شده و تاکیدات مقامات عالی رتبه کشور بر تدوین سند اجرایی یک ساله زمینه تحقق این مهم در استان و کشور فراهم شود.

رئیس سازمان برنامه و بودجه استان به ابلاغ بخش‌نامه در قالب تدوین سند از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور به استان‌ها در جهت تحقق جهش تولید با مشارکت مردم اشاره کرد و افزود: در این برنامه بر رشد اقتصادی استان بر اساس شعار سال، شیوه‌ها و راهکارهای مشارکت حداکثری مردم ، فعالان اقتصادی و نخبگان، برنامه رشد اقتصادی، حفظ محیط زیست، حمایت از توسعه و تجاری‌سازی فناورهای راهبردی، توجه به زنجیره‌های ارزش صنایع استان و توجه به نقش‌آفرینی پارک علم و فناوری و ظرفیت نخبگان و صنایع خلاق و غیره تاکید شده است. 

وی ادامه داد: در این سند بر احیای واحدهای راکد و نیمه تعطیل، توسعه تعاونی‌ها، مشارکت صندوق‌ها، بانک‌های خصوصی، بیمه‌ها و ابزار و شیوه‌های نوین تامین مالی و اتمام پروژه‌های نیمه تمام که نقش پیشران اقتصادی در استان دارند نیز توجه ویژه شده است.

بهزادفر اضافه کرد: برنامه رشد اقتصادی استان بر اساس شعار سال و همسو با سیاست‌های کلی برنامه هفتم پیشرفت و سند آمایش در برنامه اولیه پیشنهادی و عملیاتی این سازمان در قالب 8 بسته، محور اساسی جهش تولید در استان تهیه شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان شمالی، تصریح کرد: رویکرد سازمان برنامه و بودجه، برنامه‌ریزی برای انجام اقداماتی است که قابلیت اجرایی یک ساله داشته باشد تا نتیجه این اقدامات زودتر به منصه ظهور برسد.

بهزادفر با بیان اینکه توجه به توانمند سازی جوامع محلی در روستاهای استان به صورت ویژه در دستورکار قرار گرفته است، افزود: 30 درصد اقتصاد مردم استان وابسته به روستا است و فعالیت بخش کشاورزی برای استان یک محور مهم رونق اقتصادی و زمینه مشارکت مردم با رویکرد تحقق شعار سال است.

وی تصریح کرد:در همین راستا توسعه اشتغال و اجرای طرح توان‌افزایی جوامع محلی مورد توجه جدی قرار گرفته و تاکنون سند توسعه اشتغال برای 500 روستای استان اجرا شده است.

انتهای پیام/311/

دیگر خبرها

  • چین: صلح در منطقه با تحقق عدالت برای فلسطینی‌ها محقق می‌شود
  • مقاومت در برابر عوامل بازدارنده از کمال،لازمه انتخاب راه صحیح است
  • نهاد‌های اقتصادی نباید سرمایه گذار را دغدغه‌مند کنند
  • افشاگری صهیونیست ها از کارشکنی نتانیاهو در مسیر تبادل اسرا
  • چریش‌های معطر، محبوب سفره‌های مردم بجنورد
  • بیمارستان مادر و کودک خراسان شمالی کلنگ‌زنی می‌شود
  • چریش های معطر، محبوب سفره های مردم بجنورد
  • تأکید وزیر کشور برای زمینه سازی مشارکت مردم در سرمایه گذاری
  • عقل سیاسی باید مردم را به سمت بندگی خدا هدایت کند
  • سند توسعه خراسان شمالی برای ۵۰۰ روستا عملیاتی شد