Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از نشریه هیل، هولیان کاسترو، وزیر سابق مسکن و توسعه شهری آمریکا و نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ از دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا به دلیل ایجاد تفرقه میان آمریکایی‌ها انتقاد کرد.

وی در یک پیام ویدئویی خطاب به دونالد ترامپ گفت: سلام آقای رئیس جمهور.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هولیان کاسترو هستم. وقعا متأسفم که ریاست جمهوری شما با شکست مواجه شد. قیمت دارو با افزایش همراه بوده است. بحران مهاجران بدتر شده است. بدهی‌های آمریکا بالا رفته است. سرعت رشد اشتغال کاهش یافته است.

وی در ادامه گفت: بنابراین، شما می‌خواهید بین ما تفرقه بیاندازید. با لفاظی‌های خطرناک و مملو از نفرت می‌خواهید ما را تقسیم کنید. من می‌خواهم توجه مردم آمریکا را بر سابقه شکست خورده تو متمرکز کنم.

کاسترو در ادامه از باراک اوباما حمایت کرد و گفت: ترامپ یک اقتصاد پر رونق را از باراک اوباما، رئیس جمهور سابق آمریکا به ارث برد و حالا ما را به سمت رکود می‌برد. او فکر می‌کند می‌تواند با تفرقه‌اندازی حواسمان را پرت کند؛ اما من نمی‌گذارم اینطور شود.

این ویدئوی تبلیغاتی کاسترو با نام «متأسفم تو داری شکست می‌خوری» در تعدادی از رسانه‌های اجتماعی از جمله فیس بوک، یوتیوب و گوگل دیسپلی به نمایش گذاشته شد.

کاسترو چند روز پیش هم در یک تیزر تبلیغاتی دیگر که از شبکه فاکس نیوز پخش شد، به انتقاد از ترامپ پرداخت و اعلام کرد که لفاظی‌های اخیر او علیه مهاجران باعث وقوع یک تیراندازی مرگبار در ال پاسوی تگزاس شده است.

کاسترو این اظهارات درباره وضع اقتصاد آمریکا در دوره ریاست جمهوری ترامپ را پس از آن منتشر کرد که تعدادی از بانک‌های آمریکایی درباره احتمال ایجاد رکود اقتصادی تا سال ۲۰۲۰ در آمریکا به دلیل سیاست‌های تجاری رئیس جمهور این کشور هشدار دادند.

این در حالی است که با وجود هشدار اقتصاددانان و کارشناسان آمریکایی درباره وضع اقتصاد در آمریکا، ترامپ همچنان از رشد اقتصادی کشور صحبت می‌کند. وی روز پنجشنبه در توییتر مدعی شد: آمریکا در حال حاضر بزرگترین، قوی‌ترین و قدرتمندترین اقتصاد جهان را دارد. مصرف کنندگان در بهترین وضع قرار دارند. خوش بینی درباره کسب و کار در آمریکا هم اکنون در بالاترین سطح قرار دارد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دونالد ترامپ آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۸۸۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سه رئیس‌جمهور و یک هدف؛ شکست ترامپ

کمپین انتخاباتی جو بایدن چهل‌وششمین رئیس‌جمهوری ایالات متحده برای کسب دومین دوره ریاست‌جمهوری خود در انتخابات سال جاری، امروز (پنجشنبه) با حضور چهل‌دومین و چهل‌وچهارمین رؤسای‌جمهوری این کشور یعنی باراک اوباما و بیل کلینتون برای جمع‌آوری کمک‌های مالی در ایالت نیویورک تکمیل خواهد شد.

در یک اتفاق نادر که طی آن چهار رئیس‌جمهوری سابق و فعلی در یک روز در منطقه‌ای غیر از واشنگتن حضور دارند، دونالد ترامپ نیز برای شرکت در مراسم بزرگداشت یک پلیس تازه درگذشته در شهر لانگ‌آیلند در ایالت نیویورک به‌سر می‌برد. این در حالی است که از مجموع رؤسای‌جمهور سابق در قید حیات، جیمی کارتر در بستر بیماری به‌سر می‌برد و جرج بوش هم برخلاف روابط دوستانه‌ای که با اوباما و کلینتون دارد، علاقه‌ای به حمایت از ترامپ از خود نشان نداده است.

باوجود اینکه کلینتون و اوباما از حمایت گسترده سیاه‌پوستان آمریکا برخوردارند و اوباما قرار است سفری پاییزی به چند دانشگاه برای آوردن جوانان به پای صندوق‌های رأی داشته باشد، باید گفت هردو چهره، از نگاه نسل جوان و مترقی این کشور دیگر پیر و محافظه‌کار به‌نظر می‌رسند؛ لذا بعید است این ائتلاف با وجود کم‌سابقه بودن آن، بتواند تأثیری که حمایت کلینتون در سال ۲۰۱۲ از اوباما داشت را داشته باشد.

لئون پانتا رئیس دفتر سابق کلینتون و وزیر دفاع و مدیر سی‌آی‌ای در دوران اوباما معتقد است که اوباما می‌تواند در بحث سلامت در کابینه بایدن نقش‌آفرینی کند و توصیه کرد که کمپین وی برای پیروزی در این راستا، روی رأی لاتین‌تبارها، جوانان و سایر اقلیت‌ها متمرکز شود.

با این‌حال، وجود کیش شخصیتی اشخاصی که زمانی به بالاترین جایگاه سیاسی کشور خود رسیده‌اند را نباید ازنظر دور داشت به‌طوری‌که با وجود ائتلاف امروز، امکان بروز تقابل بین آنها در آینده بسیاری جدی است. ناامیدی هیلاری کلینتون به‌دلیل شکست در هر ۲ تلاش انتخاباتی‌اش یک‌بار در مقابل اوباما و بار دیگر در مقابل ترامپ نیز می‌تواند اوضاع را پیچیده‌تر کند.

بایدن که از هر دو پیش‌کسوت خود مسن‌تر است، قبل از هر دوی آنها رقابت انتخاباتی برای ریاست‌جمهوری را (اولین بار در سال ۱۹۸۸) آغاز کرده بود. اما در تمام سالیان حضور او در سنا و معاونت ریاست‌جمهوری در دوره اوباما، چهره‌های حزب دموکرات رغبت کمتری برای حمایت و حتی تحمل او نشان داده‌اند.

وفاداری عمیق او نسبت به اوباما و نقش مؤثری که در سیاست خارجی در دوران او ایفا کرد، به بهبود جایگاه حزبی‌اش کرد، اما پیشدستی او نسبت به اوباما در حمایت از همجنس‌گرایان بار دیگر به این شکاف دامن زد. مرگ فرزند بایدن و اهدای مدال آزادی به وی توسط اوباما شاید حُسن‌ختامی برای یک همکاری سیاسی نه‌چندان مؤثر بوده باشد.

بایدن در جایگاه رئیس کمیته قضایی سنا در سال ۱۹۹۳ سهم به‌سزایی هم در انتصاب فرد منتخب بیل کلینتون در سمت قاضی دیوان عالی داشته است. اما جنگ‌طلبی افراطی او و طرح ایده مداخله نظامی در طول جنگ یوگسلاوی در دهه ۱۹۹۰ چالشی برای موضع ضدجنگ‌طلبانه کلینتون بود. او همچنین از حامیان مهم کلینتون در پرونده رسوایی اخلاقی او محسوب می‌شود.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • پوتین برای آتش‌بس با اوکراین منتظر نتیجه انتخابات آمریکا است
  • سه رئیس‌جمهور و یک هدف؛ شکست ترامپ
  • عاقبت کسی که برای هموطنانش از ترامپ درخواست تحریم کرد+عکس
  • آخرین پیش‌بینی‌ها درباره انتخابات آمریکا
  • ونزوئلا در تب و تاب انتخاباتی
  • ترامپ هم طرفدار آتش بس در غزه شد
  • نظرسنجی ها: رقابت ترامپ و بایدن تنگاتنگ است
  • صحبت‌های جالب نامزد‌های انتخابات مجلس که از آخر اول شدند!
  • اخبار سیاسی ۶ فروردین؛ حکم دیگر رهبر انقلاب برای روزه‌داران/تاکید رئیسی بر جلوگیری از رخنه فساد
  • ترامپ خواستار توقف جنگ غزه شد