Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-23@22:13:55 GMT

اردوهای جهادی تمرینی برای جهاد در زندگی روزمره

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۹۱۴۴۳

اردوهای جهادی تمرینی برای جهاد در زندگی روزمره

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، اردوهای جهادی تمرینی برای جهاد در زندگی روزمره است و این توصیفی زیباست که ما را ناخودآگاه به یاد دلاوری‌های جوانانی می‌اندازد که امروز خاطرات‌شان برای ما الگو و نوری است براى مسیری که امید است که همه ما رهرو آن باشیم. حضور جهادگران در مناطق محروم برای خدمت‌رسانی و محرومیت‌زدایی در قالب فعالیت‌های عمرانی، فرهنگی، آموزشی، بهداشت سلامت و دامپزشکی چه در گرمای طاقت‌فرساى تابستان و چه در سرماى سوزان زمستان، یاد لبان تشنه و پوتین‌های پاره بسیجیان در جبهه‌های نبرد حق علیه باطل را زنده نگاه مى‌دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روحیه جهادگران برگرفته از سیره عملى جوانانی است که با خون خود در راه ملت، فرش ایثار گستراندند و تابلوى جهاد نقاشی کردند.

ثمره این دوره‌های جهادی، تربیت انسان‌هایى مبارز، مخلص، ایثارگر، متوکل، خستگی‌ناپذیر و استوار در راه حق است که در هر مسئولیت و جایگاهی که قرار بگیرند، روحیه جهادی را سرلوحه رفتار و کردار خود قرار داده، در حیطه مدیریتی و شغلی‌شان نیز به رعایت مکارم‌الاخلاق اهتمام مى‌ورزند.

بنابراین حرکات جهادی می‌تواند تلنگری به مسئولان و دولتمردانی باشد که مدعی پیروی از خط امام راحل(ره) هستند چراکه پیر جماران فرمود: «آنچه مهم است این است که قشر مستضعف بیشتر مورد توجه باشد.»

لذا اردوهای جهادی بستری برای تربیت مدیران آینده نظام است که اجرای این امر نشان‌دهنده روحیه، شناخت و تجربه جهادی است که باید مسئولان پیش از رسیدن به مقام خویش شایسته و دارا باشند.

دفتر خاطرات جهادگران مملو از لحظه‌هایی است که در روستایی دور و کوچک که فاقد هرگونه امکانات اولیه مناسب برای زندگی است، مادری پیر و بی‌سرپرست چشم انتظار نشسته تا جهادگران کار ترمیم ساختمان منزل وی را به اتمام برسانند؛ یا چشمان پرامید کودکانی که با اشک شوق به دیوار‌های رنگ‌آمیزی شده، سقف ترمیم یافته و تخته‌های جدید مدرسه نگاه می‌کنند.

و یا شب عید نوروز که جوانان جهادگر به جای اینکه همچون دیگران در کنار خانواده خود باشند، به مناطق محروم رفته‌اند تا در ایام فراغت و تعطیل کارهای عمرانی، فرهنگی، آموزشی و بهداشتی را با هدف محرومیت‌زدایی به انجام رسانند و نیز شادی و امیدواری مجدد به پدری پیر که تنها سرمایه‌اش مزرعه و تعداد اندکی حیوانات اهلی است که به علت بیماری دام‌هایش، از بار درآمد افتاده و ناتوان در پرداخت هزینه‌های درمانی بود، دامپزشکان جهادگر در چنین مناطقی که به علت کمبود امکانات دچار مشکلات فراوان در تهیه دارو و حتی حضور دامپزشک هستند به عرصه آماده و با خدمات دامپزشکی چراغ امید را در خانه‌های آنها روشن گردانیدن.

و یا مادری پیر با فرزندانی معلول و سرمایه‌ای اندک که تنها دارایی آن دو راس گاو شیری بود که یکی از آنها به علت بیماری تب شیری دچار مشکل شدید و عدم توانایی در ایستادن داشت مواجه و پس از رسیدگی و بهبودی دامش غرق خوشحالی شده و خدا را چنان شکرگزاری می‌کرد که گویی آری خداوند نیز از آنها رازی است و اجابت کرده آنچه را هنگام نیاز از او خواسته: «وَإِذَا سَأَلَک عِبَادِی عَنِّی فَإِنِّی قَرِیبٌ أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْیسْتَجِیبُوا لِی وَلْیومِنُوا بی‌لَعَلَّهمْ یرْشُدُونَ.»

و یا دامپزشکان جهادگری که در دوره سیل مناطق جنوب با استفاده از قایق، خطر‌های بسیاری را به جان خریدند و از مسیر‌های پرخطر گذشته و به مناطق اسکان مردمی و دامی رفته و خدمات دامپزشکی و دارویی رایگان ارائه داده‌اند.

از طرف دیگر ترویج فرهنگ جهادی در مناطق محروم سبب خودکفایی اهالی این مناطق می‌شود و وقتی جوانانی را می‌بینند که با کار جمعی و اتحاد و روحیه خودباوری در مدت کوتاهی پیشرفت قابل ملاحظه‌ای را به وجود می‌آورند و شیرینی آن را حس می‌کنند این امید در آنها زنده می‌شود که «ما می‌توانیم» و شوق و ذوق فعالیت‌های جهادی برای حل معضلات محرومان منطقه خود در آنها ایجاد می‌شود. این شوق می‌تواند گام مهمی برای تحقق اقتصاد مقاومتی و حرکت به سمت رهایی از وابستگی به دیگران در میان آنها باشد.

اردوی جهادی اخیر نیز به همت قرارگاه جهادی دانشگاه آزاد اسلامی و ستاد اجرایی فرمان امام خمینی(ره) در مناطق زلزله‌زده و سیل‌زده در حال برگزاری است که با فعالیت‌هایى در قالب پزشکی، دامپزشکی و برنامه‌های فرهنگی، ادامه دارد و جهادگران از نقاط مختلف کشور گردهم آمدند تا ضمن تشکیل دوستی‌های جدید و آشنایی و ارتباط تازه فرهنگی، به شناختى اصیل از مناطق محروم کشور در استان‌های مختلف برسند.

منبع: فرهیختگان

انتهای پیام /

167 / 167

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۹۱۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی رزمایش جهاد دامپزشکی با ۱۲۶ هزار خدمت در آمل

به گزارش خبرنگار مهر، حمزه آقاپور کاظمی شامگاه دوشنبه در پایان اولین رزمایش جهاد دامپزشکی استان مازندران در سال ۱۴۰۳ خبر داد و افزود: این رزمایش با بهره گیری از اکیپ‌های پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های دامی شهرستان‌ها در منطقه صعب العبور شهرستان آمل برگزار شد.

وی با اشاره به لزوم برگزاری این رزمایش گفت: با توجه به نزدیکی زمان کوچ گله‌های دامی به مناطق بالادست و لزوم واکسیناسیون آنها پیش از انتقال به این مناطق از ظرفیت شهرستان‌های استفاده خواهد شد تا به شهرستان‌هایی که مناطق صعب العبور و کم برخوردار دارند در پوشش واکسیناسیون کمک شود.

آقاپور کاظمی به ادامه برگزاری این رزمایش‌ها در شهرستان‌های دیگری همچون نور، نوشهر، چالوس و.. اشاره کرد و افزود: تلاش خواهد شد در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به نام جهش تولید با مشارکت مردمی نام گذاری شده است با مشارکت مردم و دستگاه‌های همکار در خدمت رسانی به مردم استفاده گردد تا بتوان خدماتی که منجر به افزایش تولیدات غذایی سالم می‌گردد افزایش یابد.

رسولی زاده رئیس اداره دامپزشکی شهرستان آمل با حضور در این رزمایش گفت: در راستای سیاست‌های دولت سیزدهم جهت ارائه خدمات فراگیر به دامداران و حسب دستور مدیرکل دامپزشکی استان مازندران مبنی بر ارائه خدمات رایگان به دامداران روستاهای نشل، آهن سر، مریجان، تیران شیرکلا با هدف پیشگیری از بیماری‌های دامی، هماهنگی‌های لازم از سوی مسئول جهاد دامپزشکی مازندران صورت گرفت که در نهایت با تشکیل ۱۰ اکیپ جهادی واکسیناسیون و معاینه رایگان دام تشکیل شامل کارشناسان اداره‌های دامپزشکی شهرستان‌های ساری، میاندرود، قائمشهر، سوادکوه شمالی، جویبار، محمودآباد، بابل، بابلسر، سیمرغ و کارشناسان اداره کل دامپزشکی مازندران بالغ بر ۱۲۶ هزار خدمت ارائه شد.

وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته گفت: در این رزمایش یک روزه پوشش کامل واکسیناسیون در محور مذکور انجام گرفت و در مجموع بیش از ۱۶ هزار نوبت سر دام تحت پوشش واکسیناسیون و خدمات درمانی قرار گرفتند که شامل واکسیناسیون رایگان هشت هزار رأس دام سبک علیه بیماری تب برفکی، واکسیناسیون سه هزار و ۹۰۰ رأس دام سبک علیه بیماری آبله، واکسیناسیون سه هزار و ۹۰۰ رأس دام سبک علیه بیماری طاعون، واکسیناسیون ۳۰ رأس دام سنگین علیه تب برفکی، واکسیناسیون ۶۵ قلاده سگ علیه هاری است.

وی در خصوص سم پاشی اماکن دامی گفت: با توجه به نزدیکی گرمی هوا و امکان بروز بیماری‌های انگلی در این رزمایش بیش از ۲۲۰ هزار لیتر سم استفاده شد.

وی تصریح کرد در این رزمایش ۳۲۰ رأس گوسفند و ۳۰ رأس گاو توسط دامپزشکان اعزامی به صورت رایکان ویزیت و اقدامات درمانی لازم صورت گرفت.

کد خبر 6085882

دیگر خبرها

  • مستند ستاره دنباله دار؛ روایت حضور جهادگران اصفهانی در بزنوید لرستان +فیلم
  • ارائه بیش از ۳۵ میلیون خدمت رایگان در نقاط محروم و صعب‌العبور برای مدیریت بیماری‌های دامی
  • برپایی رزمایش جهاد دامپزشکی با ۱۲۶ هزار خدمت در آمل
  • هوش مصنوعی اپل برای زندگی روزمره از راه می رسد
  • انجام بیش از ۲۵ هزار خدمت جهادی در خراسان جنوبی طی ایام نوروز
  • انجام بیش از ۲۵ هزار خدمت جهادی در خراسان جنوبی
  • ارائه بیش از ۲۵ هزار خدمت جهادی به محرومان
  • روحیه جهادی و دانش‌پایه بودن نظام دفاعی عامل برتری قدرت نظامی ایران است
  • غفلت از کار جهادی باعث عقب ماندگی می شود
  • خدمت رسانی هزارو ۵۷۲ گروه جهادی خراسانی