Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر منطقه سه شهرداری شیراز از ادامه عملیات محوطه‌سازی اطراف حرم مطهر علی بن حمزه (ع) خبر داد.

به گزارش ایمنا، فرود بذرافشان اظهار کرد: عملیات محوطه‌سازی اطراف حرم مطهر علی بن حمزه (ع) در ضلع غربی و نصب المان‌های شهری متناسب با شهر دوستدار کودک در امتداد مسیر پیاده‌راه محور عرفان در حال انجام است.

وی با تاکید بر مثبت بودن ارزیابی روند پیشرفت پروژه‌های عمرانی منطقه، تصریح کرد: یکی از مهمترین پروژه‌هایی که بدون وقفه در حال انجام‌ عملیات آن هستیم، محوطه‌سازی اطراف حرم مطهر علی بن حمزه (ع) در مسیر پیاده‌راه محور عرفان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر منطقه سه شهرداری شیراز مجموع کل مساحت محوطه‌سازی ضلع جنوبی و غربی اطراف حرم علی بن حمزه (ع) را ۱۰ هزار متر مربع عنوان و اظهار کرد: این پروژه که یکی از پروژه‌های مهم در سطح منطقه در جهت جذب گردشگر در نظر گرفته شده شامل کف‌سازی به مساحت حدود ۱۰ هزار متر مربع، فضای سبز، آبنما، روشنایی، نورپردازی و نصب المان‌های شهری با طراحی متناسب با شهر دوستدار کودک است.

بذرافشان با اشاره به پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی این پروژه خاطرنشان کرد: پروژه محوطه‌سازی ضلع غربی اطراف حرم علی بن حمزه (ع) در ادامه پروژه محوطه‌سازی ضلع جنوبی آن به مساحت دو هزار متر مربع است که هم اکنون در حال عملیات کف‌سازی با مصالح استاندارد تولید داخل استان هستیم.

مدیر منطقه سه شهرداری شیراز اظهار امیدواری کرد این پروژه به همراه چندین پروژه دیگر در محدوده شهرداری منطقه سه به زودی به بهره‌برداری خواهد رسید.

کد خبر 386085

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شیراز شهرداري شيراز کلانشهر شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۹۱۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهنگام سازی متناسب با پیشرفت‌های جهانی حلقه مفقوده کاربردی سازی علوم مهندسی

حامد فضلالله تبار، مهندس برتر منتخب فرهنگستان علوم در گفتگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره تاثیر علوم مهندسی در توسعه کشور اظهار کرد: با توجه به اینکه ساختار توسعه و ارکان آن به‌صورت کاملا متقابل با علوم مهندسی عجین است، لذا توجه و تقویت آموزش و پژوهش علوم مهندسی که منجر به رشد فناوری و از آن طریق توسعه زیست بوم و در نهایت توسعه کشور می‌گردد، ضروری است.

وی در پاسخ به این که برای کاربردی سازی علوم مهندسی در کشور باید چه اقداماتی صورت گیرد؟ بیان کرد: علوم مهندسی بخودی خود کاربردی هستند، اما آنچه در کشور مغفول مانده بهنگام سازی متناسب با پیشرفت‌های جهانی به‌صورت یکپارچه با هدف گذاری مطلوب است؛ از سوی دیگر توسعه صنعت از طریق انتقال فناوری و مدرن سازی یک گام مهم جهت مطالبه کاربرد‌های مهندسی از سمت تقاضا می‌باشد.
 
مهندس برتر منتخب فرهنگستان علوم درباره نقش فرهنگستان علوم در ترویج علم مهندسی اضافه کرد: فرهنگستان علوم بعنوان یک رکن ممتاز در سیاست گذاری علم و فناوری می‌تواند نقش محوری و تسریع گر در هم افزایی و هماهنگ سازی سایر ارکان ایفا نماید و در یک ساختار برنامه محور با همگرایی فعالیت‌های بعضا جزیره ای، منجر به حصول توسعه و رشد در علوم مهندسی شود.

فصلالله تبار درباره به روزرسانی نقشه جامع علمی کشور در حوزه مهندسی گفت: با توجه به توسعه شگرف علوم مهندسی در دنیا و عقب ماندگی‌های تاریخی کشور در برهه‌های زمانی مختلف به دلایل گوناگون از یک سو، و نیز پدیدار شدن هوش مصنوعی بعنوان یک ابزار توانمند در علوم مهندسی به نظر علاوه بر بهنگام سازی نقشه علوم مهندسی نیاز به یک جهش در تدوین نقشه در حوزه علوم مهندسی است. علاوه براین، با توجه شناوری علوم مهندسی در دنیا و همگرایی آن‌ها در حل مساله در حوزه‌های کلیدی مانند زیرساخت، انرژی، تجهیزات پزشکی، کشاورزی و امنیت غذایی، مطلوبست چنین الویت‌هایی با رویکرد ترکیبی تخصص‌های مهندسی در نقشه در نظر گرفته شود. بدیهی است نیروی انسانی کارامد که بازیگر اصلی حصول اهداف نقشه هستند در کشور وجود دارد و نیاز به تغییر نگرش در لایه سیاست گذاری احساس می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نرخ مالیات بر ارزش افزوده ۱۰ درصد شد
  • مالیات ارزش افزوده ۱۰ درصدی ابلاغ شد
  • المان های نوروزی متناسب با بهار قرآن و طبیعت طراحی شده است
  • بهنگام سازی متناسب با پیشرفت‌های جهانی حلقه مفقوده کاربردی سازی علوم مهندسی
  • محوطه سازی سایت «قره حسنلو» ۶۰ درصد پیشرفت دارد
  • تکمیل کلکسیون جنایات اسرائیل/ قتل‌عام ۱۳ کودک در مجتمع شفاء
  • افتتاح مدرسه در منطقه سیل زده سند حمزه دشتیاری سیستان وبلوچستان
  • امدادرسانی هلال‌احمر به ۱۳۵ حادثه‌دیده / بهره‌مندی بیش از ۱۰ هزار نفر از فضای دوستدار کودک
  • امدادرسانی هلال‌احمر به ۱۳۵ حادثه دیده /بهره‌مندی بیش از ۱۰ هزار نفر از فضای دوستدار کودک
  • ضرورت جرم انگاری متناسب در حوزه حفاری‌های غیر مجاز