Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-19@21:59:38 GMT

رسانه ها در جریان پیشرفت شهرستان خرامه باید دیده شوند

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۹۰۷۹۸

رسانه ها در جریان پیشرفت شهرستان خرامه باید دیده شوند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد صباحی شنبه در آیین نکوداشت و تقدیر از خبرنگاران شهرستان خرامه، اظهار داشت: امروز در کنار قدرت نظامی و حتی فراتر از قدرت نظامی، ابرقدرت رسانه قرار دارد و مطرح است.

وی افزود: کسانی که می‌خواهند بر جهان حکومت کنند و افکار تمام جهان را در اختیار داشته باشند یکی از ابزارهای اصلیشان را خبر و رسانه قرار می‌دهند و می‌دانند در پیشبرد اهدافشان رسانه‌ها و خبرگزاری‌ها چقدر موثر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه خرامه نگاه ویژه به رسانه و خبرنگاران را رمز پیشرفت و ارتقاء وضعیت شهرستان خرامه دانست و تاکید کرد: نمی‌شود خواهان پیشرفت شهرستان باشیم اما خبرنگاران و رسانه‌ها را نادیده بگیریم، بنابراین ابزار قدرت، زبان گویا و چهره شناخته شده ما در سطح استان و کشور خبرنگارها هستند و این خبرنگاران و رسانه‌ها هستند که می‌توانند به عنوان بازویی برای مسئولین در پیشرفت شهرستان بیشترین نقش را داشته باشند.

حجت الاسلام صباحی تصریح کرد: در این جایگاه متاسفم که برخی از روسای ادارات تعریف مشخصی از روابط عمومی در اداره خود ندارند و افرادی که به عنوان مسئول یا کارشناس روابط عمومی هستند از آموزش‌های لازم در این زمینه برخوردار نیستند و مهارت لازم را برای تنظیم یک خبر و ارتباط با رسانه های کشوری و استانی را ندارند، اما برای همان مسئول روابط عمومی وظایف دیگری در سطح اداره تعریف شده است.

وی گفت: در ارزیابی نسبت به فعالیت روابط عمومی ادارات، خبرنگاران و ارتباط با رسانه های استانی و کشوری نمره ضعیفی باید به خودمان بدهیم و من به عنوان کسی که متهم اول هستم این را اقرار می‌کنم که در این زمینه خوب عمل نکردیم.

امام جمعه خرامه با اشاره به فعالیت تنها یک رسانه محلی در سطح شهرستان خرامه افزود: حوزه خبری در شهرستان خرامه رقابتی نیست، لازم است در کنار این رسانه یک رقیب ایجاد شود چرا که رقابت سالم همیشه باعث رشد و پیشرفت می‌شود. 

حجت الاسلام صباحی بیان کرد: افراد علاقه‌مند به فعالیت در این حرفه قطعا در شهرستان وجود دارند اما باید زیرساخت‌های ابتدایی برای فعالیت این افراد فراهم شود که در این زمینه انتظار داریم نیروی مقاومت بسیج، شورای اسلامی شهر و نماینده دولت زمینه لازم را برای فعالیت رسانه های بیشتر و خبرنگاران بیشتر فراهم کنند.

وی افزود: با فراهم شدن این زیرساخت‌ها چتر خبری و رسانه ای در سطح شهرستان خرامه گسترده تر می شود و شاهد سرعت و شتاب بیشتری در پیشرفت شهرستان خواهیم بود.

امام جمعه خرامه پیشنهاد داد روابط عمومی ادارات شهرستان توسط اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خرامه گزینش شود و افراد متخصص در این زمینه به کارگیری شوند.

حجت الاسلامصباحی در ادامه بر حفظ و تقویت وحدت شهرستان خرامه توسط خبرنگاران و رسانه ها تاکید کرد و افزد: خبرنگاران فراتر از حمایت شهر، جناح، قوم و قبیله، محله و روستا حرکت کنند افق دیدشان را از شهر و محله بالا ببرند.

وی تاکید کرد: در سالی که مقام معظم رهبری فرموند مواظب فتنه ها باشید و ایشان حساسیت ویژه ای نسبت به انتخابات دارند این برند مهم شهرستان را که وحدت است حول محور ولایت فقیه و دلسوزی برای نظام حفظ و تقویت شود و در این زمینه خبرنگاران نقش بی بدیل دارند.

فرماندار خرامه در این مراسم اظهار داشت: یکی از ضروریات اجتناب ناپذیر جامعه امروز اطلاع رسانی است که این رسالت خطیر توسط خبرنگاران انجام می شود.

فرهاد جهانخواه افزود: خبرنگاران یک پل اینترنتی بین مردم و مسئولین هستند که بستر این پل باید  همراه با ایمان و درستکاری باشد.

وی با بیان اینکه اگر به آموزه های دینی نگاه کنیم کشف حقیقت یکی از مهم ترین مباحث در بحث اطلاع رسانی است، تاکید کرد: خبرنگاران چشم بینای این حقیقت هستند که مسائل و مشکلات را در سطح جامعه رصد می کنند اما باید با درستکاری، ایمان و پاکدستی کمک دهند که این مشکلات در سطح جامعه برطرف شود و این همان رسالت خبرنگاری است.

فرماندار خرامه افزود: انتظاری که از مجموعه شورای اداری شهرستان داریم خبرنگارن را به عنوان زبان گویای نهادهایشان در کنار برنامه هایی که دارند، ببینید و از آنها بهره ببرند.

وی به فعالیت خبرنگاران در فضای مجازی اشاره کرد و افزود: یکی از تهدیدهایی که پیش روی فضای مجازی است ممکن است برخی افراد بخواهند از فضای مجازی در جهت بی انصافی و حسادت مطالب نادرست منتشر کنند که در این زمینه فعالیت موثر خبرنگاران به منظور مدیریت و پیشگیری از ایجاد چنین فضاهایی لازم و ضروری است.

جهانخواه در ادامه بر تقویت فضای رسانه ای در شهرستان خرامه تاکید کرد و افزود: اعتقاد داریم روابط عمومی ادارات باید با خبرنگاران و رسانه ها ارتباط برقرار کنند و با اتحاد، همدلی و انسجام خدمات انجام شده توسط دولت و دستگاه های اجرایی به سمع و نظر مردم برسد.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خرامه گفت: اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان خرامه در کنار شما هنرمندان، خبرنگاران، مسئولین و مردم در زمینه فرهنگی و هنری، فرهنگی و ورزشی، فرهنگی و سیاسی و فرهنگی و علمی گام بردارد تا بتوانیم در حد شایستگی مردم این دیار گامهایی برداریم.

عبدالصمد سلیمانی بیان کرد: ممکن است برخی افراد در حال فعالیت خبرنگاری و رسانه ای باشند اما فعالیت آنها قانونی نباشد؛ این افراد می توانند ضمن مراجعه به اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خرامه پیگیری های لازم را برای فعالیت قانونی انجام دهند.

وی افزود: در جلسه روسای ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس که هفته گذشته در شهر شیراز برگزار شد، اعلام شد که در ارزیابی انعکاس خبرها و رویدادهای فرهنگی شهرستان خرامه بین 30 اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی در استان فارس به عنوان پنج شهرستان برتر انتخاب شده است.

مشاور رسانه ای نماینده مردم خرامه، سروستان و کوار در مجلس شورای اسلامی در حاشیه این مراسم گفت: با توجه به پیشرفت تکنولوژی شکل دسترسی مردم به رسانه ها در حال تغییر است و امروز فضای مجازی و شبکه های اجتماعی تلگرام، واتس آپ و اینستاگرام بیشترین جذب مخاطب برای اطلاع رسانی ها داشته اند.

محمد مهدی منوچهری به تشریح فعالیت افرادی که خبرنگارنما هستند اشاره کرد و افزود: در این راستا افراد زیادی به منظور کسب درآمد با دیدگاه جذب مخاطب اقدام به فعالیت در شبکه های اجتماعی با موضوعات خبری و رسانه ای می‌کنند.

وی ادامه داد: درصد بسیاری از این افراد علم خبرنگاری و سواد رسانه ای لازم برای فعالیت در عرصه رسانه را ندارند و برای جذب مخاطب هر گونه مطالب را بدون در نظر گرفتن چارچوب های خبری و نوع تاثیرگذاری آن بر جامعه منتشر می کنند و برخی اوقات ضررهای جبران ناپذیری را به جامعه وارد می‌کنند.

وی تاکید کرد: شبکه های مجازی به نوعی تبدیل به رسانه شده اند با توجه به اینکه رسانه در جهت دهی افکار عمومی جامعه بسیار موٍثر است و بیشترین تاثیر را در جهت دهی افکار عمومی جامعه دارد بنابراین نیاز است تهدیدهای این شبکه را بشناسیم و در جهت آن مقابله کنیم و آن را تبدیل به فرصت کنیم.

مشاور نماینده مردم فارس در مجلس یکی از تهدیدات شبکه های مجازی را فعالیت شبکه های اجتماعی که تحت سلطه کشورهای استکباری هستند، دانست و افزود: کشورهای استکباری از ابزار شبکه های اجتماعی برای براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران استفاده می‌کنند.

منوچهری با بیان اینکه کنترل شبکه های اجتماعی سخت یا شاید بتوان گفت غیر قابل کنترل است، افزود: نیاز است رسانه های معتبر و با هویت قدیمی که از دیرباز در این عرصه فعالیت داشته اند در وهله اول مطابق با تکنولوژی پیش بروند و نسبت به فعالیت در شبکه های اجتماعی حرکت کنند.

مشاور نماینده مردم فارس در مجلس افزود: تربیت افراد متخصص به منظور فعالیت های رسانه ای و افزایش گستره فعالیت افراد متخصص در فضای مجازی و حرکت بر اساس قوانین مطبوعاتی و رسانه ای برای مقابله با رفتار دشمن در فضای مجازی ضروری به نظر می رسد

وی تاکید کرد: فعالیت رسانه های داخلی باید به شکلی باشد که نتیجه نهایی آن به رفع مشکلات مردم در جامعه ختم شود نه اینکه مشکلی به مشکلات جامعه اضافه شود و جو جامعه دچار تشنج شود

رسانه‌ها به نقش خودشان در تحقق بیانیه گام دوم انقلاب بیشتر اهمیت دهند

منوچهری تصریح نمود: در تحقق بیانیه گام دوم انقلاب همه اقشار جامعه وظایف مشخصی دارند از این رو تمام اقشار جامعه باید وظایف خود را در ابتدا بشناسند ،درک کنند و در ادامه به آن عمل کنند.

وی ادامه داد: یکی از اقدامات دشمن ایجاد فضای یاس؛ ناامیدی و ترور شخصیتی افراد شاخص نظام و انقلاب است از این رو خبرنگاران می بایست تمامی برنامه های دشمن را رصد کنند و با اطلاع رسانی صحیح و به موقع اجازه ندهند افکار عمومی مردم ایران اسلامی تحت تاثیر دروغ، تهمت و شایعه پراکنی رسانه های معاند قرار بگیرد.

مشاور نماینده مردم فارس اضافه کرد: یکی دیگر از مهم ترین اقداماتی که رسانه ها در تحقق بیانیه گام دوم انقلاب باید به آن توجه کنند ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی است.

آیین نکوهداشت و تقدیر از خبرنگاران شهرستان خرامه باحضور جمعی از مسئولین خرامه و اعضای انجمنهای هنری و خبرنگاران شهرستان خرامه برگزار و در پایان این مراسم ازخبرنگاران شهرستان خرامه تجلیل شد.

کد خبر 4694344

منبع: مهر

کلیدواژه: گام دوم انقلاب گام دوم انقلاب گام دوم انقلاب روز خبرنگار خرامه فرمانداری خرامه روز خبرنگار بوشهر قزوین شیراز شهرکرد گرگان خطبه های نماز جمعه عید سعید قربان ایلام سانحه تصادف بیرجند مجلس شورای اسلامی خرم آباد یاسوج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۹۰۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده شهرستان‌ها در پایتخت هستیم/بعد از اجرا نمایش همراهتان است

سید محمدهادی هاشم‌زاده کارگردان نمایش «اسب قاتلین» که در تماشاخانه ایرانشهر روی صحنه است در گفت‌وگو با خبرنگار مهر مهم‌ترین بخش و نخستین گام تولید یک نمایش را نمایشنامه دانست و در این باره گفت: نمایشنامه باید فکر خوب و ساختمان مناسب و درستی داشته باشد و متن «اسب قاتلین» این ویژگی‌ها را دارد. من سال‌ها است با قلم رضا گشتاسب آشنا هستم و این چهارمین بار است که متنی از او کار می‌کنم. بیشتر آثارش فضای اکسپرسیونیستی، تخیلی و روایت‌های غیر خطی دارد و از آنجایی که من هم به فضاهای غیرواقع‌گرایانه یعنی فضاهای سوررئالیستی و اکسپرسیونیتی علاقه‌مند هستم و کم‌تر به سمت نمایشنامه‌ها و آثار واقع‌گرایانه رئالیستی می‌روم، آثار رضا گشتاسب برایم جذاب هستند.

وی درباره چگونگی کارگردانی این اثر توضیح داد: آثار گشتاسب تخیل کارگردان را فعال می‌کند و دستش را باز می‌گذارد و باعث می شود نقش کارگردان خیلی پر رنگ‌تر شود چون یک روال عادی و معمولی خطی را پیش نمی‌برد. رضا به مرگ مؤلف معتقد است و وقتی متن را به کارگردانی می‌دهد به او اعتماد می‌کند، اگر به اجرای آثار رضا گشتاسب در تهران و شهرهای دیگر نگاه کنیم، می‌بینیم با شیوه‌های مختلف اجرا شده‌اند.

وی ادامه داد: در نمایش «اسب قاتلین»، تماشاگر از لحظه نخست که وارد سالن می‌شود با فضایی مه آلود و غیرمتعارف مواجه می‌شود که دارای تعریف خاصی نیست و من به عنوان کارگردان باید یک بعد مفهومی جدید به او ارایه کنم که شگفت‌زده بشود و یک ساعت و ۲۰ دقیقه نمایش ببیند.

هاشم‌زاده با بیان اینکه تئاتر نباید در سالن برای تماشاگران به پایان برسد، افزود: نکته‌ای که در آثار امروز کمرنگ شده، این است که تخیل مخاطب را در نظر نمی‌گیریم و نمی‌گذاریم مخاطب دنبال کشف برود. اما من همیشه سعی می‌کنم به تماشاگر ابزار بدهم تا دریافت جدیدی برای خودش خلق کند و وقتی از سالن بیرون می‌رود، ادامه نمایش همراهش باشد، فکر کند و پازل‌ها را کنار همدیگر بچیند تا از کشفیات خودش لذت ببرد.

این کارگردان شیرازی گفت: تئاتر برگرفته از هنرهای مختلف است و من از همه هنرها در آثارم استفاده و سعی می‌کنم با نگاه زیباشناسانه به میزانسن، طراحی لباس و طراحی گریم توجه کنم و با کمک ابزارهای نور و رنگ و حرکت و ... اثری با تصاویر معنادار خلق کنم که در ذهن مخاطب بماند. در بسیاری از نمایش‌ها گاهی قاب‌ها بیشتر از دیالوگ دیده می‌شوند اما در «اسب قاتلین»؛ ترکیب دیالوگ‌ها و قاب‌ها است که در ذهن مخاطب می‌ماند.

هاشم‌زاده با بیان اینکه بدون بازیگر چهره و حمایت تهیه‌کننده برای اجرا به تهران آمده است، توضیح داد: به من پیشنهاد کردند برای تضمین فروش چند نفر از بازیگرانم را عوض کنم و بازیگر چهره بیاورم اما من دوست دارم تئاترم و هنرم با بچه‌هایی که دو سه سال پای من‌ ایستادند و خون دل خوردند دیده بشود. حاضر نیستم هیچ وقت به خاطر دیده شدن خودم زحمت‌ها و تلاش گروهم را نادیده بگیرم.

کارگردان برگزیده چهل و یکمین جشنواره تئاتر فجر هنرمندان استان‌ها را بسیار با استعداد دانست و گفت:‌ ای کاش در اداره کل هنرهای نمایشی، یک تیم استعدادیابی برای آثار استان‌ها تشکیل شود. ما وقتی به جشنواره فجر آمدیم، دیده شدیم و آقای حمید نیلی از ما را دعوت کرد که به ایرانشهر بیاییم و آقای کوروش زارعی به عنوان دبیر وقت جشنواره، پیگیری و همراهی کرد که ما الان اینجا هستیم. اگر به جشنواره فجر نیامده بودیم هرگز دیده نمی‌شدیم و برای اجرا در تهران به ما فرصتی داده نمی‌شد. بعضی از هنرمندان شهرستانی نمی‌توانند وارد جشنواره‌ها شوند ولی حق آن‌ها هم است که دیده شوند. مسؤولان نباید صرفاً در جشنواره‌ها تئاتر شهرستان‌ها را ببینند بلکه باید در قالب تیم استعدادیابی به شهرهای مختلف بروند و آثار روی صحنه را ببینند و ارزیابی و حمایت کنند.

هاشم‌زاده افزود: خدا را شاکریم که این امکان برای ما ایجاد شد؛ آمدیم، دیده شدیم و تماشاگران با کار ارتباط گرفتند، اما من فقط به فکر خودم نیستم. «اسب قاتلین» نماینده همه شهرستان‌های کشور است که نشان می‌دهد در خارج از تهران هم تئاتر زنده و پویا است و می‌تواند حرفی برای گفتن داشته باشد. خیلی از بچه‌های استان‌ها استعدادهای درخشانی هستند که شاید روزی هر کدامشان در صحنه‌های بین‌المللی بزرگ برای ایران افتخارآفرینی کنند.

وی در پایان صحبت‌هایش گفت: من یک پیشنهاد دارم که اینجا اعلام می‌کنم و امیدوارم به لطف آقایان سالاری و کاظم نظری که همیشه از تئاتر شهرستان‌ها حمایت کرده‌اند، اجرایی شود. پیشنهاد می‌کنم یک ماه در سال را به اجرای تئاتر استان‌ها در تهران اختصاص بدهند و در یک یا چند سالن پایتخت هیچ اجرای تهرانی روی صحنه نرود و فقط هنرمندان شهرستانی اجرا داشته باشند. آثاری که در اجراهای عموم شهر خودشان موفق بودند از سراسر کشور بیایند و روی صحنه بروند تا دیده شوند و فاصله بین تئاتر تهران و شهرستان‌ها کمتر و فرصت تعامل بیش‌تری ایجاد شود.

نمایش «اسب قاتلین» نوشته رضا گشتاسب و کارگردانی سید محمدهادی هاشم زاده اجرای خود را از ۱۹ فروردین در سالن سمندریان تماشاخانه ایرانشهر آغاز کرده است. این اثر که نمایش برگزیده به مفهوم مطلق چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر شده است، تا ۲۱ اردیبهشت ساعت ۱۹ روی صحنه می‌رود.

کد خبر 6079006 آروین موذن زاده

دیگر خبرها

  • آمریکا به دنبال ترمیم چهره کتک‌خورده اسرائیل در جریان عملیات «وعده صادق» است
  • نمایش اوج ذلت اسرائیل و اقتدار ایران در جریان انهدام ریزپرنده‌های صهیونیستی توسط پدافند هوایی کشور
  • ساخت مجتمع اداری کوهسرخ ۴۵ درصد پیش رفته است
  • پروژه نهضت ملی مسکن شهرستان نیر ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • طرح نهضت ملی مسکن دلیجان ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • فوت پسر ٨ ساله در اثر سقوط در رودخانه
  • ایران با وجود تحریم‌ها چگونه توانسته تا این حد پیشرفت نظامی کند؟
  • پیشرفت ۷۹ درصدی مجتمع آبرسانی شیخ موسی شهرستان بابل
  • نماینده شهرستان‌ها در پایتخت هستیم/بعد از اجرا نمایش همراهتان است
  • کشف ۱۵ سهره وحشی، تور و قفس صید پرندگان در خرامه