Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر، گروه بین الملل رامین حسین آبادیان: مدتی است که اخبار مختلفی در رسانه ها پیرامون تحرکات مشکوک رژیم صهیونیستی در عراق منتشر می شود. در این میان، گفته می شود که صهیونیست ها تحرکات مذبوحانه ای را علیه «حشد شعبی» ترتیب داده و یا در تدارک ترتیب دادن آن هستند.

درهمین ارتباط، یک تحلیلگر امنیتی نزدیک به سرویس‌های اطلاعاتی عراق اعلام کرد که طبق اطلاعات موجود، رژیم صهیونیستی درصدد بمباران انبارهای تسلیحاتی حشد شعبی در عراق است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«فاضل ابو رغیف» در گفتگو با خبرگزاری روسیا الیوم تاکید کرد که اطلاعات بدست آمده از برنامه‌ریزی رژیم صهیونیستی برای بمباران انبارهای سلاح حشد شعبی حکایت دارد. وی عنوان کرد که رژیم صهیونیستی قصد ندارد محل استقرار رهبران و اعضای حشد شعبی را هدف قرار دهد، هرچند که چنین احتمالی هم وارد است.

ابو رغیف همچنین به وقوع انفجارهای پیاپی در انبارهای تسلیحات حشد شعبی در جنوب بغداد اشاره کرد و تأکید کرد که ممکن است این حادثه بخشی از طرح‌ریزی رژیم صهیونیستی برای این منظور باشد.

از سوی دیگر، حدود یک ماه پیش بود که یک پایگاه متعلق به نیروهای «حشد شعبی» عراق در شهر «آمرلی» واقع در استان «صلاح الدین» هدف حمله هوایی قرار گرفت. در همین ارتباط، پایگاه لبنانی «العهد» در گزارشی نوشت: مواضعی که هدف سه حمله با سه کلاهک انفجاریِ چرخشی قرار گرفت از نوع «هاروپ» و ساخت اسرائیل بوده که اسم انگلیسی آن «Loitering Munition» است. به گفته این منابع، این کلاهک‌های انفجاری به طور اتوماتیک عمل کرده یا از طریق مرکز فرماندهی و کنترل از زمین هدایت می‌شوند و تا بُرد ۱۰۰۰ کیلومتر پرواز می‌کنند و طی شش ساعت پی در پی می‌چرخند.

پایگاه لبنانی العهد در گزارش خود در این خصوص آورده بود: «رژیم صهیونیستی تنها طرف در منطقه محسوب می‌شود که از این سلاح برخوردار است». از سوی دیگر، خبرگزاری «المسله» عراق نیز به نقل از سایت «ELINT NEWS» انگلیس اعلام کرده بود که رژیم صهیونیستی عامل حمله تجاوزکارانه به مواضع حشد شعبی در عراق بوده است. علاوه بر این، در آن زمان برخی از رسانه‌های عراقی توئیت های کارشناسان نظامی رژیم صهیونیستی را منتشر کرده بودند که طبق آنها، برخلاف گزارش‌های اولیه مبنی بر انجام حمله به وسیله پهپاد، جنگنده‌های «اف ۳۵» رژیم صهیونیستی این اقدام را انجام داده بودند.

در هر صورت، آنچه که واضح به نظر می رسد این است که رژیم صهیونیستی نیز همچون متحد خود یعنی ایالات متحده آمریکا به دنبال توطئه چینی در عراق است. این توطئه چینی های صهیونیست ها درحالی است که همزمان، در بُعد سیاسی نیز واشنگتن اهداف شومی را در صحنه سیاسی عراق دنبال می کند و به دنبال آن است تا از رهگذر چنین توطئه هایی، تفرقه و هرج و مرج در عراق ایجاد کند.

واشنگتن برای عملیاتی ساختن این هدف خود در واقع اینگونه القاء می کند که احزاب و جریان های سیاسی منتقد عراق به دنبال سرنگونی دولت کنونی بغداد به ریاست عادل عبدالمهدی هستند؛ حال آنکه آخرین گزارش ها حاکی از تلاش های مذبوحانه خودِ آمریکایی ها برای تحقق این هدف در عراق است. این تلاش ها درحالی است که احزاب و جریان های عراقی هیچ تلاشی برای سرنگونی دولت صورت نمی دهند و در واقع، تنها حمایتشان از دولت را مشروط به رضایت ملت می دانند.

آمریکایی ها و صهیونیست ها در حالی به سلسله تحرکات مشکوک، خصمانه و توطئه آمیز خود در عراق ادامه می دهند که هیچیک از احزاب و جریان های سیاسی منتقد در عراق به دنبال ایجاد تفرقه و هرج و مرج در این کشور نیستند چراکه به خوبی می دانند که حفظ دستاوردهای گذشته در سایه برقراری صلح و ثبات در این کشور، محقق خواهد شد. ازهمین روی، این احزاب و جریان های سیاسی، هرگونه ملاحظات خود در امور و تصمیمات دولت را با رعایت انصاف، اخلاق و قانون پیش می برند.

این همان مسأله ای است که آمریکایی ها به شدت از آن خشمگین هستند و معتقدند که چنین رویه و روشی به سرنگونی دولت ختم نمی شود؛ هدفی که اساسا هیچیک از گروه های سیاسی در عراق آن را دنبال نمی کند و تنها واشنگتن خواستار تحقق آن است. در واقع، آمریکایی ها به دنبال بسط نا امنی در سراسر عراق هستند و بدین منظور اصرار دارند تا پروژه سرنگونی دولت از داخل عراق رقم بخورد. توطئه چینی های رژیم صهیونیستی در عراق نیز بی ارتباط با این هدف ایالات متحده نیست.

نکته دیگری که آمریکایی ها به دنبال آن هستند، باج خواهی احزاب و جریان های سیاسی از دولت بغداد است تا بدین ترتیب زمینه برای بده بستان های سیاسیِ و گسترش فساد فراهم شود. این درحالی است که قاطبه احزاب، جریان ها و ائتلاف های سیاسی عراقی موضع قاطعانه خود در این خصوص را اعلام و تأکید کرده اند که تحت هیچ شرایطی به باج خواهی از دولت بغداد نخواهند پرداخت. این مسأله نیز همچون دیگر مسائل خشم آمریکایی ها را به دنبال داشته  

در هر صورت، آنچه که اکنون در صحنه سیاسی عراق به چشم می خورد، آن است که ایالات متحده آمریکا و رژیم صهیونیستی عزم خود را برای بحران سازی در این کشور، جزم کرده اند تا بدین ترتیب، عراق را به همان دوران نا امنی بازگردانند. آمریکایی ها به خوبی می دانند که وجودِ یک عراق قدرتمند و مستقل به معنای تضعیف بیشترِ رژیم صهیونیستی در سطح منطقه است.

درست به همین دلیل است که متحد اصلی آمریکایی ها یعنی رژیم صهیونیستی نیز اخیرا تحرکات مشکوک خود در عراق را کلید زده است و قصد دارد با نقشه های شوم علیه حشد شعبی، عراق را به نا امنی بکشاند؛ هدفی که البته تحت هیچ شرایطی محقق نخواهد شد.

کد خبر 4694131

منبع: مهر

کلیدواژه: عراق رژیم صهیونیستی تل آویو ایالات متحده آمریکا رژیم صهیونیستی فلسطین سوریه عراق ایران عربستان سعودی روسیه کشمیر هندوستان جنگ 2015 یمن دونالد ترامپ ترکیه پاکستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۸۸۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلمان: کمک‌های بشردوستانه باید بدون مانع وارد غزه شوند

رژیم صهیونیستی اکنون بزرگترین قحطی ساخته دست بشر را به مردم غزه تحمیل کرده است. تل آویو با عدم اجازه ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه، در حال نسل کشی فلسطینیان است؛ موضوعی که حتی صدای نزدیک‌ترین شرکای این رژیم را نیز درآورده است. 

به گزارش الجزیره، آنالنا باربوک، وزیر خارجه آلمان که اکنون برای انجام سفر‌های دوره‌ای در خاورمیانه به سر می‌برد، اعلام کرد غزه اکنون نیازمند دریافت کمک‌های بشردوستانه بیشتری است. 

وی طی سفر به سرزمین‌های اشغالی و پس از دیدار با مقامات صهیونیست در تل آویو خاطر نشان کرد: برای جلوگیری از وقوع قحطی در غزه باید کمک‌های بشردوستانه بدون مانع و مشکل وارد این باریکه شود. شرایط انسانی در غزه جهنمی است. 

وی با اشاره به محدودیت‌های اعمال شده از سوی صهیونیست‌ها در روند امدادرسانی به فلسطینیان، تاکید کرد: سازمان‌های بین المللی باید بتوانند کمک‌های حیاتی به مردم را بدون مانع برای فلسطینیان تامین کنند. دولت آلمان به همین منظور کمک‌های خود به برنامه جهانی غذا را افزایش داده و ۱۰ میلیون یورو دیگر به این سازمان پرداخت می‌کند. 

روز یکشنبه تل آویو به سازمان ملل اطلاع داد که دیگر اجازه ارسال کمک‌های غذایی از سوی سازمان آنروا به شمال غزه را نخواهد بود. این در حالی است که آنروا با ۱۳ هزار نیرو در غزه، ستون فقرات کمک رسانی‌ها به مردم محسوب شده و این اقدام با هدف گسترش نسل کشی در این باریکه انجام می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • آمریکا مدیریت جنگ علیه غزه را در دست دارد
  • گرسنگی اهرم فشار صهیونیست‌ها علیه حماس است
  • اکونومیست: گرسنگی اهرم فشار صهیونیست‌ها علیه حماس است
  • تظاهرات دوباره صهیونیست‌ها در تل‌آویو/ برخی بازداشت شدند
  • علیرغم شرایط دردناک غزه، پیروزی‌های زیادی نصیب مردم و مقاومت فلسطین شده است
  • هنیه: جنگ غزه یک جنگ جهانی است/ هیأت حاکمه آمریکا شریک اصلی جنایت صهیونیست‌ها است
  • دیدار و گفت‌وگوی امیرعبداللهیان با اسماعیل هنیه در تهران
  • حمله تل آویو به سخنان رئیس جمهور کلمبیا
  • آلمان: کمک‌های بشردوستانه باید بدون مانع وارد غزه شوند
  • اسماعیل هنیه با امیرعبداللهیان دیدار کرد +فیلم