Web Analytics Made Easy - Statcounter

*تصویری که ما از عدم حضور زنان در ورزشگاه داریم، فقط حضورنداشتن آن‌ها در ورزشگاه نیست؛ تحقیر نیمی از جامعه است. هزینه این تصمیم بیشتر از حضورنداشتن زنان در ورزشگاه است. ما باید احساس تبعیض را در زنان ایران از بین ببریم. من این باور را دارم اگر ما درِ ورزشگاه را روی زنان باز کنیم، پس از چند ماه بانوان به ورزشگاه نخواهند آمد، چون احساس می‌کنند تبعیض از آن‌ها برداشته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یعنی در حالت عادی برخلاف مردان زنان برای رفتن به ورزشگاه برای دیدن یک بازی فوتبال در صف نمی‌ایستند، اما این زمانی است که شما تبعیض را از آن‌ها بردارید. من تحلیلم این است پس از یک سال از برداشتن مانع حضور زنان در ورزشگاه، میزان حضور زنان در ورزشگاه به کمتر از ۱۰ درصد می‌رسد؛ چراکه انگیزش آن‌ها برای حضور در مسابقات کمتر از مردان است.

*نکته دیگر، اصلاح تفکر و باور نسبت به مقوله انسانی است. فساد مربوط به زنان نیست. مربوط به همه انسان‌ها ازجمله مردان و زنان است؛ بنابراین در مبانی اعتقادی‌مان هیچ‌جا نداریم که توصیه کنیم زنان فساد نکنند یا مردان فساد نکنند. به همه خطاب می‌شود. یعنی کل انسان‌ها را در برمی‌گیرد.

چرا ما تفکیک کردیم که زن در ورزشگاه مفسده ایجاد می‌کند؟ چرا مردان مفسده ایجاد نمی‌کنند؟ آیا شعار‌های هنجارشکن و غیراخلاقی‌ای که توسط مردان در ورزشگاه داده می‌شود، با مبانی ما سازگار است؟

*نکته بعد اینکه اساسا در مبانی عقلانی و شرعی ما مکان که فاسد نمی‌شود؛ انسان فاسد است که محیط را فاسد می‌کند. دانشگاه، ورزشگاه، بازار، سینما و کنسرت این‌ها همه مکان‌های فرهنگی هستند. سینما که فاسد نمی‌شود. این‌ها جسم هستند، روح که ندارند، فاسد شوند. انسان است که به جسم روح می‌دهد؛ بنابراین ما نباید بیاییم تفکیک محیطی داشته باشیم.

*در عرصه بین‌المللی مدام تبلیغ می‌کنیم که در ایران تبعیض نیست و حقیقتا در ایران تبعیض جنسیتی نیست؛ چون الان بالای ۶۰ درصد دانشجویان ما دختر هستند و این به این معناست که در کشور ما عدالت آموزشی وجود دارد. عدالت شغلی و عدالت در سایر حوزه‌ها وجود دارد. طبیعی است که باید عدالت ورزشی هم داشته باشیم. حرف من این است که ما باید پاسخی هم برای دنیا داشته باشیم که چرا منع می‌کنیم؟ آقای توماس باخ، رئیس کمیته بین‌المللی المپیک از من می‌پرسد چرا شما قائل به این نیستید که زنان باید به ورزشگاه بروند؟ ما گفتیم قائل به این هستیم که زنان به ورزشگاه بروند، مشروط بر اینکه امنیتشان تأمین شود. گفت: این حرف خوبی است. الان نهاد‌های بین‌المللی به‌صورت دائمی راجع به این مسئله از ما سؤال می‌کنند؛ توماس باخ (رئیس کمیته بین‌المللی المپیک) هم در ملاقات با بنده و هم در دیدار با رئیس‌جمهور محترم در نیویورک (اجلاس سازمان ملل) از ایشان خواستند حضور زنان در ورزشگاه را حل کنند. آقای اینفانتینو، رئیس فیفا هم نامه رسمی و محترمانه‌ای نوشتند و به این موضوع تأکید کردند.

*معتقدم باید دغدغه بزرگان و مراجع عظام را رفع کنیم. آن‌ها دغدغه‌شان مفسده است. ما باید به آن‌ها این اطمینان را بدهیم که این مفسده را برطرف می‌کنیم و این به نظر من شدنی است. من معتقدم ما باید دغدغه بزرگان و مراجع را رفع کنیم، مشروط بر اینکه گزارش‌های دقیقی را به آن‌ها بدهیم. ما ان‌شاءالله باید سفری به قم داشته باشیم و با مراجع در این زمینه گفتگو کنیم.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: بانوان ورزشگاه ها مراجع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۸۹۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قایقران مازندرانی المپیکی شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، محمد نبی رضایی ملی‌پوش مازندرانی قایقرانی ایران در ماده کانو یک نفره ۱۰۰۰ متر مردان، ضمن کسب مدال طلا سهمیک المپیک پاریس را بدست آورد.

در آخرین روز از مسابقات قایقرانی آب‌های آرام قهرمانی آسیا و انتخابی المپیک پاریس در ژاپن، نماینده ایران موفق به گرفتن دومین سهمیه المپیک برای قایقرانی ایران شد.

محمدنبی رضایی قایقران بابلسری در فینال کانو یک نفره ۱۰۰۰ متر مردان با ثبت زمان ۴ دقیقه و ۱۰ ثانیه و ۹۸۰ صدم ثانیه به عنوان قایق اول از خط عبور کرد. او علاوه بر گرفتن مدال طلا به سهمیه المپیک پاریس هم رسید.

چین تایپه و چین دوم و سوم شدند. در این ماده نمایندگان تاجیکستان، کره‌جنوبی، ژاپن، قزاقستان، ایران، ژاپن، هند، چین‌تایپه و ایران به رقابت پرداختند. دو قایق اول سهمیه گرفتند.

نتایج قایقرانان ایران در انتخابی المپیک رویینگ و آب‌های آرام:

محمدنبی رضایی در کانو یک نفره مردان اول شد و سهمیه المپیک گرفت.

فاطمه مجلل در رویینگ یک نفره سنگین وزن زنان سوم شد و سهمیه المپیک گرفت.

عادل مجللی و کیا اسکندانی در کانو دونفره پنجم شدند و سهمیه نگرفتند.

الناز شفیعیان در کایاک یک‌نفره زنان پنجم شد و سهمیه نگرفت.

حمیدرضا رضوانی در رویینگ یک‌نفره سنگین وزن مردان یازدهم شد و سهمیه المپیک نگرفت.

هیوا افضلی در کانو یک‌نفره زنان ششم شد و به سهمیه المپیک نرسید.

دیگر خبرها

  • روایت مدیرعامل خیبر از اتفاقات ورزشگاه انقلاب کرج/ فقط یک نفر با حضور بانوان مخالف است!
  • تغییر محل نشستن مردان و زنان در بی.‌آرتی + فیلم
  • ارتباط جنسیت و بحران خواب
  • سنسور تشخیص زودهنگام سرطان سینه طراحی شد
  • نگاهی بر سیر تاریخی شغل و زنان در جامعه
  • قایقرانی به چهار سهمیه المپیک رسید/ آقامیرزایی کایاک را به پاریس برد
  • جایگاه جنسیت در الگوی سوم؛ ذیل انسانیت یا فوق انسانیت؟
  • قایقران مازندرانی المپیکی شد
  • رضایی با کسب مدال طلا المپیکی شد
  • دلیل بی کیفیت بودن خواب زنان نسبت به مردان مشخص شد