Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، زهرا موسی پور روز شنبه در شورای اداری استان کرمان با اشاره به برنامه اجرایی کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی افزود: یکی از مهمترین کارهای دفاتر تسهیلگری، کار بر مبنای کارشناسی بوده است و این دفاتر با تمام شماری و برداشت محله ای و منطقه ای کار را آغاز کرده اند و آنچه امروز در مناطق حاشیه ای رخ می دهد، مبتنی بر یک مطالعه دقیق است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این مطلب که ۱۵ ماه از فعالیت دفاتر تسهیلگری می گذرد و این دفاتر منشاء خدمات ارزشمندی در حاشیه شهر کرمان بوده اند، ادامه داد: ۱۰ دفتر تسهیل گری در شهر کرمان در حال فعالیت هستند.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمان، با اشاره به این مطلب که مبنای کار دفاتر تسهیل گری بر اجتماعی کردن مقابله با آسیب های اجتماعی است، تاکید کرد: شناسایی افراد اثرگذار در محلات و همراه کردن آنها در برنامه ها یکی از رویکردهای این دفاتر بوده است.

موسی پور افزود: بیش از ۴۷۴ نشست دفاتر تسهیل گری با مردم محلات حاشیه شهر کرمان برگزار شده است تا مردم بدانند مسئول محلات خود هستند و بر این اساس تحولات خوبی در این محلات ایجاد شده است.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمان با اشاره به اینکه یک هزار و ۴۵۳ مورد راهنمایی و مشاوره فردی در دفاتر تسهیل گری انجام شده است، ادامه داد: در دفاتر تسهیلگری کمک شده تا افراد ماهر، نیمه ماهر و فاقد مهارت شناسایی شوند و در قالب دوره های آموزشی، زمینه توانمندی این افراد فراهم شده است.

موسی پور گفت: دفتر تسهیلگری وظیفه تولید شغل را ندارد و وظیفه دارد که بتواند توان مردم را به کار گیرد و ۳۲۸ شغل در این مناطق اجرایی شده است.

محیط بانان حافظان ذخائر ژنتیکی و ذخایر زیستی هستند

مدیرکل محیط زیست استان کرمان نیز در شورای اداری با تاکید بر این مطلب که محیط بانی از شغل های مهم، دشوار و ناشناخته است، گفت: نیروهای محیط بان از نظر ساختار اداری کارمند دولت هستند و از نظر ماهیت کاری ضابط دستگاه قضایی و شبه نظامی هستند.

مرجان شاکری ضمن بیان این مطلب که عمر محیط بانی در کشور ما بسیار اندک است، تاکید کرد: مهمترین مسئولیت محیط بانان حفاظت از ذخائر ژنتیکی و ذخایر زیستی است.

وی تاکید کرد: توسعه در استان باید وجود داشته باشد اما  توسعه متوازن و پایدار با حفظ محیط زیست مد نظر قرار دارد سرمایه گذار وظیفه دارد برای حق مردم، قوانین و مقررات محیط زیست را رعایت کند.

هیچ سرمایه گذاری حق نادیده گرفتن حقوق ملی مردم را ندارد

مدیرکل محیط زیست استان کرمان  همچنین با اشاره به اینکه نگاهمان به توسعه متوازان و پایدار هست، اظهارداشت: هیچ سرمایه گذاری حق ندارد برای نفع و استفاده شخصی خود حقوق ملی مردم را نادیده بگیرد.

خشکیدگی بلای خرمای مضافتی بم 

فرماندار بم هم در نشست شورای اداری کرمان  با اشاره به این مطلب که کشاوری از اصلی ترین منابع اقتصادی شرق استان کرمان به شمار می رود، تاکید کرد: بم و شهرستان های شرقی این استان،  قطب تولید خرمای مضافتی کشور هستند و سالانه ۲۰۰ هزارتن تولید در این مناطق انجام می شود.

هادی شهسوارپور ادامه داد: در سال گذشته شاهد رشد بیش از دو برابری صادرات خرما از شرق استان کرمان بوده ایم و در این رابطه بیش از ۸۰ هزار تن صادرات انجام شده است و این محصول به ۵۰ کشور صادر شد.

وی با اشاره به اینکه صادرات خرما ظرفیت بسیار خوبی برای ارز آوری به کشور است، گفت: خشکیدگی خوشه خرما خسارت های زیادی را برای این منطقه ایجاد کرده است و برخی از باغات تا ۷۰ درصد خسارت دیده اند.

۷۴۴۰ / ۵۰۵۴

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرمان ایرنا جلسه شورای اداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۹۱۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد جدی با پروژه‌های فاقد پیوست محیط زیستی

به گزارش خبرگزاری مهر، علی سلاجقه معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم بر لزوم نهادینه شدن این شعار در حوزه محیط زیست تاکید کرد و با اشاره به لزوم استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ای در این زمینه، اظهار داشت: لازم است پیوست رسانه‌ای در کارکردها و فعالیت‌های محیط زیست در اولویت قرار گیرد و همه ظرفیت‌های مردمی سازی محیط زیست به کار گرفته شود تا سال جهش تولید با مشارکت مردم یک الگو در حوزه محیط زیست باشد.

سلاجقه در جمع مدیران کل ستادی و استانی محیط زیست با بیان اینکه رسانه نقش مهمی در ارتقا آگاهی و دانش مردم نسبت به اهمیت محیط زیست و ضرورت حفظ آن دارد، اضافه کرد: اطلاع رسانی دقیق از حوزه تخصصی و علمی محیط زیست در تغییر نگرش افراد به این مجموعه و تلاش برای حفظ محیط زیست مؤثر است از این رو همه کارکردها و فعالیت‌های محیط زیست می‌بایست پیوست رسانه‌ای داشته باشد.

وی با بیان اهمیت و جایگاه محیط زیست، ادامه داد: توجه به رسانه می‌تواند زمینه‌ای برای مشارکت مردم به خصوص سازمان‌های مردم نهاد در حراست از محیط زیست شود. و قطعاً اطلاع رسانی از اهمیت و جایگاه محیط زیست در زندگی بشر، تأثیر بسزایی در الگوسازی نحوه رفتار با محیط زیست دارد.

معاون رئیس جمهور در ادامه از فعال شدن خانه‌های محیط زیست نام برد و آن را اقدامی برای جلب مشارکت مردم در نگهداری و حفاظت از منابع طبیعی و محیط زیست دانست و افزود: خانه‌های محیط زیست بستری برای مردمی‌سازی محیط زیست محسوب می‌شود و سیاست سازمان حفاظت محیط زیست در دولت سیزدهم مردمی شدن و مشارکت و همراهی مردم در فعالیت‌های محیط زیستی است که راه اندازی خانه‌های محیط زیست یکی از همین راهکارها برای جلب مشارکت مردمی محسوب می‌شود.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست یادآور شد: محیط زیست سالم بستر توسعه و حیات پایدار است و هدف سازمان حفاظت محیط زیست در تشکیل این خانه‌ها، نهادینه کردن و فعال شدن شهروندان در حفظ محیط زیست است تا حساسیت نگهداشت در میان مردم افزایش یابد و به جامعه و شهرهای سالم‌تری دسترسی داشته باشیم.

سلاجقه افزود: واقعیت این است که سیاستگذاری دولت در مورد محیط زیست در عین حال که شرط لازم است ولی کافی نیست و ضرورت دارد که جامعه نیز در این کار مشارکت داشته باشد.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور عنوان داشت: موضوع مهم مشارکت همه مردم برای حفظ محیط زیست در اصل پنجاهم قانون اساسی مورد تاکید قرار گرفته است. محیط زیست میراث آتیه ما و بین نسلی است و همه مردم مکلف به ایفای نقش در حفظ آن هستند و به عباراتی در این حوزه باید از ظرفیت‌های مردم بهره گرفت و راه اندازی خانه‌های محیط زیست همان بستر برای مشارکت مردم در همکاری با دولت در حفاظت از محیط زیست است.

وی اضافه کرد: این سازمان تلاش دارد کارهای بنیادین انجام دهد، تا سازمان محیط زیست کشور از این موضوع بهره مند شود و در آئین نامه و دستورالعمل‌های اجرایی نیز، نحوه تولید محتوا، مدیریت، فعالیت‌ها و بحث‌های نظارتی تدوین شده است.

وی با بیان اینکه هدف سازمان محیط زیست در سطح کشور نهادینه کردن فرهنگ حفاظت از محیط زیست با استفاده از ظرفیت خود مردم است، ادامه داد: با این اقدام هم شرایط حفاظت از حوزه محیط زیست فراهم شده و هم حساسیت‌های عمومی در میان مردم برای حفاظت از این حوزه بیشتر می‌شود.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست همچنین با بیان اینکه حساسیت مردم نسبت به موضوعات محیط زیستی ستودنی است، تاکید کرد: محیط زیست جز حقوق عامه است و با جاه‌طلبان در این حوزه مقابله می‌کنیم.

معاون رئیس جمهور بیان کرد: مشکلات محیط زیستی کشور باید به صورت علمی حل شود و در این زمینه نیازمند ارتقای دانش شهروندان و فرهنگ سازی هستیم.

سلاجقه از برنامه این سازمان برای تدوین کتاب‌هایی برای آشنایی دانش‌آموزان با بنیان‌های محیط زیست خبر داد و گفت: این کتاب‌ها با هدف آموزش و صیانت از محیط زیست برای مناطق جغرافیایی تدوین می‌شود.

وی با اشاره به دغدغه شهروندان در اجرای طرح‌های عمرانی و صنعتی برای حفظ محیط زیست گفت: اگر پروژه‌ای در کشور پیوست محیط زیستی نداشته باشد، قطعاً با آن برخورد خواهیم کرد.

کد خبر 6084041

دیگر خبرها

  • پاکسازی ۹۱۲ هکتار از اراضی خراسان رضوی با مشارکت مردم
  • افتتاح دو خانه محیط زیست جدید در تهران
  • طرح پاکسازی زباله در چهارمحال و بختیاری
  • آغاز گرامیداشت هفته زمین پاک
  • مشارکت ۱۱ هزار تبعه خارجی البرز در سرمایه‌گذاری
  • برنامه‌های هفته «زمین پاک» در کرمانشاه اعلام شد
  • برخورد جدی با پروژه‌های فاقد پیوست محیط‌زیستی
  • رئیس سازمان حفاظت محیط زیست: با پروژه‌های فاقد پیوست محیط زیستی برخورد جدی می کنیم
  • ارائه تجربیات بازآفرینی شهری در اصفهان از سوی دفاتر مشارکت و بازآفرینی
  • برخورد جدی با پروژه‌های فاقد پیوست محیط زیستی